بخش دوم / راکیتیچ : امیدوارم دوباره شاهد موفقیت های زمان گواردیولا در بارسلونا باشم
اختصاصی بارسا نیوز
ایوان راکیتیچ در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا درباره ی مسائل مختلفی صحبت کرد .
( بخش اول خبر ) ایوان راکیتیچ در ادامه گفت که افتخار میکند که بخشی از تیم است و امیدوار است که شاهد موفقیت های زمان سرمربی گری گواردیولا در بارسلونا باشد . راکیتیچ گفت :
" برای همه ی ما داشتن یک بازیکن باسابقه به عنوان مربی خوب است ( لوئیس انریکه ) . او کارهای بزرگی در سلتاویگو انجام داد . انریکه بسیاری از ویژگی های ایده آل یک مربی را دارد و من به دنبال شروع کار با او هستم .
فصل گذشته در سویا من فصل خوبی را سپری کردم و بزرگ شدم . من میدانم به اوج نرسیده ام . هر سال میتواند یک فرصت برای بهبود باشد و من واقعا میخواهم سخت تلاش کنم . راکیتیچ ( اشاره به خود ) دارای یک فلسفه ی روشن است . او دوست ندارد در خواب و رویا زندگی کند . من میخواهم به 100 درصد آن چیزی که امیدوارم برسم . در نهایت راکیتیچ تاکید کرد که او بسیار با انگیزه است و نمیتواند برای شروع فصل جدید صبر کند
+++++++++++++
پویول : سوارز ستاره است . برخی از مردم ستارگان را الگو قرار میدهند !
اختصاصی بارسا نیوز
کارلوس پویول مدافع سابق بارسلونا معتقد است لوئیس سوارز ستاره ی اروگوئه ای باشگاه لیورپول بدرد بارسلونا میخورد . سوارز به تازگی به دلیل گاز گرفتن بازیکن تیم ملی ایتالیا 4 ماه از انجام هرگونه بازی محروم شده است
و با این وجود باشگاه لیورپول برای فروش این بازیکن بیش از 90 میلیون یورو درخواست کرده است . کارلوس پویول گفته است لوئیس سوارز یک مهاجم بزرگ است و باید صبر کرد و دید در پایان چه میشود .
با این حال پویول این را هم یادآور شد که بازیکنان فوتبال یک مسئولیت بزرگ در قبال مردم دارند و برخی از مردم فوتبالیست ها را الگوی خود قرار میدهند و بازیکنان باید اعمال و رفتارشان را کنترل کنند چرا که کودکان در صدد تقلید آنها بر می آیند .
+++++++++
فیفا کمی کوتاه آمد/ سوارس اجازه تمرین دارد
ستاره اهل اروگوئه با حکم تازه فیفا مجوز تمرین کردن را دارد ولی نمی تواند وارد استادیوم رسمی در هنگام برگزاری مسابقه شود.
لوئیس سوارس بازیکن مطرح تیم فوتبال باشگاه لیورپول و ستاره مورد علاقه بارسلونا از سوی فیفا حکم 4 ماه محرومیت از حضور در اماکن ورزشی و محرومیت از 9 بازی ملی را دریافت کرده بود
اما فیفا با اعلام حکم تازه ای به این بازیکن اجازه داده تا در تمرینات تیمش حاضر باشد تا از آمادگی بدنی خود دور نشود. او حق ندارد به هواداران نزدیک شود و یا با خبرنگاران مصاحبه کند.++++++++++
والدس بدون تیم
1- موناکو بعد از عدم موفقیت والدس در تست پزشکی از خرید او منصرف شد
2-بارسلونا به ویکی پیشنهاد داده که دوره نقاهت را در باشگاه سپری بکند
3-والدس شرایط روحی خوبی ندارد و درباره آینده خود تجدید نظر می کند
فیفا جریمه سنگین سوارز را کاهش می دهد
ــ او اجازه دارد در تست پزشکی تیم آینده خود شرکت کند
یوونتوس پیشنهاد خود برای آلکسیس را افزایش می دهد
برزیل - کلمبیا : نبرد دو ستاره : نیمار & رودریگز
ــ نیمار می خواهد به نیمه نهایی صعود بکند
آلمان - فرانسه: نبرد بزرگ در مارکارنا
+++++++++++++
ضربه مهلک به والدس
ــ موناکو بعد از آزمایش های پزشکی از بستن قرارداد صرف نظر کرد
ــ والدس بدون تیم است مدیر برنامه او آماده جنگ حقوقی است
بارسا برای سوارز 88 میلیون یورو پرداخت نمی کند
برزیل - کلمبیا :
نیمار & رودریگز نبرد چهره به چهره و دوئل دوستاره جوان
آلمان - فرانسه:
هر دو تیم با تمام سلاح های خود وارد می شوند
++++++++++++
سوارز به طور شفاهی انتقالش به بارسا را تایید کرده؛ امکان دارد محرومیت وی کاهش پیدا کند
طرفداری- با توجه به گزارش ها در اسپانیا، بارسا امیدوار است تا چند روز آینده بالاخره با سوارز قرارداد امضا نماید.
