• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دیشب فردوسی پور گفت کسایی که از ستاپ باکس استفاده میکنند فوتبال ها اچ دی براشون پخش میشه.
تلویزیون من خودش دی وی بی تی داره کانال های دیجیتال هم میگیرم ولی باز بازی ها و حتی شبکه ورزش هم اس دی پخش میشه هم نسبت تصویر 4.3
کسی می دونه چه طوریاست؟
#####################
هیگواین هم با 55 تا داره جدی تر میشه مثل اینکه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
قبلا فکر می کردم زوبی در بهترین حالت باید مربی دروازه بان های تیم می شد.الان با این شاهکاراش دارم فکر می کنم یه صندلی اختصاصی بهش بدن در نگهبانی کمپ نو به عدالت نزدیک تره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
متیو اولویت بعدی زوبیزارتا
مثل اینکه مدیر برنامه های لوکاس سیلوا پدیده جوان برزیلی در پست هافبک دفاعی مورد توجه بارسا قرار گرفته، کروزیرو برای واگذاری اون 10 میلیون یورو درخواست کرده. ویژگی های بازیش: فیزیکی، سر زن، پاس های بلند دقیق و شوت زن
Lucas-Silva-jugador-del-Cruzei_54409185014_54115221154_600_396.jpg

الموندو از احتمال جذب لوییز گوستاوو با مبلغ 25 میلیون یورو نوشته

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دیشب فردوسی پور گفت کسایی که از ستاپ باکس استفاده میکنند فوتبال ها اچ دی براشون پخش میشه.
تلویزیون من خودش دی وی بی تی داره کانال های دیجیتال هم میگیرم ولی باز بازی ها و حتی شبکه ورزش هم اس دی پخش میشه هم نسبت تصویر 4.3
شبکه جدید اومده اسمش هست IRIB TEST HD, سرچ کن, والیبالم HD پخش میکنه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امروز اومدم فقط فحش بدما .این مردک احمق که زمان دروازه بانی هم مالی نبود یه باشگاهو داره به گند میکشه پیشنهاد به ایگواین اونم 55 تا یا خدا خرید براوو با 12 تا یعنی میخوام بدونم کسی هست که در خریت این تیم مدیریت فقط یذره شک داشته لاشه کاش زودتر این انتخابات برسه از شر این گاو و خرها راحت شیم بعید نیست اینا مثل ایران مبلغی از قرارداد رو واسه خودشون بردارن ها وگرنه 12 تا واسه براوو و اون55 تا:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general607::general306: چیه دیگه بعد میریم مدافع های درجه دو میخریم و فابرگاس رو میدیم 33 تا و الوز رو 15 تا سانچز هم18 تا گوساله ها.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پیشنهاد بارسلونا و میلان برای کول؛ مقصد اشلی کجاست؟

مقصد اشلی کول کجاست ؟!؟
اشلی کول، مدافع سابق تیم ملی انگلیس در حال بررسی پیشنهادات بارسلونا و میلان است.به گزارش دیلی میل، کول که آخرین فصلش را با چلسی سپری کرد، حالا پیشنهاداتی از این دو باشگاه دارد.

4ccadafc-8a69-4e04-a59e-3ab619864beb-cb.Jpeg

پس از جدایی قریب الوقوع آدریانو از بارسلونا، آبی اناری ها به دنبال یک مدافع چپ در نقل و انتقالات خواهند بود.پس از انتقال اریک آبیدال به موناکو، کول در لیست بارسلونا حضور داشت و مذاکراتی بین دو باشگاه نیز انجام شده بود.

میلان نیز فیلیپو اینزاگی، سرمربی جدید خود به دنبال اوست.

در چلسی، بسیاری که اشلی کول را یکی از بهترین مدافعان چپ تاریخ می‌دانند، معتقدند که مورینیو در فصل آخر با او خوب برخورد نکرد.

او در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید در بیسنته کالدرون فیکس شد ولی موفق نشد مورینیو را متقاعد کند تا او را نگه دارد.

در 33 سالگی کول پیشنهادات خوبی دارد و البته امیدوار است که در لیگ برتر بماند.

پس از دعوت شدن لوک شاو و لیتون بینز برای جام جهانی، کول از فوتبال ملی نیز خداحافظی کرد.

++++++++++++++++++
اینا مشکل دارند؟؟؟؟ اشلی کول!!!!!!! بیخیال باو
فروش الکسیس سانچز واقعا" اشتباه بزرگیه .بعد میخوان هیگوایین 55 تا بخرن .ایا زوبی اصلا" مغز داره ؟ نه جدا" رو چه حسابی این خریداهارو میکنند؟
براوو هم ضاهرا" 100 در100 اوکی شد 12 تا نمی ارزه اون گلر شاخی نیست که 12 تا بدیم جالبه که هر دو گلر 12 تا دادیم !!!
اتلتیکو هم الکسیس رو میخواد و تیو

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
دیشب توپ سنگینی رو دروازه ش نیومد که نیاز به سوپر واکنش داشته باشه
سوتی بد و واکنش متوسط کم نداشته این چند سال.از طرفی بحث اصلی سر اینه که یه دروازه بان که همین الان 31 سال داره قد بلندی هم نداره (185سانتی متر)تمام این سالها هم متوسط بوده واقعا ارزش ده دوازده میلیون داره یا نه؟ مثال در برابر گلر مکزیک.یه قد و قواره دارن ولی اوچوا هم کیفیت بهتری داره هم سه سال جوون تره هم تقریبا مفت در میاد.
وخیلی های دیگه
اگر قراره گلر مسن بگیریم دست کم باید در حد مفت باشه و به خاطر حقوقش بیاد.
بله در برابر پولی که میخوان بدن من هم معتقدم اصلا نمی ارزه و بززرگترین اشتباهه خریدنش.
##########
البته الان تو بارسا چیزی به نام بزرگترین اشتباه نداریم.همه تصمیمات در یه سطح برابری اشتباه بزرگ محسوب میشن

گرفتن اون شوت اینیستا کم چیزی نبود عکس العمل سریعی هم داره... اینو با پینتو مقایسه میکنم شکر میگم

به هر حال خبر خریدش هم اومده!!اگه درست باشه هم دیگه نباید روی این مسئله مانور بدیم بهترین کار حمایته

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گرفتن اون شوت اینیستا کم چیزی نبود عکس العمل سریعی هم داره... اینو با پینتو مقایسه میکنم شکر میگم

به هر حال خبر خریدش هم اومده!!اگه درست باشه هم دیگه نباید روی این مسئله مانور بدیم بهترین کار حمایته
پینتو رو بیخیال. دروازبان کارش که توپ بگیره و براوو اون توپ رو گرفت . اگر قرار باشه هر توپی رو گلر گل بخوره که یه بوشگه رو بذارند تو چارچوب دراوزه بهتره
خریدش که اوکی شدولی هنوز پیراهن رو نپوشیده !
حالا طوری میگی که باید حمایت کنیم انگار که همه دوستان که تو این تایپیک داریم پست میدیم جزئی از سهام داران یا مسئولان تیم بارسا هستیم:D:D

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
پینتو رو بیخیال. دروازبان کارش که توپ بگیره و براوو اون توپ رو گرفت . اگر قرار باشه هر توپی رو گلر گل بخوره که یه بوشگه رو بذارند تو چارچوب دراوزه بهتره
خریدش که اوکی شدولی هنوز پیراهن رو نپوشیده !
حالا طوری میگی که باید حمایت کنیم انگار که همه دوستان که تو این تایپیک داریم پست میدیم جزئی از سهام داران یا مسئولان تیم بارسا هستیم:D:D

:D

بی انصافی نکن خدایی شوت اینیستا خیلی تمیز بود من دیگه فکر میکردم گل میکنه

منظور از حمایت اینه که بازیکنایی که میگیرم رو حداقل مسخره نکنیم ناسلامتی دیگه جزئی از باشگاه شدن

اگه ما بخوایم چپ و راست بد بگیم وای به حال رقیبمون که چیا میگن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تا دیروز رو میدونم که میگفتن فقط تو تهران پخش میشه.
روی مَه پاره b@dr هم این کانال هست.
دوباره سرچ کنیم ؟
فرکانسش چنده ؟
استانهای غیر تهران جواب میده ؟

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
توره خیلی خوب داره بازی میکنه. من فکر کنم زوبی عامل نفوذی رئاله!! بازیکن به این خوبی خودشم میخواد بیاد بارسا، بعد انگار نه انگار!!

