تمرینات امروز بارسلونا: غیبت ادامه داد پدرو به خاطر ورم معده؛ ادامه حضور چهار بازیکن لاماسیا
طرفداری - در فاصله کمتر از سه روز مانده به آغاز رقابت های لالیگا شاگردان لوئیز انریکه تمرینات خود را برای آمادگی برای دیدار برابر الچه ادامه دادند.
به گزارش Mundo Deportivo تمرینات تیم فوتبال بارسلونا در حالی صبح امروز با حضور 20 بازیکن تیم اصلی و چهار بازیکن لاماسیا که به علت عملکرد درخشان شان در پیش فصل، همچنان در معیت تیم اصلی باقی مانده اند، ادامه یافت. بر اساس گزارش این وب سایت خبری، ساندرو، سرجی سمپر، گریمالدو و مونیر الحدادی چهار بازیکنی هستند که در تیم اصلی باقی مانده اند و با توجه به مصدومیت پدرو، خروج دلوفئو و محرومیت سوارز، لوئیز انریکه قصد دارد تا در هفته های اول لالیگا از مونیر الحدادی با توجه به عملکرد درخشانش در رقابت های پیش فصل، در ترکیب تیم اصلی استفاده کند.
همچنین پدرو نیز که از روز گذشته با مشکلات ورم معده و گوارشی رو به رو شده، امروز نیز نتوانست به همراه تیم به تمرین بپردازد و به نظر می رسد که در بازی یک شنبه شب آینده در هفته اول رقابت های لایگا برابر الچه غایب باشد تا به همراه مارک آندره تراشتگن و توماس فرمالن، دو مصدوم دیگر بارسلونا که به تمرینات انفرادی خود جهت بهبودی هر چه سریع تر ادامه می دهند. سه مصدوم تیم لوئیز انریکه برای دیدار ابتدایی بارسلونا در رقابت های لالیگا لقب بگیرند.
+++++++++++++++++++
دنی آلوز: هیچگاه به ترک بارسلونا فکر نکرده ام؛ کار کردن با لوئیز انریکه باعث افتخار است
طرفداری - مدافع تیم فوتبال بارسلونا پیرامون شرایطش در این روز در جمع آبی اناری ها سخن گفت.
به گزارش Mundo Deportivo، دنی آلوز مدافع کناری و برزیلی باشگاه بارسلونا در پایان جلسه تمرین امروز صبح آبی اناری ها در صحبت هایی به شایعات جدایی اش از بارسلونا در هفته های گذشته واکنش نشان داد.
"از کار کردن با لوئیز انریکه فوق العاده خوشحالم و آماده ام تا فصل جدید را برای کسب موفقیت آغاز کنم. اهداف من نسبت به سال های گذشته هیچ تغییری در این فصل نکرده است. من همواره از انتقادات جهت بهتر شدن و پیشرفت کردن استفاده کرده ام و اجازه نداده ام که در کارم اثر منفی بگذارد.
"می خواستم پیش از شروع کارم در این فصل با انریکه صحبت کنم تا مطمئن شوم که در برنامه هایش جای دارم. من در دو فصل گذشته نتوانستم بهترین فرم خودم را به نمایش بگذارم ومسئولیت این را نیز می پذیرم، اما از این نیز اطمینان دارم که اگر روزی مجبور به ترک اینجا می شدم از دوران حضورم در بارسا بارضایت و سربلندی یاد می کردم.
"من تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارم و پس از آن با باشگاه بهترین تصمیم را برای هر دو طرف خواهیم گرفت. طبیعی است که فصل پیش رو یک سال کلیدی برای تعیین آینده ام در بارسلونا خواهد بود.
"هیچگاه تصمیم به ترک بارسلونا نگرفته بودم، اما افرادی در خارج از باشگاه شک و تردید هایی پیرامون عملکرد و شرایط من ابراز کردند. من مشکلی با آن صحبت ها نداشتم، اما از طرفی به عنوان بازیکنی که بیش از 300 بار برای بارسا به میدان رفته و قهرمانی های زیادی کسب کرده، انتظار احترام بیشتری داشتم.
"تاکید رسانه ها بر این که در فصل گذشته لیاقت فتح هیچ جامی را نداشته ایم، کمی ناجوانمردانه است. نمی دانم شاید بهتر باشد که مردم هنگام خرید روزنامه تنها به عکس های آن نگاه کنند کاری به مطالب آن ها نداشته باشند. زیرا که شما نمی توانید در برابر قدرت فوق العاده رسانه ها در این روز ها مقابله کنید و تنها باید بر کار خود تمرکز کنید.
