• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حتی شایع شده آینده فوتبالی نیمار هم زیر سوواله که بیشتر شایعه میزنه تا درست
امیدوارم جام رو یا مسی بگیره یا برزیلی ها به خاطر مردمشون و ستاره شون

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
حتی شایع شده آینده فوتبالی نیمار هم زیر سوواله که بیشتر شایعه میزنه تا درست
امیدوارم جام رو یا مسی بگیره یا برزیلی ها به خاطر مردمشون و ستاره شون

داداش این حرفا رو نزن به گوش مردم میرسه سکته میزنن...همونطور که مارو سکته دادی:p

بهتره جنبه مثبت قضیه رو ببینیم که اگه ضربه یکم بالاتر بود ممکن بود نیمار فلج بشه

ایشالله 1 2 ماه دیگه حالش خوب میشه و این فصل هم با بارسا باشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سانچز پیشنهاد لیورپول را رد کرد؛ او یوونتوس را به آرسنال ترجیح می‌دهد

سانچز پیشنهاد لیورپول را رد کرد
رسانه های اسپانیایی بر این باورند که الکسیس سانچز پیشنهاد پیوستن به تیم لیورپول را رد کرده و بدین ترتیب اکنون دو تیم یوونتوس و آرسنال خواهان به خدمت گرفتن سانچز هستند.

n_f_c_barcelona_alexis_sanchez-8527503.jpeg

مهاجم تیم ملی شیلی و باشگاه بارسلونا، به نظر می‌رسد با توجه به حضور محتمل لوئیز سوارز در تیم بارسلونا، نیوکمپ را ترک کند و از این رو قهرمان سری‌آ یکی از تیم‌هایی است که به صورت جدی به دنبال این مهاجم شیلیایی است.

به گزارش TV3 در روزهای گذشته عنوان شد که سانچز به عنوان بخشی از قرارداد 79 میلیون یورویی انتقال سوارز به بارسلونا به آنفیلد منتقل خواهد شد، امّا بر اساس شنیده ها سانچز پیشنهاد حضور در لیورپول را رد کرده است.

اکنون رقابت برای جذب این مهاجم به دو باشگاه یوونتوس و آرسنال ختم می‌شود، بازیکنی که حدوداً قیمتی 30 میلیون یورویی برایش در نظر گرفته شده است.

گزارشات نشان می‌دهد آرسنال دستمزد بیشتری را نسبت به یوونتوس پیشنهاد داده است، امّا سانچز یوونتوس را ترجیح می‌دهد. مهاجم شیلیایی با رقابت‌های سری‌آ ناآشنا نیست و تابستان 2008 از تیم اودینزه راهی بارسلونا شد.

بارسلونا این بازیکن را با قراردادی 26 میلیون یورویی به علاوه 11 میلیون یورو پاداش به خدمت گرفته است. روابط خوب میان آرتورو ویدال هافبک تیم یوونتوس با سانچز یکی از دلایلی است که احتمال انتقال سانچز به بانوی پیر را بالا برده است.
++++++++++++++
انریکه علاقه ای به ابقای پدرو در بارسلونا ندارد
پدرو در لیست انریکه حضور ندارد!
لوئیس انریکه در فهرست بازیکنان مورد علاقه خود برای حضور در ترکیب اصلی تیم نام پدرو را لحاظ نکرده و کملا اعتقادی به توانایی های این بازیکن جوان ندارد.

121949.jpg

پدرو که پرورش یافته لاماسیا است پیش از این نیز شاگرد انریکه بوده اما با وجود درخشش در فصل گذشته و حضور در تیم ملی فوتبال اسپانیا هیچ جذابیتی برای انریکه نداشته است.

