• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
من هم از قبل میگفتم ماسکی یکی از برترین هافبک دفاعی هاست...جو بخواد بگیرتش روبن هم جلوش سوسک میشه ولی باید تو پست اصلیش بازی کنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ماسکرانو توی کار تخریب و بازی خراب کنی عالیه اما توی بازی سازی بسیار ضعیف
توی این یک هفته اخیر روند خروج بازیکنان از باشگاه سرعت زیادی پیدا کرده، دوس سانتوس، الکسیس و عجله در آزادسازی کوئنکا...
باید منتظر انتقال پدرو، سانگ و شاید دنی آلوس موند که من فکر نمیکنم این فصل ازمون جدا بشه چون نتونستیم گزینه ی مناسبی رو بجاش پیدا کنیم.
الان هم شایعه شده بارسا دنبال اینه که ورتنگن و هوملز رو جذب کنه. مالک والنسیا ثروتمنده و حاضر نیست متیو رو زیر 20 میلیون یورو بفروشه.
بنظرم جفتشون رو میشه با 40 میلیون یورو خرید شاید حالا یکم بیشتر

الکسیس هم بازیکن خیلی خوبی بود. واقعا دوست دارم در آرسنال موفق بشه، بازیهاش رو اونجا هم حتما دنبال میکنم

Alexis-Sanchez-goal-against-Real-Madrid.gif

دلم خیلی واسه بازیهای بارسا لک زده، پس کی لیگ شروع میشه :(

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ماسکرانو توی کار تخریب و بازی خراب کنی عالیه اما توی بازی سازی بسیار ضعیف
توی این یک هفته اخیر روند خروج بازیکنان از باشگاه سرعت زیادی پیدا کرده، دوس سانتوس، الکسیس و عجله در آزادسازی کوئنکا...
باید منتظر انتقال پدرو، سانگ و شاید دنی آلوس موند که من فکر نمیکنم این فصل ازمون جدا بشه چون نتونستیم گزینه ی مناسبی رو بجاش پیدا کنیم.
الان هم شایعه شده بارسا دنبال اینه که ورتنگن و هوملز رو جذب کنه. مالک والنسیا ثروتمنده و حاضر نیست متیو رو زیر 20 میلیون یورو بفروشه.
بنظرم جفتشون رو میشه با 40 میلیون یورو خرید شاید حالا یکم بیشتر

الکسیس هم بازیکن خیلی خوبی بود. واقعا دوست دارم در آرسنال موفق بشه، بازیهاش رو اونجا هم حتما دنبال میکنم

