• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یچیز دیگه هم یادم افتاد کروس جایگزین ژاوی؟؟؟؟؟؟ من تا حالا پاسی که به لم بشینه و بگم یه پاسور هست از این ندیدم من نمیدونم اینا فیلمهای میکس شده اینارو میبینن میرن بخرن اخه کروس چه خریدیه دیگه یعنی بز به معنای واقعی کلمه

اتفاقاً من پاس های با دقت میلیمتر زیاد ازش دیدم. توی لیگ قهرمانانی که پشت سر گذاشتیم از معدود خوب های بایرن بود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسیدن به توافق با سوارز نزدیک است ؟
حرکت لوئیز سوارز به سمت بارسلونا اجتناب ناپذیر است . تنها موضوع بستن قرارداد با سوارز است . سوارز و باشگاه بارسلونا متقائد شده اند که این انتقال انجام میشود . باشگاه لیورپول میتواند مقاومت بیشتری کند اما در نهایت سوارز به بارسلونا میرود .

2yz0_56839_1404047013.jpg

در انگلستان نگاه ها به سوارز خوب نیست و سوارز چه بخواهد و چه نخواهد باید از لیگ جزیره خداحافظی کند . حال پیشنهاد بارسلونا برای خرید سوارز به چه صورت است ؟ در ادامه

پیشنهاد بارسلونا :

گفته میشود در ساعات آینده اولین تماس بین باشگاه بارسلونا و لیورپول برقرار میشود . واقع بینانه ترین پیشنهاد آن است که باشگاه بارسلونا در ازای دادن الکسیس سانچز شیلیایی به باشگاه لیورپول بتواند سوارز را با قیمتی در حدود 30 میلیون یورو خریداری کند . البته باشگاه لیورپول برای سوارز 80 میلیون درخواست کرده است که گفته میشود بارسلونا کمی بیشتر از 60 میلیون را نپذیرفته است .

بارمتئو چه کار میکند ؟

پس از ارزیابی های اولیه در روزهای اخیر رئیس باشگاه بارسلونا برای سرعت بخشیدن به خرید سوارز دست به کار شده است . باشگاه معتقد است که بارمتئو انگیزه ی فوق العاده ای برای خرید این مهاجم اروگوئه ای دارد . مطمئنا در صورت نخریدن سوارز احساسات بسیاری از هواداران به بازی گرفته میشود و باشگاه تلاش خود را برای عملی کردن وعده هایش انجام میدهد . اما همچنان بزرگترین مساله این است . سوارز با چه قیمتی راهی نیوکمپ خواهد شد ؟
++++++++++++
رافینیا : بارسلونا تحت ***** لوئیس انریکه تاکتیک خود را تغییر نمیدهد

اختصاصی بارسا نیوز
رافینیا آلکانتارا هافبک برزیلی باشگاه بارسلونا در حال حاظر در تعطیلات به سر میبرد و در حال یک استراحت طولانی مدت است و انتظار میرود 14 جولای به نیوکمپ بازگردد تا شروعی دوباره را در بارسلونا تجربه کند .

982v_56838_1404048105.jpg

رافینیا در مصاحبه ای تاکید کرد که در سلتاویگو فصل خوبی را پشت سر گذاشته است و آماده است در بارسلونا بازی کند و تجربه ی خوبی کسب کرده است .
رافینیا یکی از بازیکنان کلیدی لوئیس انریکه در سلتا ویگو بود . رافینیا همچنین گفت امیدوار است بتواند به دنی آلوز در تیم کمک کند . او در ادامه به ستایش از ژاوی پرداخت و او را بازیکنی با تجربه و باهوش دانست . رافینیا در پایان گفت که آرزویش قهرمانی تیم ملی کشورش ( برزیل ) در رقابت های جام جهانی است .

