• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
:(
اشتباه کردن فروختنش
اشتباه کردن مفت فروختنش
اشتباه کردن به چلسی فروختنش
حداقل با لوکاکو معاوضه میکردن!!!اینا که عرضه نقدی خریدنو ندارن

دیشب راکیتیچ خیلی عالی بازی کرد به نظرم ، فشار حملات برزیل البته خیلی زیاد بودا!
یه ترکیبی میشه از ژاوی و اینیستا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوست نداشتم فابرگاس رو به چلسی بدن
بخاطر حماقت 35 تا دادن که به ارسنال چیزی نرسه
وافعا این مدیریت باشه عوض شه
بی عرضن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رونمایی از اولین حامی مالی چینی بارسلونا
اولین حامی مالی چینی بارسلونا
شرکت بین المللی سونینگ به محوریت چین با باشگاه بارسلونا قرارداد همکاری منعقد کرد. طبق این قرارداد سونینگ فضایی بر روی پیراهن بارسلونا به خود اختصاص خواهد داد.

116269.jpg

از طرفی قرار است برند سونینگ در تبلیغات دور زمین نیوکمپ حک شود و هواپیمای مخصوص بارسلونا نیز آرم سونینگ را بر روی خود داشته باشد.
قرارداد این غول آسیایی با بارسلونا تا پایان سال 2017 میلادی است و طبق توافق به عمل آمده سونینگ حق دارد در تمامی فروشگاه های رسمی خود از آرم بارسلونا و تصاویر بازیکنان برای فروش بیشتر خود بهره بگیرد.
++++++++++++
انریکه: خودسازی از بیرون باشگاه معنی ندارد/ فقط بارسلونا می تواند به بارسلونا کمک کند

فقط بارسلونا می تواند به بارسلونا کمک کند
لوئیس انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا گفت: متاسفانه با این که در چند مورد به اهمیت خودسازی و بالا بردن ضریب توانایی های فردی اشاره کرده ام به این موارد هیچ توجهی نمی شود

10412851_298290480336537_2025507773_n.jpg

از باشگاه خواسته ام تیم روان شناسی مورد اعتماد مرا استخدام کند و تعلل در این زمینه برایم قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: من بر خودسازی تاکید دارم در حالی که بازیکنان و کادر فنی منتظر هستند تا تکلیف تیم از بیرون باشگاه روشن شود، این فرایند به سود ما تمام نخواهد شد، ما منتظر کمک هیچکسی نیستیم و تنها بارسلونا است که به کمک بارسلونا خواهد آمد.

انریکه افزود: خودسازی از بیرون باشگاه معنی ندارد و باید با تک تک بازیکنان مشاوره صورت بگیرد، به اعتقاد من مشکلات روحی و روانی باید حل شوند تا بتوانیم به مسائل فیزیکی و جسمی بازیکنان اهمیت بدهیم.
++++++++++++
دنیس سوارز دقایقی پیش به شهر سویا رسید تا فردا در تست های پزشکی این باشگاه شرکت کند.

uwx7982pztbged4kw75u.jpg

سوارز قراره برای 2فصل و به صورت قرضی برای سویا بازیکند.
او یک قسمت از قرارداد و انتقال راکیتیچ است.
احتمالا فردا بعد از ظهر دیگه این قرارداد رسمآ اعلام خواهدشد.
منبع ویوا بارسا
++++++++++++
اخبار کوتاه
. ایلی سانچز،کاپیتان تیم بارسای ب با قراردادی 3 ساله به تیم مونیخ 1860 پیوست.

. بارسا با براوو تماس گرفته تا به او بگوید که حتی اگر دوس سانتوس مخالف رفتن به سوسیه داد بود،آنها براوو را به خدمت می گیرند.

. باشگاه بوردو می خواهد مکی بگناک،مدافع 19 ساله ی تیم بارسای ب را به صورت قرضی جذب کند.

. لوکا مودریچ : راکیتیچ خوشحال است که به بارسا پیوسته،این همچنین برای کرواسی هم خوب است

.من مطمئنم که او یک جام جهانی تماشایی را خواهد داشت.وقتی در بارسا بازی میکنی هر کاری که انجام میدهی تاثیر بزرگی دارد و ایوان از این موضوع در جام جهانی آگاه است.من برای راکیتیچ خیلی خوشحالم که به بارسا پیوسته است،او شایسته ی آن بود.رفتن به یک باشگاه بزرگ همچون بارسا یه قدم رو به جلو است.البته که من میخواستم راکیتیچ به رئال بپیوندد اما در پایان نشد و او به بارسا پیوست.

