meisam317
Registered User
- نوشتهها
- 1,214
- لایکها
- 78
من چون عیدو مسافرت بودم نتونستم مسایقات بارسلونا در لالیگا رو دنبال کنم لطفا یکی نتایج سه بازی اخیر بارسا رو اعلام کنه .
چقدذ هوادار اینجا هست..
امشب با وجود مصدوم ها ، باذی خوبی بود
حق بارسا برد بود ... خيلي بهتر از اون چيزي كه انتظارش رو داشتم بازي كردن ... روني و اسكولز و رونالدو كه
كاملا فلج بودن ... رونالدو فقط تونست چند تا تيكه كوچيك بيادش ... همين ... بازي برگشت يه گل بزنيم ديگه تمومه
بازي برگشت وجود تيتي هانري ميتونه خيلي مفيد باشه برامون![]()
آخرین خبر مال همین امروز بود که حتی خود ریکارد هم تایید کرده که رونالدینهو داره میره از بارسا (شاید به میلان)... در مورد مصدومیتش هم که ظاهرا بازی های باقی مونده رو از دست میده و طبق گفته خود ریکارد ، شاید به بازی آخر بارسا در این فصل (مایورکا - دو هفته دیگه) برسه ... (منبع)دوستان لطف كنند اطلاعاتي درباره رونالدينيو و وضعيت او در سال آينده بدهند.
ای بابا ناا مید شدم!!این چه وضعشه ؟؟؟چرا اینجا اینقد سوت و کوره:wacko::wacko: اخرین خبرتون در مورد این بود که دکو امیدوار بود با قیمت خوبی فروخته بشه!!!حالا دکو رفت چلسی و رونی هم راهی میلان شدش.خوب با رفتن اینا بارسا یه مهاجم فاب و توپ میخواد که از بین ارشاوین و ادبایور و دروگبا و ترزگه یکی به احتمال زیاد راهی نیو کمپ میشه.که ادبایور تمریناتشو با ارسنال شروع کرده و اومدنش منتفیه بعدش ترزگه با اینکه بارسا بشدت خواستار جذبش هست و مسئولایه یووه هم کمی نرمی نشو ندادن ولی من مطمئنم ترزگه فوتبال رو با یووه تموم میکنه البته خدا کنهبعدش موند دروگبا و ارشاوین که من ترجیح میدم دروگبا به تیم اضافه بشه تا ارشاوین
در مورد مربی به هیچ وجه با گواردیولا موافق نیستم ما رایکارد رو بیرون نکردیم که همچین مربی ای نصیبمون بشه.
مسی هم اردوی آمریکا رو به مقصد پایتخت چین ترک کرد.مسی گفته امیدوارم هواداران من رو درک کنن.باید همراه تیم ملی آرژانتین راهی المپیک پکن میشدم البته نه به اجبار بلکه با تمام وجود و علاقه.
مقامات بارسا تا آخرین لحظه تلاش کرن که اجازه ندن مسی این تیم رو به مقصد پکن ترک کنه ولی فیفا این اجازه رو به بارسا تداد
ظاهرا گفته که بعد از اینکه بارسا ، بازی مقدماتی باشگاههای اروپا رو تموم کرد و برد ، احتمالا کنار می کشه ..من ماز طرفداران پر پروپاقرص بلرسلونا هستم . این لاپورتا اعصاب همه رو خورد کرده ؟
به نظر من بعد از ریکارد ... مورینیو بهترین گزینه برای بارساست.اگر ترزگه آمد بارسا... خوب میشه اما اگه نیومد امیدوارم رونی رو جذب کنیم.
مسی هم اردوی آمریکا رو به مقصد پایتخت چین ترک کرد.مسی گفته امیدوارم هواداران من رو درک کنن.باید همراه تیم ملی آرژانتین راهی المپیک پکن میشدم البته نه به اجبار بلکه با تمام وجود و علاقه.
مقامات بارسا تا آخرین لحظه تلاش کرن که اجازه ندن مسی این تیم رو به مقصد پکن ترک کنه ولی فیفا این اجازه رو به بارسا تداد.