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در مورد ارزیابی دروازه بان ها همیشه باید چند تا نکته مورد توجه باشه.
1: گلر خوب گلریه که کم اشتباه باشه.کم اشتباه بودن جز وظایف ذاتی یه گلره به دلیل حساسیت پستش.براوو در باشگاه در چند سالی که من کم و زیاد دیدم گلر متوسطی بوده از این بابت.بماند که فقط بازیهای مهمش با تیم های بزرگ رو فقط دیدم و نمیشه تعمیم داد.در این بازیهای اخیر جام انصافا اشتباه زیادی نداشته غیر یکی دو مورد که منجر به گل هم نشد.
2:واکنش های عالی اون واکنش هایی هستند که اگر انجام نمی شدند هم کسی خورده ای به گلر نمی گرفت.یعنی مثلا یه شوتی به طرف کنج دروازه با سرعت میاد و یه گلری با سوپر واکنش اون رو درمیاره در حالیکه به صورت نرمال هیچ گلری حتی واکنش نشون نمیده یا اگر بده هم موفق نمیشه .شما شک نکنید براوو در این یه مورد بسیار معمولی خواهد بود.چیزی که والدز در انجامش از بوفون هم بهتر بود.
3:واکنش های حداقلی . واکنش روی توپ هایی که اگر دروازه بان اونها رو نتونه درست انجام بده و منجر به گل بشه سوتی به حساب میاد.
چند تا مثال
ایران آرژانتین در یک صحنه دی ماریا توپ رو کوبوند به سینه حقیقی و گزارشگر کفت واکنش عالی.سووال اینه .اگر حقیقی میخواست اون توپ رو گل بخوره باید چی کار می کرد؟جا خالی می داد>سینه ش سوراخ می شد؟حقیقی در کل جام حتی و حتی یک واکنش نیمه عالی هم نداشت.براوو اگر اشتباه نکنم فقط روی توپ اینیستا یه واکنش مناسب داشت که اون هم با توجه به سرعت متوسط توپ امتیازی محسوب نمی شد.در بازی دیشب یه شوت زد دنی و گرفت.با یه پرش خیلی خوب. در حالیکه اگر نمی گرفت شما فقط و فقط یه گلر داشتید که توپ بدون زاویه رو از روی دستاش نتونسته بود جمع کنه .گزارشگرای فوتبال در این زمینه استاد جو دادن هستند.تا یه توپ میگیره گلر به ویژه که با قر و فری هم همراه باشه میگن سوپر واکنش.سوپر واکنش اون دفع توپ نیمار بود توسط اوچه آ.اون سر رو میگم.چون اگر دستش نرسیده بود با توجه به شدت ضربه که از نزدیک بود و فاصله ش از گلر هیچ کس به ذهنش هم خطور نمی کرد گلر مقضره.همون بازی بقیه واکنش های اوچه آ بیشترشون بیشتر قشنگ بودند تا سوپر واکنش.
4:مورد چهارم پوزیشنینگ یا همو جاگیری خودمون.در تعریفش میگن قدرت پیش بینی و استقرار در موقعیت اوپتیموم برای دریافت توپ با کمترین صرف انرژی.
استاد مسلم جناب آقای بوفون هستند.بوفون بدنش خشکه به نسبت ولی به قدری قدرت گام برداشتن و جاگیری و پیش بینی خوبی داره که با کمترین انرژی و با کمترین حرکات نمایشی سالهاست بهترین گلر دنیاست.گلرهایی که سخت شوت میخورن این خصوصیت رو دارند.والدز در این زمینه دو تا رو داشت.یکی قدرت پیش بینی و جاگیریش روی شوتهای رو به رو که شاهدش اینه که کمترین گل رو از روی کاشته های مستقیم و شوت ها خورد و ضعفش در تک به تک و سانتر های از کناره ها.

خلاصه
براوو یه گلر کاملا معمولی احتمالا با ضریب خطای نه چندان زیاد و با واکنش های نرمال .انتظار اینکه در بازیهای سنگین و صحنه های حساس درمون بیاره رو نداشته باشید.روی پنالتی ها داشت فریاد میزد که سوپر استار نخواهد بود این بشر.اگر یک دیوانه کند ذهنی مثل هالک اونجور توپش رو نمیکوبید به بدن این اون یه دونه هم نمی گرفت.گزینه مناسبی برای گلر ذخیره بود اگر 2 میلیون یورو بود و نه ده دوازده تا.در حقیقت خریدن جولیو سزار برزیلی شدیدا معامله بهتری بود چون بارها نشون داده علی رغم اینکه سالی سکندری یه اشتباهی میکنه ولی در حالت نرمال گلریه با واکنش های عالی بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر در شرایط حساس و البته تقریبا مفت و در شرایط سنی ای که مدعی فیکس بودن همیشگی هم نیست.بازی های عالی همین گلر اینتر رو قهرمان ایتالیا و اروپا کرد.
براوو از پینتو حتما بهتره و کدوم گلری از پینتو بدتره مگه؟ولی این قیمت نمی ارزید
یعنی به جرات میتونم بگم بهترین و عالیترین نظری بود که تا حالا در مورد دروازه بان ها خوندم عالی و فقط عالی حرف دلم رو بدجور زدی.
ببینید دروازه بان خوب دروازه بانی هست که شما و خط دفاعی بهش اطمینان دارین که مثلا روی توپ های مسخره معمولی گل نخواهد خورد نه دروازه بانی که یه بازی توپ رو از زیر طاق در میاره و یه بازی زاویه بسته رو لایی میخوره دروازه بان بادی یه خط ثابت داشته باشه که بشه بهش گفت خوب فراز و نشیب زیاد تو این پست واقعا بد هست براوو نشون داد دروازه بان بدی نیست ولی نه در حد قیمتش پنالتی که به هیچ عنوان ازش انتظاری نیست اینو کاملا به من یکی که ثابت کرد تفاوت واکنش های سزار و براوو رو در پنالتی ها ببینین و یه اون خروجی که اصلا نفهمید چکار کرده واکنش های جولیو سزاز حتی تو این سن بسیار سریعتر هست یعنی در موقعیت های نزدیک به همین دلیل عملکرد بهتری خواهد داشت ببینید نویر به هیچ عنوان واکنش های قشنگ نداره اما یکی از بهترین ها هست چون جایگیری خوبی داره و نمایشی هم کار نمیکنه کلا دروازه بان های المانی این مدلی هستن و من بشدت امیدوارم تراشتگن هم اینجوری باشه
در مورد حقیقی من اینجا دعوا داشتم من هیچوقت خدا اینو به اندازه یه اجر توی دروازه قبول نداشتم شما ببینید این دروازه بان اینقدر سنگین هست که کافیه توپ یکم زاویه داشته باشه و دیگه تمومه توپی که به سمت بالا میره که واویلا به نظرم شیرجه نزنه سنگینتره چون تو مثلا تو ارتفاع دو متری هست شیرجه این بدلیل خوشکلی و سنگینی بدن تو ارتفاع 40 سانتی زده میشه تو اخرین حد خودش.عمرا بتونه بگیره
در مورد والدز حتی اون موقع ها که سوتی هم میداد توپ هایی میگرفت که بوفون و نویر و کان هم فکرشو نمیتونن بکنن اما چه فایده بعضا کمر تیم رو هم میشکست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بکو، اسپانسر جدید بارسلونا
اسپانسر جدید بارسلونا
- عصر امروز، بارسلونا قرارداد اسپانسرینگ جدیدی با شرکت ترکیه ای بکو امضا کرد. نام این شرکت روی آستین لباس بارسلونا در فصل آینده خواهد بود. همچنین روی لباس‌های تمرینات و کاورها نیز نام بکو حضور خواهد داشت.

