درخشش آنرى در شبى كه گل نزد
بارسلونا : تى تى بهترين است
تيرى آنرى، در شبى كه بارسلونا با نتيجه ۴ - صفر مورسيا را در هم كوبيد، گلى به ثمر نرساند اما با بازى درخشانش همه را بر آن داشت تا ستايشش كنند. بارسا در نيمه اول توسط گوديانسن به گل رسيد و در نيمه دوم با تك گل بوخان و ۲ گل اتوئو كار را تمام كرد. رايكارد پس از اين بازى به خبرنگاران گفت: «قبل از بازى جو خيلى خوبى بر تيم حاكم نبود اما اين مسأله اصلا مهم نيست. مهم اين است كه در هر شرايطى از تيم حمايت شود. همه بايد به تيم كمك كنند مخصوصا وقتى تيم در بحران است.»
رايكارد يكى از كسانى است كه بيش از سايرين مورد انتقاد قرار دارد. وى ادامه داد:«ما بايد بيش از پيش به اين تيم اعتقاد داشته باشيم و به توانايى هايش ايمان بياوريم. نتيجه اين بازى خيلى مرا خوشحال كرد به خصوص به اين خاطر كه پرتره زيبايى هم در زمين ديدم.»
درخشش آنرى
اين پرتره به كسى تعلق ندارد جز تيرى آنرى كه در اين بازى بهترين نمايشش را از روزى كه به بارسا آمده نشان داد.
مربى هلندى «آبى و انارى پوشان» افزود:«اصلا تعجبى ندارد كه آنرى در زمين بدرخشد اما حالا خودش احساس خوبى دارد و مى داند كه بهترين بازيكن تيم بوده.»
ايدور گوديانسن هم در مورد آنرى گفت:«اين بهترين آنرى نبود كه تا به حال ديده بودم چون در انگليس او حتى بهتر هم بود. به هر حال او امروز توانايى هايش را نشان داد. او مى تواند كامل تر هم بشود. آنرى يكى از بهترين بازيكنان جهان است.»
گوديانسن خودش هم در اين بازى خيلى خوب بازى كرد. وى كه در اين بازى به عنوان هافبك حضور داشت و خيلى هم خوب كار كرد ادامه داد:«من هر كارى بتوانم براى كمك به تيم مى كنم تا بتوانم اعتماد مربيان را به دست آورم. خيلى ناراحت شدم كه مربى مرا در بازى برابر مادريد به ميدان نفرستاد البته دكو در آن بازى به ميدان رفت. او بازيكنى فوق العاده است. به هر حال من به آينده نگاه مى كنم تا بتوانم به آنچه مى خواهم برسم.»
ناكامى بارسا در خريد بنزما
Goal- مطبوعات اسپانيايى خبر مى دهند كه مقامات بارسلونا در جريان جذب كريم بنزما، مهاجم ليون فرانسه با درهاى بسته مواجه شده اند.
بنزما ۲۰ ساله كه او را به رونالدو تشبيه مى كنند، در حال حاضر يكى از ستارگان گلزن فوتبال اروپاست و در فصل جارى موفق به زدن ۱۹ گل شده است.
بنزما مد نظر انتقال به باشگاه رئال مادريد و ميلان بوده و سران بارسا طى هفته جارى مذاكرات انتقال وى در كنار حضور قرضى مارك كروساس را با رؤساى ليون انجام دادند.
چسيكى بگيريستين مدير ورزشى بارسا اوايل هفته به فرانسه سفر كرده بود كه شرايط انتقال كروساس را سبك و سنگين كند و ضمن اين جريان، پيشنهاد خريد بنزما را نيز ارايه داد.
با اين حال ژان ميشل اولاس رييس باشگاه ليون هرگونه احتمال فروش ستاره گلزنش را رد كرده و پاسخ منفى به بگيريستين داد.
در عوض ليون آماده است تا فرد را مرخص كند اما اجازه نمى دهد بنزما پيش از اتمام قراردادش باشگاه را ترك كند.