بیخیال کجا از اونجا اوردیم !
مومن کم کمش باید 3 تا میزدیم این سوارز 2 تا گل 100 رو خراب کرد .به غیر از اون گل که داور یابو افساید گرفت
گور پدر والنسیا مهم ما 3 امتیاز رو بردیم .دقیقه 93 گل رو زدیم این سوزش عجیبی داره واسشونخب داداش از اونور هم ببین چقدر موقعیت 100% والنسیا گل نشد!!
از اون نظر میگم که تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم
براوو خوب گرفت ولی تو چند صحنه نزدیک بود سرمون رو باد بده یکی اینکه اون توپ که پیکه رو خط دراورد کدوم گلری اینطور میذار توپ از کنارش رد بشه حداقلش شیرجه بزنه مثل بگیم تلاش کردی.
اوفــــــــــــــــــــــــــ عجب بازی بود بسی حال کرد م که بردیم .واقعا" ظلم بود اگر نمیبردیم
ب
علیرضا با حرفت مخالفم .تو این بازی انریکه تفکراتش درست اجرا کرد
اگر این گوسفند رو تعویض نمیکرد مطئن باش اخراج میشد .تازه خیلی سوتی میداد .چند توپ اومد سمتش عین چی زارت میزد زیرش
میشه گفت بارسلونا کلا چندمین تیم برتر جهان هستش؟
گور پدر والنسیا مهم ما 3 امتیاز رو بردیم .دقیقه 93 گل رو زدیم این سوزش عجیبی داره واسشون
من که بسی خوشحال شدم
منظورت همون موقعیت دقیقه45 نیمه اول؟من حسابی دقت کردم، فکر نمی کنم اون توپ وارد دروازه می شد. تقریباً داشت موازی با خط عرضی حرکت می کرد.
علیرضا بحثم این نیست که ماسکی بده یا خوبه .در اون شکی نیست که ماسکی دفاع نیستدر اینکه با این خریدای اول فصلمون توی دفاع چیزی به نام انتخاب بین خوب و خوب تر وجود نداره که کسی بحثی نداره ولی این حقیر سراپا تقصیر هیچ دفاعی رو بدتر از ماسکی نمی دونم.
به خدا فرصت نمیشه وگرنه تک به تک اشتباهات منجر به گلش رو در بالای هفتاد درصد زمان هایی که دفاع بوده رو دونه دونه می گذاشتم که ببینید.
منظورم این نیست که متیو خوبه و اون بد.منظورم اینه که هیچ کی بدتر از این ماسکی نیست برای دفاع.
متیو هم 3 میلیون می ارزید نه بیست تا.همون موقع هم همه دنیا می دونستن و نوشتن و مسخره کردن و صد تا کار دیگه ولی زوبی و دار و دسته قاتلای بارسا نفهمیدن.
کی بشه این باقی مونده های روسل برن و زوبی هم که مثل نهنگ قاتل افتاده به جون تیم همراهیشون کنه
نمردیم و ما هم امتیاز دقایق پایانی گرفتیم :general210:
علیفر نمک شبکه 3 هست ، زیاد بهش گیر ندید ، یه جورایی خیابانی میاد پیش این بنده خدا خط میگیره ...
اگه کسی بدونه فوتبال با توپ گرد بازی میکنن میدونه انریکه عمرشو مهاجم بوده !!
در حال حاضر یا کل تاریخ؟میشه گفت بارسلونا کلا چندمین تیم برتر جهان هستش؟
علی فر انگار دوران اوجش رو داره طی می کنه.دیروز هم بازی منجستر رو داده بودن بهش
درکی از روز و شب هم نداره.بازی نیمه شب چنان یهویی صدا رو رو سرش می گیره که اگر در دسترس بود چنان می زدمش که تا صور اسرافیل نفسش در نیاد.
البته امثال این علیفر نیاز هستند که بفهمیم سازو کار استخدام و نظارت تو این مملکت چطوری کار می کنه.با هر سیستم ارزیابی کیفی به درد نخور و نا کارایی تا به حال باید می فهمیدن که این بابا در کنار خیلی دیگه از دوستان اصلا مینیمم های لازم رو هم نداره چه برسه آنتن پخش زنده و داوری مسابقه گزارشگری و استاد خونده شدن و این حرف ها.
واقعا باید تاسف خورد به ....
در حال حاضر یا کل تاریخ؟
الان در حال حاضر مثلا تیم هارو تو جهان رده بندی میکنن بارسلون چندیم تیم هستش؟:general609:
چند تا رده بندی هست به نظرم این بیشتر مطابق واقعیت باشه:الان در حال حاضر مثلا تیم هارو تو جهان رده بندی میکنن بارسلون چندیم تیم هستش؟:general609:
چند تا رده بندی هست به نظرم این بیشتر مطابق واقعیت باشه:
http://footballdatabase.com/ranking/world/1