. رائول سانلهی،مسئول مذاکره مستقیم بر سر خرید بازیکن در برزیل حضور دارد تا با ایوان راکیتیچ ملاقات کند.او همچنین بر سر خرید مارکینیوس با مدیران پی اس جی در برزیل مذاکره میکند.

. اسکولاری : اگر قرار بود من مقابل نیمار بازی کنم نمیتوانستم خوب بخوابم.

. بورخا لوپز (موناکو) : صحبت هایی در مورد آمدن والدس به موناکو وجود داشت اما به نظر میرسه چیزهایی تغییر کرده است.حیف شد،من مشتاق آمدن والدس بودم.

. لوئیس انریکه همچنان در حال ایجاد تغییرات در کادرش است.چاوی لینده فیزیوتراپیست اسپانیول به کادر انریکه خواهد پیوست.

. بارسا برنامه ای برای پیشنهاد تمدید قرارداد دوباره به والدس ندارد.این بازیکن هم قصد دارد در یک کشور دیگر زندگی جدیدی را آغاز کند.

. بارسلونا در حال کار کردن بروی انتقال بازیکنانی همچون آفلای و کوئنکا است که این تابستان باشگاه را ترک میکنند.

. بارترا : ما کوپا و لالیگا را سر جزئیات کوچک از دست دادیم،اما فکر میکنم فوتبال دوباره به سمت ما برخواهد گشت.ما باید به خاطر بسپاریم که چه اتفاقاتی افتاده و باید پیشرفت کنیم.

. 10 بازیکن سابق بارسا در جام جهانی 2014 حضور خواهند داشت : کاسرس - موتا - رینا - هنریکه - ویا - مکسول - اتوئو - یایا توره - جیووانی دوس سانتوس - مارکز

. آنتونیو کونته با الکسیس تماس گرفته تا او را متقاعد به رفتن به یووه کند.این بازیکن از چندین تیم پیشنهاد دارد اما ترجیح میدهد به لیگ ایتالیا برگردد.

. اگر دوس سانتوس نخواهد به سوسیه داد برود بارسا مبلغ بیشتری برای براوو می پردازد.پیشنهاد فعلی بین 8 تا 10 میلیون + دوس سانتوس است.

. دنیس سوارس نمی خواهد گزینه ی خرید در قرارداد قرضی اش با سویا وجود داشته باشد و میخواهد گزینه ی بازگشت به بارسا در قرارداد باشد.اعلام رسمی انتقال راکیتیچ به حل شدن این مسئله وابستگی دارد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دنیس سوارز قرضی به سویا پیوست ! راکیتیچ از سویا به بارسلونا

اختصاصی بارسا نیوز
دنیس سوارز هافبک بارسلونا B پنجشنبه شب همزمان با آغاز رقابت های جام جهانی 2014 برزیل به همراه خانواده به سویل رفت . دنیس سوارز قرار است دو فصل به صورت قرضی در سویا بازی کند . این در حالیست که ایوان راکیتیچ نیز انتقال خود از سویا به بارسلونا را تایید کرده است .

fcav_56500_1402644514.jpg

ایوان راکیتیچ یکی از بازیکنان تیم ملی کرواسی است که در بازی با برزیل نیز به میدان رفت . گفته میشود انتقال راکیتیچ به بارسلونا در ساعات آینده به صورت رسمی توسط باشگاه بارسلونا اعلام خواهد شد . مبلغ انتقال راکیتیچ 25 میلیون یورو اعلام شده است .
+++++++++
مگه 20 تا نبود؟چرا شد 25 تا؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب خدا رو شکر دنیس سوارز رو بصورت کامل واگذار نکردند. این پسر خیلی با استعدادِ.
بنظرم 5 تا بالاتر پرداخت کردن بهتر از دست دادن دنیس هستش.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
cq0lbjfmpkexdgdb35m.jpg

نيمار ، درخشان

ستاره ي آبي و اناري با دوگل برزيل را به پيروزي رهبري كرد ، يكي از آنها بسيار احساسي بود

امتياز تيم راكيتيچ با يك پنالتي خيالي به سرقت رفت

و حالا نوبت قهرمانان ماست

مو،سسك را به خدمت گرفت
y6m18p6uhut7jhfcxp3.jpg

ستاره ي بارسا با دو گل سرنوشت بازي را مشخص كرد

نيمار گل تساوي را به ثمر رساند و با يك پنالتي اهدايي ، گل دوم را نيز وارد دروازه كرد

خداحافظ سسك : چلسي با پرداخت 3+33 ميليون او را به خدمت گرفت

" من به يك باشگاه بزرگ مي روم كه مربي فوق العاده اي دارد "

لاروخا با تركيبي كه جام 2010 را بدست آورد جام را آغاز مي كند . دلبوسكه تيم را با تركيب سابق بعلاوه ديگو كاستا به ميدان مي فرستد
+++++++++++

راکیتیچ: نیمار بازیکن بزرگی است اما باید اخراج می شد؛ من هنوز در مورد بارسلونا صحبت نکرده ام

طرفداری- ایوان راکیتیچ، هافبک تیم ملی کرواسی معتقد است که نیمار، مهاجم برزیلی تیم بارسلونا باید در دیدار افتتاحیه جام جهانی اخراج می شده است.
Mundo Deportivo گزارش داده است که راکیتیچ، کسی که انتظار می رود به بارسلونا بپیوندد، به انتقاد از تصمیم داور، مبنی بر نشان دادن تنها یک کارت زرد به خاطر ضربه آرنج نیمار به صورت لوکا مودریچ، پرداخت.
کاپیتان تیم سویا گفت: "نیمار بازیکن بزرگی است و یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. اما در صحنه برخورد با مودریچ، او شایسته دریافت یک کارت قرمز بود. اگر داور او را اخراج می کرد، دیگر در زمین نبود که دو گل به ثمر برساند."
از راکیتیچ در مورد وضعیت انتقالش به بارسلونا سؤال شد اما او از صحبت کردن در مورد این موضوع امتناع ورزید.
"من هنوز در مورد بارسلونا صحبت نکرده ام و حالا هم صحبت نخواهم کرد. به تصمیم و جام جهانیِ من احترام بگذارید. در مورد تیم ملی کشورم صحبت کنید، که من خیلی به آن افتخار می کنم. ما کار را برای برزیل سخت کردیم و سزاوارتر بودیم، اما حالا تنها به کار کردن ادامه خواهیم داد و به 6 امتیاز ممکن بعدی فکر خواهیم کرد."
++++++++++
راکیتیچ امروز رسما توسط باشگاه معرفی خواهد شد !
پس از چند روز انتظار حال زمان آن فرارسیده است تا باشگاه راکیتیچ را رسما به عنوان بازیکن بارسلونا اعلام کند . به گزارش موندو دپورتیو مبلغ انتقال راکیتیچ به بارسلونا 20 میلیون یورو است .

jvgh_56505_1402651017.jpg

البته اسپورت این مبلغ را 25 میلیون یورو اعلام کرده است . همچنین دنیس سوارز هافبک بارسلونا B نیز به صورت قرضی دو فصل راهی سویا شد .
بعضی معتقد هستند که کارلوس پویول کاپیتان سابق که قرار است از سپتامبر دستیار زوبی زارتا شود به منظور مذاکره با راکیتیچ با وی ملاقات کرده بود . هر چند این اطلاعات نیز تکذیب شده است . همچنین لازم به ذکر است یکی از مسئولان باشگاه بارسلونا به منظور نهایی کردن مسائل مربوط به انتقال راکیتیچ به بارسلونا در برزیل به سر میبرد و این بازیکن منتظر است تا پیوستنش به بارسلونا زودتر اعلام شود .
+++++++++++
فابرگاس دومین بازیکن گران قیمتی که توسط باشگاه فروخته شد !
سسک فابرگاس با پیوستن به چلسی به دومین بازیکن گران قیمت فروخته شده ی بارسلونا تبدیل شد . درست است که انتقال فابرگاس به چلسی عملا سودی برای باشگاه نداشت و تقریبا همان قیمت خرید به فروش رفت

