دوستی مورینیو
مورینیو در دیدار مربیان درباره انریکه ابراز احساسات کرد
"من او را بسیار دوست دارم او قابل احترام است و امیدوارم همه چیز برایش به خوبی پیش برود
فرانسه1-اسپانیا0
سرخ های اسپانیا بدون ژاوی و اینیستا گویی یک **** را از دست داده اند
حملات زیاد حریف،گل کم و 20 دقیقه بدون هیچ بازیکنی از بارسا
لوئیز سوارز عطش گلزنی اش را از دست نداده است:او دو گل در یک بازی تمرینی زد
+++++++++++++
و حالا گلزنی
لوئیز سوارز دبل کرد و ستاره میدان بود
"این پسر میخواد خیلی کارها برای ما انجام بده" جمله ای بود که در رختکن تیم شنیده میشد
انها می خواهند 2 بازی دوستانه را توی برنابئو با اومدن اون(سوارز)انجام بدن
مورینیو دوست انریکه است
"او بازیکن مورد علاقه ام بودو حالا به عنوان یک مربی مطمئنم که در بارسا پیروز خواهد بود"
فرانسه1-اسپانیا0:اسپانیا بدون کاتالانها می بازد
++++++++++++++++
اینیستا احتمالا به بازی با بیلبائو میرسد
آندرس اینیستا که از زانوی پای چپ مصدوم است دوره ی نقاهت را به خوبی طی میکند و این بازیکن در حال آماده شدن برای بازی با اتلتیکو بیلبائو است . مصدومیت اینیستا باعث شده است تا به اینجا یک بازی در لالیگا ( مقابل ویارئال ) و دو بازی برای تیم ملی کشورش را از دست بدهد .
با این حال این احتمال وجود دارد لوئیس انریکه سرمربی بارسلونا ریسک نکند و به اینیستا برای بازی با بیلبائو اجازه ندهد و آندرس را در بازی با آپوئل که در تاریخ 17 سپتامبر برگزار میشود به میدان بفرستد .
++++++++++++
سوارس: بازی نکردن برایم بسیار سخت است
لوئیس سوارس، مهاجم بارسلونا عنوان کرد که بازی نکردن برایش بسیار سخت است. سوارس در جام جهانی در جریان دیدار اروگوئه-ایتالیا، جورجیو کیهلینی، مدافع ایتالیا را گاز گرفت و با 4 ماه محرومیت از سوی فیفا روبرو شد.در تابستان او از لیورپول به بارسلونا پیوست و حالا عنوان کرد که باید در تمام دقایق بازی، مراقب رفتارش باشد.
او گفت: " من به این سبک زندگی کردن در انگلیس عادن کردهام. به این فشاری که رویم است و توجه رسانه ای که به من میشود. حالا با حضور در بهترین تیم جهان، باید بیشتر به آن عادت کنم. چشم های بیشتری نسبت به گذشته روی من خواهد بود. بعد از تمام اتفاقاتی که رخ داد، باید مسئولیت پذیر و باهوش باشم."
سوارس ادامه داد: " واقعایت این است که بازی نکردن برایم سخت است. بازیهای زیادی را محروم بودم . هر کاری از خارج زمین انجام میدادم. صحبت میکردم و فریاد میزدم و این تنها کاریست که میتوانم انجام دهم. باید محرومیت را قبول کرد."++++++++++++++++++
تاریخ الکلاسیکو تغییر میکند / 25 اکتبر الکلاسیکو برگزار میشود !
به گزارش
ال پارتیدو د لاس 12 رئیس لیگ برتر فوتبال اسپانیا ( LFP ) گفته است تقریبا مطمئن است که الکلاسیکو , شنبه 25 اکتبر یا 3 آبان برگزار خواهد شد . پیش از این قرار بود این بازی در تاریخ 4 آبان یا 26 اکتبر برگزار شود . خاویر تاباس البته افزوده است که هنوز این تاریخ قطعی نیست . این بازی از هفته ی نهم لالیگا در ورزشگاه برنابئو برگزار میشود .
+++++++++++++++++++
اینا چه گورخیدن از سوارز چون میخوان کمتر گل بخورن:general711:
نه چیزی نیست اینا نشانگر فدارسیون اسپانیا با بارسا هست (این جمله هارو بیش از میلیون ها بار شنیدیم):general304: