• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
توجه کردید؟!!!!
دروازه بانی که در دروازه بارسا چندین بار جایزه زامورا رو برده، فاتح 3 لیگ قهرمانان و چندین لالیگا شده هیچ باشگاهی حاضر نیست جذبش کنه.
لیورپول،آرسنال، موناکو، منچستر و ...
حساب کنید خط دفاعمون در اون مواقع چه شاهکاری از خودشون بجا گذاشتند که هیچ کس حاضر نیست حتی به عنوان بازیکن آزاد بگیرتش :general502:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسلونا 115 ساله شد
640x360-fcb115-xavi-v1417186921.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / 29 نوامبر روزی که بارسلونا 115 ساله خواهد شد و فردا سالروز تاسیس خود را جشن خواهد گرفت . مسئولان باشگاه بارسلونا در اقدامی جالب قصد دارند این جشن را با حضور تمامی اعضا و طرفداران خود در سراسر دنیا برگزار کنند . این جشن با شعار (( من بارسایی هستم )) برگزار خواهد شد . علاقه مندان می توانند عکس یا فیلم خود را با قراردادن علامت C در کنار قلب خود و گفتن جمله (( من بارسایی هستم )) را با برچسب یا تگ FCB115 # در شبکه های اجتماعی منتشر کنند . بازیکنان بارسلونا نیز از هواداران می خواهند که در این جشن شرکت کنند .
-------------------
تبریک

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسا آماده ارائه پیشنهادی به آسنسیو
1417205539-994000-1417207067-noticia-grande.jpg

ینده مارکو آسنسیو، که به عنوان یکی از استعداد های امیدوار کننده فوتبال اسپانیا شناخته می شود، با وجود توافق اوایل هفته میان دو باشگاه مایورکا و رئال مادرید، هنوز نامعلوم است.

بنا به گزارش AS، باشگاه بارسلونا هنوز از خرید این بازیکن نا امید نشده و بار دیگر توجه خود را به سمت این وینگر 18 ساله معطوف کرده است، و آنها قصد دارند وقتی که میزان مصدومیت طولانی مدت توماس فرمالن تأیید شد، برای خرید این بازیکن اقدام کنند.

آبی اناری ها امیدوار هستند تا فیفا را متقاعد کنند که اجازه یک خرید به آنها بدهد - به رغم محرومیتی که از سوی فیفا گریبانگیر آنها شده است و نمی توانند در دو پنجره نقل و انتقالات بعدی شرکت کنند. بارسا قادر خواهد بود تا در صورت تأیید شدن غیبت 3 ماه یا طولانی تر فرمالن، درخواست خرید اضطراری کند. اگر آنها در این امر موفق شوند، بارسا تنها می تواند یک بازیکن به خدمت گیرد که یا آزاد باشد (بدون قرارداد با باشگاهی دیگر) و یا در لیگ اسپانیا شاغل باشد. آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه نیز که در ماه های اخیر بیش از پیش شهرت خود را از دست رفته می بیند، امیدوار است تا اعتبار خود را بار دیگر با خرید بازیکنی چون مارکو آسنسیو بازگرداند.

توافقنامه میان باشگاه رئال مادرید و این بازیکن هنوز امضاء نشده است، در حالیکه سرمربی تیم مایورکا، والری کارپین نیز اعلام کرده بود که "هنوز چیزی قطعی نشده است". و همین موجب شده تا بارسلونا برای خرید این نوجوان وینگر اقدام کند. ایده زوبیزارتا این است که دستیار خود آلبرت والنتین را برای دیدار روز یکشنبه مایورکا و اسپورتینگ به ورزشگاه ایبروستار بفرستد تا در مورد شرایط آسنسیو مذاکره کنند.