روزنامه AS، ادعا می کند توافق نهایی نزدیک است اما بر خلاف شایعات، بارسا 88 میلیون یورو برای خرید سوارز پرداخت نمی کند.
گفته می شود انتقال سوارز، توسط تماس مدیر برنامه های او نهایی شده است، هرچند که شایعاتی به گوش رسید مبنی بر این که طرفین در کذاکرات با هم به توافق نرسده اند.
این گزارش ها اعتقاد دارند باشگاه لیورپول تمام تلاشش را میکند تا سوارز را به بالاترین قیمت به فروش برساند، و از این رو به بارسا فشار وارد کند. وضعیت الکسیس می تواند برگ برنده باشد، او به غیر از لیورپول مورد توجه باشگاه های آرسنال و اتلتیکو مادرید قرار گرفته است.
گفته می شود به طور شفاهی، سوارز انتقالش به بارسا را تایید کرده اما هنوز دو باشگاه به توافق نهایی نرسده اند. البته رفتار سوارز، کار را به نفع بارسا پیش می برد.
روز گذشته، صحبت هایی به گوش می رسید که قرار است محرومیت سنگین سوارز کاهش پیدا کند، در یکی از بندها گفته می شود به طور قطع او می تواند با تیمش تمرین کند؛ این در حالی است که در رای اولیه فیفا او حق شرکت در تمرینات را هم ندارد.
++++++++++
تمرینات پیش فصل در پارک سنت جورج برگزار میشود
اختصاصی بارسا نیوز
باشگاه بارسلونا اعلام کرد تمرینات پیش فصل خود را در پارک سنت جورج برگزار خواهد کرد . تمرینات از 28 ژوئیه آغاز و تا 2 ماه اوت ادامه می یابد .
پارک سنت جورج مرکز توسعه برای 24 تیم انگلیسی است . این پارک در قلب انگلستان و دارای 330 هکتار وسعت است . این پارک دارای امکانات فوق العاده زیاد و توسط نخبگان بخش ورزش طراحی شده است .
در این پارک مسابقات بین المللی نیز برگزار میگردد . امکانات این پارک شامل : زمین چمن مصنوعی , 11 زمین فوتبال در فضای باز , دو زمین دو و میدانی ( یکی در فضای باز و یکی در فضای سرپوشیده ) , زمین فوتسال , سالن های بدنسازی , مرکز برتر پزشکی فیفا و یک هتل با 228 اتاق است .
++++++++++++++
آرسنال , المپیاکوس و مالاگا علاقه مند به بویان کرکیچ
اختصاصی بارسا نیوز
بویان کرکیچ یک سال دیگر با بارسلونا قرارداد دارد . در سه فصل گذشته او به رم , میلان و آژاکس قرض داده شد و در حال حاضر چند باشگاه دیگر نیز برای جذب بویان ابراز علاقه کرده اند .
روز گذشته در رسانه های کاتالونیا اعلام شد که بویان کرکیچ از باشگاه های آرسنال , المپیاکوس و مالاگا پیشنهاد دریافت کرده است . لازم به یادآوری است : " بویان کرکیچ در سال های 2007 تا 2011 در تیم اصلی بارسلونا تحت مربیگری فرانک ریکارد و پپ گواردیولا بود " .