• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امروز توی فوتبال خبرهای زیادی بوده .

اونطوری که خبر ورزشی 1:15 اعلام کرد بلاخره ایدور گودیانسن موندنی شد .
فکر کنم از جانب خط حمله نگرانی وجود نداشته باشه ولی فقدان دکو و رونالدینیو همچنان تیم و به خصوص خط هافبک رو با چالش مواجه میکنه . هر چند مسی و بازی های خوبش توی المپیک یه خورده میتونه امیدوار کننده باشه

به هر حال یه چیز مسلمه : بارسا توی این فصل اصلا در دوره ی نقل و انتقالات خوب عمل نکرده . یه دوره ای ستاره ها رو می آوورد حالا هم که پاک سازی کرده ولی متاسفانه حتی یک خرید امیدوار کننده هم انجام نداد

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
امروز توی فوتبال خبرهای زیادی بوده .

اونطوری که خبر ورزشی 1:15 اعلام کرد بلاخره ایدور گودیانسن موندنی شد .
فکر کنم از جانب خط حمله نگرانی وجود نداشته باشه ولی فقدان دکو و رونالدینیو همچنان تیم و به خصوص خط هافبک رو با چالش مواجه میکنه . هر چند مسی و بازی های خوبش توی المپیک یه خورده میتونه امیدوار کننده باشه

به هر حال یه چیز مسلمه : بارسا توی این فصل اصلا در دوره ی نقل و انتقالات خوب عمل نکرده . یه دوره ای ستاره ها رو می آوورد حالا هم که پاک سازی کرده ولی متاسفانه حتی یک خرید امیدوار کننده هم انجام نداد
خريد هلب خيلي اميدوار كننده بود و داره خوب كار مي كنه . دنيل آوس هم يكي از بهترين دفاع راستهاي جهانه . از طرفي خريد كيتا مي تونه به خط مياني كمك بسزايي بكنه .
بارسا امسال ديگه همه مسئوليتش رو به دوش رونالدينيو نمي ندازه كه اين خودش اميدوار كننده خواهد بود .
از طرفي با رفتن رونالدينيو مي تونيم بازيه تيمي بهتري رو از بارسا بينيم .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ویسلا کراکو دیشب بارسا رو 1 - 0 برد .

من بازی رو ندیدم ولی در اون قسمت هایی که از اخبار دیدم سوتی عجیب و غریب والدز واقعا غم انگیز بود . من نمی دونم بارسا چه گیریه با این داده ...

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خب ویسلا کراکو دیشب بارسا رو 1 - 0 برد .

من بازی رو ندیدم ولی در اون قسمت هایی که از اخبار دیدم سوتی عجیب و غریب والدز واقعا غم انگیز بود . من نمی دونم بارسا چه گیریه با این داده ...

من نمیدونم کی از دست ویکی والدز راحت میشم :blink:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حیفه تاپیک بارسای محبوب آپ نشه.
دیشب در مقابل ریسینگ 1-1 مساوی کردن اونم تو نیوکمپ جای تاسف داره.دارن همون بلایی سر بارسا میارن که
زمان گاسپارت آوردن.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ليونل مسي گفت: بعضي از بازيكنان در زمين راه مي رفتند و من نمي دانم دليل اين كم كاري واضح چيست و مهمتر اينكه چرا هيچ واكنش يا برخوردي از سوي مقامات صورت نمي گيرد.
مسي افزود: از ديد من اين تساوي در نيوكمپ آن هم برابر تيمي كه بازيكنان اصلي خود را در اختيار ندارد مشكوك و بسيار نگران كننده است، اميدوارم هر چه سريعتر اين مشكلات حل شوند.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
واقعا حيفه كه بارسلونا توي بازيهاي اخيرش اينقد نتايج ضعيفي گرفته
sigh.gif

--
حاشيه : يه خواننده زن به نام Nguea Laroute به افتخار ساموئل اتوئو یک آهنگ ازش خونده.
این آهنگ Etoo نام داره و یکی از track های 17 اُمین آلبوم Nguea Laroute هستش ...
موزیک ویدئوش:

Nguea La route 8 free Nigerian movies @www.nigeriahit.com

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
كلا به نظرم پپ گورديولا به درد اين تيم نمي خوره ، اون بيچاره هم تقصيري نداري تقصيره كسيه كه گفت مورينيو به درده لا ليگا نمي خوره و پپ رو از دسته سه اورده نيوكمپ...