بارسا در جلسه ای که 25 آگوست در داخل باشگاه برگزار شد، راجع به خرید این بازیکن بحث کرده بود. یک پیشنهاد 2.5 میلیون یورویی نیز با هدف جذب این بازیکن برای بارسلونای B تصویب شده بود. بند های اضافی نیز حاکی از آن بود که اگر آسنسیو موفق به حضور در ترکیب تیم رزرو شود 500,000 یورو و در صورت قرار گرفتن در لیست تیم اصلی، 1.5 میلیون یوروی دیگر نیز پرداخت خواهد شد. چهار روز بعد، مدیر کل باشگاه مایورکا، دودو آئواته این پیشنهاد را قبول کرد. اما نظر مایورکا در تاریخ 1 سپتامبر عوض شد و مبلغ درخواستی خود را به 4.5 میلیون یورو افزایش دادند. بارسا باید سریعاً تصمیم می گرفت که یا درخواست را بپذیرد یا داگلاس را به خدمت بگیرد که آنها در نهایت مدافع برزیلی را جذب کردند.

این بازیکن به هر قیمتی خواهان انتقال به بارسلونا بود، حتی تمایل داشت تا زمان به اتمام رسیدن محرومیت بارسا در پایان سال 2016، به صورت قرضی در مایورکا بازی کند.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بارسا آماده ارائه پیشنهادی به آسنسیو
1417205539-994000-1417207067-noticia-grande.jpg

ینده مارکو آسنسیو، که به عنوان یکی از استعداد های امیدوار کننده فوتبال اسپانیا شناخته می شود، با وجود توافق اوایل هفته میان دو باشگاه مایورکا و رئال مادرید، هنوز نامعلوم است.

بنا به گزارش AS، باشگاه بارسلونا هنوز از خرید این بازیکن نا امید نشده و بار دیگر توجه خود را به سمت این وینگر 18 ساله معطوف کرده است، و آنها قصد دارند وقتی که میزان مصدومیت طولانی مدت توماس فرمالن تأیید شد، برای خرید این بازیکن اقدام کنند.

آبی اناری ها امیدوار هستند تا فیفا را متقاعد کنند که اجازه یک خرید به آنها بدهد - به رغم محرومیتی که از سوی فیفا گریبانگیر آنها شده است و نمی توانند در دو پنجره نقل و انتقالات بعدی شرکت کنند. بارسا قادر خواهد بود تا در صورت تأیید شدن غیبت 3 ماه یا طولانی تر فرمالن، درخواست خرید اضطراری کند. اگر آنها در این امر موفق شوند، بارسا تنها می تواند یک بازیکن به خدمت گیرد که یا آزاد باشد (بدون قرارداد با باشگاهی دیگر) و یا در لیگ اسپانیا شاغل باشد. آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه نیز که در ماه های اخیر بیش از پیش شهرت خود را از دست رفته می بیند، امیدوار است تا اعتبار خود را بار دیگر با خرید بازیکنی چون مارکو آسنسیو بازگرداند.

توافقنامه میان باشگاه رئال مادرید و این بازیکن هنوز امضاء نشده است، در حالیکه سرمربی تیم مایورکا، والری کارپین نیز اعلام کرده بود که "هنوز چیزی قطعی نشده است". و همین موجب شده تا بارسلونا برای خرید این نوجوان وینگر اقدام کند. ایده زوبیزارتا این است که دستیار خود آلبرت والنتین را برای دیدار روز یکشنبه مایورکا و اسپورتینگ به ورزشگاه ایبروستار بفرستد تا در مورد شرایط آسنسیو مذاکره کنند.