"کل تیم انگیزه فوق العاده ای برای فصل جدید دارد. بازیکنان بسیار خوبی به جمع ما اضافه شده است و با تمام احترام به مادریدی ها باید بگویم که هیچ ترسی از هیچ تیمی نخواهیم داشت.
"نیمار در این فصل بسیار بهتر از سال قبل خواهد بود، زیرا همانطور که قبلا گفته بودم کمی طول خواهد کشید که به شرایط فوتبال اروپا عادت کند. او به درک متقابلی از لیونل مسی رسیده و در این فصل بسیار بهتر از سال گذشته عمل خواهد کرد. لوئیز سوارز؟ او فوق العاده است. یک جنگجوی واقعی. ما در تیم به بازیکنانی همانند او احتیاج داشتیم و امیدوارم وی بتواند همچون لیورپول و تیم ملی اروگوئه در بارسلونا نیز کیفیت فنی اش را به نمایش بگذارد."
+++++++++++++++++++++
بارسلونا در تابستان آینده قادر نیست در نقل و انتقالات شرکت کند از همین رو قصد دارد کوکه را از اتلتیکو مادرید بخرد و به مدت یک سال به شکل قرضی او را به باشگاهش بسپارد و فصل آینده به نیوکمپ بیاورد.
منبع: Sport
* بارسلونا قصد دارد مارکو رویس را به خدمت بگیرد و او را به مدت یک سال به دورتموند قرض دهد.
منبع: Mundo Deportivo
داگلاس مدافع کناری 24 ساله سائوپائولو برزیل این هفته قرارداد خود با باشگاه بارسلونا را ثبت می کند .sport
باشگاه بوروسیا دورتموند برای جلوگیری از رفتن رویس به بایرن مونیخ این بازیکن را به بارسلونا می فروشد .sport
آرسنال به دنبال خرید آلکس سانگ است این بازیکن یا به صورت قرضی و یا مبلغ 10 میلیون یورو منتقل می شود .daily mail
باشگاه فیورنتینا در صورتی کوادرادو را می فروشد که او یکسال دیگر به صورت قرضی در فلورانس بازی کند .sport
+++++++++++++
منیر الحدادی یک پدیده که فلورنتینو پرز او را میخواهد !
جهان پدیده ی جدیدی را در فوتبال تجربه خواهد کرد که جواهر آکادمی بارسلونا نام گرفته است . بازیکنی که در سن 18 سالگی توانسته است چشم جهانیان را معطوف به خود کند . این پدیده ی جدید مورد توجه ی رئیس فعلی باشگاه رئال مادرید یعنی فلورنتینو پرز نیز قرار گرفته است .
گفته میشود پرز از سال گذشته در تلاش برای خرید منیر الحدادی بوده است . باشگاه بارسلونا قراردادی معتبر تا سال 2017 با منیر دارد و بند جدایی او در قراردادش 12 میلیون یورو ذکر شده است و در صورتی که در تیم اصلی به کار گرفته شود بند جدایی او به 35 میلیون یورو افزایش خواهد یافت .
23 ژانویه وب سایت مادرید بارسلونا در خبری اعلام کرد که رئال مادرید در تلاش برای خرید تعدادی بازیکن جدید است که نام منیر الحدادی نیز در میان اسامی بود .
پورتال تریبال فوتبال نیز از علاقه ی باشگاه
آرسنال به منیر الحدادی خبر داده است . به گفته ی پورتال تریبال فوتبال علاوه بر
رئال مادرید و
آرسنال باشگاه
پاری سن ژرمن و
بایرن مونیخ نیز در تلاش برای خرید منیر الحدادی هستند . منیر الحدادی در سال 2011 به مدرسه ی فوتبال بارسلونا پیوست . منیر الحدادی در منطقه ی اسکوریال شهر مادرید اسپانیا متولد شد اما دارای ریشه ی مراکشی است .
منیر الحدادی 18 ساله نشان داده است که برای کسب موفقیت آماده است . آنچه که منیر به نمایش میگذارد به ما اجازه میدهد که او را حتی جانشین اصلی لیونل مسی بدانیم .
+++++++++++++++++++
بشین تا لنگ کفش منیر بهت بدن