----

چهره‌هاي جديد اما همان داستان قديمي براي بارسلونا​

په په گارديولا بعد از تساوي يك بر يك مقابل ريسينگ سانتندر همچنان منتظر اولين پيروزي خود به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال بارسلونا در مسابقات ليگ فوتبال باشگاههاي اسپانيا (لاليگا) است.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد، ليونل مسي بازيكن آرژانتيني اين تيم، پنالتي تيم بارسلونا در دقيقه ‪ ۷۰‬را وارد دروازه حريف كرد اما جاناتان پريه را شش دقيقه بعد بازي را به تساوي كشاند.

كسب يك امتياز از شش امتياز ممكن در مسابقات لاليگا، شروع بسيار بدي براي گارديولا است به طوريكه وي انتظار دارد بارسلونا، سه شنبه شب/پس فردا/ در اولين مسابقه خود در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا مقابل اسپورتينگ ليسبون عملكرد بهتري داشته باشد.

گارديولا كه از شكست يك بر صفر مقابل نومانسيا به شدت ناراحت بود، با حذف تيه ري هانري از تركيب اصلي خود نشان داد كه هيچ ترسي از گرفتن تصميمات بزرگ ندارد.

بويان كركيك، آندرس اينستا و ليونل مسي همگي ديدار مقابل ريسينگ سانتندر را از روي نيمكت شروع كردند و در نتيجه جا براي بازي سرگئي بوسكه ‪ ۲۰‬ساله و پدرو رودريگز ‪۲۱‬ساله باز شد.

جرارد پيك كه در فصل تابستان از منچستريونايتد به بارسلونا رفته است نيز براي اولين بار در دفاع بازي كرد.

از سوي ديگر اتلتيكو مادريد هم سه شنبه شب براي اولين بار از سال ‪۱۹۹۷‬ تاكنون در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در حالي با آيندهوون هلند ديدار مي كند كه مقابل تيم وايادوليد، ‪ ۱۰‬نفره نتيجه را ‪ ۲‬بر يك واگذار كرده است.

اين تيم بهاي دير رسيدن ديه گو فورلان از تيم ملي فوتبال اروگوئه بعد از رقابتهاي مقدماتي جام جهاني را پرداخت كرد.

در جريان مسابقات امشب/دوشنبه/، رئال مادريد مدافع عنوان قهرماني به اميد اولين پيروزي خود در مسابقات فصل جديد در سانتياگو برنابئو مقابل نومانسيا به ميدان مي‌رود.

رئال دو هفته پيش با نتيجه ‪ ۲‬بر يك مغلوب ديپورتيوو لاكرونا شد اما نومانسيا بعد از شكست بارسلونا با اعتماد به نفس بالا خود را براي اين ديدار آماده مي‌كند.

پويول: نمي خواستيم پيروز شويم​

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال بارسلونا به شدت از كم كاري بازيكنان در زمين انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلس پويول، مدافع ملي پوش بارسلونا عنوان كرد: نمي‌خواستيم پيروز شويم. مسئله اصلي اين است كه عده اي از بازيكنان از مربي خود راضي نيستند و هنوز از افراد خارج از باشگاه دستور مي گيرند.
وي ادامه داد: اين براي ما يك فاجعه است. هواداران قديمي باور نمي كنند چنين رفتار هايي در بارسا صورت بگيرد.
پويول خاطر نشان ساخت: بارسلونا از بحران داخلي رنج مي برد. اين استرس ها از مديريت به مربي و بازيكنان منتقل مي شود.

تماس بارسلونا با ترزه‌گه​

جام جم آنلاين: ديويد ترزه‌گه، مهاجم فرانسوي تيم يوونتوس فاش كرد در فصل نقل و انتقالات تابستاني فوتبال اروپا، باشگاه بارسلونا و گوارديولا مربي جديد تيم بارسلونا از من خواستند كه يوونتوس را ترك كنم و به نيوكمپ بروم.

به گزارش گل ، ترزه‌گه ادامه داد: من پاسخ رد دادم و تصميم گرفتم در يوونتوس بمانم، زيرا مي‌خواهم با تيم خود قهرمان سري a شوم. اگر به اين هدف برسيم، در ليگ قهرمانان اروپا نيز فاتح خواهيم شد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، توقف تيم فوتبال بارسلونا در نيوكمپ، آن هم در شرايطي كه براي جبران شكست در هفته نخست آمده بود، هواداران را به شدت ناراحت كرد.
پپ گوارديولا، سرمربي جوان بارسا كه كارشناسان معتقدند، ادامه دهنده انديشه هاي كهنه ريكارد است، در بازي برابر راسينگ نشان داد كه توانايي پيروزي از انديشه هاي استاد خود را هم ندارد.
خط دفاعي آشفته بارسلونا، هافبك هاي سردرگم، مهاجمين خودخواه، نزديك شدن انسجام تيمي به مرز صفر و درگيري لفظي بازيكنان در زمين، تنها كارهايي هستند كه به نظر مي رسد با مربيگري گوارديولا در اين مدت صورت گرفته است.

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلا به نظرم پپ گورديولا به درد اين تيم نمي خوره ، اون بيچاره هم تقصيري نداري تقصيره كسيه كه گفت مورينيو به درده لا ليگا نمي خوره و پپ رو از دسته سه اورده نيوكمپ...

من جديداً بازيهاي بارسا رو نديدم، ولي خوب اون كسي كه گفته مورينيو به درد لاليگا نمي‌خوره راست گفته. تازه اگه به درد لاليگا هم بخوره، جاش تو بارسا نيست.
بارسا كم مقام به دست نياورده و كم طرفدار نداره كه بخواد فقط به فكر نتيجه گرفتن باشه. (كاري كه مورينيو انجام ميده اونم با ستاره ها). بارسلونا با بازيهاي زيباي خودش آدم رو جذب مي‌كنه.
به هر حال پپ يكي از بازيكنان ارزشمند باشگاه بوده و بايد بهش فرصت داد. هرچي باشه از صد تا مورينيو بهتره.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
من جديداً بازيهاي بارسا رو نديدم، ولي خوب اون كسي كه گفته مورينيو به درد لاليگا نمي‌خوره راست گفته. تازه اگه به درد لاليگا هم بخوره، جاش تو بارسا نيست. بارسا كم مقام به دست نياورده و كم طرفدار نداره كه بخواد فقط به فكر نتيجه گرفتن باشه. (كاري كه مورينيو انجام ميده اونم با ستاره ها). بارسلونا با بازيهاي زيباي خودش آدم رو جذب مي‌كنه. به هر حال پپ يكي از بازيكنان ارزشمند باشگاه بوده و بايد بهش فرصت داد. هرچي باشه از صد تا مورينيو بهتره.
به نظرم زماني كه مورينيو فقط منتظر يه پيشنهاد از طرف لاپورتا بود اوردن پپ كار اشتباهي بود ... مورينيو قلعه نويي نيست كه بگي به درد استقلال مي خوره ولي تيم ملي نه ! باشگاههاي برزگ ، مربي هاي بزرگي هم ميخوان ، شما خودتون رفتار ديشب هواداران بارسا رو بعد از بازي ديديد ؟ احتمال اينكه اگه يه مربي بزرگتر و با تجربه تر روي نيمكت نشسته بود اين اتفاق نمي افتاد ، كم نيست ! باشگاه بزرگي مثه بارسلونا طرفداران متعصب و زيادي داره كه همين ها فضا رو براي مربي بي تجربه اي مثه پپ تنگتر ميكنه ...
به هر حال پپ يكي از بازيكنان ارزشمند باشگاه بوده و بايد بهش فرصت داد.هرچي باشه از صد تا مورينيو بهتره.
كاري به پپ ندارم اون شرايط خوبي توي فيفا داره ولي هر بازيكن بزرگي ، مربي بزرگي هم نمي تونه باشه ... نمونه اش خوده مورينيو ، ايا يه بازيكن فوق ستاره بود ؟! بدون تعصب هم بايد بگيم بازهاي ليگ انگليس ريباتر از ليگهاي ديگه هست ... در مورد فرصت با شما موافقم چون بهر حال هفته دوم لاليگا هست و حداقل بايد تا نيمه فصل به اين مربي فرصت داده بشه .

