_professor_
Registered User
- نوشتهها
- 393
- لایکها
- 1,224
من هم از قبل میگفتم ماسکی یکی از برترین هافبک دفاعی هاست...جو بخواد بگیرتش روبن هم جلوش سوسک میشه ولی باید تو پست اصلیش بازی کنه
آره واقعا کاش لیگا زودتر شروع بشه.ماسکرانو توی کار تخریب و بازی خراب کنی عالیه اما توی بازی سازی بسیار ضعیف
توی این یک هفته اخیر روند خروج بازیکنان از باشگاه سرعت زیادی پیدا کرده، دوس سانتوس، الکسیس و عجله در آزادسازی کوئنکا...
باید منتظر انتقال پدرو، سانگ و شاید دنی آلوس موند که من فکر نمیکنم این فصل ازمون جدا بشه چون نتونستیم گزینه ی مناسبی رو بجاش پیدا کنیم.
الان هم شایعه شده بارسا دنبال اینه که ورتنگن و هوملز رو جذب کنه. مالک والنسیا ثروتمنده و حاضر نیست متیو رو زیر 20 میلیون یورو بفروشه.
بنظرم جفتشون رو میشه با 40 میلیون یورو خرید شاید حالا یکم بیشتر
الکسیس هم بازیکن خیلی خوبی بود. واقعا دوست دارم در آرسنال موفق بشه، بازیهاش رو اونجا هم حتما دنبال میکنم
دلم خیلی واسه بازیهای بارسا لک زده، پس کی لیگ شروع میشه
در مورد ماسکی کاملا درست اشاره کردی. بنظرم ماسکرانو بعد از رفتن سانگ نیمکت نشین بوسکتس میشه.آره واقعا کاش لیگا زودتر شروع بشه.
وضع طوری پیش رفته که الان هوملز و فرتونگن هم تیم رو در دفاع تکمیل میکنن.
کوادرادو کماکان جزو گزینه هاست و ممکنه در همین ده روز تکمیل بشه. از اون ور هم بایرن و من یو هم شدید دنبالش هستند.
فرتونگن تو این جام خوب بود ولی فکر میکنم تو لیگ جزیره اشتباهای زیادی می کرد برای تاتنهام و طرافداری تاتنهام خیلی حرف میزدن در موردش. تو مایه ماسکی خودمون.
گفتم ماسکی بد نیست بگیم که یکی از بالاترین آمار پاس های موفق جام رو داره والبته بیشترین پاس بی خاصیت جام رو هم خودش داده. طبیعتا وقتی جلو باشه اشتباهاتش کمتر از زمانی که در بارساست دیده میشه. سه تا دفاع دیگه آرژانتین هم بر خلاف بارسا خوب سر میزنن. با این حال اشتباهات زیادی داره کماکان. این بازی آخرش بابت کیفیت نیمه دومش و اون تکل عالیش خوب دیده شد وگرنه همان است که بود. جلوی جهانبخش عین یه بازیکن مالدیوی جا موند. همین بازی دیشب یه تکل سه متری زد و توپ رو گرفت و دو دستی داد به هلندی ها که نزدن. حتی هافبک هم بذاریمش واسه سبک بارسا خطرناکه. دقت کنید وقتی توی آرژانتین توپ از دست میده پشتش دست کم چهار نفر هستن ولی در بارسا وقتی یه هافبک یا حتی فوروارد توپ از دست بدن پایین شده رم شهر بی دفاع. بازی با نیجریه که آرژانتین باز تر بود رو نگاه کنید میفهمید چی میگم وچه بمب ساعتی ای میشه ایشون باز برامون.
اگر دنی بره چی میشه تکلیف راست؟ کوادرادو وینگر خوبی بود ولی کیفیت دفاعیش رو ندیدیم تو این جام چون کلا بالا بازی می کرد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
توتال بارسا نوشته رکورد خرید برای بارسا و رکورد فروش برای لیورپول بوده.رسمی:
لوییز سوارز با قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوست.
بازیکن خوبیه ولی خیلی مسی و نیمار و سوارز یه شکل هستن. یعنی تفاوت ها در حد اختلاف سطحشونه تا تفاوت در شیوه بازی.من هنوزم موندم تو این وضع بی دفاعی و خالی شدن خط هافبک اینو یهو از کجا علم کردن ... البته بازیکن فوق العاده ای هست و قیمتش هم شدیدا مناسبه .
مطمئن باشید هر جای دیگه ای که میرفت باید بالای 100 تا براش میدادن .
معلوم شد خرید مهاجم سرزن و تکمیل پلن B و ... همش چرت بوده ...
.
دفاع اتوبوسی مشکل حادیه و راه حل ساده ای نداره.با بردن مسی به گوش هم اتفاقی نمی افته.فصل قبل مارتینو بارها این کار رو امتحان کرد.به نظر من خیلی خوبه، مسی وقتی توی قلب دفاع تیم های مقابل بود باعث میشد خیال اونها بابت پارک اتوبوس راحت باشه، مسی بین بازیکنان حریف گرفتار میشد اما الان اگر که مسی به راست بیاد یه مقدار امکان داره در تمرکز خط دفاعی تیم روبرو مشکل ایجاد بشه و حداقل مسی آزادتر بازی کنه
دفاع اتوبوسی مشکل حادیه و راه حل ساده ای نداره.با بردن مسی به گوش هم اتفاقی نمی افته.فصل قبل مارتینو بارها این کار رو امتحان کرد.
این مساله با ترکیبی از تدبیرها حل میشه.
...
تمرین حتما انجام میشه و این َطوری نیست که بی خیال باشن و نفهمن. خلاصه لاماسیا رو اون ها ساختن نه ما ولی نکته اینجاست که گفتن این حرفها ساده ست ولی پیاده کردنش و مبارزه با ضد تاکتیک ها بسیار سخت. بارسا در این دو سه سال به خاطر سیاست های بدش در خرید و فروش تحلیل رفت و دست مربی بسته.البته کماکان معتقدم مارتینو مناسب نبود و چند تا دلیل داشتم و دارم.نوشته ی فوق العاده ای بود. خیلی وقته به راه حل سوم فکر می کنم و متعجبم که چرا بارسا تمرین های به خصوص روی این مورد انجام نمی ده در هرحالیکه بیشتر از بقیه ی تیم ها گرفتار اتوبوس های پارک شده می شه.