• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بایرن هم خیلی خوب بود رو دوتا اشتباه دوتا بازیکن باختن
ولی اگورو هم گل گاشت انصافا

خب لئو هتریک کرد
بنظرتون لئو کم کم درحال برگشتن به روزای خوبشه یا همین چندتا بازیه ؟
لیو این فصل از روز اول خوب بوده.
کمی بد شانسی آورد از طرفی انریکه هم شدیدا بد ازش بازی می گیره و مشکلات دفاع و هافبک هم طبیعتا روی گلزنی تاثیر می گذاره و گذاشته.ولی آمارش کماکان خوبه و در حد عالیه.
با این حال از نظر روحی دو تا هت تریک اساسی سر حالش میاره حتما و از این به بعد بهتر هم خواهد بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه گل عالی ای هم زد سوارز. جا گذاشتن دفاعش فوق العاده بود
گل سوم و چهارم هم خیلی خوب بودن.
روی گل چهارم هوش مسی فریاد میزنه.چقدر کار تیمی خوبی هم داشتیم.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
متأسفانه بازی رو نتونستم ببینم. اما از روی خلاصه ی بازی، می تونم بگم مسی مثل اکثر بازی های این فصل فوق العاده بوده. نکته ی لذت بخش اینه که رکورد شکنی ها با هت تریک و حفظ کلاس کار انجام می شن. یه جورایی به بقیه درس رکوردشکنی می ده. راستی سه تا گلش رو امروز با پای راست زد! سوارس هم که بالاخره از زیر یوغ انریکه دراومد و گل کاشت. البته ناگفته نمونه، امشب انریکه به نیمار بازی نداد که برای من یکی حداقل خیلی جالب بود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تازه گلها رو دیدم گل اولی که سوارز زد جا گذاشتن دفاعش عالی بود
گل 4می که مسی زد اون لحظه ای توپ روو ول کرد خیلی هنرمندانه وخردمندانه بود

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
بالاخره نیهایت انریکه فهمید مسی رو باید بیاره چپ و سوا وسط بازی کنه،تبریک به خاطر برد و 2 هتریک پیاپی کینگ مسی و البته گل زنی سوا...:)
رای گیری کی هست!؟از اون طرف اون پنالدو هی داره پنالتی میزنه فقط!!!چندتا پنالتی زده این فصل!؟پنالتیاشو کم کنیم وضعیت چطوره!؟
ID من تو لاین هم همینه،یه گروه کل کل بزنین راحت کل کل کنیم،یه گروه مخصوص بارساییها هم بزنین!!!:دی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لیونل مسی: رکورد زیبایی بود اما پیروزی بارسلونا مهم تر است
0319-noticia-grande.jpg

لیونل مسی از رکورد شکنی خود در چمپیونزلیگ خوشحال بود اما اظهار داشت که پیروزی بارسلونا مقابل آپوئل مهم تر بوده است.
درست چند روز پس از شکستن رکورد بهترین گلزن تاریخ لالیگا، ستاره آرژانتینی در جریان پیروزی 4-0 مقابل آپوئل نیکوزیا نیز هت تریک کرد تا رکورد 71 گل رائول گونزالس را بشکند و به عنوان آقای گل تاریخ چمپیونزلیگ هم مطرح شود.
بنا به گزارش فوتبال اسپانیا، مسی در پایان بازی گفت: "شکستن رکورد رائول زیبا است، اما امتیازات کسب شده مهم تر هستند. خوشحالم که توانستیم چنین رکورد زیبایی را در چنین تورنمنتی بشکنم اما مهمترین مسئله سه امتیازی بود که کسب کردیم. بارسا درخشان ظاهر شد.
ما تلاش خواهیم کرد تا بارسلونا به اهداف مورد نیاز خود برسد و این مسیر را ادامه دهد. بازی در مقابل پاریسن ژرمن سخت خواهد بود. ما در پاریس بازی کردیم و باختیم و آنها بازیکنان بسیار خوبی دارند. آنها تیمی در حال رشد هستند و قوی تر می شوند اما ما نیز تلاش خواهیم کرد تا عملکرد فوق العاده ای داشته باشیم و به عنوان صدرنشین گروه کار را تمام کنیم."
----------------------
اینفوگرافیک: بررسی 74 گل لیونل مسی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا
b3ueflyceaasw3s.jpg

-----------------
4 رکورد در 4 روز !
leo-messi-celebra-su-gol-que-s-54420238715-54145916424-724-270.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا ابتدای هفته با هت تریک برابر سویا موفق شد رکورد زارا را بهبود ببخشد و به تنهایی بهترین گلزن تاریخ لالیگا لقب بگیرد . اما رکورد شکنی های کینگ لئو پایانی ندارد . او در سن 27 سالگی تا جایی پیش رفته است که اکنون رکورد های خود را بهبود می بخشد . امشب در دیدار لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا به مصاف آپوئل رفت که این بازی با نتیجه 4-0 پایان یافت . این دیدار نیز برای مسی خاطره انگیز بود چرا که او بار دیگر و با هت تریکی دیگر رکورد بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان را از ان خود کرد . در فاصله 4 روز دو هت تریک و آن هم هت تریک هایی که رکورد های چندین ساله را جابجا کرده است . چه کسی می تواند چنین آمار و ارقام شگفت انگیزی داشته باشد ؟

اما جدا از این دو رکوردی که متعلق به افراد دیگر بود ، مسی در دیدار امشب دو رکورد شخصی خود را نیز بهبود بخشید . او تا کنون در 21 شهر مختلف اروپایی موفق به گلزنی شده بود و با گلزنی در دیدار امشب این عدد را به 22 رساند . همچنین بیشترین هت تریک در رقابت های لیگ قهرمانان نیز متعلق به لیونل مسی با 4 هت تریک بود که او امشب موفق شد این عدد را 5 برساند .

4 رکورد در تنها 4 روز ، چیزی که تنها از عهده یک نفر بر می آید و او کسی نیست جز لیونل مسی ...
-----------------------
انريکه: با اين سبک بازی، رقيبي نخواهيم داشت. مسی پادشاه فوتبال است.
download.jpg

بارسلونا در ديداري راحت، با برتري قاطعانه 4-0 ميزبانش آپوئل را در هم کوبيد. در شبي که مسی با يک هت تريک ديگر، رکوردی ديگر از خود به جای گذاشت.

لوئیس انریکه در پایان بازی با آپوئل در نشست خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت:

جریان بازی

از شیوه بازی تیمم بسیار خوشحالم. چه در فاز تهاجمی و چه در فاز تدافعی، عالی کار کردیم و تقریبا حتی یک فرصت گل نیز به حریفمان ندادیم.بازی کاملی از بازیکنانم دیدم و از همه آنها راضی هستم.

بهترین بازیکن بارسا

نمی توانم بصورت قاطع از یک نفر نام ببرم. این بازی البته بهترین نمایشمان نبود با این حال فکر می کنم همه بازیکنانم خوب بازی کردند.

مسی و مقایسه با جوردن،فدرر و یوسین بولت

بدن شک مسی بهترین بازیکن همه تاریخ است. هر ورزشی برای خودش یک پادشاه دارد و پادشاه فوتبال هم مسی است. به داشتن او افتخار می کنیم. او امشب سه گل زد و بهتر از این برای او امکان نداشت. همه سعی ما این است که بیشترین توپ ها در جلوی زمین به او برسد. هرچند در برخی بازی ها ممکن است از او کمی عقب تر و متمایل به مرکز زمین استفاده کنم.

تصور پیروزی 4-0

اگر همیشه اینگونه بازی کنیم واقعا مشکل است تیمی بتواند ما را مغلوب کند.با اینکه از این سبک بازی خودمان واقعا خوشم می آید،اما باید اعتراف کنم که دشوار است که این ریتم را در تمام فصل حفظ کنیم.امروز فوق العاده بودیم. همین آپوئل در نیوکمپ از ما یک گل خورده بود.

والنسیا حریف بعدی بارسا

از همین فردا به بازی با والنسیا فکر خواهیم کرد و روی آن متمرکز می شویم.
-------------------
لوئیز سوارز: می دانستم که دیر یا زود برای بارسا گلزنی خواهم کرد
1416953348.jpg

لوئیز سوارز تأکید می کند که می دانست 'دیر یا زود' روند گلزنی هایش برای بارسلونا آغاز خواهد شد.
این مهاجم اروگوئه ای در جریان پیروزی 4-0 بارسلونا مقابل آپوئل نیکوزیا اولین گل خود و تیمش را به ثمر رساند و در پایان بازی اظهار داشت که گلزنی هیچوقت برایش وسواس نبوده است و بیشتر تمایل دارد تا به تیم کمک کند.

سوارز به TV3 گفت: "می دانستم که دیر یا زود گلزنی خواهم کرد. من بسیار آرام بوده ام در نتیجه اضطرابی نداشتم. من فقط می خواهم به تیم کمک کنم. مهم ترین مسئله این است که گل های من بتواند برای کسب پیروزی به تیم کمک کند. فکر می کنم در نیمه اول فوق العاده بودیم و در مجموع بازی خوبی ارائه کردیم.

مسی و من خیلی خوب همدیگر را درک می کنیم، بدون در نظر گرفتن اینکه یکی از ما باید در مرکز بازی کند. مهمترین مسئله کمک کردن به تیم است. می دانستیم که پاریسن ژرمن ظرفیت پیروزی خانگی مقابل آیاکس را دارد. حالا باید روی غلبه بر آنها در نیوکمپ تمرکز کنیم."
---------------
آلوس و رافينيا، غايبين بارسا مقابل PSG
rafinha-no-dio-credito.jpg

بارسلونا روز 10 دسامبر براي تعيين تيم اول گروه F، ديدار بسيار حساسی را در نوکمپ مقابل پاريس سنت ژرمن پيش رو خواهد داشت.

دنی آلوس بدون شک غایب بزرگ بارسا در دیدار حساس مقابل پی اس جی خواهد بود. دیداری که بارسا باید ببرد تا به عنوان تیم اول گروه به یک هشتم صعود کند. دقیقه 33 بازی با آپوئل بود که آلوس به دلیل کنترل عمدی توپ با دست، از داور بازی کارت زرد گرفت و دو اخطاره شد.

بنابراین انریکه مجبور است در آن بازی حساس از مونتویا یا داگلاس استفاده کند. دیگر غایب بارسا رافینیا خواهد بود که در نیمه دوم بازی با آپوئل،با دریافت دو کارت زرد از زمین بازی اخراج شد.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
از شانس ما این بازی که سوارز گل زد بازی رو پخش نکردن :general208:
مسی هم شورشو در اورده هر بازی رکورد میشکونه :D

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
آرژانتینیا دیشب چه کردن!!!:cool:

دیشب هم سوارز گل زد هم مسی هتریک کرد بهتر از این نمیشه...قشنگی گل سوارز و مسی هم که بچه ها گفتن نیاز به تعریف نیست

البته سوارز چندتا موقعیت دیگه هم داشت میتونست بیشتر گل بزنه که بدشانسی آورد

اون سیو تک دست تراشتگن هم خیلی جالب بود به نظرم انریکه باید بهش توی لیگ بازی بده حیفه میشه این جوان

آخه کی میاد بازی بین بایرن مونیخ-من سیتی رو بیخیال شه بره شبکه ورزش بازی پی اس جی-آژاکس ببینه!؟حداقل بازی بارسا رو میذاشتن طرفدارا شبکه ورزش رو میدیدن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
mundodeportivo.750.jpg

روزنامه موندو دیپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر " 74" به رکوردشکنی مسی و تبدیل شدن به بهترین گلزن لیگ قهرمانان با زدن گل هفتاد و چهارم، اشاره دارد

++++++++++++++++++++++++++++++++++
مسي:رکوردشکني‌در چمپيونزليگ فوق‌العاده است

ليونل مسي، ستاره بارسلونا عنوان کرد که شکستن رکورد گلزني ليگ قهرمانان، اتفاق فوق‌العاده اي است ولي او از پيروزي بارسلونا مقابل آپوئل خوشحال تر است.
00997104.jpg

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته لیونل مسی با هت تریک مقابل آپوئل، 74 گله شد و رائول 71 گله را پشت سر گذاشت و به بهترین گلزن تاریخ این رقابت‌ها تبدیل شد. این دومین رکورد شکنی تاریخی او در عرض 3 روز بود. روز شنبه، او با گلزنی مقابل سویا، به بهترین گلزن تاریخ لالیگا تبدیل شد. "

ستاره آرژانتینی در جمع خبرنگاران گفت:" رکورد زدن در تورنومنتی مثل چمپیونزلیگ، اتفاق فوق‌العاده ای است. ولی بالا تر از آن، پیروزی در بازی بود. موفق شدیم که 3 امتیاز را بگیریم و این مهم‌ترین چیز است. باید به همین روند ادامه دهیم. اهدافمان را دنبال کنیم و سعی کنیم به آنها برسیم.

مسی سپس راجع به دیدار مقابل پاری سن ژرمن گفت:" مقابل پاری سن ژرمن کار سختی خواهیم داشت. آنها بازیکنان خوبی دارند که درک خوبی از یکدیگر دارند. بازی در خانه ی ماست و شانس اول پیروزی هستیم، چیزی که برایش تلاش خواهیم کرد."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اون بنده خدا اگه بخواد به مسی برسه امشب باید 5 تا گل بزنه ، کاری که قبلا توسط هیچ کسی انجام نشده ،
رکورد بیشترین گل زده در یه مسابقه ی لیگ قهرمانان فکر میکنم دست خود مسی ــه (5 گل)

31694659192058939032.jpg

ما نمردیم و این انریکه بالاخره فهمید جای سوارز کجاست ، کاش پیکه رو باز نیمکت نشین کنه چون هنوز آدم نشده .

.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
فک کنم بازیکن شاختار هم 5 تا زده
رائول دختر نداره ؟؟؟
این ریالیا برن باهاش مصاحبه کنن بگه بابای من تعداد بازیاش کمتر بوده :D

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
فک کنم بازیکن شاختار هم 5 تا زده
رائول دختر نداره ؟؟؟
این ریالیا برن باهاش مصاحبه کنن بگه بابای من تعداد بازیاش کمتر بوده :D
:دی‌
دختر داشته باشه هم نمیتونه چیزی بگه!تعداد بازیهای رائول‌خیلی بیشتره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مشورت توماس ورمائلن با یک متخصص در هلسینکی / احتمال دوری 5 ماهه ی ورمائلن از میادین
6262qc1u-pic-2014-08-09-revisiomedicavermaelen-09-v1407603256.jpg

اختصاصی / توماس ورمائلن مدافع بلژیکی بارسلونا با دکتری فندلاندی مشورت میکند . این پزشک که ساکاریم اراوا نام دارد خود نیز برنامه ی مشورت با ورمائلن را تایید کرده است .
ساکاریم اراوا قرار است وضعیت ورمائلن را بررسی و در صورت نیاز او را عمل کند . گفته میشود در صورتی که ورمائلن تحت این عمل جراحی قرار بگیرد 5 ماه دیگر از میادین دور خواهد بود .
---------------------
آمار و ارقام بازیکنان و تیم در بازی شب گذشته
masche1-v1417006498.png

اختصاصی بارسا نیوز / در سری رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در هفته پنجم این رقابت ها بارسلونا موفق شد در زمین آپوئل نیکوزیا به برتری 4-0 دست پیدا کند . این بازی آمار ارقامی داشته است که مروری بر آنها خواهیم داشت . این آمار ها بر اساس اعلام وبسایت رسمی باشگا بارسلونا تهیه و ارائه شده است .