Alexis-Sanchez-goal-against-Real-Madrid.gif

دلم خیلی واسه بازیهای بارسا لک زده، پس کی لیگ شروع میشه :(
آره واقعا کاش لیگا زودتر شروع بشه.
وضع طوری پیش رفته که الان هوملز و فرتونگن هم تیم رو در دفاع تکمیل میکنن.
کوادرادو کماکان جزو گزینه هاست و ممکنه در همین ده روز تکمیل بشه. از اون ور هم بایرن و من یو هم شدید دنبالش هستند.
فرتونگن تو این جام خوب بود ولی فکر میکنم تو لیگ جزیره اشتباهای زیادی می کرد برای تاتنهام و طرافداری تاتنهام خیلی حرف میزدن در موردش. تو مایه ماسکی خودمون.
گفتم ماسکی بد نیست بگیم که یکی از بالاترین آمار پاس های موفق جام رو داره والبته بیشترین پاس بی خاصیت جام رو هم خودش داده. طبیعتا وقتی جلو باشه اشتباهاتش کمتر از زمانی که در بارساست دیده میشه. سه تا دفاع دیگه آرژانتین هم بر خلاف بارسا خوب سر میزنن. با این حال اشتباهات زیادی داره کماکان. این بازی آخرش بابت کیفیت نیمه دومش و اون تکل عالیش خوب دیده شد وگرنه همان است که بود. جلوی جهانبخش عین یه بازیکن مالدیوی جا موند. همین بازی دیشب یه تکل سه متری زد و توپ رو گرفت و دو دستی داد به هلندی ها که نزدن. حتی هافبک هم بذاریمش واسه سبک بارسا خطرناکه. دقت کنید وقتی توی آرژانتین توپ از دست میده پشتش دست کم چهار نفر هستن ولی در بارسا وقتی یه هافبک یا حتی فوروارد توپ از دست بدن پایین شده رم شهر بی دفاع. بازی با نیجریه که آرژانتین باز تر بود رو نگاه کنید میفهمید چی میگم وچه بمب ساعتی ای میشه ایشون باز برامون.
اگر دنی بره چی میشه تکلیف راست؟ کوادرادو وینگر خوبی بود ولی کیفیت دفاعیش رو ندیدیم تو این جام چون کلا بالا بازی می کرد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آره واقعا کاش لیگا زودتر شروع بشه.
وضع طوری پیش رفته که الان هوملز و فرتونگن هم تیم رو در دفاع تکمیل میکنن.
کوادرادو کماکان جزو گزینه هاست و ممکنه در همین ده روز تکمیل بشه. از اون ور هم بایرن و من یو هم شدید دنبالش هستند.
فرتونگن تو این جام خوب بود ولی فکر میکنم تو لیگ جزیره اشتباهای زیادی می کرد برای تاتنهام و طرافداری تاتنهام خیلی حرف میزدن در موردش. تو مایه ماسکی خودمون.
گفتم ماسکی بد نیست بگیم که یکی از بالاترین آمار پاس های موفق جام رو داره والبته بیشترین پاس بی خاصیت جام رو هم خودش داده. طبیعتا وقتی جلو باشه اشتباهاتش کمتر از زمانی که در بارساست دیده میشه. سه تا دفاع دیگه آرژانتین هم بر خلاف بارسا خوب سر میزنن. با این حال اشتباهات زیادی داره کماکان. این بازی آخرش بابت کیفیت نیمه دومش و اون تکل عالیش خوب دیده شد وگرنه همان است که بود. جلوی جهانبخش عین یه بازیکن مالدیوی جا موند. همین بازی دیشب یه تکل سه متری زد و توپ رو گرفت و دو دستی داد به هلندی ها که نزدن. حتی هافبک هم بذاریمش واسه سبک بارسا خطرناکه. دقت کنید وقتی توی آرژانتین توپ از دست میده پشتش دست کم چهار نفر هستن ولی در بارسا وقتی یه هافبک یا حتی فوروارد توپ از دست بدن پایین شده رم شهر بی دفاع. بازی با نیجریه که آرژانتین باز تر بود رو نگاه کنید میفهمید چی میگم وچه بمب ساعتی ای میشه ایشون باز برامون.
اگر دنی بره چی میشه تکلیف راست؟ کوادرادو وینگر خوبی بود ولی کیفیت دفاعیش رو ندیدیم تو این جام چون کلا بالا بازی می کرد

در مورد ماسکی کاملا درست اشاره کردی. بنظرم ماسکرانو بعد از رفتن سانگ نیمکت نشین بوسکتس میشه.
ازکیل خارای واقعا بازیکن خیلی خوبیه، هم خوب سر میزنه هم با تمام وجود بازی میکنه، البته یه مقدار کندِ اما تونستن ماسکرانو رو پوشش بدن.
باید به فکر خط دفاع باشیم، کوادرادو هافبک خوبیه اما نگرانم شرایط فیزیکیش و نوع بازیش به درد خط دفاع نخوره
هنوزم فکر میکنم فصل دیگه یه تحول فرمیشن خواهیم داشت ، مونتویا خیلی ساکته، و برخلاف فصول گذشته هیچ خبری از تمایلش به ترک باشگاه شنیده نمیشه، شاید میدونه که درصورت رفتن آلوس برای سمت راست فیکس میشه شایدم منتظر رفتن آلوسِ. (حالت اول) چون هرجوری نگاه میکنم کوادرادو در هافبک خیلی مفید تره. و با 3 مهاجم و 3 هافبک دیگه جایی واسه کوادرادو هست؟ مگه اینکه خیلی جلو بازی کنه و با 3 مدافع بازی کنیم که طبعا کسی رو میخوایم که بتونه پشت سر کوادرادو رو پر کنه(حالت دوم). احتمالا از این 2 حالت خارج نیست.
باید منتظر موند و دید توی سر انریکه چی میگذره.
من هنوز نگران خط هافبکم، کروس بازیکن خوبی به نظر میرسه. هرچند که من هنوز کوکه رو میپسندم.
اینم هزینه خرید سوارز:
Dos Santo 1 + Cesc 36 + Alexis 42,5 = 80

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اسپرت و ال موندو مبلغ توافق با آرسنال رو زدن 42.5 ولی توتال بارسا زده چهل.
هر کدوم درست باشه باز بهتره از اون خبر دیروز که می گفت سی و چهار تا. واقعا آلکس خوب بود. مدیریت هم زیر فشار انتقادات داره بهتر رفتار میکنه. هرچند آلکسیس تا پنجاه تا هم جا داشت و سسک رو شدیدا ارزون دادن. خداییش سسک مینیمم چهل و پنج ارزش داشت.