بارسا در جلسه ای که 25 آگوست در داخل باشگاه برگزار شد، راجع به خرید این بازیکن بحث کرده بود. یک پیشنهاد 2.5 میلیون یورویی نیز با هدف جذب این بازیکن برای بارسلونای B تصویب شده بود. بند های اضافی نیز حاکی از آن بود که اگر آسنسیو موفق به حضور در ترکیب تیم رزرو شود 500,000 یورو و در صورت قرار گرفتن در لیست تیم اصلی، 1.5 میلیون یوروی دیگر نیز پرداخت خواهد شد. چهار روز بعد، مدیر کل باشگاه مایورکا، دودو آئواته این پیشنهاد را قبول کرد. اما نظر مایورکا در تاریخ 1 سپتامبر عوض شد و مبلغ درخواستی خود را به 4.5 میلیون یورو افزایش دادند. بارسا باید سریعاً تصمیم می گرفت که یا درخواست را بپذیرد یا داگلاس را به خدمت بگیرد که آنها در نهایت مدافع برزیلی را جذب کردند.

این بازیکن به هر قیمتی خواهان انتقال به بارسلونا بود، حتی تمایل داشت تا زمان به اتمام رسیدن محرومیت بارسا در پایان سال 2016، به صورت قرضی در مایورکا بازی کند.
سر وقتش نجنبیدن حالا افتادن به تب و تاب.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چیزی نمونده بود دوباره امکان صدر رفتن فراهم بشه اما رئالی ها قسر در رفتن.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبر خوش برای بارسایی ها : اینیستا اجازه ی بازی یافت !
60238-1417263801.jpg

اختصاصی / آندرس اینیستا هافبک 30 ساله ی بارسلونا امروز چراغ سبز پزشکان را دریافت کرد . اینیستا 35 روز پیش در بازی الکلاسیکو از ناحیه ی عضله ی گاستروکنمیوس مصدوم شده بود و از آن زمان تمرینات خاصی انجام میداد . بارسلونا فردا شب ساعت 21 به وقت محلی به دیدار والنسیا میرود .

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
باور کنین این رئال با این وضعیت دفاعیش از مال ما هم بدتره!!

تنها برتریشون سره بلند قدتر بودن بازیکناشونه... توی 2 بازی قبلی کاملا معلوم بود که با شانس تونستن ببرن

همش یا توپ به تریک میخورد یا 2 سانتی از کنار دروازه بیرون میرفت

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
پيش بازي والنسيا- بارسلونا

بارسا امشب در حساس ترين ديدار اين هفته رقابت هاي لاليگا، در مستايا ميهمان والنسيا خواهد بود.
00997098.jpg

با توجه به پیروزی شب گذشته رئال مقابل مالاگا، اکنون باید به سه امتیاز دیدار امشب نیاز دارد تا بار دیگر فاصله اش با رقیب قدیمی را به 2 امتیاز کاهش بدهد.

2015.png
والنسیا

شاگردان نونو اسپریتو سانتو در این فصل نمایش های خوبی در دیدارهای خانگی داشتند و تنها در تساوی بدون گل مقابل اتلتیک بیلبائو، در مستایا امتیاز از دست دادند. شروع خوب این فصل والنسیا بیش از همه به دلیل سرمایه گذاری پیتر لیم، مالک جدید باشگاه بود که با خریدهای خوب، خفاش ها را به روزهای خوب شان برگرداند.
اسپریتو در دیدار امشب می تواند بار دیگر از پاکو آلکاسر که مصدومیتش از ناحیه همسترینگ را پشت سر گذاشت، استفاده کند. دنی پارخو هم که مشکل مشابهی داشت، شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.

