توافق نهایی سانچس با آرسنال؛ الکسیس 5 ساله بست !
سانچس به آرسنال پیوست
- الکسیس سانچس، مهاجم بارسلونا بر سر انتقالش به آرسنال با توپچی ها به توافق رسیده است.سانچس که فصل بسیار خوبی را در بارسلونا سپری کرد و در جام جهانی خوش درخشید، حالا در آستانه ی خروج از آبی اناریها قرار دارد.
یووه، لیورپول و آرسنال از اصلی ترین مشتری های او هستند که حالا گزارشات حاکی از آن است که مهاجم شیلیایی با توپچی ها به توافق رسیده است.
به گزارش Goal، قرارداد او 5 ساله است و هفته ای 200 هزار یورو حقوق میگیرد که رقم بالایی محسوب میشود. او به زودی به صورت رسمی به آرسنال منتقل خواهد شد.
++++++++++++
تابارز:سوارس از پاییز مشغول مذاکره با برسلونا بوده است
روزنامه دیلی میل : خبر رسمی انتقال سوارز به بارسا ، امروز رسمی می شود
سرمربی تیم ملی فوتبال اروگوئه فاش کرد مهاجم جنجالی تیمش از ماهها قبل در حال مذاکره پنهانی با مسئولان بارسلونا بوده است.
اسکار تابارس گفت :«لوییس سوآرس نوامبر گذشته به من گفت در حال مذاکره با بارسلوناست و در پایان فصل از لیورپول جدا می شود.
ما در آن زمان خود را برای بازی با تیم اردن در مرحله پلی آف آماده می کردیم.سوآرس گفت مسئولان بارسلونا با من تماس گرفته اند و مذاکرات به صورت محرمانه صورت گرفته است
.چند هفته بعد از این صحبت ها باشگاه لیورپول قرارداد سوآرس را تمدید کرد و دستمزد وی را تا 200 هزار پوند در هفته بالا برد.اما دیگر از بقیه ماجرا خبری ندارم تا اینکه بعد از بازی با انگلیس سوآرس بازهم به من گفت فکر او متوجه مذاکرات با بارسلوناست.فکر می کنم مهمترین مشکل در راه ین انتقال اختلاف مبلغ انتقال میان دو باشگاه بوده است.»
روزنامه دیلی میل نوشت خبر رسمی انتقال سوآرس به بارسلونا به احتمال فراوان امروز منتشر می شود
++++++++++++++
رسانه های اسپانیایی: رسمی شدن انتقال لوئیز سوارز به بارسلونا تا ساعاتی دیگر
طرفداری - رسانه های اسپانیایی از اعلام رسی انتقال لوئیز سوارز به باشگاه بارسلونا تا ساعاتی دیگر خبر داده اند.
به گزارش Mundo Deportivo و منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا، پس از قطعیت یافتن انتقال الکسیس سانچز مهاجم 26 ساله باشگاه بارسلونا به تیم فوتبال آرسنال، سران باشگاه بارسلونا تا ساعاتی دیگر توافق رسمی خود با باشگاه لیورپول انگلستان برای به خدمت گیری لوئیز سوارز، فوق ستاره اهل اروگوئه این باشگاه را اعلام خواهند کرد.
بر اساس گزارش این وب سایت خبری مبلغ پرداختی باشگاه بارسلونا بین 70 تا 73 میلیون یورو، وابسته به عملکرد این بازیکن در بارسلونا، تخمین زده شده است و سوارز در هفته آینده و پس از اعلام رسمی این انتقال، برای امضای قرارداد و مراسم معارفه خود در استادیوم نیوکمپ از مونته ویدئو، پایتخت اروگوئه به بارسلونا سفر خواهد کرد.
گفتنی است برخی رسانه ها از جمله Rac1، از کنفرانس مطبوعاتی احتمالی آندونی زوبی زارتا مدیر فنی باشگاه بارسلونا تا آخر امروز و یا فردا، برای اعلام همزمان خبر رسمی انتقال الکسیس سانچز به باشگاه آرسنال و لوئیز سوارز به تیم فوتبال بارسونا نیز سخن گفته اند.
++++++++++++++
امروز نهایی میشه ضاهرا"