این کوادرادو هم خوبه ها!!!

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کوادرادو برای تیم هایی که به عنوان هافبک میخوانش عالیه واسه جانشینب الوز افتضاحه به هیچ عنوان دفاعی نیست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:D

بی انصافی نکن خدایی شوت اینیستا خیلی تمیز بود من دیگه فکر میکردم گل میکنه

منظور از حمایت اینه که بازیکنایی که میگیرم رو حداقل مسخره نکنیم ناسلامتی دیگه جزئی از باشگاه شدن

اگه ما بخوایم چپ و راست بد بگیم وای به حال رقیبمون که چیا میگن
اها از اون لحاظ میگی .گرچه برام مهم نیست اونا چی میگن
ولی مسخره نکردیم ها فقط گفتیم که نمی ارزه با این قیمت فقط همین

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کوادرادو بصورت قطعی به فیورنتینا پیوست / بارسا باید با فیورنتینا مذاکره کند

کوادرادو بصورت قطعی به فیورنتینا پیوست
خوان کوادرادو را حالا می توانیم 100 درصد بازیکن فیورنتینا بدانیم. این بازیکن کلمبیایی که مالکیتش متعلق به باشگاه اودینزه بود و سال گذشته بصورت قرضی در فیورنتینا بازی می کرد بر طبق آنچه امروز باشگاه شهر فلورانس اعلام کرد ، در فصل آینده نیز بازیکن این تیم خواهد بود .

b2071c24-c910-4acd-96b0-efb4c3a57923-cb.Jpeg

این انتقال 15 میلیون یورو هزینه روی دست مدیران فیورنتینا گذاشته است. کوادرادو هم اکنون همراه تیم ملی کلمبیا در برزیل به سر می برد و در لحظه تنظیم این خبر نیز در ترکیب کلمبیا مقابل ساحل عاج در حال بازی کردن است.

در سایت رسمی باشگاه فیورنتنیا نیز اظهارات کوادرادو را مشاهده می کنیم : " در این لحظه همراه تیم کشورم در جام جهانی هستم و امیدوارم مدت زمان حضور ما در این جام طولانی باشد. با این وجود از اینکه حالا عضوی از باشگاه فیورنتینا هستم احساس غرور می کنم "

بدین ترتیب تکلیف بارسا و دیگر باشگاه های خواهان کوادرادو نیز مشخص شده است. هر تیمی که کوادرادو را می خواهد باید مستقیما با فیورنتینا پای میز مذاکره بنشیند.
+++++++++
به نظرم اون بازیکن خوب نیست واسه بارسا .خریدش اشتباهه
ولی راکتیچ انصافا" خوبه هم جنگنده و سرعتی و تک ضرب بازی میکنه
بجای این رویس بخریم عالیه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
باشگاه العربی قطر : خبر به خدمت گرفتن ژاوی صحت ندارد
باشگاه العربی : توافق با ژاوی صحت ندارد
باشگاه فوتبال العربی قطر اعلام کرد شایعات در مورد توافق با هافبک تیم ملی اسپانیا صحت ندارد.
m0j_14d4bf2c999311e39ec5127c97f89fb9_8.jpg

به گزارش الکره ، در پی انتشار خبر توافق ژاوی ارناندس هافبک تیم بارسلونا با باشگاه العربی ، این باشگاه در بیانیه ای رسمی اعلام کرد هیچ قراردادی با ژاوی امضا نشده است.در این بیانیه آمده است : پیوستن ژاوی به العربی افتخار بزرگی برای این باشگاه است اما این خبر صحت ندارد.برخی از رسانه ها به نقل از مصاحبه دن پترسکیو مربی جدید و رومانیایی تیم العربی با تلویزیون رومانی اعلام کرده بودند باشگاه العربی با ژاوی به توافق اولیه رسیده و این انتقال پس از جام جهانی صورت می گیرد.
++++++++++++
لوییس انریکه خواهان به خدمت گرفتن روخوی آرژانتینی شد