• نکته بارز این دیدار ارسال 840 پاس سالم از مجموع 934 پاس بود که بهترین آمار این فصل تیم لوییس انریکه بوده است .
  • تا پیش از این بارسلونا در لیگ قهرمانان برابر آپوئل با 747 پاس صحیح از 856 پاس و بازی در لیگ برابر لوانته ثبت 768 پاس سالم از 852 پاس بود .
  • خط هافبک بارسلونا با حضور رافینیا ، ماسکرانو و راکیتیچ که دیدار شب گذشته را شروع کردند برای اولین بار در کنار یکدیگر قرار گرفتند .
  • مسی بهترین بازیکن بارسا در این دیدار بود که 111 پاس از 118 پاس او به مقصد رسید . این خود در لیگ قهرمانان رکورد محسوب میشود .
  • دروازه بان بارسلونا ، مارک آندره تر اشتگن ، یک بازی دیگر را بصورت کامل در دروازه قرار گرفت و 23 پاس برای هم تیمی ها ارسال کرد . در تیم مقابل تنها نونو مورایس بازیکن آپوئل بود که آماری بهتر از تر اشتگن داشت و 26 پاس از 29 پاس او سالم به مقصد رسید .
  • دروازه بان آلمانی بارسا دومین بازی پیاپی دروازه خود را بسته نگه داشت و در مجموع از 5 بازی در سه بازی کلین شیت داشته است .
  • آخرین باری که مسی موفق شد پشت سر هم هت تریک کند در ماه مارس در پیروزی 7-0 بارسلونا برابر اوساسونا و پیروزی در برنابئو برابر رئال مادرید با نتیجه 4-3 بود .
  • لیونل مسی در سه سفر اروپایی این فصل خود موفق به گلزنی شده است . او 5 گل در سه بازی خارج از خانه به ثمر رسانده است .
  • شماره 10 بارسلونا 6 گل در 2 بازی گذشته و 8 گل در 4 بازی قبل به ثمر رسانده است
  • از 12 گل بارسلونا در لیگ قهرمانان در مجموع 7 گل در نیمه اول به ثمر رسیده است .
  • اخراج رافینیا در بازی شب گذشته دومین اخراجی این فصل بارسلونا بود . اولین اخراجی فصل نیز در اولین بازی لیگ برابر الچه اتفاق افتاد که ماسکرانو از زمین اخراج شد .
  • در تصویر نیز محدوده حرکتی ماسکرانو و پاس های او را مشاهده می فرمایید
  • masche2.v1417006538.png
--------------------
عجبا اقا بیخودی منتظر دیدن بازی این بازیکن نذارید امساال یا احتمالا تا پایان قراردادش خبری از بازی کردنش نیس
شاید باور نکنید حتی تو فیفا15 یک بازی گذاشتم تو ترکیب سر 2 دقیقه زارت مصدوم شد:general611: 7 هفته مصدوم شد:general509: حتی تو بازی گیم هم همینطوره:general210:
لعنت بر زوبی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
@*CATALAN* آقا pes 15 بهتره یا فیفا 15 ؟
این فیفا 15 اونقدرها که میگن خوب شده ؟

رفع اسپم : امیدوارم پویول در یکی از مسافرت های کاری که با زوبی میرن ، کاری رو که به نفع باشگاه و خود زوبی هست رو انجام بده !
بلـــــند بگو آمین ...

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

رفع اسپم : امیدوارم پویول در یکی از مسافرت های کاری که با زوبی میرن ، کاری رو که به نفع باشگاه و خود زوبی هست رو انجام بده !
بلـــــند بگو آمین ...

