• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب بارسا این روزا فقط داره حریف هاش رو تحقیر میکنه ... بعد از برد 7 - 1 در مقابل گیخون و برد سنگین در جام باشگاه های اروپا این بار نوبت آلمریا بود که با 5 گل ه نیمه ی اول شکست سختی بخوره . 3 گلی هم که اتوئو زد نوید همون اتوئوی سابق رو میده ... تنها نقطه ی ناراحت کننده ی این روزهای بارسا حال و روز بد آنری هست که دیشب تونست یه گل بزنه :( واقعا ناراحت کننده ست ... چیزی از بهترین گلزن فرانسه و افسانه ی آرسنال این روزها باقی نمونده امیدوارم توی کارش در تیم ملی تاثیری نداشته باشه ( که البته همینجوری هم بوده )

خب من نمیدونستم اما دیشب گزارشگر محترم فرمودن که به خاطر مشکلات خانوادگی باید برگرده انگلستان در همین تابستان
یکم عجیب هست البته تو فوتبال حرفه ای همچین حرفی من هم راستش اصلآ سرچ نکردم که مطمئن بشم درست هست یا نه (همین الان که دارم تایپ میکنم میگم کاری نداره که یه سرچ کوچیک میخواد اما خب در نهایت سرچ نکردم!)

اره خیلی بازی خوبی بود ، باورم نمیشد که 5 تا گل بزنیم . امسال خفن حال مادریدی ها رو میگیریم

من فکر نمیکنم! هنوز هم بر این باور هستم الان رئال بهترین تیم اروپا (بخوانید دنیا) هست
اما بازی قبل جدآ میشه گفت تحلیل تیم حریف!
دقت کردید که بارسا چقدر راحت توپ رو از عمق دفاع آلمریا رد میکرد! و چندبار تکرارش کرد! و چندبار موقعیت ساخت و چندبار گل زد؟!
جالبیش اینجا بود که این تیم خیلی هم زیاد گل نخورده بود قبل از این بازی!
وقتی هم که 10نفره شدن آلمریا تونستن ببندن نسبتآ دفاعشون رو!
این نشون میده بارسا کادر فنی خیلی خوبی داره (تحلیل گر هستند)
اما باز رئال از یک تیم حرفه ای تر تشکیل شده! نمیدونم اما احساسم میگه رئال بهترین تیم امسال هست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب من نمیدونستم اما دیشب گزارشگر محترم فرمودن که به خاطر مشکلات خانوادگی باید برگرده انگلستان در همین تابستان .یکم عجیب هست البته تو فوتبال حرفه ای همچین حرفی من هم راستش اصلآ سرچ نکردم که مطمئن بشم درست هست یا نه (همین الان که دارم تایپ میکنم میگم کاری نداره که یه سرچ کوچیک میخواد اما خب در نهایت سرچ نکردم!)

منم خبری در این مورد نخوندم ولی حرف و حدیث هاش وجود داشت . یه چیز مسلمه : من اصلا دوس ندارم آنری به انگلیس و مخصوصا آرسنال برگرده . شاید 6 ماه قبل ازم می پرسیدی میگفتم اگه برگرده خوبه ولی الان نه . بعد از اینکه بهترین بازیکن تاریخ آرسنال شد دوس ندارم دوران افتش رو به امارات بیاره ...

من فکر نمیکنم! هنوز هم بر این باور هستم الان رئال بهترین تیم اروپا (بخوانید دنیا) هست
اما بازی قبل جدآ میشه گفت تحلیل تیم حریف!
دقت کردید که بارسا چقدر راحت توپ رو از عمق دفاع آلمریا رد میکرد! و چندبار تکرارش کرد! و چندبار موقعیت ساخت و چندبار گل زد؟!
جالبیش اینجا بود که این تیم خیلی هم زیاد گل نخورده بود قبل از این بازی!
وقتی هم که 10نفره شدن آلمریا تونستن ببندن نسبتآ دفاعشون رو!
این نشون میده بارسا کادر فنی خیلی خوبی داره (تحلیل گر هستند)
اما باز رئال از یک تیم حرفه ای تر تشکیل شده! نمیدونم اما احساسم میگه رئال بهترین تیم امسال هست

من موافق نیستم . رئال از زمان رفتن دلبوسکه حتی با کاپلو همیشه یه تیم ضعیف بود . قهرمانیشون توی لالیگا که یادته؟ تقریبا میشه گفت قهرمانی رو گدایی کردن (البته کلمه ی گدایی شاید خیلی مناسب نباشه ولی واژه ی جایگزین پیدا نکردم) ... اونم در مقابل بارسایی که یکی از بحران زده ترین تیم های اروپا بود ... از زمان اومدن شوستر هم اون اتفاقی که همه منتظرش بودن نیفتاد ... برای این فصل هم هنوز یه خرده زوده ولی مطمئنم همین بارسا با همین کادر فنی بی تجربه میتونه رئال رو جا بذاره ... البته اگه گوآردیولا ایده های احمقانه ش رو کنار بذاره و یهو مثل اول فصل تصمیم نگیره اتوئو رو رد کنه بره ...

