• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من چون عیدو مسافرت بودم نتونستم مسایقات بارسلونا در لالیگا رو دنبال کنم لطفا یکی نتایج سه بازی اخیر بارسا رو اعلام کنه .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چقدذ هوادار اینجا هست..
امشب با وجود مصدوم ها ، باذی خوبی بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چقدذ هوادار اینجا هست..
امشب با وجود مصدوم ها ، باذی خوبی بود

حق بارسا برد بود ... خيلي بهتر از اون چيزي كه انتظارش رو داشتم بازي كردن ... روني و اسكولز و رونالدو كه

كاملا فلج بودن ... رونالدو فقط تونست چند تا تيكه كوچيك بيادش ... همين ... بازي برگشت يه گل بزنيم ديگه تمومه

بازي برگشت وجود تيتي هانري ميتونه خيلي مفيد باشه برامون ;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حق بارسا برد بود ... خيلي بهتر از اون چيزي كه انتظارش رو داشتم بازي كردن ... روني و اسكولز و رونالدو كه

كاملا فلج بودن ... رونالدو فقط تونست چند تا تيكه كوچيك بيادش ... همين ... بازي برگشت يه گل بزنيم ديگه تمومه

بازي برگشت وجود تيتي هانري ميتونه خيلي مفيد باشه برامون ;)

سلام بر عزیزان بارسلونایی!
بازی زیبایی بود، بعد از مدت ها نشستم و یک بازی خارجی رو تا آخر تماشا کردم! (گر چه بازهم 5 دقیقه آخرش خوابم برد!:D)

از لیونل مسی یک حرکت دریبل بسیار زیبا دیدم که نشان از توانایی فنی بسیار بالای او داره.

تیری انری هم یک حرکت در عرض سریع و شوت سنگینی روانه ی دروازه کرد. ظاهرا می خواد جواب محکمی برای منتقدانش داشته باشه.

در مجموع به نظرم بازسلونا شرایط بهتری برای پیروزی داره و اگر اتفاق خاصی نیفته فینالست خواهد بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
انشاالله كه قهرمانيم :) البته امسالو خيلي بد كار كرديم اما با اين قهرماني ميتونيم يه جوني بگيريم ;)

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف كنند اطلاعاتي درباره رونالدينيو و وضعيت او در سال آينده بدهند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان لطف كنند اطلاعاتي درباره رونالدينيو و وضعيت او در سال آينده بدهند.
آخرین خبر مال همین امروز بود که حتی خود ریکارد هم تایید کرده که رونالدینهو داره میره از بارسا (شاید به میلان)... در مورد مصدومیتش هم که ظاهرا بازی های باقی مونده رو از دست میده و طبق گفته خود ریکارد ، شاید به بازی آخر بارسا در این فصل (مایورکا - دو هفته دیگه) برسه ... (منبع)

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0
ریکارد خودش رفتنیه. من فکر کنم چند تا از ستاره های بارسا امسال نیوکمپ رو ترک کنند.
جانشینیان احتمالی ریکارد: مایکل لادروپ، پپ گواردیولا، کارلتو، لورن بلان و به احتمال خیلی خیلی کم مورینیو

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بله دوست عزیز :

100 % رونی رفتنیست و ریکارد هم احتمالا میره ... حتی هانری هم شاید بره و همینطور دکو ... بهترین جایگزین

برای ریکارد فقط مورینیو هستش و نه هیچ کس دیگه ... فقط امیدوارم که مورینیو به اینتر نره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا هم رونالدینیو و هم ریکارد جفتشون رفتنین دیگه. مگه اسم هر دو تو لیست اخراجیها که 2-3 روز پیش منتشر شد نبود. بعد میلان هم گفته دیگه رونی رو نمیخواد. خوب حالا که هیچکی نمیخوادتش شاید رفت چین !!! :cool:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با تداوم در روند بحراني صورت گرفت

درگيري شديد در هيئت مديره بارسلونا درباره گوارديولا

خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مدره باشگاه بارسلونا اسپانيا روز گذشته به صحنه زد و خورد ميان چند مدير عصباني و خشن تبديل شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از دياريو اسپورت، كرستين كاستيوي، اوريول خيرالت و چيكي بگيريستاين در جلسه مديران اين تيم با هم درگير شدند.