43ka_56495_1402613683.jpg

اما سسک فابرگاس پس از لوئیس فیگو که در سال 2000 به ریال فروخته شد دومین بازیکن گران قیمت فروخته شده توسط بارسلونا تبدیل شد .
سسک فابرگاس با مبلغ 33 میلیون یورو راهی چلسی شد . سایر بازیکنانی که پس از سسک فابرگاس از این حیث قرار گرفته اند به ترتیب : یایا توره ( 28 میلیون یورو به سیتی ) , رونالدینیو ( 25 میلیون یورو به میلان ) میتوان نام برد .
++++++++++
ماشاالله مسئولان بارسا ترکوندن با این فروششون
بازیکنانی با خیلی قیمت کم فروختن که همه تیم ها براشون سر دست میشکنند . اومدن با قیمت خیلی کم میفروشن
یعنی به جای مسئولان بارسا یک کارمند بود!! خیلی بهتر از اینا عمل میکرد
یه سوال ایبرا رو چند دادیم ؟ با یک فلافل و نوشابه؟ جدی چند دادیم رفت (تو روحت پپ با فروختن یایا و ایبرا )
یه سوال دیگه داشتم کدوم مسئولی میذاره بازیکن با این قیمت بفروشند؟زوبی یا کی؟

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
حداقل یایا رو بخرن :( یا رویس :(
فابرگاس افت و خیز زیاد داشت الانم که رفته کاریش نمیشه کرد ولی امیدوارم یه بازیکن بهتر بخرن

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
فابرگاس بازیکن جنگنده ای نبود سرعت کمی داشت بعضی مواقع شوت زن خوبی هم نشون نداد!پست مناسبی توی بارسا نداشت یه بار هافبک یه بار مهاجم

در عوض راکیتیچ برعکس فابرگاس هم سرعتیه هم تو زد و خوردها سریع کم نمیاره پاس های سرعتی و فوق العاده ای میده

دلیل افتش هم به نظرم نیمکت نشینی بود...بهتر شد رفت تیمی که حداقل بتونه فیکس بازی کنه ولی چرا چلسی!؟

تا حدودی دیگه انگیزه زیادی واسه بازی کردن تو بارسا نداشت و انگار میخواست بره یه تیم دیگه

به هر حال فابی دیگه رفت الان که راکیتیچ اومده!!من بهش خیلی امیدوارم بازیکن تازه نفسیه همراه با انگیزه بالاتر

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
توافق ۲۵ میلیون یورویی ژاوی با العربی قطر

باشگاه العربی قطر در ازای پرداخت حدود ۲۵ میلیون یورو با ژاوی فرناندز بازیکن سرشناس باشگاه بارسلونا وتیم ملی اسپانیا به توافق نهایی رسید.
نشریه مارکا چاپ اسپانیا نوشت ژاوی با امضای این قرارداد سه ساله از فصل آینده در ترکیب تیم فوتبال باشگاه العربی قطر قرار خواهد گرفت .

ewp2_1329007_full-lnd.jpg

براساس این قرارداد ژاوی فرناندز سالانه دستمزدی معادل ۸ میلیون و۳۰۰ هزار یورو دریافت خواهد کرد.

نشریه مارکا از بایرام تومولو وکیل برنامه های مایکل لادروپ دانمارکی که درقطر بسر می برد،نقل قول کرده است که قرارداد انتقال ژاوی به العربی قطعی شده و به امضای طرفین نیز رسیده است.

وکیل برنامه های لادروپ گفته است که شخصاˈ این خبر را از مقامات باشگاه العربی شنیده است .

خبر انتقال ژاوی به العربی قطر در سه هفته اخیر بارها سوژه رسانه های ورزشی منطقه و جهان شد ولی تاکنون از توافق نهایی طرفین خبری منتشر نشده بود.

دولت قطر با اختصاص مبالغ هنگفت به تمام باشگاه های حاضر در لیگ ستارگان این کشور اجازه داده است که بازیکنان مطرح وگرانقیمت تیم های فوتبال جهان را برای فصل آینده به خدمت بگیرند.
++++++++++
معلوم نیست تا چه حدی صحت داره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
\ژاوی روح بارساست، اثرش به مراتب از رونالدینیو، مسی، کرویف و پپ بیشتر بوده، هست و خواهد بود.
یک بازیکن نمونه، یک جنتلمن واقعی در وسط زمین. کا ش ساعت زندگی چرخ دنده ای نداشت و ژاوی هیچ وقت پا به سن نمیذاشت.
اما این تقدیر هر بازیکنیه! خداحافظی پویول، رفتن والدس و ژاوی، باخت اسپانیا، ضعیف شدن بارسا، مشکلات بارسا یک فصل فوق غمبار رو برای هممون رغم زده.
ما فراتر از یک باشگاهیم، پس شاید از اسب افتاده باشیم اما هیچ وقت از اصل نمیوفتیم
tumblrm9bpjhZtaH1r6et03.jpg

