گزارش روز : اصرار بارسلونا به جذب جرمی متئو
اصرار بارسلونا به جذب متئو
آندونی سوبی سارتا و خواکین روفه ته مدیران ورزشی بارسلونا و والنسیا شب گذشته بر سر جذب جرمی متئو وینگر تیم والنسیا با یکدیگر ملاقات کردند.
بنا بر اطلاع منابع باشگاه کاتالانی نتایج این مذاکرات چندان پیشرفتی به نسبت دو هفته قبل نداشته است. پاسخ باشگاه والنسیا همان پاسخ همیشگی بود .
اینکه جرمی متئو فروشی نیست و اگر بارسلونا مایل به جذب این بازیکن است باید مبلغ 20 میلیون یورو بابت فسخ قرارداد این بازیکن بپردازد.
با این وجود بارسلونا پاپس نکشیده و همه چیز را موکول کرده به ملاقات روسای دو باشگاه آقایان بارتومئو و آمادئو سالوو .
متئوی 30 ساله تا سال 2017 با والنسیا قرارداد دارد و مربی این تیم آقای پیتزی از او به عنوان یکی از مهره های کلیدی در پروژه بازسازی والنسیا یاد کرده است.
+++++++++++
ژاوی جدایی خود از بارسلونا را تایید کرد
ژاوی ، خروج خود را از بارسا تائید کرد
هافبک بازیساز تیم ملی فوتبال اسپانیا تایید کرد که در تابستان امسال به حضور درخشان خود در تیم بارسلونا پایان خواهد داد.
ژاوی هرناندز به شایعات اخیر درباره جدایی خود از تیم بارسلونا مهر تایید زد اما اعلام نکرد که مقصد بعدی وی کدام تیم خواهد بود. شایعات زیادی وجود دارد که او به لیگ ستارگان قطر خواهد پیوست و حتی برخی منابع اخباری درباره توافق کاپیتان بارسلونا با تیم العربی قطر را نیز منتشر کردهاند.
روزنامه موندو دپورتیوو گفتگوی کوتاهی را با ژاوی انجام داده که در آن هافبک تیم بارسلونا عنوان کرد: من از چند هفته پیش تصمیم خود را برای جدایی از بارسلونا گرفته بودم و قصد داشتم بعد از پایان رقابتهای جام جهانی در تابستان امسال آن را عملی کنم. فکر میکنم که این بهترین زمان برای پایان دوران خوبم در بارسلونا است.
موندو دپورتیوو همچنین از انتشار پیامی کوتاه توسط ژاوی در صبح روز جمعه به وقت اسپانیا خبر داد که به طور رسمی خبر جدایی خود را تایید کرد.
++++++++++++
نمیدونم متیو 30 ساله واسه چی میخوان بگیرند؟؟؟؟
ژاوی هم حیف شد انصافا"
بن عطیه هم گفته میخواد رم رو ترک کنه و رم گفته هر کی 40 تا بده بسته بندی میشه براش ارسال میشه!!!:general710
_O