پدرو از وکیل خود خوسته برای فصل آینده او را به تیمی بزرگ معرفی کند و اجازه ندهد بدون تیم بماند. گفته می شود ناپولی ایتالیا از مشتریان پدرو رودریگس بوده و برای خرید او اقدام کرده است.
+++++++++++++
لامصب نئمار شانس اورد ها یه ذره اونور تر بود فلج شده بود!!!!!! دکترش اعلام .اوفففففف

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
چرخش بارسا از مارکینیوس به سوی تیاگو سیلوا؛ ارائه پیشنهادی به ارزش 50 میلیون یورو!
طرفداری- بنا بر برخی گزارش ها، باشگاه بارسا برای انتقال تیاگو سیلوا از پی اس جی، مبلغ 50 میلیون یورو را به این باشگاه پیشنهاد داده است.

الموندو ادعا می کند، بارسا پیشنهاد 50 میلیون یورویی به مدیر برنامه های تیاگو سیلوا ارائه کرده است.

پورتال خبری Sport Mediaset، به نقل از ترانسفر مارکت، ادعا کرده که باشگاه بارسلونا خواهان به خدمت گرفتن مدافع ملی پوش برزیلی تیم پاریسن ژرمن است.
نیکولو ککارینی، خبرنگار ترانسفر مارکت، ادعا می کند که سران باشگاه بارسا، قرار است رقم 50 میلیون یورو را برای خرید و انتقال تیاگو سیلوا ارائه نمایند.
حال بر اساس این اطلاعات، بارسلونا آماده است تا پیشنهاد 50 میلیون یورویی اش را به پاریسی ها تقدیم کند. با این حال خبرهای روزهای اخیر نشان می دهند که سران بارسا عجله ای ندارند و می خواهند پس از پایان جام جهانی قدم های بزرگی بردارند.
+++++++++++++++++
بازیکن خیلی خوبیه ولی سنش زیاده نسبتا. و اینکه قیمت بالاست گرچه دیگه بازیکن تاب کمتر از این نیست اونم کی باشگاه پی اس جی که پولدار

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خوب شد این پدرو رو رد میکنن

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
الان فیفا بخاطر مصدومیت دیماریا به رئال غرامت نمیده؟یا برای مصدومیت نیمار به بارسا؟!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
وای اینا عقل هم تو سرشون هست!؟:eek:50 میلیون واسه یه مدافع اونم 28 9 ساله!!!:general208:

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آلکسیس عزیز هم با 40 میلیون یورو توپچی شد.مبارک آرسنالی ها
امیدوارم موفق باشه
تقریبا قطعیه هنوز اعلام قطعی نشده البته

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آلکسیس عزیز هم با 40 میلیون یورو توپچی شد.مبارک آرسنالی ها
امیدوارم موفق باشه
تقریبا قطعیه هنوز اعلام قطعی نشده البته
تابلو بود بی سر و صدا برگشتنش واسه چی بوده
بنظرم به نفعش شد، خیلی بازیکن زحمت کشیه، امیدوارم در آرسنال به حق خودش برسه. امیدوارم رفتن اون جا رو واسه پدیده ای مثل آداما ترائوره باز کنه.
تیم های بزرگ اروپایی ردیف منتظر خریدنش هستند
خداییش چه ستاره هایی توی تیم جوانان داریم، مُنیر الحدادی هم از پدیده های آینده خواهد بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تابلو بود بی سر و صدا برگشتنش واسه چی بوده
بنظرم به نفعش شد، خیلی بازیکن زحمت کشیه، امیدوارم در آرسنال به حق خودش برسه. امیدوارم رفتن اون جا رو واسه پدیده ای مثل آداما ترائوره باز کنه.
تیم های بزرگ اروپایی ردیف منتظر خریدنش هستند
خداییش چه ستاره هایی توی تیم جوانان داریم، مُنیر الحدادی هم از پدیده های آینده خواهد بود.
امیدوارم چوب حراج به لاماسیا نزنن
مصدومیت نیمار هم در حد همون دوماهه
خوشبختانه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کلودیو براوو وارد بارسلونا شد
براوو وارد بارسلونا شد
- دروازه بان تیم ملی شیلی، کلودیو براوو که همراه این تیم نمایش بسیار درخشانی در جام جهانی داشت، امروز وارد بارسلونا شد، تا فردا 7 جولای پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی، رسما به هواداران این تیم به عنوان بازیکن جدید این باشگاه معرفی شود .

c0f4380b-5db0-4dcd-a0d8-4bd668e82a22-cb.Jpeg

براوو ساعت 20 به وقت محلی روبروی درب باشگاه حضور می یابد تا با عکاسان و اصحاب رسانه ملاقات کند.او فردا ساعت 9 در مرکز پزشکی کمپ خوان گامپر خودش را به تیم پزشکی بارسلونا معرفی خواهد کرد و انتظار می رود که مراسم اهدای پیراهن و نشست خبری از ساعت 11.15 دقیقه آغاز شود.

کلودیو براوو دو هفته پیش از باشگاه سوسیه داد به بارسلونا منتقل شد.
6tgybgcwtjasu4qbxy8.jpg

+++++++++++++
سرازیر شدن شدن پیشنهادات برای ستاره جوان بارسلونا

نزدیک به بیست باشگاه خواهان به خدمت گرفتن آداماترائوره جوان آینده دار بارسلونا شدند.

d46d_f-c-barcelona-a-arsenal-uefa-y_54411610859_54115221154_600_396.jpg

مقامات بارسلونا تاکید کردن که نزدیک به بیست باشگاه با مدیر برنامه های این بازیکن و مدیر ورزشی باشگاه یعنی آندونی زوبی زاره تا در تماس بوده و شرایط و پیشنهادات برای این ستاره جوان رو بررسی کردند.
باشگاه هایی نظیر رئال مادرید,اتلتیکو مادرید,اسپانیول,رئال سوسیداد,اتلتیکو بیلبائو از لیگ اسپانیا و باشگاه هایی مثل منچستر یونایتد و اورتون انگلیس و آژاکس هلند در پی جذب ترائوره هستند.

آداما ترائوره که فصل پیش در بارسایB گذراند قراردادش را با آبی اناری ها تمدید کرده بودو ممکن است پیشنهادات قابل توجه برای او مسیر فوتبالیش را عوض کند.
++++++++++++
بارسلونا پیشنهاد آرسنال را پذیرفت/ سانچز با 40 میلیون یورو در امارات

باشگاه بارسلونا با پیشنهاد 40 میلیون یورویی آرسنال برای خرید الکسیس سانچز موافقت کرده است.
به نقل گل انگلیسی، آرسنال سعی می‌کند تا قرارداد با سانچز را در 48 ساعت آینده به ثبت رسانده و او را به ورزشگاه امارات بیاورد.

5hrl_2014-02-01_barcelona-valencia_07-optimized.v1391272429.jpg

بعضی منابع به گل گزارش داده‌اند که پیشنهاد مالی ارائه شده به سانچز با موافقت این مهاجم و نمایندگانش مواجه شده است.

+++++++++++++++++
بارترا: میخواهم به عنوان یارثابت به تیم کمک کنم.

مارک بارترا درمواجه با سومین فصل حضور خود در تیم اول است. گرچه او را بیش از پیش هیجان زده کرده اما میداند که باشگاه هنوز هم به دنبال تقویت خط دفاعی است.

1boz_campus-nike-andorra-marc-bartr_54411617410_54115221154_600_396.jpg

او از تجربه فصل گذشته به ویژه در فینال جام حذفی می گوید و از ورود لوئیس انریکه که میداند چگونه شرایط و جو تیم را عوض کند.

چه حسی از روربه رو شدن با سومین فصل حضور در بارسلونا داری؟
با شوروشوق و میل بزرگ است. این فصل سوم من در تیم اول است

نظر شخصی شما درباره حضور انریکه در تیم؟
بله.نظرم مثبت است.او کسی است که در خانه هست و جوانان را به خوبی میشناسد
و میداند چگونه همه چیز را آسان سازد.او نگرش فنی و انگیزه فوق العاده ای دارد و قادر خواهد بود بهترین ها را ممکن سازد.

با تاتا مارتینو همه چیز را باختید؟
نه اینطور نیست.در شروع همه چیز عالی بود و رکوردهای جدید شکل گرفت
اما با باخت هایی که آوردیم و بعضی مسایل مربوط به حوزه خارج باشگاه همه چیز
خراب شد.هر چند اینها بهانه نیست و ما باید مواظب باشیم که دیگر تکرار نشود.

در کوچه و خیابان شنیده میشد که تاتا مارتینو اصلا آموزشی در تمرین نمیدهد؟
من فکر میکنم که مثل همیشه تمرین میداد و تیم از لحاظ جسمانی چندان بد به نظر
نمیرسید ولی ذهنیتی که همه از ما داشتند برد بود و میخواستند مثل دوران اوج باشیم.

و لییز انریکه؟
او بسیار جاه طلب است و قبلا هم در تیم دوم بارسا بوده و تاکتیک ها و عقاید فنی خاصی دارد.مثل مواجهه با توپ و فشار و پرسینگ و حرکت با توپ که نشان میدهد او آموزش دیده است.

و گواردیولا مورد مشابه؟
هر کدام با عقاید تاکتیکی و فنی منحصر به فرد خود هستندو من فکر میکنم هر دو یک محرک بزرگ هستند

بارسلونا هنوز به دنبال دفاع مرکزی است و شما هم یکی از گزینه هایید؟
استعداد من این است که تا آنجا که میتوانم به تیم کمک کنم واگر همبازیان من در این پست بیشتر باشد به خودم انگیزه میدهد تا برای جایگاهم بیشتر تلاش کنم
و من امیدوارم که به عنوان یارثابت به تیم کمک کنم.

بارسلونا بدون ویکتور والدز و پویول و احتمال زیاد ژاوی ..چه کسی میتواند **** تیم باشد؟
افرادی مثل ژاوی و اینیستا در خانه خود هستند و یک حرفه فوق العاده دارند وفکر میکنم پیکه و مسی و بوسکتس توانایی اداره و ***** تیم رو دارند.

درباره مارکینیوس؟
او یک بازیکن جوان فوق العاده ای است که نشان میدهد برای بازی در یک تیم حرفه ای سن مبنای بازی کردن نیست

لوییس سوارز چطور؟
او بازیکنی است که تفاوت را رقم میزند و باعث میشود سطح تیم بالا برود.

آنها هنوز قرارداد نبسته اند.اما کسانی مثل تراشتگن و براوو و راکیتیچ آمده اند.نظرت چیست؟
براوو شناخته شده لیگ هست و او عالیست.تراشتگن هم بسیار خوب و بازی با توپش فوق العادست.راکیتیچ هم بازیکن کاملی است و مطمئنم سریع با تیم سازگار میشود.

آیا خاطره ای تلخ و شیرین از فینال جام حذفی دارید؟
فکر نمیکنم چراکه در یکی از بهترین از زمان های دوران بازیگریم به مصاف رئال رفتم
و هیچ چیز بزرگتر از گلزنی به مادرید نیست.در هر صورت من بسیار پخته تر و با تجربه تر از فینال شدم.

و بازی مقابل بیل.دیدن چندین بارآن صحنه چه اندیشه ای به شما میدهد؟
به اندازه کافی یاد گیری بوده.هرچند این طبیعی است که در مقابله با بازیکن سرعتی مثل بیل درعرض چند ثانیه در تصمیم گیری شما تاثیر بگذارد.

ودر آخر...کا ر با مربی چقدر میتواند مهم باشد؟
خیلی.من فکر میکنم یک ورزشکار حرفه ای از لحاظ جسمانی و فکری باید آماده باشد و
این یک نکته کلیدی است که آموزش مربی میتواند ذهنیت مثبتی در شما ایجاد کند و انرژی و انگیزه فراوانی بدهد.
+++++++++++
لیورپول دنی اگر را به بارسا پیشنهاد داده است!