نقل و انتقالات
به گزارش الکره ، روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا نوشت لوییس انریکه مارتینس سرمربی جدید بارسا از مسئولان باشگاه خواسته تا مارکوس روخو مدافع 24 ساله را از اسپورتینگ لیسبون به خدمت بگیرند.
do3_0000000000000000000000000055884-p5.jpg

روخو بازیکنی قدرتی است که می تواند در دفاع میانی نیز بازی کند. دو باشگاه آرسنال و لیورپول نیز خواهان به خدمت گرفتن روخو هستند اما مسئولان اسپورتینگ لیسبون با وجود شرط جدایی 30 میلیون یورویی در قرارداد این بازیکن حاضرند روخو را در ازای 15 میلیون یورو واگذار کنند
روخو که به همراه تیم آرژانتین در جام جهانی برزیل به سر می برد شخصا برای حضور در بارسا ابراز علاقه کرده است.
++++++++++++++
* اشلی کول در حال بررسی پیشنهادات بارسا و میلان است، او قصد دارد چلسی را ترک کند.

منبع: Daily Mail

* آرسنال، منچستر و لیورپول با هم رقابت می کنند تا الکسیس سانچز را به خدمت بگیرند.

منبع: Daily Star

* اعضای هیئت مدیره بارسلونا به این توافق رسیده انده که هر طور شده سوارز را در تابستان به خدمت بگیرند!

منبع: Sport
* بارسلونا وارد رقابت با آرسنال و لیورپول برای خرید گیرمو اوچه آ دروازبان تیم ملی مکزیک شده است.

منبع: Daily Express
+++++++++++
مسئولان فازشون چیه؟؟؟؟:D هر روز یه گزینه جدید!! الان سوارز و اوچه ا:general709:
ظاهرا" این طور که معلومه یهتغییر ناگهانی کردن و میخوان اوچه ا رو بگیرند؟!!!!!!خخخخ برواو پر:general711:
مارکینیوس هم منطفی شد اینطور که معلومه بلان گفت نه نه نه مارکینیوس هیچ جا نمیره :general705:
به همینم قانعیم که یه دفاع تاب بیارید مثل هوملز یه دوتا جوان
هیچ چیزی میعلوم نیست که کی بیاد کی بره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
:general404:هههههه:general404:ههههههه:general404:
واقعا اینا روانین
حالشوون واقعا خوب نیستا
فکر کنم تو پرشین تولز جاسوس دارن که میان نظرات مارو میخونن
:general404:ههههههه:general404:
یه دفعه ورق بازیکنااا برگشت:eek:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شایعات داره قوی تر و بیشتر میشه
از طرفی از پیشنهاد 55 میلیون یوروئی بارسا به هیگواین نوشتن، از طرفی توافق در پرداخت 85 میلیون یورویی به لیورپول بابت سوارز
از طرف دیگه خبر امضا قرارداد با براوو بیرون میاد و از طرف دیگه تمایل بارسا به جذب اوچوا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بعضی از اعضای باشگاه به شدت خواهان اومدن لوئیز سوارز به بارسا هستند و رئیس بارتوئو هم از این موضوع اطلاع داره که سران بارسا خواهان به خدمت گرفتن ستاره اروگوئه هستند

رئيس بارتومئو هم درخواست كرده كه مسئولان به صورت جدى دنبال سوارز باشن روزنامه اسپورت همچنین اعلام كرد كه قيمت سوارز 85 مليون يوروست بارسا ميخواهد الكسیس و کریستین تيو را همراه با 40 مليون يورو در ازاى گرفتن سوارز بپردازد

قيمت فسخ قرارداد سوارز 85 مليون يوروست و اين مبلغ 20 مليون كاهش ميابد اگه رئال يا بارسا بخواهند او را به خدمت بگيرن !

شانس بارسا از رئال بيشتر است همسر سوارز کاتالان هست. مدير برنامه هاي سوارز برادر پپ گوارديولاست و اين ميتواند يك امتياز ویژه باشد به نفع بارسا باشد و گذشته از همه اينا هم ليورپول بشدت خواهان الكسیس سانچس است و همه اینها ممکنه دست به دست هم بدهد تا بمب نقل و انتقالات امسال در بارسلونا ترکیده شود !

اسپورت کاتالونیا / ترجمه از ویوا بارسلونا

بالا