7fa7dcdc-863d-4808-b906-a907f6b3c3b8-cb.Jpeg

خاویر فائوس، نایب رئیس مالی بارسلونا پس از توافق نهایی جوزپ بارتومئو و موستافا کوچ گفت: " دو سال پیش تصمیم گرفتیم تا با همکاری با کمپانی‌های جهانی، وضعیت اقتصادی خود را بهبود ببخشیم.

. در برنامه های سفر ما آمریکا، آسیا و خاورمیانه هستند و پس از آن برزیل و روسیه. ترکیه هم در میان مسیر ماست و به آنجا سفر خواهیم کرد. پس از نایکی، هواپیمایی قطر مهم‌ترین شکرت همکار ما است. برنامه ی ما توافقی برای چهار سال دیگر با شرکت‌های نایکی و هواپیمایی قطر."
++++++++++++
رئیس بارسا : خرید های گرانقیمتی خواهیم داشت / در مورد سوارس حرفی ندارم
وضعیت اقتصادی بارسا عالی است
آقای جوزپ بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا امروز در مصاحبه ای به صحبت در مورد بارسا ،جام جهانی و اتفاقات ریز و درشت آن پرداخت.وی آرزو کرد که بازیکنان تیمش با تیم های ملی خود به بالاترین حد موفیت دست یابند و البته دچار اسیب دیدگی نیز نشوند.

6a248d02-b592-45d2-976d-27a3318df398-cb.Jpeg

بارتومئو گفت : " جام جهانی را به دقت تعقیب می کنم. این جام جهانی بسیار مورد علاقه من قرار گرفته است. دوست دارم بازیکنان بارسا در تیم های ملی خود بدرخشند.

از حذف شیلی بسیار متاسف شدم. همیشه دوست داشتم بازیکنان بارسا با تیم های ملی خود به مراحل بالا صعود کنند. از حذف اسپانیا نیز واقعا شوکه شدم . در اسپانیا بیشترین بازیکن از بارسا حضور داشت و واقعا تاسف آور بود "
او ادامه داد : " به برخی بازیکنان بارسا همچون ژاوی و پیکه انتقادات سختی شده است . به اعتقاد من آنها زحمت خود را کشیدند و باید قدردان آنها باشیم. به آنها با وجود حذف شدن تبریک می گویم "
بارتومئو ضمن اشاره به قدرتمندتر شدن وضعیت اقتصادی بارسا و امکان خرید های گرانقیمت در بازار ، با وجود سوالات بسیار خبرنگاران حاضر به اظهار نظر در مورد سوارس و بحث جذب او از لیورپول نشد.
++++++++++++++
7ac6417e-e8d7-4ccb-a4a0-2084d9e72584-cb.Jpeg