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد آنری باید بگم که از همسرش جدا شده و دخترش تو لندن هست.برا اینکه یه بچه تو اون سنو سال نمی تونه محیطشو عوض کنه مخصوصا اینکه اونجا مدرسه می ره و ...
خود آنری هم گفته بود که با اینکه جدا شدن از بارسا خیلی سخته براش اما مجبوره به خاطر دخترش.
صحبت از تابستون هم نیست.صحبت از همین زمستون هست.البته لاپورتا هم می خواد آگرو رو جانشینش کنه.
در مورد رئال هم باید بگم اصلا تو این حدو اندازه ها نیست که بهترین تیم دنیا بدونیمش.تیم های آماده تر از رئال خیلی زیادن.البته این نظر شخصی هست.
مطمئن هم هستم که بارسا خیلی راحت رئال و جا می ذاره.
در مورد فرم آنری هم فکر می کنم یکی از دلایلش اینه که به عنوان گوش چپ بازی می کنه.چون تخصص آنری بازی تو مرکز و حرکت تو کانالای دفاعی هست.خوب این هم با میزان آمادگی اتوئو هیچ کاری نمی شه در موردش کرد.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
فيگو: دلم مي خواهد واكنش هواداران را تماشا كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال بارسلونا قصد دارد به عنوان مربي تيم جوانان اين باشگاه فعاليت کند :thumbsdow :blink::wacko:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این تیمتون چکار داره میکنه:blink:
دقیقه 88 --> 6 بر 0 جلویه
تبریک

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اه اه اه. فکر کن تیم رقیبت 6 -0 جلو باشه. تلویزیون هم جلوت روشنه و داری به افاضات استاد خیابانی گوش میدی...
ولی بشدت یه هوادارای بارسا تبریک میگم. تیمشون این فصل هیچ حریفی نداره. به نظرم بزرگترین شانس لیگ قهرمانان هم همین بارساه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره تیم ما این فصل داره همه رو میترکونه

6 تا 6 تا

اتوئو هم جواب دندان شکنی به هیگواین داد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
من که گفته بودم بارسا آمده ترین تیم اروپاست.
لالیگارو یادتون نره علاوه بر لیگ قهرمانان.
یه مدت فوتبال زده شده بودم اما دوباره از دیدن همچین فوتبالی لذت بردم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من دیشب زود خوابیدم بازی رو ندیدم ولی نمی دونم باید ناراحت بود یا خوشحال . من می ترسم با این روندی که بارسا پیش گرفته توی یه دروه ای بدجوری افت کنه . اتوئو چی کار داره میکنه ؟! خوشحالم که گوآردیولا روی اشتباهاش پافشاری نکرد . کلا حال و روز خط حمله ی بارسا این روزا خیلی خوبه . 22 گل در 5 بازی اخیر یه آمار خیره کننده و غیر قابل باوره . امیدوارم همین جوری ادامه بدن هر چند به شدت بدبین هستم که بتونن همینجوری پیش برن

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوشم میاد موقع حمه پر تعداد عمل می کنه...بارسا امسال هیچ رحمی نداره..تلافی ناکامی ها باید در بیاد...رئال آماده باش:rolleyes:

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان بازی بعدی بارسا با کدوم تیمه ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب در روزهای سیاه رئال که میراث کاپلو برای سانتیاگو برنابئو هست بارسا خیلی عالی داره نتیجه میگیره . مسی هم مثل اینکه حالا حالا قصد نداره دچار افت بشه . بارسا در زمین رکرتیوو بازی رو برد تا همچنان تیم مهار نشدنی لالیگا باشه . علاوه بر آمار وحشتناک گلزنی خط حمله ی بارسا , خوردن فقط 1 گل در 5 بازی اخیر یه آمار عجیب و غریب برای خط دفاع هست :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان بازی با رئال کی هست ؟

این حال و روزه 2 تیم که بسیار متفاوت هست اون بازی رو به شدت جالب میکنه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان بازی با رئال کی هست ؟
این حال و روزه 2 تیم که بسیار متفاوت هست اون بازی رو به شدت جالب میکنه.

چهاردهم ماه بعد میلای در نیو کمپ . میشه یه چیزی حدود 20 و خورده ای روز دیگه . وای به حال رئال :lol: . شاید باخت اون بازی تیر خلاص به پیکر شوستر بی انگیزه باشه . متاسفانه رئال بعد از دلبوسکه هیچ وقت اون رئال نشد. اون از فصل کابوس وار با کاپلو این هم از فصل فاجعه بار با شوستر . فکر کنم رئالی ها هم یواش یواش به تقلید از بارسا باید به فکر فرناندو هیرو برای نیمکتشون باشن :lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من نرسیدم بازی رو دیشب ببینم!بازی خوبی بود؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالا