• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از اووومدن سوارز خوشحالم
ولی از اول فصل تا الان داریم سر دفاع حرف میزنیم ولی خبری نیست ازش

این خواستن ها گذشته از ما برادر
ممنون

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
تولدت مبارک اقا علیرضا
یه جمله کلیشه ای"""برات بهترینهارو ارزو میکنم :p

thankyou.gif

یه چیزی وقتی تولدت میشه خوشحالی یا ناراحتی؟؟!!:):general710::general709:

گیر دادیاااااااااااااااااااا:p

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه چیزی وقتی تولدت میشه خوشحالی یا ناراحتی؟؟!!:):general710::general709:
اتفاقا با همسرم همین بحث رو داشتیم. میگم تبریک نگو تسلیت داره پیر شدن.
به قول جویی تریبیانی سریال فرندز
God, don't do this with us
این رو موقع جشن تولداش با ناله می گفت

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اتفاقا با همسرم همین بحث رو داشتیم. میگم تبریک نگو تسلیت داره پیر شدن.
به قول جویی تریبیانی سریال فرندز
God, don't do this with us
این رو موقع جشن تولداش با ناله می گفت
گفتم فقط خودم این حسو دارم و چند روزی عصصبیم !!!
++++++++++++
با احتمال اومدن سوارز که خیلی محتمل تر داره میشه اومدنش گزینه های قبلی منتفی شدن اعم از یورنته و هیگوایین. این سوارز خون اشام هست یا گوشت خوار!!! کتف جورجیو کیلینی رو گاز گرفت:eek::general304: 5 دقیقه داشتم بهش میخندیدم با این کارش
کمپانی هم گفته قبلا" قرار بود با بارسا قرارداد ببندم (چندین بار)که این اتفاق رخ نداد و گفته در سیتی راحتم
هر چی فکر میکنم اومدن این کواردرو به نفع تیم نیست زیاد اون مهره کارامد نیست به نظرم
دنی هم احتمال رفتنش کم رنگتر شده اگر قرار باشه بمونه به نظرم تمدید کنند باهاش تا اینکه فصل بعد مفتی بره و چیزی دست تیم نگیره

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
امیدوارم خبر اومدن سوارس بیشتر از یه شایعه نباشه!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
@kyle
سوارز مگه اومده که خوشحالی؟
منظورم خبرش بود
خبرش خیلی صحت داره
خانوادش (نمیدونم خانومش. خواهرش یا مادرش)بارسلون هستن وبخاطر اونا وعلاقه شدیدی که به باسلون داره اومدنش بیشتر قوت میگیره
طبق گفته @persianalpha خانومش کاتالانیه:general106:

کلا بازیکن خوبیه فقط دندوناشو بتونه غلاف کنه:p
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کلمبیا با گل خوان کودرادو (پنالتی) 1-0جلو از ژاپن

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
زنش کاتالانیه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بعله دومین پیشنهاد بارسا به مسئولان پی اس جی واسه مارکینیوس هم رد شد اول 20 تا با دنی که رد شد .بعد شد 25 تا با دنی رد شد
بهترین پیشنهاد من اینکه تمدید با دنی بعد 3 تا دفاع متوسط به بالا بخرند حالا نمیخواد تاب تاب باشه و از لامسیا هم بیارند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بعله دومین پیشنهاد بارسا به مسئولان پی اس جی واسه مارکینیوس هم رد شد اول 20 تا با دنی که رد شد .بعد شد 25 تا با دنی رد شد
بهترین پیشنهاد من اینکه تمدید با دنی بعد 3 تا دفاع متوسط به بالا بخرند حالا نمیخواد تاب تاب باشه و از لامسیا هم بیارند
این مارکینیوش رو کمی باید با تردید به کیفیتش نگاه کرد.آخه اسکولاری مربی بازیکن شناسیه.تو میدون دادن به جوون ها هم شدیدا دل و حرات داره.در دوسال گذشته هم بازیکنای برزیلی رو شدیدا زیر نظر داشته ولی این رو حتی برای ذخیره تیم هم نبرده تو جام.در حالی که رونی و کاکا و روبینیو رو دعوت نکرد تا جووناش بتونن بازی کنن. از اون طرف هم خود پی اس چی اومد لوییز رو خرید.
بازی های زیادی از این بنده خدا ندیدم ولی رو حساب شواهد و قرائن باید محتاط تر بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صحبت از محرومیت 2 ساله برای سوارز هست. اخه من نمیدونم این بابا چه بیماری ای داره که گاز میگیره بازیکن حریف رو !!!

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

بدون اینکه بخوام حرف گنده بزنم خیلی ساده بخاطر اینکه اگه بازیکن هایی مثل سوارس، پپه، رونالدو و... یا مربی هایی مثل سیمئونه و مورینیو به بارسلونا راه داشتن دیگه این تیم برای من یکی حداقل هیچ فرقی با تیمای دیگه نداشت.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
بابا این سوارز بنده خدا دست خودش نیست...فکر کنم از بچگی عادت داشت هر دست و گردنی طرفش میومد یه نیش بندازه روش

جدی میگم مرتیکه مرض نداره الکی گاز بگیره که خودشو از جام جهانی محروم کنه!!بعد افتاده زمین آلت قتاله(دندونش) رو با دست گفته!!o_O

به هر حال خیلی باهاش حال میکنم موجود عجیب غریبیه
:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
فقط 9 میلیون قرارداد های تراشتگن ، کلودیو براوو و راکتیچ از صندق ذخیره ی باشگاه بوده ، کل قرارداده ها 42 میلیون هزینه داشته اند که 33 میلیون آنها از مبلغ فروش فابرگاس بوده است ! ! !

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی : براوو به بارسلونا پیوست

براوو با قراردادی 4 ساله به بارسلونا پیوست
بارسلونا به توافق با سنگربان رئال سوسیه داد و تیم ملى شیلی کلودیو براوو رسیده است.این دروازبان 31 ساله که در حال حاضر با تیم ملى شیلى در جام جهانی حضور دارد انتظار می رود با امضای قرارداد چهار ساله با غول اسپانیایی به این باشگاه بپیوندد ، اگر چه بارسلونا هزینه این نقل و انتقال را مشخص نكرده است .

1000x410_claudio_bravo.v1403175229.jpg

براوو که از آغاز جام جهانى در هر سه بازى شیلی درون دروازه بوده است مى خواهد بعد از این مسابقات در برزیل به غول های کاتالان بپیوندد .
بارسلونا قبل ازبراوو با مارك اندره تراشتگن به توافق رسیده بود ، بعد از رفتن پینتو در این تابستان و پایان قرارداد ویكتور والدز دورازبانى كه از بچگى در بارسلونا قرار داشت این خبرى بسیار خوش براى طرفداران بارسلونا است.
براوو، براى هشت فصل در سوسیه داد به سر برد، او در سال 2002 زمانى كه 19 سال سن داشت از طریق سیستم جوانان کولو کولو كه نخستین تیم او هم بود شناخته شد
براوو با 1.85 سانت بلنداى قامت دومین غیر بومى با اكثر مسابقات در سن سباستین مى باشد و سوم دروازه بان تاریخ رئال سوسیه داد است
86710418836004647247.jpg

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان جدایی ژاوی قطعی شده؟
یعنی واقعا میخواد بره قطر؟

بالا