گزارش روز : فردا روز جدایی رسمی والدس از بارسلونا
والدس 32 ساله وقتی 10 ساله بود به لاماسیا آمد اما چند ماه بعد مجبور شد تا به همراه خانواده به تنه ریف نقل مکان کند
آی اسپورت - امروز 30 ژوئن روزی است که قرارداد بسیاری از بازیکنان با باشگاه هایشان در سطح فوتبال اروپا به اتمام می رسد. یکی از آن بازیکنان ویکتور والدس است.دروازه بان تاریخ ساز بارسا که با این تیم صاحب افتخارات فراوانی شد.
والدس 32 ساله وقتی 10 ساله بود به لاماسیا آمد اما چند ماه بعد مجبور شد تا به همراه خانواده به تنه ریف نقل مکان کند. سه سال بعد او بار دیگر به بارسلونا بازگشت و از آن پس پیراهن هیچ تیم دیگری را به تن نکرد.
او چند ماه پیش از پایان لالیگا اعلام کرده بود که فصل آینده دیگر در بارسا نخواهد بود . در 26 مارس و در بازی مقابل سلتا بود که ویکتور رباط صلیبی پاره کرد و برای مداوا به آلمان مراجعه کرد.
او حتی پس از مصدومیت و با توجه به ابهامات موجود در مدت زمان بهبودیش، حاضر نشد تا از موضع خود مبنی بر ترک بارسا عقب نشینی کند.
والدس فردا بصورت رسمی دیگر بازیکن بارسا نخواهد بود. این در حالی است که در مورد تیم فصل آینده او هنوز چیزی مشخص نیست.
منبع : موندو دپورتیوو

+++++++++++++
معلوم نیست چقدر پول اسپانسر هست . ولی هر چی هست زیاده که این بارتیمئو توپش پره و زیاد خوشحاله ومیگه هزینه زیادی میخوایم خرج کنیم!!
امیدوارم منطقی باشه نه واسه انتخابات باشه تا انتخاب بشه
ویکتور والدس هم فردا دیگه رسما" جدا میشه از بارسا.خیلی زحمت کشید واسه تیم دمش گرم امدیوارم همه جا موفق باشه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کاش میشد الکسیس رو نگه دارن قابلیت بازی جایی که الان اینیستا بازی میکنه رو هم داره حیفه واقعا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
کم کم روی شورت هم میخوان اسپانسر بذارن؟
یه زمانی این لباس غیر از لوگوی بارسا هیچی نداشت
حداقل امیدواریم باعث بشه تیم بازیکنای خوبی بخره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ایوان راکیتیچ فردا رسما معرفی میشود
اختصاصی بارسا نیوز
راکیتیچ به بارسلون رسید . هواپیمای ایوان راکیتیچ بازیکن کروات جدید بارسلونا امروز در بارسلون به زمین نشست . به محض ورود به بارسلون راکیتیچ به سمت نیوکمپ حرکت کرد و به مقابل دفتر باشگاه رفت .

13t0_rakitic.v1404144432.jpg

تعداد زیادی از نمایندگان رسانه ها برای ثبت این لحظه در محل حضور داشتند . ایوان راکیتیچ قرارداد رسمی خود را در روز سه شنبه امضا میکند .

blc2_rakitic_ok.v1404146221.jpg

u505__gpf8939.v1404147503.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کم کم روی شورت هم میخوان اسپانسر بذارن؟
یه زمانی این لباس غیر از لوگوی بارسا هیچی نداشت
حداقل امیدواریم باعث بشه تیم بازیکنای خوبی بخره
خیلی ها به خاطر همین چیزها طرفدار بارسا شدن ولی هزینه های حماقت آقایان باید از جایی تامین بشه خلاصه دیگه.
بماند که بدون حماقت ها هم شرایط اقتصادی فوتبال خیلی سخت کرده کار رو و از بعضی چیزها گریزی نیست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ایوان راکیتیچ: به بارسا نیامده ام تا جایگزین کسی شوم؛

به گزارش fourfourtwo، ایوان راکیتیچ که با قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوسته است، در اولین مصاحبه خود در مورد شرایطش در این تیم گفت:
"من نیامده ام تا جایگزین کسی (فابرگاس یا ژاوی) شوم. من ایوان راکیتیچ هستم و در مسیر خودم فعالیت می کنم. به بارسا آمده ام تا راکیتیچ باشم و بهترین فوتبالم را برای این تیم ارائه دهم. من قصد دارم که سخت تمرین کنم تا به بالاترین سطح امادگی ام برسم."

q8w_10499030_767403959949834_513305431_n.jpg

وی در ادامه در مورد خداحافظی با باشگاه قبلی اش یعنی سویا گفت: "فکر نمی کردم که خداحافظی از سویا این اندازه دردناک باشد. این اولین باری است که همسرم اشک های من را می بیند.

من هیچ تاسفی نمی خورم چون درهای این جا همیشه بر روی من باز است. من با اجبار هیچ کاری را نکردم و چه در این تیم باشم و چه نباشم، همیشه ما با هم خواهیم بود."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
راکیتیچ قراردادش را رسما با بارسلونا امضا کرد / پیراهن شماره ۴ در اختیار ستاره کرواسی

بازیکن اهل کرواسی سویا پس از پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی رسما قراردادش را با بارسلونا امضا کرد.
ایوان راکیتیچ که فصل گذشته به همراه سویا توانست عنوان قهرمانی در لیگ اروپا را کسب کند و به همراه تیم ملی کرواسی در رقابت‌های جام‌جهانی 2014 برزیل حضور داشته باشد.
n_f_c_barcelona_fichajes-8548957.jpeg

xshxmfckd1hqnhtynalr.jpg

وی با امضای قراردادی پنج ساله به ارزش 20 میلیون یورو راهی بارسلونا شد و پیوستن دنیس سوارز از تیم ب بارسلونا به صورت قرضی به سویا یکی از پیش‌شرط‌های قرارداد وی بود.