• Like
Reactions: rms

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
مبارک دوستان گل بارسایی...
امیدوارم تو بارسلونا از لحاظ فوتبالی و شخصیتی پیشرفت کنه و ججواب اعتماد و هزینه ای که براش شده رو بده.
تا امسال هم شاهد رقابت های داغ بین تیم های محبوبمون باشیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رسمی:
لوییز سوارز با قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوست.

Luis-Suarez-con-la-camiseta-de_54411008269_54145916424_724_270.jpg
توتال بارسا نوشته رکورد خرید برای بارسا و رکورد فروش برای لیورپول بوده.
مبلغ دقیق آخرش معلوم نشد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من هنوزم موندم تو این وضع بی دفاعی و خالی شدن خط هافبک اینو یهو از کجا علم کردن ... البته بازیکن فوق العاده ای هست و قیمتش هم شدیدا مناسبه .
مطمئن باشید هر جای دیگه ای که میرفت باید بالای 100 تا براش میدادن .
معلوم شد خرید مهاجم سرزن و تکمیل پلن B و ... همش چرت بوده ...

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من هنوزم موندم تو این وضع بی دفاعی و خالی شدن خط هافبک اینو یهو از کجا علم کردن ... البته بازیکن فوق العاده ای هست و قیمتش هم شدیدا مناسبه .
مطمئن باشید هر جای دیگه ای که میرفت باید بالای 100 تا براش میدادن .
معلوم شد خرید مهاجم سرزن و تکمیل پلن B و ... همش چرت بوده ...

.
بازیکن خوبیه ولی خیلی مسی و نیمار و سوارز یه شکل هستن. یعنی تفاوت ها در حد اختلاف سطحشونه تا تفاوت در شیوه بازی.
هافبک حتما نیازه. یکی مثل رویس.
دفاع هم اگر فرتونگن و هوملز یا یکی دیگه رو بخرن تیم بسته شده دیگه.
هشتاد و یک میلیون یورو بوده عدد نهایی انگار

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برا خط حملمون خوبه . ولی مهمتر از همه خط دفاعه که کلا تعطیله

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما کافیه مسی رو در ترکیبتون داشته باشید تا 3 نفر فقط برای اون مشغول باشن، تیم های روبرو بارسا با 9 نفر در یکسوم دفاعیشون مثل فصل پیش خیمه میزنند، حالا توی محوطه مسی نیمار + سوارز باشه خیلی فرقی نمیکنه، مسی فصل پیش موقعیت خراب کن بود؟ یا الکسیس؟ مشکل ما ایجاد موقعیت گلزنی بود.
ایجاد فرصت. بهم ریخت دفاع اتوبوسی هدف ماست. هیچ تیمی جلوی لیورپول اتوبوسی دفاع نمیکرد واسه این سوارز رسما ترکوند اما جلوی بارسا همه اتوبوس پارک میکنند.
بنظرم این راه حل نبوده ونیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به نظر من خیلی خوبه، مسی وقتی توی قلب دفاع تیم های مقابل بود باعث میشد خیال اونها بابت پارک اتوبوس راحت باشه، مسی بین بازیکنان حریف گرفتار میشد اما الان اگر که مسی به راست بیاد یه مقدار امکان داره در تمرکز خط دفاعی تیم روبرو مشکل ایجاد بشه و حداقل مسی آزادتر بازی کنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
طرفداری- بارسلونا که از محرومیت برای انجام نقل و انتقالات در تابستان امسال رهایی یافت، تاکنون 123 میلیون یورو برای خرید بازیکنان جدید خرج کرده است.

در کنار 81 میلیون یورویی که برای خرید لوئیس سوارز پرداخت کردند (این مبلغ هنوز به طور رسمی تأیید نشده است)، آنها 18 میلیون یورو برای ایوان راکیتیچ و 24 میلیون یورو برای خرید دو دروازه بان: 12 میلیون یورو برای تراشتگن و 12 میلیون برای کلودیو براوو.

