• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
میشه گفت بارسلونا کلا چندمین تیم برتر جهان هستش؟

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
بیخیال کجا از اونجا اوردیم !
مومن کم کمش باید 3 تا میزدیم این سوارز 2 تا گل 100 رو خراب کرد .به غیر از اون گل که داور یابو افساید گرفت

خب داداش از اونور هم ببین چقدر موقعیت 100% والنسیا گل نشد!!

از اون نظر میگم که تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بازم مسی تیم رو نجات داد. تقریباً هیچ کدوم از بازیکنهای تیم نمی تونن در شرایطی مشابه چنین سانتر دقیقی بکنن.

داوری امشب ننگین بود! دو آفساید اشتباه، یکی تک به تک سوارس و دومی گلش. آخر بازی هم که یه والنسیایی احمق یه بطری پر از آب به سر مسی زد داور به مسی به خاطر وقت تلف کردن کارت زرد داد تا افتضاحش رو کامل کنه.

چقدر پیکه و متیو در دفع توپ هایی که خیلی راحت می تونستن باهاشون بازی سازی کنن بد کار می کردن و کرنر می دادن. متأسفانه زیاد باهوش به نظر نمی رسن. اصلاً نفس حضور پیکه در فوتبال، بالأخص در این سطح، و گرفتن چنین پولهایی به خودی خود این واقعیت رو که بیش از 3 میلیارد نفر در جهان با روزی کمتر از 2.5 دلار زندگی می کنن به خوبی توضیح می ده. شاید در یه دنیای متعادلتر، بهترین شانسش برای معروف شدن رقصیدن در میوزیک ویدیوهای همسرش بود.

راستی می شه گفت براوو امشب اولین مهار واقعیش رو دشت کرد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب داداش از اونور هم ببین چقدر موقعیت 100% والنسیا گل نشد!!

از اون نظر میگم که تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم
گور پدر والنسیا :D مهم ما 3 امتیاز رو بردیم .دقیقه 93 گل رو زدیم این سوزش عجیبی داره واسشون:)
من که بسی خوشحال شدم:D

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
براوو خوب گرفت ولی تو چند صحنه نزدیک بود سرمون رو باد بده یکی اینکه اون توپ که پیکه رو خط دراورد کدوم گلری اینطور میذار توپ از کنارش رد بشه حداقلش شیرجه بزنه مثل بگیم تلاش کردی.

من حسابی دقت کردم، فکر نمی کنم اون توپ وارد دروازه می شد. تقریباً داشت موازی با خط عرضی حرکت می کرد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اوفــــــــــــــــــــــــــ عجب بازی بود بسی حال کرد م که بردیم .واقعا" ظلم بود اگر نمیبردیم
ب
علیرضا با حرفت مخالفم .تو این بازی انریکه تفکراتش درست اجرا کرد :)
اگر این گوسفند رو تعویض نمیکرد مطئن باش اخراج میشد .تازه خیلی سوتی میداد .چند توپ اومد سمتش عین چی زارت میزد زیرش

در اینکه با این خریدای اول فصلمون توی دفاع چیزی به نام انتخاب بین خوب و خوب تر وجود نداره که کسی بحثی نداره ولی این حقیر سراپا تقصیر هیچ دفاعی رو بدتر از ماسکی نمی دونم.
به خدا فرصت نمیشه وگرنه تک به تک اشتباهات منجر به گلش رو در بالای هفتاد درصد زمان هایی که دفاع بوده رو دونه دونه می گذاشتم که ببینید.
منظورم این نیست که متیو خوبه و اون بد.منظورم اینه که هیچ کی بدتر از این ماسکی نیست برای دفاع.
متیو هم 3 میلیون می ارزید نه بیست تا.همون موقع هم همه دنیا می دونستن و نوشتن و مسخره کردن و صد تا کار دیگه ولی زوبی و دار و دسته قاتلای بارسا نفهمیدن.
کی بشه این باقی مونده های روسل برن و زوبی هم که مثل نهنگ قاتل افتاده به جون تیم همراهیشون کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Partido-la-jornada-13-de-la-li_54420915860_54145916424_724_270.jpg

تماشاگران ویژه بازی امشب ، اسکولز و نویل ...

Paul-Scholes-y-Gary-Neville-en_54420913612_54115221154_600_396.jpg

میشه گفت بارسلونا کلا چندمین تیم برتر جهان هستش؟

جانم ؟!
5.gif

.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
گور پدر والنسیا :D مهم ما 3 امتیاز رو بردیم .دقیقه 93 گل رو زدیم این سوزش عجیبی داره واسشون:)
من که بسی خوشحال شدم:D

دقیقا تو کامنت بعدیم میخواستم به شیرینی این 3 امتیاز و سوزش مخالفا تاکید کنم!:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من حسابی دقت کردم، فکر نمی کنم اون توپ وارد دروازه می شد. تقریباً داشت موازی با خط عرضی حرکت می کرد.
منظورت همون موقعیت دقیقه45 نیمه اول؟
بحث این نیست که اون موقعیت 100 گل میشه .طرف مثل کره دریبل خورد اونم در حد یه گلر اماتور .نه شیرجه ای نه چیزی فقط یه نمیه سر خورد بعد باقی ماجرا رو نگاه کرد!!!!!!!!!!!!!!!

