رونمایی از اولین حامی مالی چینی بارسلونا
اولین حامی مالی چینی بارسلونا
شرکت بین المللی سونینگ به محوریت چین با باشگاه بارسلونا قرارداد همکاری منعقد کرد. طبق این قرارداد سونینگ فضایی بر روی پیراهن بارسلونا به خود اختصاص خواهد داد.
از طرفی قرار است برند سونینگ در تبلیغات دور زمین نیوکمپ حک شود و هواپیمای مخصوص بارسلونا نیز آرم سونینگ را بر روی خود داشته باشد.
قرارداد این غول آسیایی با بارسلونا تا پایان سال 2017 میلادی است و طبق توافق به عمل آمده سونینگ حق دارد در تمامی فروشگاه های رسمی خود از آرم بارسلونا و تصاویر بازیکنان برای فروش بیشتر خود بهره بگیرد.
++++++++++++
انریکه: خودسازی از بیرون باشگاه معنی ندارد/ فقط بارسلونا می تواند به بارسلونا کمک کند
فقط بارسلونا می تواند به بارسلونا کمک کند
لوئیس انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا گفت: متاسفانه با این که در چند مورد به اهمیت خودسازی و بالا بردن ضریب توانایی های فردی اشاره کرده ام به این موارد هیچ توجهی نمی شود
از باشگاه خواسته ام تیم روان شناسی مورد اعتماد مرا استخدام کند و تعلل در این زمینه برایم قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: من بر خودسازی تاکید دارم در حالی که بازیکنان و کادر فنی منتظر هستند تا تکلیف تیم از بیرون باشگاه روشن شود، این فرایند به سود ما تمام نخواهد شد، ما منتظر کمک هیچکسی نیستیم و تنها بارسلونا است که به کمک بارسلونا خواهد آمد.
انریکه افزود: خودسازی از بیرون باشگاه معنی ندارد و باید با تک تک بازیکنان مشاوره صورت بگیرد، به اعتقاد من مشکلات روحی و روانی باید حل شوند تا بتوانیم به مسائل فیزیکی و جسمی بازیکنان اهمیت بدهیم.
++++++++++++
دنیس سوارز دقایقی پیش به شهر سویا رسید تا فردا در تست های پزشکی این باشگاه شرکت کند.
سوارز قراره برای 2فصل و به صورت قرضی برای سویا بازیکند.
او یک قسمت از قرارداد و انتقال راکیتیچ است.
احتمالا فردا بعد از ظهر دیگه این قرارداد رسمآ اعلام خواهدشد.
منبع ویوا بارسا
++++++++++++
اخبار کوتاه
. ایلی سانچز،کاپیتان تیم بارسای ب با قراردادی 3 ساله به تیم مونیخ 1860 پیوست.
. بارسا با براوو تماس گرفته تا به او بگوید که حتی اگر دوس سانتوس مخالف رفتن به سوسیه داد بود،آنها براوو را به خدمت می گیرند.
. باشگاه بوردو می خواهد مکی بگناک،مدافع 19 ساله ی تیم بارسای ب را به صورت قرضی جذب کند.
. لوکا مودریچ : راکیتیچ خوشحال است که به بارسا پیوسته،این همچنین برای کرواسی هم خوب است
.من مطمئنم که او یک جام جهانی تماشایی را خواهد داشت.وقتی در بارسا بازی میکنی هر کاری که انجام میدهی تاثیر بزرگی دارد و ایوان از این موضوع در جام جهانی آگاه است.من برای راکیتیچ خیلی خوشحالم که به بارسا پیوسته است،او شایسته ی آن بود.رفتن به یک باشگاه بزرگ همچون بارسا یه قدم رو به جلو است.البته که من میخواستم راکیتیچ به رئال بپیوندد اما در پایان نشد و او به بارسا پیوست.
. رائول سانلهی،مسئول مذاکره مستقیم بر سر خرید بازیکن در برزیل حضور دارد تا با ایوان راکیتیچ ملاقات کند.او همچنین بر سر خرید مارکینیوس با مدیران پی اس جی در برزیل مذاکره میکند.
. اسکولاری : اگر قرار بود من مقابل نیمار بازی کنم نمیتوانستم خوب بخوابم.
. بورخا لوپز (موناکو) : صحبت هایی در مورد آمدن والدس به موناکو وجود داشت اما به نظر میرسه چیزهایی تغییر کرده است.حیف شد،من مشتاق آمدن والدس بودم.
. لوئیس انریکه همچنان در حال ایجاد تغییرات در کادرش است.چاوی لینده فیزیوتراپیست اسپانیول به کادر انریکه خواهد پیوست.
. بارسا برنامه ای برای پیشنهاد تمدید قرارداد دوباره به والدس ندارد.این بازیکن هم قصد دارد در یک کشور دیگر زندگی جدیدی را آغاز کند.
. بارسلونا در حال کار کردن بروی انتقال بازیکنانی همچون آفلای و کوئنکا است که این تابستان باشگاه را ترک میکنند.
. بارترا : ما کوپا و لالیگا را سر جزئیات کوچک از دست دادیم،اما فکر میکنم فوتبال دوباره به سمت ما برخواهد گشت.ما باید به خاطر بسپاریم که چه اتفاقاتی افتاده و باید پیشرفت کنیم.
. 10 بازیکن سابق بارسا در جام جهانی 2014 حضور خواهند داشت : کاسرس - موتا - رینا - هنریکه - ویا - مکسول - اتوئو - یایا توره - جیووانی دوس سانتوس - مارکز
. آنتونیو کونته با الکسیس تماس گرفته تا او را متقاعد به رفتن به یووه کند.این بازیکن از چندین تیم پیشنهاد دارد اما ترجیح میدهد به لیگ ایتالیا برگردد.
. اگر دوس سانتوس نخواهد به سوسیه داد برود بارسا مبلغ بیشتری برای براوو می پردازد.پیشنهاد فعلی بین 8 تا 10 میلیون + دوس سانتوس است.
. دنیس سوارس نمی خواهد گزینه ی خرید در قرارداد قرضی اش با سویا وجود داشته باشد و میخواهد گزینه ی بازگشت به بارسا در قرارداد باشد.اعلام رسمی انتقال راکیتیچ به حل شدن این مسئله وابستگی دارد.