در قسمت فروش نیز، آنها 77 میلیون یورو به جیب زده اند: 33 میلیون یورو از بابت سسک فابرگاس، که به چلسی پیوست، 42 میلیون یورو برای الکسیس سانچز که راهی آرسنال شد و 2 میلیون یورو از انتقال جاناتان دوس سانتوس به دست آوردند.

بنابراین به طور کلی تاکنون 46 میلیون یورو خرج کرده اند. در ماه مارچ، ماریا بارتومئو گفته بود که باشگاه برای خریده های جدید 120 میلیون یورو هزینه خواهد کرد، بدین ترتیب آنها 74 میلیون یوروی دیگر برای خرید دو مدافع میانی پول دارند.

وضعیت دنی آلوز هم در این میان قابل توجه است، و اگر او از تیم جدا شود، باشگاه باید به دنبال جایگزینی برای وی نیز باشد و تنها مونتویا گزینه موجود برای دفاع راست خواهد بود. به نظر می رسد که مارکینیوش و جرمی متیو در صدر لیست خرید های بعدی باشگاه قرار داشته باشند.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به نظر من خیلی خوبه، مسی وقتی توی قلب دفاع تیم های مقابل بود باعث میشد خیال اونها بابت پارک اتوبوس راحت باشه، مسی بین بازیکنان حریف گرفتار میشد اما الان اگر که مسی به راست بیاد یه مقدار امکان داره در تمرکز خط دفاعی تیم روبرو مشکل ایجاد بشه و حداقل مسی آزادتر بازی کنه
دفاع اتوبوسی مشکل حادیه و راه حل ساده ای نداره.با بردن مسی به گوش هم اتفاقی نمی افته.فصل قبل مارتینو بارها این کار رو امتحان کرد.
این مساله با ترکیبی از تدبیرها حل میشه.
1: کیفیت پرس بالا به نحوی که از نظر بدنی روی تیم حریف فشار زیادی بیاد و اشتباهاتشون رو زیاد کنه.کاری که تیم خسته دوسال گذشته در بازیهای حساس نتونست خوب انجام بده.
2:خط دفاعی ای که با اشتباهات پایین تیم رو مرتب عقب نندازه سر هر کاشته و کرنر وضد حمله ای که همیشه از نظر روانی در فاز حمله زیر فشار عصبی باشه.
3: هافبک های جنگنده طراح و خستگی ناپذیر.تنبلی فابرگاس و سن بالای ژاوی شدیدا باعث افت هافبک شده بودن.طبیعتا در نقاط حیاتی تیم کمتر صاحب توپ های می شد که قبلا ریکاوری میشدن و تبدیل به حمله می شدن. اضافه شدن یه هافبک سرحال و توپ ساز با قدرت شوت زنی شدیدا نیازه.رویس مثلا
4: بالا بردن قدرت شوت زنی و تاکید روی اون در تاکتیک تیمی. بر خلاف تصور اکثر عموم که فکر می کنن راه حل تیم های این طوری بازیکن سر زنه .از قضا بازده در این مواقع روی ضربات سر خیلی چشم گیر نیست.منظورم در جریان بازیه وگرنه روی ضربات ایستگاهی بسیار بسیار هم مفیده..ولی وقتی مدافعان حریف از شوت زنی تیمی بترسن اتومات رفتارهای احساسی جلوی بازیکن های صاحب توپ نشون میدن که خودش ایجاد فضا می کنه.بشمارید چند تا شوت زدیم این سالها؟ ما مهاجمای شوت زنی داریم.هم مسی هم نیمار هم آلکسیس بد نبودن ولی هافبک ها انگار آخرین کار دنیاس براشون.اینیستا سالی 5 تا میزنه.ژاوی که تقریبا نمی زد.فابرگاس هم خیلی کم.حتی بوسکتس هم که بنا بر پستش میتونه شوت زن باشه اصلا نمیزنه.
امسال با حضور راکیتیچ بهتر خواهد بود ولی تاکید مربی و پیاده سازی تمرین و ایجاد آمادگی براش خیلی مهمه.امیدوارم دوتا بازیکن آتی که میخریم شوتزن های خوبی باشن.
5: قدرت تمام کنندگی بالای فوروارد ها خیلی مهمه. در بسته ترین بازیهای این سالها هم چند تا موقعیت گل داشتیم که از دست رفته.واقعا از این بابت سوارز یه مورد عالیه.موقعیت ها رو بو میکشه و به سادگی از دست نمیده.آلکسیس با این که عالی بود ولی خیلی موقعیت از دست میداد.نیمار هم روز به روز بهتر میشه.
++++++++++++++=
در مورد سوارز
کلا من به خاطر ویژگیهای سوارز مثل قاطی شدنش با مدافعین حریف و انرژی که وارد بازی میکنه خیلی روش نگاه مثبت دارم.
این نکته های ریز در تیمی مثل بارسا مهم هستن.سوارز تو جو های احساسی خوب انرژی میگیره و خوب تبدیل به حرکت میکنه در زمین. ولی آلکسیس اگر روز بدش بود بیخودی فقط روی پای همه تکل میزد.تیو که اصلا متوجه نیست .همون یه کاری که بلده رو انجام میده.اصلا خیلی ثابته و تعاملش با اتفاقات داخل زمین کمه.نیمار کم کم داره به فشار های این طوری عادت می کنه و این خیلی خوبه.مسی هم که انگار فقط زیر فشار خوبه و مشکلی بابت لیو نیست.از این بابت سوارز خیلی کمک حال تیم میشه.قبلا اگر مسی رو می بستن کسی نبود که توی فضا های کوچیک حمل توپ کنه و دفاع رو ببره و بیاد داخل باکس ولی الان سوارز رو داریم.
با سوارز مشروط به بالاتر رفتن کیفیت خط وسط و تقویت دفاع خیلی تیم بهتری خواهیم داشت.

