live for what?
مدیر بازنشسته
خب بارسا این روزا فقط داره حریف هاش رو تحقیر میکنه ... بعد از برد 7 - 1 در مقابل گیخون و برد سنگین در جام باشگاه های اروپا این بار نوبت آلمریا بود که با 5 گل ه نیمه ی اول شکست سختی بخوره . 3 گلی هم که اتوئو زد نوید همون اتوئوی سابق رو میده ... تنها نقطه ی ناراحت کننده ی این روزهای بارسا حال و روز بد آنری هست که دیشب تونست یه گل بزنهواقعا ناراحت کننده ست ... چیزی از بهترین گلزن فرانسه و افسانه ی آرسنال این روزها باقی نمونده امیدوارم توی کارش در تیم ملی تاثیری نداشته باشه ( که البته همینجوری هم بوده )
خب من نمیدونستم اما دیشب گزارشگر محترم فرمودن که به خاطر مشکلات خانوادگی باید برگرده انگلستان در همین تابستان
یکم عجیب هست البته تو فوتبال حرفه ای همچین حرفی من هم راستش اصلآ سرچ نکردم که مطمئن بشم درست هست یا نه (همین الان که دارم تایپ میکنم میگم کاری نداره که یه سرچ کوچیک میخواد اما خب در نهایت سرچ نکردم!)
اره خیلی بازی خوبی بود ، باورم نمیشد که 5 تا گل بزنیم . امسال خفن حال مادریدی ها رو میگیریم
من فکر نمیکنم! هنوز هم بر این باور هستم الان رئال بهترین تیم اروپا (بخوانید دنیا) هست
اما بازی قبل جدآ میشه گفت تحلیل تیم حریف!
دقت کردید که بارسا چقدر راحت توپ رو از عمق دفاع آلمریا رد میکرد! و چندبار تکرارش کرد! و چندبار موقعیت ساخت و چندبار گل زد؟!
جالبیش اینجا بود که این تیم خیلی هم زیاد گل نخورده بود قبل از این بازی!
وقتی هم که 10نفره شدن آلمریا تونستن ببندن نسبتآ دفاعشون رو!
این نشون میده بارسا کادر فنی خیلی خوبی داره (تحلیل گر هستند)
اما باز رئال از یک تیم حرفه ای تر تشکیل شده! نمیدونم اما احساسم میگه رئال بهترین تیم امسال هست