لیورپول آگر را به بارسا پیشنهاد داده است
- ال موندو ادعا می کند، که باشگاه لیورپول انتقال دنی اگر را به بارسا پیشنهاد داده تا این بازیکن جانشین کارلس پویول شود. سه ماه پیش بارسا در نظر داشت این مدافع را به خدمت بگیرد، اما به علت آن که پاسخی از سوی باشگاه لیورپول دریافت نکرد

301987_heroa.jpg

در نهایت علاقه آن ها به انتقال این مدافع ملی پوش دانمارکی کاهش یافت.با وجود آن که طرفداران بازی این مدافع را می پسندند، اما به علت آسیب دیدگی که او با آن مواجه شد، علاقه بارسا برای خریدش کم شده است

. اگر دو سال دیگر با لیورپول قرارداد دارد، اما راجرز بر این باور است که وی بهترین سال های بازی خود را پشت سر گذاشته و حال در سن 29 سالگی بهتر است که به فروش برسد.
+++++++++++++
بارسلونا خرید مدافع لیورپول را رد کرد

نقل و انتقالات
باشگاه بارسلونا شانس امضای قرارداد با دنیل اَگِر مدافع تیم لیورپول را رد کرده است. به نقل از موندو دپورتیوو، به دنبال مذکرات بارسلونا

wjf6_96882.jpg

و لیورپول بر سر لوییس سوارز، باشگاه انگلیسی قصد داشت مدافعش را نیز به تیم اسپانیایی واگذار کند اما بارسلونا به دنبال بازیکن دیگری به نام متس هوملس مدافع قدرتمند دورتموند است. +++++++++
واقعا" خبر بدی بود ناراحت شدم از رفتن الکسیس سانچز .خیلی بازیکنه خوبیه و پر تلاش مطمئنا" تو ارسنال عالی میدرخشه .امیدوارم موفق بشه . برایه بارسا بهترین بازیهاشو انجام داد اون دو گل تو الکلاسیکوش خیلی عالی بود یکی اون پاس مسی بهش داد و یک ضرب قارپ کوبوند گوشه دراوزه و اون گل چیپش محشره بود .دمش گرم خیلی قبولش دارم امسال به نظرم بهترین بازیکن بارسا بود
چه عجب مدیران کمی یاد گرفتن 40 تا خوبه
2 تا مدافع بخریم
و اینکه خرید کوارداو رو از کلشون بیارند بیرون باو این اون بازیکن خوب نیست چی داره که میخوان بخرند؟؟
و این بازیکن جوان ترائوره رو بیارن به تیم خیلی بهتره

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
الکسیس نامرد رفت آرسنال ولی باز خوبه به قیمت خوبی فروختیمش...:)
اگر رو باید میخریدیم،یعنی اگر کمتر از متیو هست!!!؟:eek:قیمتشم که 100% پایین تر بود و سنشم 1 2 سال کمتره!!!چیزی به نام مغز تو سر اینا نیست والا!!!(چپ پا هم هست و با پیکه راست پا زوج خوبی میشدن!!!:()
از سوارز و قرارداش چه خبر؟بارساییها میگن 63 میلیون پوند لیورپولیها میگن 75 میلیون پوند!!!منکه طرفدار هر 2 هستم چی بگم!!!:D(حد وسط!؟69 میلیون پوند!؟خخخ)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه خبری منتشر شده نمیدونم برای روحیه دادن به برزیلی هاست یا چی ولی پزشکا به نیمار گفتن میتونه برای بازی فینال با مسکن و آمپول بازی کنه.
در همین حد که اطمینان پیدا میکنیم مصدومیتش جدی نیست هم خوبه این خبر
برای دیدن اولین بازی رسمی تیم با لوییز انریکه بی تابم. واقعا هیجان دارم برای دیدن تغییرات تاکتیکی احتمالیش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کلودیو براوو در حال پشت سر گذاشتن تست های پزشکی باشگاه بارسلونا
طرفداری - کاپیتان تیم ملی شیلی در حال پشت سر گذاشتن تست های پزشکی باشگاه بارسلونا می باشد و تا ساعاتی دیگر به طور رسمی با امضای قرارداد با این باشگاه کاتالانی، مراسسم معارفه خود را در استادیوم نیوکمپ برگزار خواهد کرد.

2014-07-07_REVISION_MEDICA_BRAVO_21-Optimized.v1404724238.JPG
2014-07-07_REVISION_MEDICA_BRAVO_01-Optimized.v1404724243.JPG
2014-07-07_REVISION_MEDICA_BRAVO_07-Optimized.v1404724255.JPG
2014-07-07_REVISION_MEDICA_BRAVO_08-Optimized.v1404724260.JPG
2014-07-07_REVISION_MEDICA_BRAVO_15-Optimized.v1404724277.JPG

++++++++++++
tjqump8eb8qqhfd819ro.jpg

کلودیو براوو امروز معرفی می شود قرارداد او 5ساله است

براوو:

ــ من برای انجام کارهای بزرگ گرسنگی وحشتناکی دارم

ــ پیوستن به بارسا یک حس باورنکردنی است

ــ من بسیار انگیزه دارم که جانشین والدس و پینتو بشوم

نیمار:

ــ پاهایم را نمی توانم حس بکنم ، اولین کلماتی که نیمار بعد از مصدومیت به مارسلو گفته بود

ــ این تیم با نشان Tبرای حمایت از او تشکیل شد

دلوفئو :

ــ من برای پیروزی و موفقیت به بارسلونا برگشته ام
++++++++++
*بعد از تراشتگن،راکیتیچ،براوو ، سوارز حالا وقت عقد قرارداد با کوادرادو رسیده

bc1fn8lgxdxonosexdo2.jpg

*اکنون زمان کوادرادو است
*کوادرادو با رئیس فیورنتینا برای سرعت بخشیدن به انتقال خود به بارسا صحبت کرد او نمی خواهد به آرسنال برود
*کوادرادو همه پیشنهادات را بخاطر پیوستن به بارسا رد کرده است
*آلکسیس سانچز به آرسنال بله گفت
*براوو امروز معرفی می شود
* مسی: من خوشحال هستم
* برزیل به دنبال معجزه ایی برای نیمار

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خسته کردن مارو یه روز میگن نیمار حالش خوبه 2 ماه دیگه برمیگرده یه روز دیگه میگن برزیلی ها دارن مصدومیتش رو مخفی میکنن که مردم ناراحت نشن

الان پا شدن میگن چون نیمار تو زمین گفته پامو حس نمیکنم فلج شده و به کسی نمیگن...این شایعه ها فقط سکته به جان هوادارا میده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خسته کردن مارو یه روز میگن نیمار حالش خوبه 2 ماه دیگه برمیگرده یه روز دیگه میگن برزیلی ها دارن مصدومیتش رو مخفی میکنن که مردم ناراحت نشن

الان پا شدن میگن چون نیمار تو زمین گفته پامو حس نمیکنم فلج شده و به کسی نمیگن...این شایعه ها فقط سکته به جان هوادارا میده
فلج که نشده چون اگر توجه کرده باشی وقتی گذاشتن رو برانکارد پاهاش داشت تکون میخورد واین خبر های که میگن دیگه نمیتونه بازی کنه شایعه ای بیش نیست.
دوره وره 1 تا 2ماه دوره از میداین و بعد از یه مدتی با کمربند ارتوپدی پا به توپ میشه برایه یه مدتی
+++++++++++++
یا علـــــــــــــــــــی 97 میلیون چه خبره خدایش درست بازیکن خوبیه ولی دیگه نه اینقدر ته تهش 65 تا واسه سوارز بسه
نمیدونم با چه عقلی این مبلغ رو میدن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخبار کوتاه نقل و انتقالات امروز بارسلونا
اختصاصی بارسا نیوز

dx76_172459ba8b6311e3bd0f12b247e63959_8.jpg

"ارسنال در آستانه تكمیل و امضاى قرارداد با سه بازیكن است ، اكسیس سانچز ، متیو دبوشى ، لاس بندر براى توپچى هاى لندن 75 میلیون یورو هزینه در بر دارد، ارسن ونگر مى خواهد براى فوروارد بایرن لوركورزن لاس بندر 20 میلیون یورو هزینه كند" . منبع دیلى تلگراف

