صحبت های راکیتیچ در کنفرانس مطبوعاتی...
"من میخواهم از مردم بارسلونا تشکر کنم.به خاطر اینکه به من باور داشتند و شرایط رو برای من راحت کردند.من تمام تلاشم رو خواهم کرد."
"من میخواهم با بارسا تاریخ سازی کنم.می خواهم جامهای بیشتری را ببرم.خیلی هیجان زده هستم.میخوام به یک بازیکن بهتر تبدیل بشم."
" "بله" ای که به زوبی گفتم به قدرتی بود که در روز عروسی ام گفتم!"
"می خواهم از باشگاه بخاطر راهی که برای خرید من درنظر گرفتند،تشکر کنم."
" من می توانم به عنوان هافبک دفاعی هم بازی کنم.در هر پستی باید درک کنید سرمربی از شما چه می خواهد.من تلاش می کنم بهترین بازی ام رو انجام بدم."
" مهم ترین چیز برای یک بازیکن اینه که بدونه باشگاه روش حساب می کنه. "
" من با لوئیز انریکه صحبت کرده ام.ما همه می دونیم که او در دوران بازیگری چطور بوده و برام خیای مهم بود صحبتاشو بشنوم.او رئیس منه."
" من با مودریچ صحبت کردم.او می خواست با من بازی کند اما من تصمیم خود را گرفته بودم.او برای من آرزوی موفقیت کرد."
" این باعث افتخار منه که شماره 4 گواردیولا رو برتن کنم.کسی که به عنوان بازیکن و مربی تاریخ را نوشت.این دلیل اینکه من سریع تصمیم گرفتم شماره 4 بپوشم."
" فشار ها در بارسا همیشه زیاد است.شما باید هر بازی پیروز شوید و جامها رو فتح کنید.این یک فشار دلنشین هستش.ما سخت کار خواهیم کرد."
" مسی و نیمار حتی از پاس های بد هم می توانند موقعیت بسازند.امیدوارم به بهتر شدن هم کمک کنیم."
" فقط یک مسی وجود دارد.بازی کردن در کنار او به من حس مسئولیت و شادی می دهد."
" عذرخواهی لوئیز سوارز؟این کار چیزهای زیادی را رجب او اثبات می کند.نشان می دهد او شخصیت بالایی دارد.او بازیکن با کیفیتی است."
" تسلط خود را حفظ کردن وفتی جلوی بارسا بازی می کنید خیلی سخت است.چون شما می دونید که اونا همیشه توپ رو در اختیار دارن."
" من به تعطیلات نیاز دارم.بعد از یک فصل سخت،استراحت کردن و گذراندن وقت با خانواده خیلی مهم هستش.ولی من کار کردن با یک مربی خصوصی را ادامه خواهم داد."
" من در پیش فصل خوب کار خواهم کرد تا برای مسابقات آمادگی کامل را داشته باشم."
+++++++++++++++
صحبت های زوبیزارتا در کنفرانس مطبوعاتی...
" راکیتیچ در تمام نقاط خط هافبک می تواند بازی کند.همچنین به عنوان هافبک دفاعی"
"ژاوی؟ما صحبت کردن با او را ادامه خواهیم داد.هنوز هیچ چیز قطعی نیست.ژاوی تصمیم نهایی را خواهد گرفت."
"ژاوی حق دارد راجب آینده اش فکر کند.ما از هر تصمیمی که او بگیرد استقبال خواهیم کرد.اون سنبل بارساست."
"هم اکنون شماره 6 لیست من،ژاوی هستش."
" در تاریح 14 جولای پیش فصل با بازیکنانی که به جام جهانی نرفتند و چند نفر از بارسای بی آغاز می شود."
"در تاریح 24 جولای بازیکنانی که از جام حذف شدند به ما اضافه خواهند شد.الکسیس و براوو 28ام به ما می پیوندند."
" لوئیز سوارز؟ به عنوان مدیر ورزشی نظری ندارم.فقط می گویم افتخار می کنم که او عذرخواهی کرد."
"مدافع وسط؟ما می دانیم چه می خواهیم و روی آن کار می کنیم.مثل خیلی از تیم های دیگر.تنها ترانسفر چندوقت اخیر داوید لوئیز بوده است."
" شایعات درباره پوگبا و ویدال؟ ما هردوی این بازیکنان را خوب می شناسیم اما در لیست ما جایی ندارند.ما هافبک پوششی داریم."
"شایعات خروج آدریانو؟ما در حال مذاکره نیستیم و هیچ خبری نیست."
" بسیازی از باشگاه ها به دنبال مدافع مرکزی هستند و باشگاه های زیادی نیستند که جلوه بارسا را داشته باشند. خیلی از باشگاه های بزرگ اروپایی به دنبال مدافع وسط هستند."
"شایعات درباره الکسیس و پدرو؟پیشنهاداتی برای الکسیس وجود دارد.باید ببینیم چه می شود.پدرو فروشی نیست."
" ماسیپ پنجشنبه به تیم اول ملحق خواهد شد.کلودیو براوو،روز دوشنبه رسما معارفه خواهد شد."
+++++++++++++++
ویکتوروالدس در یک قدمی موناکو
والدس در یک قدمی موناکو
- ویکتور والدس را حالا باید رسما دروازه بان سابق بارسا بدانیم.قرار داد او با بارسا دیروز به اتمام رسید.والدس که اواسط فصل گذشته؛ خبر از جدایی حتمی خود از بارسا داده بود در ماه مارس با مصدومیت رباط صلیبی مواجه شد
مصدومیتی که او را به مدت 7 ماه از میادین دور نگه می دارد.تاکنون بیش از سه ماه از مصدومیت او می گذرد.پیش از این اتفاق او پیش قراردادی با باشگاه موناکو امضا کرده بود . ماه گذشته بود که خبر رسید موناکو نمی خواهد در مورد والدس ریسک کند و قصد امضای قرارداد با این بازیکن را ندارد.
اما امروز موندودپورتیوو اطلاع حاصل کرد که فردا والدس به موناکو خواهد رفت تا پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی رسما با موناکو قرار داد امضا کند.
++++++++++++
چراغ سبز فیورنتینا به بارسا در مورد کوادرادو
چراغ سبز فیورنتینا به بارسلونا
خوان کوادرادو فصل بسیار درخشانی را در باشگاه فیورنتینا پشت سر گذاشت و حالا در جام جهانی برزیل و با تیم ملی کشورش کلمبیا به روند روبه رشد خودش ادامه می دهد.
از اواسط ماه میلادی گذشته بود که خبر علاقه بارسا به کوادرادو علنی شد. با این وجود مشکلات مالکیت کوادرادو که متعلق به هر دو باشگاه اودینزه و فیورنتینا بود، بارسا را در حالت استند بای نگاه داشت.
نهایتا سه هفته پیش فیورنتینا با مبلغ 15 میلیون کوادرادو را از اودینزه خریداری کرد و حالا این ستاره متعلق به باشگاه فیورنتیناست.
امروز آقای "آندره آ دلا واله" مالک فویرنتینا در مصاحبه با روزنامه La nazione فلورانس اعلام کرد: " برای نگه داشتن کوادرادو هر کاری می کنیم ولی باید بگویم که کار بسیار سختی در پیش داریم چون پیشنهادات زیادی برای خرید او به باشگاه آمده که یکی از آنها بارساست."
باشگاه فیورنتینا مبلغ 34 میلیون یورو را برای جدایی کوادرادو در نظر گرفته است
++++++++++++++
شما چراغ سبزی احساس کردید؟