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور من اينه كه مورينيو فقط به فكر كسب نتيجه است و تيمش اصلاً زيبا بازي نمي‌كنه.
به نظر من فوتبال رو بايد به خاطر زيباييش نگاه كرد. بعد از زيبا بازي كردن تيم، كسب نتيجه هم مهمه.

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به نظرم زماني كه مورينيو فقط منتظر يه پيشنهاد از طرف لاپورتا بود اوردن پپ كار اشتباهي بود ... مورينيو قلعه نويي نيست كه بگي به درد استقلال مي خوره ولي تيم ملي نه ! باشگاههاي برزگ ، مربي هاي بزرگي هم ميخوان ، شما خودتون رفتار ديشب هواداران بارسا رو بعد از بازي ديديد ؟ احتمال اينكه اگه يه مربي بزرگتر و با تجربه تر روي نيمكت نشسته بود اين اتفاق نمي افتاد ، كم نيست ! باشگاه بزرگي مثه بارسلونا طرفداران متعصب و زيادي داره كه همين ها فضا رو براي مربي بي تجربه اي مثه پپ تنگتر ميكنه ... كاري به پپ ندارم اون شرايط خوبي توي فيفا داره ولي هر بازيكن بزرگي ، مربي بزرگي هم نمي تونه باشه ... نمونه اش خوده مورينيو ، ايا يه بازيكن فوق ستاره بود ؟! بدون تعصب هم بايد بگيم بازهاي ليگ انگليس ريباتر از ليگهاي ديگه هست ... در مورد فرصت با شما موافقم چون بهر حال هفته دوم لاليگا هست و حداقل بايد تا نيمه فصل به اين مربي فرصت داده بشه .

ایراد اصلی از کادر ریاست باشگاهه با اون ایده ها و تصمیمات احمقانه . مربی ای که تیم رو قهرمان جام باشگاه ها و لیگ میکنه رو میندازن بیرون پپ گوآردیولا رو میارن که تازه داره تجربه کسب میکنه اونم با چه تیمی؟ یه تیم بزرگ مثل بارسا .

یه خرده اگه به تیم شما نگاه می کردن الان گوآردیولا مربی بارسا نبود . این لاپورتای عجول باید یاد بگیره که مربی در همه ی فصل ها نباید قهرمان جام باشگا ها بشه . یه خورده اگه به حافظه ش فشار می آوورد متوجه می شد که وضعیت بارسا قبل از اومدن رایکارد چه طوری بود؟

هوادار بیچاره چه گناهی کرده که باید تحقیر توی نیوکمپ رو تحمل کنه؟! فقط به خاطر اینکه جناب گوآردیولا تجربه کسب کنه؟

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایراد اصلی از کادر ریاست باشگاهه با اون ایده ها و تصمیمات احمقانه . مربی ای که تیم رو قهرمان جام باشگاه ها و لیگ میکنه رو میندازن بیرون پپ گوآردیولا رو میارن که تازه داره تجربه کسب میکنه اونم با چه تیمی؟ یه تیم بزرگ مثل بارسا .