آنها يكديگر را به كم كاري و ثروت اندوزي در بارسا متهم مي كردند. اين زد و خورد چند دقيقه اي، با پا در مياني كاركنان باشگاه خاتمه يافت.

اين مديران بر سر انتخاب عجولانه پپ گوارديولا با يكديگر مشكل داشتند. خوان لاپورتا از ديد برخي از آنها ناكارآمد توصيف شد.

بگيريستاين دست راست لاپورتا، با پيشنهاد انتخابات زودهنگام به شدت مخالفت كرد و خواست تا به گوارديولا، بازيكن سابق اين تيم فرصت داده شود.​

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام بر طرفداران بارسا
اولین تیم من در اروپا
forgiveme.gif

امسال سال بدی بود ولی به امید فصل جدید
cheers2.gif

به این سایت بیایید ،انجمن طرفداران بارسا داره
flower.gif

بیاید و هم کاری کنید تازه راه افتاده
joytears.gif

http://www.11nafar.com/

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سلام بچه ها !
خیلی وقته اینجا نیومدم ...
با 3 خبر میام !

بارسلونا 10 میلیون یورو برای هرنانس پیشنهاد داد.

آبی اناریها ماههاست که به دنبال بازیکن 23 ساله بوده و آماده پیشنهادی هستند تا طرف برزیلی – که بر دستمزد زیاد اصرار می ورزد - را متقاعد کنند.

هم اینتر و هم میلان به او علاقه نشان داده اند و مطمئن هستند که سائوپائولو قصد ندارد اجازه ترک را بدون تلاش برای گذاشتن نوعی مزایده به او بدهد.

29821_news.jpg

بارسا امیدوار است که در روزهای اخیر برتر باشد، به طوریکه آخرین پیشنهاد آنها، طرف برزیلی را مطمئن سازد که اجازه گفتگو را به او بدهند و یا اگر به مبلغ بالاتر به توافق برسند. مدیر فنی باشگاه کاتالان، تیکی بگیریستین، و پپ کاستا مامور امور آمریکای جنوبی به برزیل پرواز می کنند
تا به تماشای بازی این بازیکن در برابر آرژانتین در جام جهانی کوچک باشند.

موریکی راملهو مربی فعلی سائوپائولو توضیح داده که او اعتقاد دارد که هرنانس قصد ترک باشگاه را دارد و هدف او اروپاست و فقط به توافق مالی باشگاه نیازمند است. این مربی گفت: «او بهترین بازیکن ماست، به طوریکه ما باید از سرنوشت او آگاه باشیم که او اینجا نمی ماند. او بازیکن جوانی است، مستعد و بسیار نیرومند است. ما به این حقیقت آگاه بودیم که او درنهایت به اروپا می رود اما تا این زمان که این امر اتفاق بیافتد ما دوست داریم که از بازی او لذت ببریم.»

براساس گزارشات موجود، آبی اناریها نگاه ویژه ای به این بازیکن دارند تا جای دکو را پر کند اما او ممکن است یک فصل نیاز داشته تا به شرایط خو بگیرد، قبل از اینکه در تیم اول بازی کند.

Fcbarcelona.ir

--------------------------------
دكو امیدوار است که بارسا با قیمت منصفانه او را بفروشد.

هافبك بارسلونا دكو پذیرفت كه به دنبال ترک غول اسپانیا در تابستان است، اما نگران است که ارزش گذاری باشگاه برای او ممكن است برخی علاقمندان به او را ناامید كند.

بعد از یك فصل ناامید كننده كه تیم كاتالونیایی نتوانست مقامی بدست بیاورد, مربی جدید جوزپ گواردیولا آماده می شود چند بازیكن تیم اصلی شامل دكو, رونالدینیو را مرخص كند.

24647_news.jpg

این بازیكن 30 ساله هم اكنون زیر نظر مربی جدید چلسی لوئیس فلیپه اسكولاری در جام ملت های اروپا بازی می كند, او برای تیمش تاثیرگذار بوده و آن ها صعودشان به مرحله حذفی را با برد برابر تركیه و جمهوری چك قطعی كردند, مربی ملی او نیز آماده است در اول جولای در استمفورد بریج آغاز به كار كند.

گزارش شده است که اسكولاری تصمیم دارد دكو و هم تیمی اش در بارسلونا رونالدینیو را به غرب لندن بیاورد تا برای آغاز تصدی اش آماده شود, گرچه دكو از كارفرماهای كنونی اش خواسته است قیمت 15 میلیون پوندی درخواستی شان را پائین بیاورند.

دكو گفت: «در سن من نمی توانی زیاد برایم بخواهی.» اگر چلسی نتواند این هافبك را به خدمت بگیرد, یكی دیگر از مربیان سابق این بازیكن خوزه مورینیو, كه یاران دكو را به موفقیت در لیگ قهرمانان در سال 2004 هدایت كرد, مشتاق است او را به اینترمیلان بیاورد.

Fcbarcelona.ir

--------------------------------
رونالدینهو قصد انتقال به چلسی دارد؟

کاهش محبوبیت در نیوکمپ به سبب نمایش ضعیف و تغییر مدیرت با جایگزینی پپ گواردیولا به جای فرانک رایکارد، همه دست به دست هم داد تا باشگاهها در سراسر اروپا گرد رونالدینهو، دارنده دو عنوان بهترین بازیکن سال جهان جمع شوند.

رومن ابراهوموویچ و تاکسین شیناواترا مالکان چلسی و سیتی در این تابستان قصد دارند تا با صرف هزینه های کلان قبل از آغاز بازیها در آگوست به تقویت تیم خود بپردازند. هیوز مربی منچستر سیتی اعلام کرده که برای پر کردن استادیوم سیتی و هیاهو در آن در صدد جذب جادوگر برزیلی است اما صاحب چلسی نیز انگیزه آبی ها را برای تصاحب او نشان داده است.

25619_news.jpg

اسکولاری مربی برزیلی که با رونالدینهو قهرمانی جهان درسال 2002 را کسب کرد، بر اساس گزارشی قرار ملاقاتی با بازیکن 28 ساله تنظیم کرده است، وقتی که او در اول ژولای تصدی امور در غرب لندن را به عهده بگیرد. در عوض بر اساس گزارشی، شیناوترا پیشنهادی را تنطیم کرده تا هفته ای 150,000 یورو به مهاجم توانمند بدهد تا او را متقاعد کند که به سیتی بیاید، اما آبراهوومویچ از سال 2003 که به چلسی آمد، بازیکنان را با مبلغ های هنگفت وسوسه کرده و به نظر می رسد از لحاظ پیشنهاد های مالی از همتای خود توانمند تر باشد.

بر اساس صحبت هایی که روزنامه پرتغالی ضبط کرده، رونالدینهو گفته است که: «من گائچو (ناحیه ای از ریو دو ژانیرو برزیل) شبیه اسکولاری هستم. من با او در سال 2002 قهرمان جهان شدم. من با او رشد کردم و خیلی لذت بخش است که دوباره این راه را با او بپیمایم.»

هر باشگاهی امیدوار است که این رقابت را برای بدست آوردن این مهاجم خاطره ساز فتح کند، در شرایطی که بارسلونا برای او 30 میلیون یورو قیمت گذاشته است.

Fcbarcelona.ir

-----------------------------
]
به ادعای خبرنگار باسک اسپورت؛ رونالدینیو با چلسی داخلی بست!

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، رونالدینیو گاچو، ستاره برزیلی فعلی بارسا، در چند روز آینده به تیم چلسی، باشگاه معتبر لندنی خواهد پیوست.
در گزارش ارسالی خبرنگار این سایت ورزشی نقل شده است: «چهره گاچو برزیلی و نماینده وی، دیروز در جریان تمرینات تیم ملی پرتغال دیده شده است؛ در حالی که مدیر برنامه های وی، به قصد گمراه کردن هواداران، از ماندن رونی صحبت می کند، آن ها دیروز با فیلیپه اسکولاری، سرمربی جدید چلسی ملاقات داشتند و به توافقات نهایی و امضاء قرارداد داخلی دست یافتند. رونالدینیو تا انتهای این هفته، بارسلونا را به مقصد چلسی ترک خواهد کرد.»

ronaldinho-5.jpg

این طورکه این گزارش می گوید، ستاره برزیلی، در سه روز بعدی، می تواند قرارداد نهایی خودش با چلسی را امضاء کند.

رونالدینیو در فرودگاه برزیل، یک جمله را به خبرنگاران گفته بود، که توسط رسانه ها پخش نشده بود و آن جمله: «اسکولاری یک مرد بزرگ است. من با او چندین جام را برده ام و دوست دارم، بازهم با وی کار کنم.» بوده است.

BarcaBest.com

peerless alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek::eek:

ای بابا ناا مید شدم!!این چه وضعشه ؟؟؟چرا اینجا اینقد سوت و کوره:wacko::wacko: اخرین خبرتون در مورد این بود که دکو امیدوار بود با قیمت خوبی فروخته بشه!!!حالا دکو رفت چلسی و رونی هم راهی میلان شدش.خوب با رفتن اینا بارسا یه مهاجم فاب و توپ میخواد که از بین ارشاوین و ادبایور و دروگبا و ترزگه یکی به احتمال زیاد راهی نیو کمپ میشه.که ادبایور تمریناتشو با ارسنال شروع کرده و اومدنش منتفیه بعدش ترزگه با اینکه بارسا بشدت خواستار جذبش هست و مسئولایه یووه هم کمی نرمی نشو ندادن ولی من مطمئنم ترزگه فوتبال رو با یووه تموم میکنه البته خدا کنه :rolleyes: بعدش موند دروگبا و ارشاوین که من ترجیح میدم دروگبا به تیم اضافه بشه تا ارشاوین .اما در مورد فروش گودیانسن به نظرم اگه زودتر اینکارو انجام بدن تا اخر عمرم دعاشون میکنم :happy: در مورد مربی به هیچ وجه با گواردیولا موافق نیستم ما رایکارد رو بیرون نکردیم که همچین مربی ای نصیبمون بشه.در هر صورت جز صبر کاره دیگه ای نمیشه کردش.یکی از تاریخ رسمی شروع بازی هایه لالیگا خبر داره؟؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

ای بابا ناا مید شدم!!این چه وضعشه ؟؟؟چرا اینجا اینقد سوت و کوره:wacko::wacko: اخرین خبرتون در مورد این بود که دکو امیدوار بود با قیمت خوبی فروخته بشه!!!حالا دکو رفت چلسی و رونی هم راهی میلان شدش.خوب با رفتن اینا بارسا یه مهاجم فاب و توپ میخواد که از بین ارشاوین و ادبایور و دروگبا و ترزگه یکی به احتمال زیاد راهی نیو کمپ میشه.که ادبایور تمریناتشو با ارسنال شروع کرده و اومدنش منتفیه بعدش ترزگه با اینکه بارسا بشدت خواستار جذبش هست و مسئولایه یووه هم کمی نرمی نشو ندادن ولی من مطمئنم ترزگه فوتبال رو با یووه تموم میکنه البته خدا کنه :rolleyes: بعدش موند دروگبا و ارشاوین که من ترجیح میدم دروگبا به تیم اضافه بشه تا ارشاوین

قبل از فی لتر اینجا شلوغ بود . بارسا تیم بزرگیه و من همیشه دوسش داشتم . ان شالله از این بعد در خدمتتون توی این تاپیک هستیم . در مورد فروش ها بارسا علاوه بر رونالدینیو و دکو , الگوئر رو هم فروخته و در مورد مهاجم :

من نمی دونم این کارهای کادر ریاست باشگاه چیه؟!. فصل قبل نمی دونستن از بین اتوئو و گودیانسن و آنری کدوم رو بازی بدن امسال دارن همه رو تارو مار می کنن. اتوئو یه زمانی تا پای کسب عنوان بهترین بازیکن جهان هم پیش رفت . همونی بود که رئالی ها بار ها و بارها از فروشش به مایورکا ابراز پشیونی کردن . حالا پای معاوضه ش رو با یه سری بازیکن درجه 2 پیش می کشن . وقتی شنیدم می خواد بیاد آرسنال گفتم : بارسا هم مثل رئال یه روزی پشیمون میشه

در مورد مربی به هیچ وجه با گواردیولا موافق نیستم ما رایکارد رو بیرون نکردیم که همچین مربی ای نصیبمون بشه.