Last edited:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دفاع اتوبوسی مشکل حادیه و راه حل ساده ای نداره.با بردن مسی به گوش هم اتفاقی نمی افته.فصل قبل مارتینو بارها این کار رو امتحان کرد.
این مساله با ترکیبی از تدبیرها حل میشه.
...

نوشته ی فوق العاده ای بود. خیلی وقته به راه حل سوم فکر می کنم و متعجبم که چرا بارسا تمرین های به خصوص روی این مورد انجام نمی ده در هرحالیکه بیشتر از بقیه ی تیم ها گرفتار اتوبوس های پارک شده می شه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نوشته ی فوق العاده ای بود. خیلی وقته به راه حل سوم فکر می کنم و متعجبم که چرا بارسا تمرین های به خصوص روی این مورد انجام نمی ده در هرحالیکه بیشتر از بقیه ی تیم ها گرفتار اتوبوس های پارک شده می شه.
تمرین حتما انجام میشه و این َطوری نیست که بی خیال باشن و نفهمن. خلاصه لاماسیا رو اون ها ساختن نه ما ولی نکته اینجاست که گفتن این حرفها ساده ست ولی پیاده کردنش و مبارزه با ضد تاکتیک ها بسیار سخت. بارسا در این دو سه سال به خاطر سیاست های بدش در خرید و فروش تحلیل رفت و دست مربی بسته.البته کماکان معتقدم مارتینو مناسب نبود و چند تا دلیل داشتم و دارم.
اتوریته لازم رو نداشت در یک کلام. همین مطلب باعث میشد نتونه تغییرات لازم رو اعمال کنه. خیلی نکته بود که یه دفاع زیر یک میلیون میخواسته و نخریدن براش. شاید بگید چه مدیریت احمقی و حتما همین طوره ولی بیشتر از اون باید گفت که چه مربی کم قدرتی.
البته در بارسلونا این مطلب نقل میشه اخیرا که تمرین های مارتینو جدیت لازم رو نداشتن. شاید واداده بوده کار رو و شاید دروغ باشه ولی مارتینو مهره های لازم رو هم نداشت در کنار مشکلات خودش
انریکه اگر همون انریکه قدیم باشه از سه چیز میشه مطمئن بود.
انرژی و روحیه زیاد تیم
پرفورمنس خوب زیر فشار بالا
و قدرت پیش بردن حرفاش هم در بین بازیکنا وهم پیش مدیریت
در کل اتوریته لازم رو داره.
باید دید چه طرحی داره و چطور پیش میره
ایشالله سال خوبی داشته باشه.
در اولین قدم باید ببینیم برای دفاع و هافبکمون چه میکنه

بالا