یه خرده اگه به تیم شما نگاه می کردن الان گوآردیولا مربی بارسا نبود . این لاپورتای عجول باید یاد بگیره که مربی در همه ی فصل ها نباید قهرمان جام باشگا ها بشه . یه خورده اگه به حافظه ش فشار می آوورد متوجه می شد که وضعیت بارسا قبل از اومدن رایکارد چه طوری بود؟

هوادار بیچاره چه گناهی کرده که باید تحقیر توی نیوکمپ رو تحمل کنه؟! فقط به خاطر اینکه جناب گوآردیولا تجربه کسب کنه؟

بارسا دو فصل پشت سر هم قهرماني لاليگا رو از دست داد و توي اين دو سال حتي يك جام رو هم به دست نياورد.
اين آخر كاريها هم كه شورش رو با نتيجه‌هايي كه مي‌گرفت در آورده بود.
در ضمن تنها نتيجه نگرفتن كه نبود. رايكارد با بازيكناني مثل رونالدينيهو و دكو مشكل پيدا كرده بود ولي جرأت لازم براي تصميم گيري در مورد اونها رو نداشت. در حالي كه پپ در بدو ورودش قاطعانه برخورد كرد.
همين بارسا در بازيهاي پيش فصل خيلي خوب كار كرد.
فعلاً بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه........

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بارسا دو فصل پشت سر هم قهرماني لاليگا رو از دست داد و توي اين دو سال حتي يك جام رو هم به دست نياورد.
اين آخر كاريها هم كه شورش رو با نتيجه‌هايي كه مي‌گرفت در آورده بود.
در ضمن تنها نتيجه نگرفتن كه نبود. رايكارد با بازيكناني مثل رونالدينيهو و دكو مشكل پيدا كرده بود ولي جرأت لازم براي تصميم گيري در مورد اونها رو نداشت. در حالي كه پپ در بدو ورودش قاطعانه برخورد كرد.
همين بارسا در بازيهاي پيش فصل خيلي خوب كار كرد.
فعلاً بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه........

دو سال قهرمانی رو از دست داد دو سال هم قهرمان شد + قهرمانی جام باشگاه ها که بعد از سالها به دست اومد . با تغییرات این فصل که قعطا موجب از بین رفتن اختلافات می شد اگه یه فرصت دیگه به رایکارد میدادن بد نبود (اگه صبر رو از فرانسوی ها یاد می گرفتن شاید نتیجه ی بهتری نصیبشون می شد). من میگم حالا که رایکارد رو به خاطر اختلافات (اختلافاتی که رایکارد توش مقصر اصلی نبود) گذاشتن کنار بهتر بود یه کسی رو می آوردن که حداقل یه کارنامه ی نصفه و نیمه داشته باشه . دارم یاد اشتباهی که رئال چند فصل قبل با کنار گذاشتن دلبوسکه کرد می افتم .

به هر حال من که هیج به این گوآردیولا امیدوار نیستم و فقط میتونم بگم دوس ندارم اختلاف بارسا و رئال در قهرمانی لالیگا از اینی که هست بیشتر بشه .بارسا تیم خیلی محبوبیه . طرفدار برای از دست دادن ستاره ها ناراحت نمیشه ولی برای نتیجه نگرفتن اونم در خانه ناراحت میشه ...

حرف های تحقیر آمیز مربی اسپورتینگ هم در نوع خودش جالب بود . از جوانی مسی و مربی گری گوآردیولا و توپ خراب کردن آنری !!!!!!!!!!!! به عنوان نقطه ضعف های بارسا یاد کرده . خیلی دوس دارم به بدترین وضع ببازه تا مزه ی تحقیر توی نیوکمپ همیشه توی دهنش بمونه (مثل عقب افتاده ها حرف میزنه)

Last edited:

Brave Heart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سال قهرمانی رو از دست داد دو سال هم قهرمان شد + قهرمانی جام باشگاه ها که بعد از سالها به دست اومد . با تغییرات این فصل که قعطا موجب از بین رفتن اختلافات می شد اگه یه فرصت دیگه به رایکارد میدادن بد نبود (اگه صبر رو از فرانسوی ها یاد می گرفتن شاید نتیجه ی بهتری نصیبشون می شد). من میگم حالا که رایکارد رو به خاطر اختلافات (اختلافاتی که رایکارد توش مقصر اصلی نبود) گذاشتن کنار بهتر بود یه کسی رو می آوردن که حداقل یه کارنامه ی نصفه و نیمه داشته باشه . دارم یاد اشتباهی که رئال چند فصل قبل با کنار گذاشتن دلبوسکه کرد می افتم .

