• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بارسلونا در بازي با رکرتیوو موفق شد ميزبان خود را با دو گل تسليم کند و جمع امتيازات خود را به عدد 28 برساند. ليونل مسي بازيکن تکنيکي و ارژانتيني تيم بارسلونا در دقيقه 51 نخستين گل را بتور دروازه ميزبان دوخت و کيه تا در دقيقه 85 گل دوم را وارد دروازه رکرتيوو کرد .
تيم بارسلونا که در اين فصل سيمايي پرقدرت به خود گرفته هم اکنون با 36 گل زده و 8 گل خورده ، بهترين خط اتش و دفاع را بخود اختصاص داده است .اين تيم يکشنبه شب آينده ( سوم آذر ماه ) در هفته دوازدهم ميزبان ختافه خواهد بود .

من موندم رئال با این بازیاش میخواد جلوی بارسا چه کار کنه:cool::f34r:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی یک یک تموم شد..
اون انگیزه ای که بازی های قبل داشت رو تو این بازی بارسا نداشت:eek:
شاید به قول این خیابانی دست کم گرفتن حریف رو:hmm:
امیدوارم این بازی شروعی برای سیر نزولی نباشه

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ابزی یک یک تموم شد..
اون انگیزه ای که بازی های قبل داشت رو تو این بازی بارسا نداشت:eek:
شاید به قول این خیابانی دست کم گرفتن حریف رو:hmm:
امیدوارم این بازی شروعی برای سیر نزولی نباشه

70 دقیقه ی اول بازی واقعا خسته کننده بود . ولی 20 دقیقه ی پایانی واقعا نفس گیر بود . دنی آلوز یکی دو تا پاس خیلی عالی داد . وقتی آنری اومد تو هم بازی یه خورده سریع تر شد . والدز هم طبق معمول دست از سوتی دادن برنداشت . هر چند خیلی نمیشه گفت روی گل مقصر بود ولی یه سوتی خیلی بد همون 20 دقیقه ی آخر داد که اگه توپ به سرش نمیخورد گل میشد .

پ ن : تفسیر های خیابانی از حرکات دست و صورت پپ گوآردیولا هم جالب بود . گوآردیولا دستش رو تکون میداد بعد خیابانی به صورت همزمان ترجمه می کرد :wacko: میگفت : " بله حالا گوآردیولا به بازیکن ها میگه بریزید جلو" . اون حرف پایانیش هم دیگه اوج ترجمه بود . اتوئو روی ضربه ی ازاد توی محوطه ی جریمه داشت دستش رو حرکت میداد خیابانی گفت : " اتوئو داره به آلوز میگه توپ رو مماس با سطح زمین ارسال کن " :blink:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
70 دقیقه ی اول بازی واقعا خسته کننده بود . ولی 20 دقیقه ی پایانی واقعا نفس گیر بود . دنی آلوز یکی دو تا پاس خیلی عالی داد . وقتی آنری اومد تو هم بازی یه خورده سریع تر شد . والدز هم طبق معمول دست از سوتی دادن برنداشت . هر چند خیلی نمیشه گفت روی گل مقصر بود ولی یه سوتی خیلی بد همون 20 دقیقه ی آخر داد که اگه توپ به سرش نمیخورد گل میشد .

پ ن : تفسیر های خیابانی از حرکات دست و صورت پپ گوآردیولا هم جالب بود . گوآردیولا دستش رو تکون میداد بعد خیابانی به صورت همزمان ترجمه می کرد :wacko: میگفت : " بله حالا گوآردیولا به بازیکن ها میگه بریزید جلو" . اون حرف پایانیش هم دیگه اوج ترجمه بود . اتوئو روی ضربه ی ازاد توی محوطه ی جریمه داشت دستش رو حرکت میداد خیابانی گفت : " اتوئو داره به آلوز میگه توپ رو مماس با سطح زمین ارسال کن " :blink:

خیابانی که منو مردونده با این حرفاش:wacko:
آنری رو موافقم،اینکه چرا از اول بازیش نداد رو اگر واسه دست کم گرفتن حریف باشه که...:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف شد من فقط 20 دقیقه اخر رو دیدم. مسی بازی نمیکرد ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاشکی بارسا زود تر به خودش می آمد!خیلی تیم رو دسته کم گرفته بود.البته نبود مسی و اینیستا هم تاثیر گذار بود.گواردیولا به خاطر اینکه مغرور بودن تیم کم بشه به جوونا بیشتر میدون میده.شاید دلیل بیرون بودن هانری همین بود.اما در کل چون بازی تو نیوکمپ بود باید بهتر بازی می کردیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دیشب شب باحالی بود
مسی گل زد
رئال 3تا خورد;):happy:(اخ جون)
ما هم که 3تا زدیم:rolleyes:
ایشاالله دو هفته دیگه رئال رو سوسک کنیم من دلم خنک شده:rolleyes:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دیشب شب باحالی بود
مسی گل زد
رئال 3تا خورد;):happy:(اخ جون)
ما هم که 3تا زدیم:rolleyes:
ایشاالله دو هفته دیگه رئال رو سوسک کنیم من دلم خنک شده:rolleyes:

واقعا امروز روز فوتبالی خوبی بود . بارسا در بهترین موقع ممکن 3 امتیاز گرفت و رئال در بدترین موقع 3 امتیاز از دست داد .برد با 3 گل تا آمار گلزنی خط آتش بارسا بیشتر شبیه یه معجزه باشه . کم کم داریم به آمار گلزنی از نوع هندبالی می رسیم . برد بارسا در مقابل رئال میتونه آخرین تیر به پیکر رئال باشه :happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
واقعا امروز روز فوتبالی خوبی بود . بارسا در بهترین موقع ممکن 3 امتیاز گرفت و رئال در بدترین موقع 3 امتیاز از دست داد .برد با 3 گل تا آمار گلزنی خط آتش بارسا بیشتر شبیه یه معجزه باشه . کم کم داریم به آمار گلزنی از نوع هندبالی می رسیم . برد بارسا در مقابل رئال میتونه آخرین تیر به پیکر رئال باشه :happy:

بگو ایشاالله:blush:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
بارسا چهار تا به والنسیا زد !:blink:

اینم گلزنا :

Henry, Thierry - 20'
Henry, Thierry - 28'
Daniel Alves - 46'
Henry, Thierry - 79'

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بله بارسا با هتریک آنری 4-0 والنسیا رو در هم کوبید.تازه بیشتر از این حرفا می تونست بزنه:D
علیفرد حرف جالبی زد.گفت اینکه تیم والنسیا تو دقایق پایانی شده حریف تمرینی بارسا وای به حال تیم های دیگه:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تازه اتوئو نبود..

اما این بارسا من نمیدونم گواردیولا باهاش چیکار کرده میترکونه همه رو

3 گل جلو هستند عین خیالشون نیست باز حمله میکنن...........

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایول چهار تا زد دمش گرم
نیمه اول ذو دیدم چون کلاس داشتم خوابیدم
اخ جون انری هم راه افتاد...همیشه دوست دارم انری گل بزنه نمی دونم چرا وقتی این بشر گل می زنه بیشتر خوشحال می شم...
به امید برد اصلی مقابل رئال
ای خدا رئال رو ببره:rolleyes:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ایول چهار تا زد دمش گرم
نیمه اول ذو دیدم چون کلاس داشتم خوابیدم
اخ جون انری هم راه افتاد...همیشه دوست دارم انری گل بزنه نمی دونم چرا وقتی این بشر گل می زنه بیشتر خوشحال می شم...
به امید برد اصلی مقابل رئال
ای خدا رئال رو ببره:rolleyes:
آنری مشکلی با گل زنی نداره.مشکل اینه که گوش چپ بازی می کنه.دیشب اتوئو نبود مو قعیت ها به آنری ختم شد.
اما وقتی گوش باشه بیشتر موقعیت می سازه تا تو موقعیت قرار بگیره برا همین کمتر گل می زنه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آنری مشکلی با گل زنی نداره.مشکل اینه که گوش چپ بازی می کنه.دیشب اتوئو نبود مو قعیت ها به آنری ختم شد.
اما وقتی گوش باشه بیشتر موقعیت می سازه تا تو موقعیت قرار بگیره برا همین کمتر گل می زنه.

جسارت نشه..منظورم این بود تو بازی های قبلی کم روحیه بود(من همچین برداشتی کردم)ولی با گلزنی تو این بازی (خصوصا3تا)فکر می کنم همون انری دوست داشتنی گل زن همیشگی بتونه بشه:)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اینم گلزنا :

Henry, Thierry - 20'
Henry, Thierry - 28'
Henry, Thierry - 79'

258.gif

همون طور که دوستان گفتن آنری دیشب در جای دلخواه خودش بازی میکرد . بارسلونا دیگه از یه بازیکن چی میخواد . این داره از اول فصل میگه من اونجایی که می خوام بازی نمیکنم . ببینید یه بازی که تونست اونجوری که خودش دلش میخواد توی ترکیب قرار بگیره چه کرد

---
7 گل در دو بازی به تیم های 6 و 3 جدول . 11 برد . 2 تساوی و فقط یه باخت . رئال منتظر باش تا کابوس بارسلون توی نیو کمپ رو ببینی :lol:

بالا