راکیتیچ پس از پایان یافتن معاینات پزشکی قراردادش را رسما با کاتالان‌ها امضا کرد و پیراهن شماره 4 را در این تیم بر تن خواهد کرد.
rdx3p07sw1ulqaa1hdv.jpg

jxdx1wbd00unsu7futwv.png

+++++++++++++++
گزارش تصویری از تست های پزشکی ایوان راکیتیچ

منبع کلیپ : سایت رسمی بارسلونا
uyjs_2014-07-01_revisiomedicarakitic_05-optimized.v1404200958.jpg

mh5h_2014-07-01_revisiomedicarakitic_07-optimized.v1404200966.jpg

hdle__gpf9150-optimized.v1404201250.jpg

x68w__gpf9196-optimized.v1404201255.jpg

v1p__gpf9182-optimized.v1404201264.jpg

fh6y__gpf9189-optimized.v1404201269.jpg

++++++++++++++++
55bmtm16ms05c4kxv52b.jpg

متاسفم
سوارز 6 روز بعد از گاز گرفتن کیلینی به اشتباه خود اعتراف کرد
بارسلونا برای عقد قراردادا یا سوارز عذر خواهی را ضروری می دانست
توافق با لیورپول خیلی زود حاصل شد
راکیتیچ:
امروز رسما قرارداد خود تا سال 2019 را امضا می کند
من ژاوی و سسک نیستم من راکیتیچ هستم
او جانشین کسی نیست
آرژانتین - سویس : آرژانتین در دستان مسی
نیمار می تواند با تزریق و تحت تاثیر مداوا به دیدار با کلمبیا برسد
++++++++++++++
هدیه audi A5 باشگاه به راکتیچ
bwb19esohqpfw2wfyery.jpg

++++++++++++
ایوان راکیتیچ را بهتر بشناسید

ایوان راکیتیچ (زادهٔ ۱۰ مارس ۱۹۸۸) بازیکن فوتبال اهل کشور کرواسی است.وی برای تیم ملی کرواسی ۴۴ بازی انجام داده و ۸ گل به ثمر رسانده‌است. پست تخصصی این بازیکن نیز، هافبک است.

n_f_c_barcelona_fichajes-8548957.jpeg

اطلاعات فردی وی به شرح زیر می باشد :

نام کامل: ایوان راکیتیچ

ملیت: کرواسی

تاریخ تولد: 10/03/1988
محل تولد: موهلین، سوئیس
قد: 184 سانتی متر
شماره پیراهن در باشگاه: 4
پای تخصصی: راست
وزن: 80 کیلو گرم
شماره پیراهن در تیم ملی: 7
++++++++++++++
تبریک به دوستان
بنده خدا تراشتگن ماشین بهش ندادن:general505::general710::general210:

Last edited:

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان اون عکسی که راکیتیچ توی رختکن روی شماره 4 نشسته ، پشت سرش کمد بازیکنا هست که اسم بازیکن روش نوشته شده
اسم ژاوی و آفلای ( که میگفتن از بارسا میرن ) اونجا هست ...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان اون عکسی که راکیتیچ توی رختکن روی شماره 4 نشسته ، پشت سرش کمد بازیکنا هست که اسم بازیکن روش نوشته شده
اسم ژاوی و آفلای ( که میگفتن از بارسا میرن ) اونجا هست ...
خب اونا رسمی هنوز نرفتن .هر وقت رفتن برداشته میشن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
صحبت های راکیتیچ در کنفرانس مطبوعاتی...

"من میخواهم از مردم بارسلونا تشکر کنم.به خاطر اینکه به من باور داشتند و شرایط رو برای من راحت کردند.من تمام تلاشم رو خواهم کرد."