بدون شک اسپانیا افتخارات ملی ش رو مدیون ماست. سالهای 2008 تا 2012 سالهای طلایی بارسا بود. اما با پا به سن گذاشتن بازیکنان بارسا و افت تیم دیدیم که دیشب چه بلایی سر اسپانیا اومد.
نمایش خیره کننده فاتحان لادسیما دیشب خاطره انگیز شد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دوستانی که بازی خواردادو رو ندیدن میتونن بازی کلمبیا رو دنبال کنن.
واقعا بازیکن عالیه.
این براوو رو کاش نخرن. به همه چی شبیهه غیر گلر بالای ده میلیونی.
گلر مکزیک به قول محمد اقا خیلی با استیل تر بود. مفت هم در میاد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
از مکاشفات یوحنای زمان محمد جواد خیابان زاد عزیز
گریس یا همون یونان
اگر بشه مکزیک رو جز آمریکای لاتین حساب کرد همه تیم های آمریکای لاتین موفق بودن
معلوم نیست چرا مکزیک به عنوان همسایه جنوبی آمریکا و جنوبی ترین کشور آمریکای شمالی رو باید آمریکای لاتین بدونيم. فرض کنید بگیم ایتالیا بخشی از شمال آفریقا ست.
حجم گلواژه ها بیشتر از این حرف هاست البته

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کوادرادو بصورت پرواضح نشون داده که در امور دفاعی ضعیفه! یک وینگر هجومیه! تمایل بارسا به خرید کوادرادو یه ردپا از تفکرات فصل آینده لوییز انریکه داره عایا؟ :D
یعنی 3 مدافع؟ من تقریبا توی فکر فرو رفتم.

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
از مکاشفات یوحنای زمان محمد جواد خیابان زاد عزیز
گریس یا همون یونان
اگر بشه مکزیک رو جز آمریکای لاتین حساب کرد همه تیم های آمریکای لاتین موفق بودن
معلوم نیست چرا مکزیک به عنوان همسایه جنوبی آمریکا و جنوبی ترین کشور آمریکای شمالی رو باید آمریکای لاتین بدونيم. فرض کنید بگیم ایتالیا بخشی از شمال آفریقا ست.
حجم گلواژه ها بیشتر از این حرف هاست البته

مکزیک جزو امریکای لاتینه
به همه کشورهای اسپانیایی و پرتغالی و فرانسوی زبان قاره امریکا میگن امریکای لاتین

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مکزیک جزو امریکای لاتینه
به همه کشورهای اسپانیایی و پرتغالی و فرانسوی زبان قاره امریکا میگن امریکای لاتین
بله کاملا درسته. من تو ذهنم تصور کردم آمریکای جنوبی گفته و در موقع پست دادن از حافظه شنیداریم استفاده کردم:)
جالبه بدونید زمانی که در خود آمریکا برای انتخاب زبان رسمی رای گیری میشه به دلیل تعداد زیاد اسپانیایی زبان ها نزدیک بوده زبان رسمی هم اسپانیایی بشه که با یه اختلاف جزیی و کمی هم اعمال فشار انگلیسی رای بیشتری میاره. وگرنه الان آمریکا هم شاید لاتین محسوب می شد.
این جواد خیابانی این همه سوتی داده که حرف درستش هم اشتباه جا می افته واسه مردم.
این خیابانی درون من هی میگه خواردادو هیچ جوری هم اصلاح نمیشه. بلکه این جام جهانی اصلاحش کنم.
بازیکن بسیار عالی در فاز حمله و متوسط و چه بسا شل در دفاع

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا ما که خیلی وقته داریم داد میزنیم بابا این هافبک هست دفاع نیست اصلا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پول های بارسلونا باید با برنامه ریزی خرج شود !
اگر چه بارسلونا از منابع مالی گسترده ای برخوردار است اما باید این پول ها با برنامه ریزی خرج شود . اگر بارسلونا سرمایه گذاری های بزرگ برای خرید بازیکن انجام نمیدهد به این دلیل است که راه حل خرید بازیکنان گران قیمت نیست .