2017.png
بارسلونا

دیدار امشب بارسا بیش از همه برای جرمی متئو، مدافع فرانسوی آبی و اناری ها که در تابستان گذشته از والنسیا به این تیم پیوست، اهمیت دارد. او 5 فصل برای والنسیا بازی کرد و در این مدت به یکی از ارکان اصلی این تیم تبدیل شد. به همین خاطر باشگاه کاتالانی برای خرید او 20 میلیون یورو هزینه کرد تا بتواند از تجربه او در خط میانی استفاده کند.
بارسا در حالی پای به این دیدار می گذارد که در یک هفته گذشته به دو پیروزی پرگل رسید. آنها ابتدا سویا را 5-1 شکست دادند و سپس در لیگ قهرمانان، با نتیجه 4-0 آپوئل را مغلوب کردند. در هر دو دیدار، لیونل مسی هت تریک کرد تا به بهترین گلزن تاریخ لالیگا و بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان تبدیل شود.
آبی و اناری ها فصل گذشته با هت تریک مسی توانسته بودند در خانه والنسیا به پیروزی 3-2 برسند اما والنسیا در دیدار برگشت در نوکمپ، با همین نتیجه پیروز شد تا انتقام شکست دیدار رفت را خیلی زود بگیرد.
انریکه برای دیدار امشب همه ستاره های اصلی اش را در اختیار دارد. تنها توماس فرمالن، مدافع بلژیکی بارسا، که به تازگی از ناحیه همسترینگ آسیب دیده، برای 5 ماه از میادین دور خواهد بود.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
روبن: رونالدو و مسي غول هستند!

هافبک هلندي بايرن مونيخ پيش از انتخاب مرد سال فوتبال جهان به ليونل مسي و کريستيانو رونالدو اداي احترام کرد.
00992806.jpg

آرین روبن در مصاحبه با bundesliga.de گفت:" آنها مثل دو غول هستند. دستاورد شش هفت سال اخیرشان فوق‌العاده و باورنکردنی است. آنها مسلما و بدون تردید بهترین بازیکنان جهانند."
از سال 2008 جایزه مرد سال فوتبال جهان بین رونالدو و مسی دست به دست می‌شود. سال گذشته که فرانک ریبری هم نامزد کسب این عنوان بود، علی‌رغم به دست آوردن سه قهرمانی با بایرن مونیخ، در نهایت سوم شد.
با همه این اوصاف روبن معتقد است امسال بازیکنان دیگری هم شانس دریافت توپ طلای جهان را دارند:" کافی است فقط به اف‌سی بایرن نگاه کنید تا بفهمید بازیکنان درجه یک زیادی در دنیا هستند. بعضی‌هایشان در ماه جولای قهرمان جهان شدند. از این حیث بازیکنانی مثل فیلیپ لام، باستین شواین‌اشتایگر، توماس مولر یا مانوئل نویر هم می‌توانند امیدوار باشند. حتی تونس کروس هم شانس دارد. خود من زیاد به توپ طلا فکر نمی‌کنم. با اینکه این می‌تواند بزرگترین جایزه برای یک فوتبالیست باشد و به این معناست که عملکردش و دستاوردهایش مقبولیت یافته، اما به چشم من مهم‌ترین چیز کسب عنوان با تیم باشگاهی یا ملی‌ام است. البته من مثل کل تیم امسال خیلی پیشرفت داشته‌ام و می‌توانم بهتر بازی حریف را بخوانم و در زمین بهتر عمل کنم. همه این‌ها را مدیون پپ گواردیولا هستم."

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
پيکه: مسي بااستعدادتر از رونالدو است

جرارد پيکه، مدافع بارسا، معتقد است که هم تيمي اش، ليونل مسي، بازيکن بااستعداد تري از کريس رونالدو است.
00997374.jpg

مسی و رونالدو در 6 سال اخیر، تنها برنده های توپ طلا بودند که سهم مسی در این بین، 4 توپ طلا بود.
امسال نیز این دو از نامزدهای اصلی کسب این جایزه هستند و پیکه که در منچستریونایتد با رونالدو هم تیمی بود، این ستاره پرتغالی را به خاطر تلاشش برای ماندن در سطح مسی، علی رغم استعداد کمتر، مورد ستایش قرار داد.
او به خبرنگاران گفت:" مسی بازیکن بااستعدادتری است. او وسواسی تمرین نمی کند. مسئله این نیست که چه کسی بهتر است. من قدرت ذهنی رونالدو را بعد از اینکه مسی 4 بار برنده توپ طلا شد، تحسین می کنم. از اینکه او سال قبل برنده توپ طلا شد، خوشحالم.
البته تنها مسئله استعداد مطرح نیست. پشت حرکات مسی هم کار و تمرین زیاد وجود دارد. کریس بازیکن فیزیکی تری از مسی است؛ البته بدون آمادگی بدنی نمی توانید کاری بکنید."

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
دي ماريا: روني مثل مسي و رونالدو است

دي ماريا تابستان امسال به قيمت 75 ميليون يورو از رئال به منچستريونايتد پيوست و بازي هاي خوبي نيز براي تيم جديدش انجام داده است.
00996436.jpg

پس از پشت سر گذاشتن هفته های ابتدایی بد همراه با یونایتد، به نظر می رسد که دی ماریا در حال حاضر خودش را با فضای تیم جدیدش وفق داده باشد. او تاکنون سه گل در 11 بازی برای یونایتد به ثمر رسانده و پاس های گل زیادی نیز به هم تیمی هایش داده است.

هماهنگی او با رونی نیز روز به روز بیشتر می شود.دی ماریا در مورد درک متقابلش با وین رونی عقیده جالبی دارد:"بازی کردن کنار رونی، فوق العاده و باعث افتخار من است. وقتی 15 ساله بودم، بازی های او در یونایتد را تعقیب می کردم و همیشه دوست داشتم مثل او باشم. چند روز پیش به دوستانم می گفتم که درک متقابلی که بین من و رونی وجود دارد مثل هماهنگی بین من و مسی در تیم آرژانتین و همچنین با رونالدو در رئال است. رونی یک بازیکن با کیفیت و سطح بالاست و درون زمین کارهای تماشایی زیادی انجام می دهد. تقریبا در همه مسابقات او یکی از بهترین بازیکنان درون زمین است. واقعا از بازی در کنار رونی لذت می برم."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
18 بازیکن دعوت شده برای سفر به والنسیا بدون اینیستا
iniesta-viaja-valenca-1417338821869.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / لوییس انریکه از 18 بازیکن برای سفر به والنسیا دعوت کرد که در این بین نامی از آندرس اینیستا دیده نمی شود . اینیستا که شنبه چراغ سبز کادر پزشکی را دریافت کرده بود از این لیست خط خورد چرا که سرمربی بارسلونا نمی خواست که روی شرایط او ریسک کند .

اینیستا یکی از غایبین است . فرمائلن نیز مصدوم است . داگلاس ، سرجی روبرتو ، ماسیپ و مونتویا نیز دیگر غائبین بارسلونا هستند .

اسامی بازیکنان دعوت شده به این شرح است : براوو ، آلوز ، آلبا ، متیو ، پیکه ، ماسکرانو ، بارترا ، تر اشتگن ، آدریانو ، ژاوی ، رافینیا ، بوسکتس ، راکیتیچ ، مسی ، نیمار ، سوارز ، پدرو و مونیر
---------------
دوستان کسی خلاصه بازی بارسا اپوئل رو داره؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لاپورته در رادار بارسا؟
laporte1-1.jpg

اختصاصی بارسانیوز | پس از خبر مصدومیت فرمالن و دوری ۵ ماه وی،حالا سران بارسا شاید به فکر جذب مدافع دیگری باشند.

لاپورته ۲۰ ساله،فصل پیش جز بهترین مدافعان لیگ اسپانیا بود.باشگاه های زیادی از جمله بارسا خواهان به خدمت گرفتن وی بودند اما در پایان این مدافع فرانسوی تصمیم گرفت که در بیلبائو بماند.