ycq7ki138ecdkvkpefbi.png

"من میخواهم با بارسا تاریخ سازی کنم.می خواهم جامهای بیشتری را ببرم.خیلی هیجان زده هستم.میخوام به یک بازیکن بهتر تبدیل بشم."
" "بله" ای که به زوبی گفتم به قدرتی بود که در روز عروسی ام گفتم!"
"می خواهم از باشگاه بخاطر راهی که برای خرید من درنظر گرفتند،تشکر کنم."
" من می توانم به عنوان هافبک دفاعی هم بازی کنم.در هر پستی باید درک کنید سرمربی از شما چه می خواهد.من تلاش می کنم بهترین بازی ام رو انجام بدم."
" مهم ترین چیز برای یک بازیکن اینه که بدونه باشگاه روش حساب می کنه. "
" من با لوئیز انریکه صحبت کرده ام.ما همه می دونیم که او در دوران بازیگری چطور بوده و برام خیای مهم بود صحبتاشو بشنوم.او رئیس منه."
" من با مودریچ صحبت کردم.او می خواست با من بازی کند اما من تصمیم خود را گرفته بودم.او برای من آرزوی موفقیت کرد."
" این باعث افتخار منه که شماره 4 گواردیولا رو برتن کنم.کسی که به عنوان بازیکن و مربی تاریخ را نوشت.این دلیل اینکه من سریع تصمیم گرفتم شماره 4 بپوشم."
" فشار ها در بارسا همیشه زیاد است.شما باید هر بازی پیروز شوید و جامها رو فتح کنید.این یک فشار دلنشین هستش.ما سخت کار خواهیم کرد."
" مسی و نیمار حتی از پاس های بد هم می توانند موقعیت بسازند.امیدوارم به بهتر شدن هم کمک کنیم."
" فقط یک مسی وجود دارد.بازی کردن در کنار او به من حس مسئولیت و شادی می دهد."
" عذرخواهی لوئیز سوارز؟این کار چیزهای زیادی را رجب او اثبات می کند.نشان می دهد او شخصیت بالایی دارد.او بازیکن با کیفیتی است."
" تسلط خود را حفظ کردن وفتی جلوی بارسا بازی می کنید خیلی سخت است.چون شما می دونید که اونا همیشه توپ رو در اختیار دارن."
" من به تعطیلات نیاز دارم.بعد از یک فصل سخت،استراحت کردن و گذراندن وقت با خانواده خیلی مهم هستش.ولی من کار کردن با یک مربی خصوصی را ادامه خواهم داد."
" من در پیش فصل خوب کار خواهم کرد تا برای مسابقات آمادگی کامل را داشته باشم."
+++++++++++++++
صحبت های زوبیزارتا در کنفرانس مطبوعاتی...

" راکیتیچ در تمام نقاط خط هافبک می تواند بازی کند.همچنین به عنوان هافبک دفاعی"

hhxqyewhsqeea4pxq5h.jpg

"ژاوی؟ما صحبت کردن با او را ادامه خواهیم داد.هنوز هیچ چیز قطعی نیست.ژاوی تصمیم نهایی را خواهد گرفت."
"ژاوی حق دارد راجب آینده اش فکر کند.ما از هر تصمیمی که او بگیرد استقبال خواهیم کرد.اون سنبل بارساست."
"هم اکنون شماره 6 لیست من،ژاوی هستش."
" در تاریح 14 جولای پیش فصل با بازیکنانی که به جام جهانی نرفتند و چند نفر از بارسای بی آغاز می شود."
"در تاریح 24 جولای بازیکنانی که از جام حذف شدند به ما اضافه خواهند شد.الکسیس و براوو 28ام به ما می پیوندند."
" لوئیز سوارز؟ به عنوان مدیر ورزشی نظری ندارم.فقط می گویم افتخار می کنم که او عذرخواهی کرد."
"مدافع وسط؟ما می دانیم چه می خواهیم و روی آن کار می کنیم.مثل خیلی از تیم های دیگر.تنها ترانسفر چندوقت اخیر داوید لوئیز بوده است."
" شایعات درباره پوگبا و ویدال؟ ما هردوی این بازیکنان را خوب می شناسیم اما در لیست ما جایی ندارند.ما هافبک پوششی داریم."
"شایعات خروج آدریانو؟ما در حال مذاکره نیستیم و هیچ خبری نیست."
" بسیازی از باشگاه ها به دنبال مدافع مرکزی هستند و باشگاه های زیادی نیستند که جلوه بارسا را داشته باشند. خیلی از باشگاه های بزرگ اروپایی به دنبال مدافع وسط هستند."
"شایعات درباره الکسیس و پدرو؟پیشنهاداتی برای الکسیس وجود دارد.باید ببینیم چه می شود.پدرو فروشی نیست."
" ماسیپ پنجشنبه به تیم اول ملحق خواهد شد.کلودیو براوو،روز دوشنبه رسما معارفه خواهد شد."
+++++++++++++++
ویکتوروالدس در یک قدمی موناکو

والدس در یک قدمی موناکو
- ویکتور والدس را حالا باید رسما دروازه بان سابق بارسا بدانیم.قرار داد او با بارسا دیروز به اتمام رسید.والدس که اواسط فصل گذشته؛ خبر از جدایی حتمی خود از بارسا داده بود در ماه مارس با مصدومیت رباط صلیبی مواجه شد

n_f_c_barcelona_victor_valdes-8299121.jpeg

مصدومیتی که او را به مدت 7 ماه از میادین دور نگه می دارد.تاکنون بیش از سه ماه از مصدومیت او می گذرد.پیش از این اتفاق او پیش قراردادی با باشگاه موناکو امضا کرده بود . ماه گذشته بود که خبر رسید موناکو نمی خواهد در مورد والدس ریسک کند و قصد امضای قرارداد با این بازیکن را ندارد.
اما امروز موندودپورتیوو اطلاع حاصل کرد که فردا والدس به موناکو خواهد رفت تا پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی رسما با موناکو قرار داد امضا کند.
++++++++++++
چراغ سبز فیورنتینا به بارسا در مورد کوادرادو
چراغ سبز فیورنتینا به بارسلونا
خوان کوادرادو فصل بسیار درخشانی را در باشگاه فیورنتینا پشت سر گذاشت و حالا در جام جهانی برزیل و با تیم ملی کشورش کلمبیا به روند روبه رشد خودش ادامه می دهد.