"خوان كوراردادو خواهان پیوستن به بارسلونا"

"بازیكن كنارى باشگاه فیورنتینا خوان كواردادو خواهان پیوستن به بارسلونا است ، این درحالى است كه جدیدأ پیشنهاد 25 میلیون یورویى ارسنال براى این بازیكن كلمبیایى رد شده است ، منچستریونایتد هم بدنبال این بازیكن است"

منبع اسپورت

"بارسلونا موافقت خود را براى فروش سانچز اعلام كرد"

"باشگاه بارسلونا موافقت خود را براى واگذارى الكسیس سانچز به باشگاه ارسنال در اِزاى 40 میلیون یورو اعلام كرد ، البته باشگاه بارسلونا منتظر پیشنهاد یوونتوس براى این بازیكن مى مانند"

منبع دیلى میل

"بارسلونا مجبور است 94/6 میلیون یورو براى سوارز بپردازد"

"بارسلونا براى امضاى قرارداد با لوئیز سوارز مجبور است 94/6 میلیون یورو یا 75/1 میلیون پوند بند آزاد سازى این بازیكن را بپردازد"

منبع موندوو دپورتیوو
++++++++
براوو : برای جانشینی ویکتور والدس آماده ام / فشار ها در بارسلونا بسیار بالاست
منبع : آی اسپورت
کلودیو براوو دیروز وارد بارسلونا شد و امروز و تا ساعتی دیگر پس از پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی و امضای قرارداد، رسما به هواداران این تیم معرفی خواهد شد.

2i4_a9cd02ba-e4e0-4c63-befd-1caa78f9403b-cb.jpeg

دروازه بان جدید بارسا دیروز در مصاحبه با خبرنگاران گفت : "بسیار خوشحالم. حس فوق العاده ای دارم. برای جانشینی والدس و پینتو آماده ام.
از سوسیه داد بخاطر اینکه درهای اروپا را برویم گشود متشکرم. پیوستن من به بارسا نتیجه تلاش و فداکاری های شبانه روزی من در سوسیه داد بود
yh7f4bo82v3tlwm30nq.jpg
.

طلعم که فشار در بارسا بسیار بالاست و به این فشارها عادت دارم. می دانم که رقابت با تراشتیگن برای دروازه بان شماره یک بودن بسیار دشوار خواهد بود. خودم را برای این کار آماده کرده ام "
++++++++++++
مصاحبه جرارد دئولوفو با rac1 رادیو محلی بارسلونا

" فصل گذشته در اورتون عالی گذشت.می تونستم بیشتر بازی کنم اما چیزای زیادی یاد گرفتم.هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان شخص."

76d968ihraxv169jy0h.jpg

" رقابت ها؟ در بارسا باید بدونید هیچکس سوگلی نیست و باید با بهترین های جهان رقابت کنین."
" شماره پیراهن؟ باید ببینیم چی پیش میاد.به نقل و انتقالات هم بستگی داره.مشخصا شماره 7 رو دوست دارم اما پدرو اون پیراهن رو داره.شماره 17 هم ممیتونه خوب باشه."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
p6tdgguvn084bhulvrr.jpg