موانع زیادی بر سر این انتقال وجود دارند. مهمترین آنها،میتواند محرومیت فیفا باشد.بارسا فعلا نمیتواند بازیکنی را در زمستان به خدمت بگیرد.
مشکل دیگر میتواند قیمت بالای این بازیکن و عدم تجربه کافی در زمینه بازی های بزرگ باشد.
لاپورته به تازگی قرارداد خود را با بیلبائو تمدید کرده و همین قیمت بازیکن را تا حدودی زیاد میکند.از طرف دیگر سران بارسا میترسند که پروژه خرید لاپورته که هزینه بر است،با شکست مواجه شود و این بازیکن نتواند با تیم سازگار شود. اما به هر حال لاپورته مدافعی محکم و باهوش است ولی باید منتظر ماند و نشست که چه اتفاقی خواهد افتاد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینا یه چیزیشون میشه خداییش،
لاپورته رو همون تابستون میگرفتیم راحت تر بودیم، نه فرمالنی در کار بود نه بازی های لاپورته در لیگ قهرمانان
اما!!!!!
اگر من جای مدیران بارسا بودم میرفتم از یکی تیم های لیگ برزیل یا آرژانتین، یه مدافع خوب پا به توپ سرزن بصورت قرضی میگرفتم با شرط قرارداد انتقال در صورت توافق طرفین
اگه جواب میداد که فبهالمراد اگر که نه هم چیزی از دست نمیدادیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اینا یه چیزیشون میشه خداییش،
لاپورته رو همون تابستون میگرفتیم راحت تر بودیم، نه فرمالنی در کار بود نه بازی های لاپورته در لیگ قهرمانان
اما!!!!!
اگر من جای مدیران بارسا بودم میرفتم از یکی تیم های لیگ برزیل یا آرژانتین، یه مدافع خوب پا به توپ سرزن بصورت قرضی میگرفتم با شرط قرارداد انتقال در صورت توافق طرفین
اگه جواب میداد که فبهالمراد اگر که نه هم چیزی از دست نمیدادیم
مشکل اینجاست مسئول خرید یه ادم کاملا" با تفکرات بالاست (اینجا از افعال معکوس برره بکار برده شده)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مشکل اینجاست مسئول خرید یه ادم کاملا" با تفکرات بالاست (اینجا از افعال معکوس برره بکار برده شده)
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:

آژاکس به دنبال انتقال قرضي مهاجم جوان بارسا

مونير الحدادي در هفته هاي آغازين لاليگا در نبود سوارز توانست جاي ثابتي در ترکيب بارسا پيدا کند اما در حال حاضر او کمتر در ترکيب اصلي بارسا به ميدان مي رود.
00997435.jpg

به گزارش "ورزش سه"، ماه گذشته، رسانه های انگلیسی خبر از علاقه آرسنال برای جذب مونیر دادند اما این مساله کمی بعد تکذیب شد. امروز نیز رسانه های هلندی مدعی شدند که باشگاه آژاکس قرار است تا پیشنهادی مبنی بر انتقال قرضی مونیر الحدادی به باشگاه براسلونا ارائه دهد. قهرمان هلند قصد دارد مهاجم جوان بارسا را در ماه ژانویه به خدمت بگیرد.

هرچند بعید به نظر می رسد که لوئیس انریکه راضی به جدایی مونیر شود. چرا که در صورت مصدومیت احتمالی یکی از سه مهاجم اصلی بارسا(مسی، نیمار، سوارز)، مونیر می تواند بهترین جایگزین برای آنها باشد. مگر اینکه خود بازیکن برای بیشتر بازی کردن، از مسئولان بارسلونا تقاضای ترک باشگاه را کند. در هر صورت باید منتظر هفته های آتی بنشینیم و بینیم که سرانجام الحدادی در بارسا چگونه خواهد بود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترکیب بارسلونا اعلام شد
2014-10-04-rayo-barcelona-24-v1417277225-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / ترکیب یازده مرد اصلی بارسلونا برای دیدار با والنسیا اعلام شد بر این اساس :
دروازه بان : کلودیو براوو
مدافعان : آلوز ، آلبا ، پیکه ، متیو
هافبک ها : بوسکتس ، ماسکرانو ، ژاوی
مهاجمان : نیمار ، سوارز ، مسی

بالا