884553bf-268b-4554-bc53-938b9cf03c26-cb.Jpeg

از اواسط ماه میلادی گذشته بود که خبر علاقه بارسا به کوادرادو علنی شد. با این وجود مشکلات مالکیت کوادرادو که متعلق به هر دو باشگاه اودینزه و فیورنتینا بود، بارسا را در حالت استند بای نگاه داشت.

نهایتا سه هفته پیش فیورنتینا با مبلغ 15 میلیون کوادرادو را از اودینزه خریداری کرد و حالا این ستاره متعلق به باشگاه فیورنتیناست.
امروز آقای "آندره آ دلا واله" مالک فویرنتینا در مصاحبه با روزنامه La nazione فلورانس اعلام کرد: " برای نگه داشتن کوادرادو هر کاری می کنیم ولی باید بگویم که کار بسیار سختی در پیش داریم چون پیشنهادات زیادی برای خرید او به باشگاه آمده که یکی از آنها بارساست."
باشگاه فیورنتینا مبلغ 34 میلیون یورو را برای جدایی کوادرادو در نظر گرفته است
++++++++++++++
شما چراغ سبزی احساس کردید؟

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
راکیتیچ : به رئال فکر هم نکردم / آرزوی من بازی برای بارسا بود
مصاحبه کامل راکیتیچ
همیشه دوست داشتم با مودریچ در یک تیم بازی کنم . از انتخاب من کمی رنجیده خاطر شد اما مشکلی نیست . ارتباط خوبی باهم داریم

65e8284c-d100-4a76-84d9-200b2452a2b7-cb.Jpeg

ایوان راکیتیچ ستاره کروات امروز رسما به هواداران این تیم معرفی شد. این بازیکن پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی با در دست گرفتن پیراهن بارسا کنار سوبی سارتا به هواداران باشگاه کاتالانی معرفی شد. او در حاشیه این معارفه مصاحبه ای را انجام داد که در زیر می آید :

جو بارسا
همه چیز تا الان خوب پیش رفته است. می خواهم جام های زیادی با بارسا کسب کنم. با سویا یورولیگ را فتح کردم که این مساله به من اعتماد به نفس بیشتری می دهد. جواب مثبت من به بارسا به جدیت جواب مثبت در یک ازدواج بود.

مکان بازی در بارسا
هرجا که مربی بخواهد بازی می کنم. در روز های آینده متوجه این موضوع خواهم شد. زمانی که در شالکه بازی می کردم یک سال مهاجم نوک بودم

گفتگو با لوئیس انریکه
در مورد مسائل عمومی تیم باهم صحبت کردیم . مشتاق کار کردن با او هستم

رئال مادرید
از همان روزی که فوتبالیست شدم آرزوی بازی برای بارسا را در سر داشتم. به رئال فکر هم نکردم

جام جهانی
روشن بود که در گروه دشواری قرار داشتیم. بازی مقابل برزیل،مکزیک و کامرون آسان نبود. با این وجود، من و همه بازیکنان روی این بازی ها تمرکز کرده بودیم. اوضاع به خوبی پیش نرفت اما از بازی با لباس تیم کشورم احساس غرور می کنم.

مودریچ
همیشه دوست داشتم با او در یک تیم بازی کنم . از انتخاب من کمی رنجیده خاطر شد اما مشکلی نیست . ارتباط خوبی باهم داریم

پیراهن شماره 4
پوشیدن پیراهن گورادیولا برای من یک افتخار است. از بازی او همیشه خوشم می آمد. امیدوارم به اندازه او در بارسا موفق باشم. در مورد فابرگاس صحبت خاصی ندارم ولی باید بگویم که او بازیکن بزرگی است و با او رابطه خوبی دارم

الگوها
همیشه از پست هافبک و بازیکنان میانی خوشم می آمد. بخصوص از ژاوی و اینیستا و همچنین بوسکتس. در کرواسی الگوی من پروسینسکی بود . واقعا با توپ می رقصید.

