• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، ليونل مسي گفت: پاسخ مارادونا را با بازي خود دادم. هواداران ديدند كه در خدمت تيم بودم.
وي ادامه داد: نوع بازي من طوري است كه گاهي مجبور به برخي تك روي ها هستم. اين وظيفه من و اينيستا است كه با حركات انفجاري، خطوط دفاعي حريف را به هم بريزيم.
وي عنوان كرد: پيروزي خانگي بسيار شيريني بود. از اينكه توانستيم هواداران را خوشحال به خانه بدرقه كنيم، احساس غرور مي كنم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، هريستو استويچكوف بازيكن سابق بارسلونا تلاش مي كند براي فصل آينده در كادر مربيگري بارسلونا حضور داشته باشد.
وي گفت: تيم نسبت به سال گذشته خيلي بهتر شده و گوارديولا واقعا تيم خوبي ساخته است. اميدوارم امسال رئال مادريد را شكست دهيم و انتقام نتايج فصل قبلي را بگيريم.
استويچكوف در خصوص بدترين و بهترين مربيان تاريخ بارسلونا گفت: از ديد من بدترين مربي تاريخ بارسلونا لوئيس فان گال است و بهترين مربي تاريخ اين باشگاه بي ترديد يوهان كرايوف نام دارد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، شركت مترو پس از سال ها مذاكره با بارسلونا، سرانجام در مورد احداث 3 خروجي بزرگ مقابل نيوكمپ و احداث شعبه مقابل زمين تمرين (لاماسيا) به توافق رسيد.
بارسلونا موظف است 15 درصد فروش بليت ساليانه خود را به شركت مترو كاتالونيا بپردازد. در عوض، مسئوليت كنترل و انتقال مسافران از شهر به سمت نيوكمپ و به عكس، بر عهده مترو و نيروهاي آن است.
بارسلونا براي كنترل هواداران به نيروهاي امنيتي ماليات نمي دهد و مسئول مستقيم شورش هاي داخل مترو، خود شركت محسوب مي شود.
باشگاه نيز به زودي چندين فروشگاه محصولات خود را در فروشگاه هاي زير زميني مترو افتتاح مي كند.
اين شركت با خوان لاپورتا مديرعامل بارسلونا، براي نصب تلويزيون هاي اختصاصي باشگاه براي پخش تبليغات انحصاري و همينطور پخش مستقيم بازي ها در حركت قطار به توافق رسيده است.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ساموئل اتوئو گفت: از ديد من بارسلونا پتانسيل قهرماني در لاليگا را دارد و مي تواند يكي از گزينه هاي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا باشد.
وي افزود: برخي روزنامه ها مي كوشند رابطه مرا با مربيان خود خدشه دار و كدر نشان دهند، در حالي كه من هيچ مشكلي با گوارديولا ندارم.
اتوئو ادامه داد: متاسفانه پيشرفت بارسلونا به نفع عده اي نيست و مدام در حال تخريب ما هستند؛ اما با بازي خوب خود پاسخ آنها را مي دهيم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بارسا دیشب موفق شد رئال بتیس رو با نتیجه 3بر 2 شکست بده.
* بارسلونا 3- رئال بتيس 2
گل ها: ساموئل اتوئو 17 و 23 و گوديانسن 80 براي بارسلونا و مونزون 59 و پويون 67 براي بتيس

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
مدير برنامه رسمي باشگاه خبر داد

برادران آلكانتارا در راه بارسلونا

خبرگزاري فارس: دو برادر جوان و خوش تكنيك به زودي از تيم بارسا اتلتيك به بارسلونا ملحق مي شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، دوناتو هافبك سابق دپورتيوو لاكرونيا و وكيل حقوقي حال حاضر باشگاه بارسلونا تاييد كرد: برادران آلكانتارا با نام هاي تياگو و رافائل در فصل نقل و انتقالات زمستاني به بارسلونا ملحق مي شوند.
كارشناسان بازي اين دو برادر را بسيار زيبا و تحسين برانگيز مي دانند.
لاپورتا مديرعامل باشگاه جوانگرايي قابل قبولي در بارسلونا داشته است.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
حمايت از مربي جوان

لاپورتا: گوارديولا همه چيز را متحول كرده است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا معتقد است سرمربي منتخبش در اين تيم تحولي شگرف و تاريخي ايجاد كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا عنوان كرد: فشار زيادي روي مربي است. او با علم به اين مشكلات، چنين مسئوليت سنگيني را پذيرفته است.
وي افزود: گوارديولا همه چيز را متحول كرده است. شاهد تحول شگرف و تاريخي در بارسلونا هستم. او همان كاري را انجام مي دهد كه ريكارد در آغاز كار انجام داد و بارسا با چنين مربياني اوج مي گيرد.
لاپورتا در خصوص ليگ قهرمانان اروپا گفت: هواداران مرا خيلي خوب مي شناسند و مي دانند كه بيهوده هيچ قولي نمي دهم؛ اما در آغاز فصل به همه قول قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا را داده ام و همچنان به حرف خود ايمان دارم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در پي پيروزي برابر بتيس

گوارديولا: كركيچ هميشه خوب نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا پس از پيروزي تيمش برابر رئال بتيس از انتقاد هواداران بابت نيمكت نشيني برخي بازيكنان ابراز تاسف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پپ گوارديولا مربي جوان و موفق بارسلونا گفت: نمي توانم براي جلب نظر هواداران از همه بازيكنان خود استفاده كنم، به عنوان مثال در ليگ قهرمانان اروپا از كركيچ استفاده كردم و به هيچ وجه به درد تاكتيك من نخورد؛ اما در بازي اخير فوق العاده بود.
وي ادامه داد: كركيچ هميشه خوب نيست و اين حقيقت را حتي مربيان تيم ملي اسپانيا نيز مي دانند. جوان است و بايد ميدان هاي بيشتري را تجربه كند.
بارسلونا در هفته چهارم موفق شد با نتيجه 3 بر 2 برابر رئال بتيس به پيروزي برسد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هانري احتمالا در ژانويه از بارسلونا مي‌رود

061593.jpg

رسانه‌هاي اسپانيا خبرهايي را در مورد احتمال بازگشت تيه ري هانري مهاجم تيم فوتبال بارسلوناي اين كشور به ليگ برتر انگليس در فصل نقل و انتقالات ژانويه منتشر كردند.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد، اين بازيكن فرانسوي در سال ‪ ۲۰۰۷‬بعد از هشت سال بازي براي تيم آرسنال در ازاي ‪۲۴‬ ميليون يورو به بارسلونا پيوست اما نتوانست در اين تيم بدرخشد.

وي اخيرا در يك مصاحبه راديويي گفت: در حال حاضر به رفتن فكر نمي‌كنم اما گاهي اتفاقاتي در زندگي مي‌افتد كه فكرش را هم نمي‌كني. معلوم است كه زندگي من در شهر لندن است چون دخترم آنجاست.

به نوشته روزنامه آ.اس، ظاهرا هانري مي‌خواهد در ماه ژانويه از تيم بارسلونا برود.

روزنامه اسپورت چاپ كاتالان هم نوشت: اگر پپ گارديولا سرمربي تيم بارسلونا به جاي اينكه هانري را در جايگاه مورد علاقه‌اش يعني مركز خط حمله بگذارد و به استفاده از او در جناح چپ ادامه دهد، او از اين تيم مي‌رود.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
از بازی امشب خبری نیست ؟
چند چند شدن ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از بازی امشب خبری نیست ؟
چند چند شدن ؟

اوووه . عجب بازی عجیبی بود . بارسا با تمام قوا نیمه دوم رو داشت می کوبید .بازی 2 - 1 به نفع بارسا تموم شد . من تا آخرین لحظه فکر کردم بارسا 3 امتیاز بازی رو نمی گیره . گل آخر هم در دقیقه ی آخر با پنالتی مسی به دست اومد . بازی ده دقیقه هم به دلیل اغتشاش تماشاگرا متوقف شد . بازی عجیبی بود .
- - -
حالا باید منتظر مصاحبه های گرم و پراشتیاق لاپورتا در حمایت از گوآردیولا بود ...

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
اسپانیول باید همون موقع که 1-0 جلو بود بازی رو نیمه کاره تموم میرد D:
اونجوری شاید میتونست 3 امتیاز رو بدست بیاره

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اسپانیول باید همون موقع که 1-0 جلو بود بازی رو نیمه کاره تموم میرد D:
اونجوری شاید میتونست 3 امتیاز رو بدست بیاره
اسپانیا که ایران نیست تیما ول کنن بازیو به امید 3امتیاز.ادامه بازی دست داور هست که اسپانیول هم باید بازی می کرد والا 3-0 می شد و کلی جریمه:D

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در پي درگيري‌هاي به وجود آمده در ديدار شنبه شب دو تيم اسپانيول و بارسلونا، خوان لاپورتا، مسوولان امنيتي ورزشگاه المپيك لوئيس را مقصر دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار شنبه شب دو تيم اسپانيول و بارسلونا اين بازي در نيمه دوم به دليل آشوب هواداران بارسا و به راه انداختن شعله آتش بر روي هواداران اسپانيول در بالاي سر آنها به مدت 10 دقيقه متوقف شد. با وجود رخدادهاي به وجود آمده توسط هواداران بارسلونا، خوان لاپورتا رييس اين باشگاه بدون پذيرفتن هيچ‌گونه مسووليتي در قبال اين مساله گفت: «مسوولان امنيتي ورزشگاه به دليل اجازه ورود چنين اشيايي به د اخل ورزشگاه مقصر و پاسخگو هستند.»

لاپورتا كه با راديو ماركا گفت‌وگو مي‌كرد، پيرامون پيروزي دو بر يك تيمش در اين ديدار نيز گفت: «ما شايسته پيروز شدن بوديم چرا كه فرصت‌هاي گلزني بيشتري خلق كرده و اداره بازي را بيشتر در دست داشتيم.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر توپ در جام قهرمانان

بارسا درحالیکه تا دقیقه 88 از شاختار 1 بر صفر عقب بود........... با گلهایی که مسی در دقایق 88 و 94 به ثمر رسوند بازی رو برد.

برید حال کنید

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یه خبر توپ در جام قهرمانان

بارسا درحالیکه تا دقیقه 88 از شاختار 1 بر صفر عقب بود........... با گلهایی که مسی در دقایق 88 و 94 به ثمر رسوند بازی رو برد.

برید حال کنید

چرا تلوزیون نشون نداد :(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بارسا امشب بازی در مقابل اتلتیک بیلبائو رو 1 - 0 برد . گل رو هم ساموئل اتوئو زد . چه گلی هم زد. خب وضعیت توی جدول هم بد نیست . اختلاف 3 امتیازی با والنسیا (الان) نمیتونه اختلاف بدی باشه. وضعیت کادر فنی هم که فعلا خوبه حد اقل دیگه از اون سر و صداهای اولیه بر ضد گوآردیولا خبری نیست ... بازی بعدی در لیگ با آلمریا هست که با توجه به اختلاف 4 امتیازی این تیم با بارسا , بازی حساسیه .

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازی بعدی در لیگ با آلمریا هست که با توجه به اختلاف 4 امتیازی این تیم با بارسا , بازی حساسیه .

خب بارسا این روزا فقط داره حریف هاش رو تحقیر میکنه ... بعد از برد 7 - 1 در مقابل گیخون و برد سنگین در جام باشگاه های اروپا این بار نوبت آلمریا بود که با 5 گل ه نیمه ی اول شکست سختی بخوره . 3 گلی هم که اتوئو زد نوید همون اتوئوی سابق رو میده ... تنها نقطه ی ناراحت کننده ی این روزهای بارسا حال و روز بد آنری هست که دیشب تونست یه گل بزنه :( واقعا ناراحت کننده ست ... چیزی از بهترین گلزن فرانسه و افسانه ی آرسنال این روزها باقی نمونده امیدوارم توی کارش در تیم ملی تاثیری نداشته باشه ( که البته همینجوری هم بوده )

بالا