معرف ویژه براوو
براوو: من دروازه بان و بازیکن میانی ام .همچنین می توانم بازی پا به توپ داشته باشم .وقتی تیم حریف پرس می کند من یک بازیساز هم هستم
بارسلونا برای خرید کوادرادو پیشنهاد 30 میلیون دلار ارائه می دهد
آلفرو دی استفانو در سن 88 سالگی درگذشت
خداحافظی با مردی که تاریخ را تغییر داد
بارسلونا دی استفانو را خرید و با او قراداد امضا کرد اما قهرمان مادرید شد
++++++++++
9qvyjbj0mlls4fi8t14.jpg

آلفردو دی استفانو در سن 88 سالگی جان سپرد
خداحافظ افسانه
افسانه فوتبال بعد از حمله قلبی درگذشت و جهان فوتبال را سوگوار کرد
غم در جام جهانی ، آرژانتین برای تیر بور (لقب دی استفانو ) غمگین است
مسی: او یک افسانه بود
دوئل غول ها : تیم اسکولاری قول داده است به فینال مارکارنا برسد
آنها می خواستند به نیمار آمپول تزریق کنند اما CBF برای جلوگیری از رخداد جام 98 رونالدو مانع شد
براوو: من می خواهم دروازه بان و مایل به مرکز زمین بازی کنم
ارائه پیراهن فصل بعد لیورپول بدون حضور سوارز
++++++++++++
فوری: آلکسیس سانچس به لندن پرواز خواهد کرد

به نظر می رسد روند انتقال ستاره ی تیم ملی شیلی به باشگاه آرسنال در حال نهایی شدن است.

6541c304-5ee1-4fad-954c-b398503dd969-cb.Jpeg

مترو در گزارشی فوری مدعی شده که آلکسیس سانچس مهاجم باشگاه بارسلونا و تیم ملی شیلی برای نهایی کردن قرار دادش با باشگاه آرسنال به زودی عازم لندن خواهد شد.

به گفته ی مترو، آرسنال و بارسلونا بر سر امضای قرار دادی به ارزش 32 میلیون پوند برای انتقال آلکسیس سانچس به توافق نهایی رسیده اند.

سانچس بر طبق توافقات شخصی، در هفته 75 هزار پوند دستمزد از آرسنال دریافت خواهد کرد. پیش از این از باشگاه هایی همچون لیورپول و یوونتوس به عنوان مهم ترین مشتریان سانچس یاد شده بود اما در نهایت گویا این آرسنال بود که توانست گوی سبقت را از رقبا برباید.
++++++++++++

رقایت منچستر یونایتد و بارسا برای به خدمت گرفتن هوملس؛ بارسا دستمزد بالاتری را خواهد داد
طرفداری- بنا بر گزارش ها، بارسلونا آماده است تا هر طور شده متس هوملس را از دورتمند خریداری کند، آن ها البته در این راه باید با منچستر یونایتد رقابت کنند.

منچستر یونایتدی ها معتقد بودند که پیشنهاد 20 میلیون پوندی می تواند دورتمند را راضی کند تا متس هوملس را به فروش برساند.
لوئیز فن خال، مربی جدید شیاطین سرخ، پس از خروج فردیناند و نمانیا ویدیچ از این باشگاه، قصد دارد خط دفاع تیمش را تقویت کند. فن خال در حال حاضر مربی تیم ملی هلند است و گفته می شود امکان دارد به همراه خود یک یا دو بازیکن را با خود به منچستر یونایتد بیاورد، اما نمی توان علاقه او به هوملس را کتمان کرد.

با این حال، دیلی اکسپرس، ادعا می کند که بارسا آماده است تا برای خرید این بازیکن 25 سال، بیشتر از 34 میلیون یورو پرداخت کند. آن ها قصد دارند با ارائه دستمزدی زیاد، هوملس را متقاعد کنند تا به نیوکمپ بیاید.
کاتالان ها در این فصل لوئیز انریکه را سرمربی تیم خود کرده اند و گفته می شود این مربی پس از خروج پویول، مایل است تا متس هوملس مدافع آلمانی تیم دورتمند را در اختیار داشته باشد.
++++++++++++
امیدوارم هوملس بیاد

بالا