بازی در کنار مسی و نیمار
مقابل نیمار خیلی بازی نکردم اما امیدوارم مدتها کنار او به بهترین شکل بازی کنم. فقط یک بازیکن مثل مسی داریم و آن خود مسی است. بازی در کنار او به من قدرت و مسئولیت پذیری بیشتری می دهد

لوئیس سوارس
همینکه عذرخواهی کرد خود گویای خیلی مسائل است. عذرخواهی کردن به این سادگی ها نیست. من هم خطاهایی در دوران فوتبالم داشته ام و قول عدم تکرار آنها را داده ام. باید به سوارس بخاطر پذیرش اشتباهش تبریک گفت. او کیفیت بالایی دارد و سال قبل با زدن 31 گل برای لیورپول ان را اثبات کرد

صحبت پایانی
مهمترین چیز برای یک فوتبالیست این است که بداند باشگاه برای او ارزش زیادی قائل است. من هر روز به سختی تمرین خواهم کرد تا بتوانم همه را از خودم راضی نگه دارم.
منبع خبر :آی اسپورت
++++++++++++
خوشم اومد ازش ایول :):general711::general601:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دلیل عذرخواهی سوارز فشار مسئولین بارسا بوده؛ تمامی شواهد می گویند سوارز را باید بارسایی بدانیم

دلیل عذرخواهی سوارز
دیروز لوئیز سوارز به طور جدی از جورجو کیلینی معذرت خواهی کرد؛ او در دیدار اروگوئه برابر ایتالیا شانه این مدافع را گاز گرفته بود.

1yhk_7f74ce47-9364-4560-b797-a80deeb20804-cb.jpeg

او خوشبختانه صادقانه نوشت که من از عملکردی که داشتم عذرخواهی می کنم و تلاش می کنم که این امر دیگر در زمین فوتبال رخ ندهد.

البته این بهترین کاری بود که سوارز می توانست انجام دهد، فیفا این بازیکن را با محرومیت سنگینی مواجه کرده است به طوری که او در حال حاضر به مدت 4 ماه حق هیچ گونه فعالیت فوتبالی را ندارد، حتی نمی تواند با تیمش در زمین فوتبال و به طور گروهی تمرین کند.
در نهایت، خانواده و مدیر برنامه های او، پره گواردیولا اذعان کرده اند که این بازیکن نیاز به جا به جایی از لیورپول به بارسا دارد و به خاطر این حرکت سوارز از تمامی مردم عذرخواهی نمودند.

باید ببینیم آیا فیفا محرومت این بازیکن را کاهش می دهد یا بر روی رای سنگینش پا فشاری می کند؛ ال موندو می نویسد که خوزه مورینو اعتقاد دارد محرومیت برای این بازیکن کاملا مناسب است، این روزنامه می نویسد خوزه مورینیو کسی بود که انگشتش را تا ته به چشمان تیتو فرو کرد اما با واکنشی رو به رو نشد.
مورینیو پس از این حرکت در کنفرانس مطبوعاتی گفته بود که ما دو نفر با هم بازی کردیم و توضیح خاصی در مورد این حرکتش نداد! حال این مربی معتقد است که سوارز حق اعتراض به این رای فیفا را ندارد.

در نهایت، گفته می شود بارسلونا به سوارز پیغام داده که اگر می خواهد به بارسا بیاید باید اول به خاطر آن حرکتش عذرخواهی کند، بنابراین لوئیز این کار را انجام داد.
در این مقاله گفته شده که مسئولین بارسا به سوارز فشار آورده اند که از همه عذر خواهی کند، بارتمئو و زوبی زارتا در حال تکمیل مراحل قرارداد این بازیکن هستند تا وی از لیورپول به بارسلون انتقال پیدا کند.
روند این قرارداد بسیار پیش رفته است، صبح روز گذشته سوارز عذر خواهی کرد و فائوس مدیر مالی باشگاه بارسا به اطلاع هواداران این باشگاه رساند که باشگاه برای خریدهای بزرگ تابستانی هیچ مشکلی مالی ندارد آن ها تمامی نیازهای این باشگاه را برطرف خواهند کرد.
فائوس و مسئولین بارسا هم چنان در حال چانه زدن بر سر قیمت لوئیز سوارز هستند، گفته می شود دو طرف با هم به توافق رسیده اند اما هنوز رقم مطمئنی در اختیار ما نیست که برای شما خوانندگان خبر بیان کنیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
روخو از بازیکنای خیلی خوب آرژانتین در جام بوده.
مسی خیلی تنهاست در آرژانتین. خسته کردن این بچه رو. هافبک وسط درست و حسابی هم که ندارن انگار
هیگواین رو امیدوارم نخرن به هیچ وجه
شدیدا کند شده
روخو قلدر و مسلط و خوش تکنیکه

• Like
Reactions: rms

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
روخو از بازیکنای خیلی خوب آرژانتین در جام بوده.
مسی خیلی تنهاست در آرژانتین. خسته کردن این بچه رو. هافبک وسط درست و حسابی هم که ندارن انگار
هیگواین رو امیدوارم نخرن به هیچ وجه
شدیدا کند شده
روخو قلدر و مسلط و خوش تکنیکه

چشمش زدم.
هم دو کارته شد هم مصدوم
ولی نزدیک دوکیلومتر بیشتر از میانگین تیم دویده بود.

• Like
Reactions: rms
بالا