به هر حال من که هیج به این گوآردیولا امیدوار نیستم و فقط میتونم بگم دوس ندارم اختلاف بارسا و رئال در قهرمانی لالیگا از اینی که هست بیشتر بشه .بارسا تیم خیلی محبوبیه . طرفدار برای از دست دادن ستاره ها ناراحت نمیشه ولی برای نتیجه نگرفتن اونم در خانه ناراحت میشه ...

حرف های تحقیر آمیز مربی اسپورتینگ هم در نوع خودش جالب بود . از جوانی مسی و مربی گری گوآردیولا و توپ خراب کردن آنری !!!!!!!!!!!! به عنوان نقطه ضعف های بارسا یاد کرده . خیلی دوس دارم به بدترین وضع ببازه تا مزه ی تحقیر توی نیوکمپ همیشه توی دهنش بمونه (مثل عقب افتاده ها حرف میزنه)

بارسا فصل پيش دچار بحران شده بود و رايكارد نمي‌تونست اين بحران رو درست كنه.
براي مديريت يك تيم بايد يك مربي مقتدر باشه كه همه از حرفاش حساب ببرند. ولي رايكارد اينطور نبود.
پپ با فروش دكو و رونالدينيهو (البته به نظر من كار اشتباهي بود و نبايد اين ستاره‌ها رو به راحتي از دست داد و قرضي مي‌رفتند بهتر بود.) قاطعيت خودش رو ثابت كرد و نشون داد كه با كسي شوخي نداره. اتوئو هم حساب كارش رو كرد.

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

چقدر هم که از این نقاط ضعف بهره برد مربی اسپورتینگ :D . هر چند به نظرم بارسا , بارسای همیشگی نبود ولی اونقدرها هم بد نبود که مربی اسپورتینگ قبل بازی گفته بود . اگه مسی و اینیستا اون موقعیت ها رو گل می کردن میتوستیم شاهد تحقیر اسپورتینگ هم باشیم .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بارسا خوی بازی کرد هرچند خیلی از توپاش گل نشد به نظر من نتیجه 3-1 در مقابل حرفای مربی اسپورتینگ تحقیر کامل بود.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو، زننده گل دوم بارسلونا برابر اسپورتينگ ليسبون عنوان كرد: در محوطه جريمه حريف كاملا تعادل خود را از دست دادم و مسبب آن خطاي حريف بود. دو بازيكن از ليسبون پرتغال مرا تحت فشار قرار دادند و مانع رسيدن من به توپ شدند.
وي افزود: اين يك پيروزي شيرين خانگي بود و باعث شد از زير فشارهاي ناشي از ناكامي هاي اخير خارج شويم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تعداد بسياري از هواداران تا دقايقي بعد از اتمام بازي هم دست از تشويق اينيستا بر نداشتند.
اين بازيكن بازيساز كه كاملا در خدمت تيم است، گفت: من هم مثل ساير بازيكنان وظيفه خود را انجام دادم. نمي توانم خود را در اين پيروزي، مهم تر از سايرين جلوه دهم.
وي افزود: هواداران نسبت به من لطف دارند؛ اما اگر پويول نبود، هيچكدام از نفوذهاي من شكل نمي گرفت. بازيسازي ما با تكيه بر پر شدن جاي خايمان صورت مي گيرد. برابر اسپورتينگ ليسبون كار گروهي در اوج بود.
بارسلونا با نتيجه 3 بر يك برابر ليسبون به پيروزي رسيد

بالا