.
فیفا نسبت به سال پیش زیاد تغییر نداشته فقط یه نموره به نظرم سرعتش کمی بیشتر شده نسبت به سال پیش.پیشرفتش زیاد نبودهنسبت به نسخه قبلش
pes15 رو فقط دمو بازیش کردم خیلی پیشرفت قابل توجهی داشته نسبت به نسخه قبلش که واقعا" جکی بیش نبود!و امسال امتیازاش بیشتر بوده
ولی در هر صورت من فیفا رو بیشتر میپسندم دیگه نمیدونم شما نظرتون چطوره

fnews

Registered User
لایک‌ها
799

بلـــــند بگو آمین ...

.
کونامی از موتور گرافیکی استفاده میبره که فیفا استفاده میکنه طبعا بازی شبیه به فیفا میشه و همینطورم هست 14 که مذخرف بود اما 15 تغییر زیادی داشته میشه گفت بهتر شده اما برا اونایی که طرفدارای پرو پا قرص سبک قدیمی pes 13/11 باشن تجربه اولش یه مقدار ممکنه تلخ باشه.چون گیم پلن بازی فوق العاده تغییر پیدا کرده.شباهت زیادی با فیفا به لحاظ گیم پلن داره و رفته رفته شباهتا زیادتر میشه

بازیکنا خیلی زود خسته میشن،هنگام ورود به زمین رو فقط تو فینال چمپیونز دیدم مابقی رو حذف کردن.همون قسمتی که شامل سرود خوانی بازیکنا هستش.تکل درست زدن میشه گفت از بازی واقعی هم سخت تر شده

ژست بازیکنا موقع پاس دادن و دروازه بان موقع گرفتن توپ حس خوبی به گیمر میده

در کل نسبت به نسلای قدیمی به واقعیت نزدیکتره

فیفا رو هنوز تجربه نکردم
----------------------------------------------
بازی دیشب هم همونطور که انریکه گفت فوق العاده بود،خصوصا همکاری تیمی شون.گل اولم که سوارز زد محشر بود مخصوصا جا گذاشتن دفاع آخر.
امیدوارم بارسا باز به اوجش برگرده خیلی وقته فوتبال دلچسب ندیدیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیری هانری: باید از دیدن بازی های مسی لذت ببریم چون دیگر تکرار نخواهد شد

طرفداری- تیری هانری می گوید که جهان فوتبال باید هر ثانیه از دوران باقی مانده لیونل مسی را گرامی بدارد چرا که بازیکن فرانسوی احساس می کند هرگز بازیکن دیگری مثل ستاره آرژانتینی به وجود نخواهد آمد.
مسی در جریان پیروزی 5-1 مقابل سویا با هت تریک خود به بهترین گلزن تاریخ لالیگا بدل شد و شمار گل های خود در 289 بازی را به 253 گل رساند. درست سه روز بعد، این بازیکن 27 ساله یک هت تریک تاریخی دیگر مقابل آپوئل داشت تا با 74 گل و عبور از رائول گونزالس، به بهترین گلزن تاریخ چمپیونزلیگ هم بدل شود.

هانری، هم تیمی سابق مسی در بارسلونا طی گفتگو با ARA اظهار داشت: "مسی برای بارسلونا و در کل برای دنیای فوتبال کارهایی انجام می دهد که ما هرگز تکرارش را نخواهیم دید - او علاوه برآنکه همه کار می کند، در زمان کوتاه هم آن را انجام داده است.

بعد از شکستن رکورد در مقابل سویا، عاشق دیدن آن همه خوشحالی او شدم. من خوش شانس بودم که توانستم بازی را از خانه تماشا کنم و می توانم بگویم که چقدر خواهان شکستن این رکورد بود. نمی توانم درک کنم که مردن چطور می توانند در مورد مسی تردید داشته باشند. اگر او در یک مسابقه گلزنی نکند به نظر می رسد اتفاقی عجیب و دیوانه وار رخ داده است.

او بازیکن بزرگی است، یک شخص خوب و بازیکنی است که می تواند مقابل هر تیمی به کار بیاید. ما باید تا زمانی که می توانیم از دیدن بازی های او لذت ببریم چون روزی که بارسا را ترک کند، مردم متوجه خواهند شد او چه کسی بود و چه بازیکن فوق العاده ای بود."

.

بالا