این , یکی از بدترین خبر های فوتبالی بود . من عاشق ریکارد بودم . یه **** بزرگ بود اما اتفاقاتی پیش اومد که دیگه موندنش فایده ای نداشت .

بارسا توی این فصل به نظرم داره دست به یه تصفیه ی بزرگ می زنه . فروش رونالدینیو به زعم من به عنوان یه طرفدار معمولی یه اشتباه بود . این فصل آخر خیلی خیای کم بازی کرد. به خاطر اتفاقاتی که لاپورتا طرف اصلی قضیه بود .

تنها باید منتظر بود و دعا کرد برای مسی تو المپیک اتفاق خاصی پیش نیاد . چون شروع فصل با یه تیم تقریبا نا مانوس نسبت به فصل قبل خودش به اندازه ی کافی استرس زا هست . دیگه اضافه شدن مصدومیت یه بازیکن مثل مسی نباید خراب ترش بکنه

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بعد از ریکارد ... مورینیو بهترین گزینه برای بارساست.اگر ترزگه آمد بارسا... خوب میشه اما اگه نیومد امیدوارم رونی رو جذب کنیم.

مسی هم اردوی آمریکا رو به مقصد پایتخت چین ترک کرد.مسی گفته امیدوارم هواداران من رو درک کنن.باید همراه تیم ملی آرژانتین راهی المپیک پکن میشدم البته نه به اجبار بلکه با تمام وجود و علاقه.
مقامات بارسا تا آخرین لحظه تلاش کرن که اجازه ندن مسی این تیم رو به مقصد پکن ترک کنه ولی فیفا این اجازه رو به بارسا تداد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مسی هم اردوی آمریکا رو به مقصد پایتخت چین ترک کرد.مسی گفته امیدوارم هواداران من رو درک کنن.باید همراه تیم ملی آرژانتین راهی المپیک پکن میشدم البته نه به اجبار بلکه با تمام وجود و علاقه.
مقامات بارسا تا آخرین لحظه تلاش کرن که اجازه ندن مسی این تیم رو به مقصد پکن ترک کنه ولی فیفا این اجازه رو به بارسا تداد

امروز از اخبار شنیدم که این فصل مسی پیراهن شماره ی 10 بارسا رو می پوشه .

- - -

جا داره یه یادی هم از تورام بکنیم که به طور کلی به دلیل مشکل قلبی از فوتبال کناره گیری کرد ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من ماز طرفداران پر پروپاقرص بلرسلونا هستم . این لاپورتا اعصاب همه رو خورد کرده ؟
ظاهرا گفته که بعد از اینکه بارسا ، بازی مقدماتی باشگاههای اروپا رو تموم کرد و برد ، احتمالا کنار می کشه ..

peerless alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بعد از ریکارد ... مورینیو بهترین گزینه برای بارساست.اگر ترزگه آمد بارسا... خوب میشه اما اگه نیومد امیدوارم رونی رو جذب کنیم.

مقامات بارسا تا آخرین لحظه تلاش کرن که اجازه ندن مسی این تیم رو به مقصد پکن ترک کنه ولی فیفا این اجازه رو به بارسا تداد.

در هر صورت بعلت کم کاری مورینیو هم خیلی وقته از کف پریده و مربی اینتر شده ;)اما من مطمئنم ترزگه موفق نخواهد شد در بارسا چند ساله تو فوتبال ایتالیا توپ زده و به جو اونجا واقف تره تا اینجا اما در مورد رونی فک نکنم منچستر حاظر به فروشش باشه حتی خبری هم در این مورد درز نکرده اما اگه منظورت رونالدینیو هستش بابا دیگه وقتی رفته میلان چطوری جذبش کنیم ;)در مورد مسی هم اخبار اونروز گفتش که مشکلی برایه رفتن مسی به پکن نیستش نمیدونم بارسا چرا بی جهت داره تلاش میکنه

بالا