o9b9_56530_1402751679.jpg

هر آن چه که باشگاه نیاز دارد یک کادر مدیریتی فنی و قوی است . این بخشی از نظرات رئیس جدید باشگاه بارسلونا جوزپ ماریا بارمتئو است .
مقدار پولی که برای هر فصل در زمینه ی نقل و انتقالات خرج میشود 60 میلیون یورو است . این مقدار با سود حاصل از فروش بازیکن افزایش می یابد . انتقال سسک فابرگاس به چلسی 20 میلیون یورو سود خالص برای سرمایه گذاری های بیشتر در اختیار باشگاه قرار داد . قیمت خرید مارک اندره تر اشتگن نیز تنها 12 میلیون یورو بوده است . حالا در حال نزدیک شدن به خرید ایوان راکیتیچ و دروازه بان دوم هستیم .

بارسلونا علاقه ی خود را برای خرید کوکه را نیز ابراز کرده است .
++++++++++
لوئیس انریکه از سوی مدیران تحت فشار قرار گرفت
لوئیس انریکه نمیخواهد در فصل آینده از بازیکنانی همچون اویر , آفلای , کوئنکا و بویان کرکیچ در ترکیب استفاده نماید . باشگاه کاتالان در حال حاضر شروع به شمارش معکوس روزهای باقی مانده تا شروع فصل آینده کرده است . فصلی که قرار است انریکه آنرا ***** کند .

ae1n_56520_1402754085.jpg

باشگاه پروژه ای برای یک بارسلونای جدید راه انداخته است . از سوی دیگر مدیران باشگاه به انریکه فشار آورده اند که این بازیکنان دارای قرارداد معتبر با باشگاه بارسلونا هستند و باید در ترکیب قرار بگیرند اما لوئیس انریکه میخواهد از تکرار مجدد اتفاقات فصل گذشته جلوگیری نماید .

انریکه نمیتواند با بازیکنانی که نمیخواهد کار کند . این وضعیت ناراحت کننده برای انریکه است .

با توجه به چنین وضعیتی لوچو از هیئت مدیره خواست که برای سرعت بخشیدن به پیدا کردن باشگاه های جدید برای این چهار بازیکن اقدام کند . اویر , آفلای , کوئنکا و بویان دارای قرارداد معتبری تا سال 2015 با باشگاه بارسلونا هستند و گفته میشود اولین گام با تماس با این بازیکنان برداشته شده است .

اویر اولازابال در اصل قرار بود با کلودیو براوو از رئال سوسیه داد معاوضه شود . اسحاق کوئنکا نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه ی زانو مدت هاست که نتوانسته است بازی کند . بویان کرکیچ نیز از سال 2011 بارسلونا را ترک کرده است و به باشگاه های مختلفی قرض داده شده است که آخرین آنها آژاکس آمستردام بود . وضعیت آفلای نیز تعریف چندانی ندارد . این بازیکن مدت هاست مصدوم است و فصل گذشته تنها چند دقیقه در ترکیب قرار گرفت .
+++++++++++++
چی میگی زوبی تو؟
20 میلیون سود خالص !!! بیخیال زوبی
این کواردادو بدرد بارسا نمیخوره خیلی ضعیف تشریف داره .این کجاش مدافع کناریه که میخوان بجای الوز بیارن؟؟؟! همون برن با دنی تمدید کنند بهتره تا بیان اینو بخرن
یا اینکه احتمالش هست مارکینیوس رو واسه دفاع کناری بخوان به جای الوز؟؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
پول های بارسلونا باید با برنامه ریزی خرج شود !
اگر چه بارسلونا از منابع مالی گسترده ای برخوردار است اما باید این پول ها با برنامه ریزی خرج شود . اگر بارسلونا سرمایه گذاری های بزرگ برای خرید بازیکن انجام نمیدهد به این دلیل است که راه حل خرید بازیکنان گران قیمت نیست .

o9b9_56530_1402751679.jpg

هر آن چه که باشگاه نیاز دارد یک کادر مدیریتی فنی و قوی است . این بخشی از نظرات رئیس جدید باشگاه بارسلونا جوزپ ماریا بارمتئو است .
مقدار پولی که برای هر فصل در زمینه ی نقل و انتقالات خرج میشود 60 میلیون یورو است . این مقدار با سود حاصل از فروش بازیکن افزایش می یابد . انتقال سسک فابرگاس به چلسی 20 میلیون یورو سود خالص برای سرمایه گذاری های بیشتر در اختیار باشگاه قرار داد . قیمت خرید مارک اندره تر اشتگن نیز تنها 12 میلیون یورو بوده است . حالا در حال نزدیک شدن به خرید ایوان راکیتیچ و دروازه بان دوم هستیم .

