نه باو . فقط اتفاق و بد شناسی هستمن کلا یه ماتریالیستم ولی با این وضعیت بارسا واقعا دارم به جادو جنبل اعتقاد پیدا میکنم
اخه این همه مرگ و مرض و بدبختی کی دیده سر یه تیم بیاد؟؟؟
مربی نیومده رفت بیمارستان
این بچه5 ماهه داره؟؟:general210:مصاحبه مدیر باشگاه دورتموند هم در نوع خودش جالبه، طوری صحبت کرده که نه خبری رو تکذیب کرده نه تایید.
پس احتمال خریدش وجود داره.
این عکس رو ببینید؟ کدوم آدم عاقل میره دنبال یه مصدوم اونم با این شکم که جانشین ژاوی بشه
یعنی رویس جام جهانی رو از دست میده؟؟بعله رویس 3 ماه مصدومیتش طول میکشه (که من حدس زدم 5 تا 6 ماه طول میکشه)
بهترین فرصت واسه بارسا هست بگیرتش .خیلی بدرد تیم میخوره
یه چیزی دوستان چرا من فکر میکنم مسئولان همه رو لینک قرار میدن تو گزینه نقل اتقالات (گزینه اصلی رو زیاد در معرض نمیدن)تا کسی از تیم های معلوم حال بازار خراب کن نیاد بیخود پیشنهاد بده و باقی ماجرا
در مورد براوو بگم که بدرد نمیخوره والا به پیر به پیغنبر برن این جولیو سزار برزیلی رو بخریم 5 تا 7میل میتونند بگیریمش .خیلی مفیده این بشر
++++++++++++++
«من به بارسا اومدم تا بارسا رو از ICU بیرون بیارم»
«اما در حال حاضر اونی که توی ICU گیر افتاده خودمم!»
از دست داده کلا. از لیست هم خطش زدن.یعنی رویس جام جهانی رو از دست میده؟؟
واسه دروازه بانی کسی رو نگرفتن؟؟
حیف شد میخواستم بازیشو تو تیم ملی ببینماز دست داده کلا. از لیست هم خطش زدن.
تر اشتگن قطعیه.
براوو هم احتمال بسیار زیاد میاد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
آره واقعا. از حسرتهای این جامه ندیدن بازیهای رویس.حیف شد میخواستم بازیشو تو تیم ملی ببینم
واسه خرید مدافع چیکار کردن؟
ماسکرانو رو که تمدید کردند.والا من که نمیدونم اینا چرا اینقدر سر قضیه مدافع بیخیال هستند
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
فابرگاس به صورت رسمی با مبلغ سی و سه میلیون یورو که بسته به تعداد بازی تا سی و شش میلیون یورو اضافه خواهد شد به چلسی پیوست.فابرگاس هم رفت چلسی...
واقعناااااااااااواقعا احمقن مدیریت
البته به زندگی خودم هم نگاه میکنم مثل کادر بارسا هستم همیشه هر چی میخرم بعد چند روز نصف قیمت و یا کمتر میفروشم اینا هم مثله منن مشکل داریم