بارسلونا علاقه ی خود را برای خرید کوکه را نیز ابراز کرده است .
++++++++++
لوئیس انریکه از سوی مدیران تحت فشار قرار گرفت
لوئیس انریکه نمیخواهد در فصل آینده از بازیکنانی همچون اویر , آفلای , کوئنکا و بویان کرکیچ در ترکیب استفاده نماید . باشگاه کاتالان در حال حاضر شروع به شمارش معکوس روزهای باقی مانده تا شروع فصل آینده کرده است . فصلی که قرار است انریکه آنرا ***** کند .

ae1n_56520_1402754085.jpg

باشگاه پروژه ای برای یک بارسلونای جدید راه انداخته است . از سوی دیگر مدیران باشگاه به انریکه فشار آورده اند که این بازیکنان دارای قرارداد معتبر با باشگاه بارسلونا هستند و باید در ترکیب قرار بگیرند اما لوئیس انریکه میخواهد از تکرار مجدد اتفاقات فصل گذشته جلوگیری نماید .

انریکه نمیتواند با بازیکنانی که نمیخواهد کار کند . این وضعیت ناراحت کننده برای انریکه است .

با توجه به چنین وضعیتی لوچو از هیئت مدیره خواست که برای سرعت بخشیدن به پیدا کردن باشگاه های جدید برای این چهار بازیکن اقدام کند . اویر , آفلای , کوئنکا و بویان دارای قرارداد معتبری تا سال 2015 با باشگاه بارسلونا هستند و گفته میشود اولین گام با تماس با این بازیکنان برداشته شده است .

اویر اولازابال در اصل قرار بود با کلودیو براوو از رئال سوسیه داد معاوضه شود . اسحاق کوئنکا نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه ی زانو مدت هاست که نتوانسته است بازی کند . بویان کرکیچ نیز از سال 2011 بارسلونا را ترک کرده است و به باشگاه های مختلفی قرض داده شده است که آخرین آنها آژاکس آمستردام بود . وضعیت آفلای نیز تعریف چندانی ندارد . این بازیکن مدت هاست مصدوم است و فصل گذشته تنها چند دقیقه در ترکیب قرار گرفت .
+++++++++++++
چی میگی زوبی تو؟
20 میلیون سود خالص !!! بیخیال زوبی
این کواردادو بدرد بارسا نمیخوره خیلی ضعیف تشریف داره .این کجاش مدافع کناریه که میخوان بجای الوز بیارن؟؟؟! همون برن با دنی تمدید کنند بهتره تا بیان اینو بخرن
یا اینکه احتمالش هست مارکینیوس رو واسه دفاع کناری بخوان به جای الوز؟؟
به قول محمد آقا هیچ بعید نیست انریکه بخواد یه تغییرات تاکتیکی بده در تیم. وینگر خیلی خوبیه
مشخصا مرد دفاع نیست
عجب جام جهانی قشنگیه ولی.و کجا بهتر از برزیل برای میزبانی این بازیهای زیبا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قابل توجه بعضی ها
دیشب بازی هلند و اسپانیا بود که به طور وحشت ناک تیم اسپانیا ترکید
ولی این عکس رو میذارم که بدونند
اون فینال کوپا دل ری که مارک بارترا مصدوم بود از ناحیه رباط اونطور جا موند
الان این مدافعشون که میگن مثلا" اوج امادگیشه و تازه مصدوم نیست اینطور به فنا رفت و سوسک شد تازه اونم ارین روبن 30 ساله (بعدشم ارین روبن هم خیلی عقب بود)پس ببندید بهتره
+++++++++++
بریم بازی ژاپن وساحل عاج رو ببینیم

فایل های ضمیمه

• ywtdl8sfu9vcg01h0o0p.jpg
    ywtdl8sfu9vcg01h0o0p.jpg
    25.7 KB · نمایش ها: 27
بالا