در اینکه با این خریدای اول فصلمون توی دفاع چیزی به نام انتخاب بین خوب و خوب تر وجود نداره که کسی بحثی نداره ولی این حقیر سراپا تقصیر هیچ دفاعی رو بدتر از ماسکی نمی دونم.
به خدا فرصت نمیشه وگرنه تک به تک اشتباهات منجر به گلش رو در بالای هفتاد درصد زمان هایی که دفاع بوده رو دونه دونه می گذاشتم که ببینید.
منظورم این نیست که متیو خوبه و اون بد.منظورم اینه که هیچ کی بدتر از این ماسکی نیست برای دفاع.
متیو هم 3 میلیون می ارزید نه بیست تا.همون موقع هم همه دنیا می دونستن و نوشتن و مسخره کردن و صد تا کار دیگه ولی زوبی و دار و دسته قاتلای بارسا نفهمیدن.
کی بشه این باقی مونده های روسل برن و زوبی هم که مثل نهنگ قاتل افتاده به جون تیم همراهیشون کنه
علیرضا بحثم این نیست که ماسکی بده یا خوبه .در اون شکی نیست که ماسکی دفاع نیست
من منظورم اون تعویض انریکه بود . اون گوسفند پیر رو بیرون اورد بهترین کار ممکن بود 192 قدشه نگردو مثل چی بالای سرش ضربه کله میزد خاک تو سرش کنند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نمردیم و ما هم امتیاز دقایق پایانی گرفتیم :general210:

علیفر نمک شبکه 3 هست ، زیاد بهش گیر ندید ، یه جورایی خیابانی میاد پیش این بنده خدا خط میگیره ... :cool:
اگه کسی بدونه فوتبال با توپ گرد بازی میکنن میدونه انریکه عمرشو مهاجم بوده !!
438.gif

علی فر انگار دوران اوجش رو داره طی می کنه.دیروز هم بازی منجستر رو داده بودن بهش
درکی از روز و شب هم نداره.بازی نیمه شب چنان یهویی صدا رو رو سرش می گیره که اگر در دسترس بود چنان می زدمش که تا صور اسرافیل نفسش در نیاد.
البته امثال این علیفر نیاز هستند که بفهمیم سازو کار استخدام و نظارت تو این مملکت چطوری کار می کنه.با هر سیستم ارزیابی کیفی به درد نخور و نا کارایی تا به حال باید می فهمیدن که این بابا در کنار خیلی دیگه از دوستان اصلا مینیمم های لازم رو هم نداره چه برسه آنتن پخش زنده و داوری مسابقه گزارشگری و استاد خونده شدن و این حرف ها.
واقعا باید تاسف خورد به ....

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
بچه ها من نتم قطع بود . الان تونستم بیام و پیام بذارم . واقعا گل بوسکتس خستگی کار رو از صبح تا حالا از تنم در آورد. و خداروشکر که فاصله با غیرعادی ها تو جدول بیشتر از این نشد .
در ضمن گزارش علیفر هم خدائی خیلی سوتی بود . هرچند که صداشو دوس دارم ولی کلا چرت و پرت زیاد می گه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
علی فر انگار دوران اوجش رو داره طی می کنه.دیروز هم بازی منجستر رو داده بودن بهش
درکی از روز و شب هم نداره.بازی نیمه شب چنان یهویی صدا رو رو سرش می گیره که اگر در دسترس بود چنان می زدمش که تا صور اسرافیل نفسش در نیاد.
البته امثال این علیفر نیاز هستند که بفهمیم سازو کار استخدام و نظارت تو این مملکت چطوری کار می کنه.با هر سیستم ارزیابی کیفی به درد نخور و نا کارایی تا به حال باید می فهمیدن که این بابا در کنار خیلی دیگه از دوستان اصلا مینیمم های لازم رو هم نداره چه برسه آنتن پخش زنده و داوری مسابقه گزارشگری و استاد خونده شدن و این حرف ها.
واقعا باید تاسف خورد به ....

شاید اگه اینقدر ازش انتقاد نمیشد راحت ِ راحت برش میداشتن ولی وقتی انتقاد میشه مثل کبک سرشون رو میکنن زیر برف و خودشونو به نفهمی و نشنیدن میزنن ، شما دقت کنی بقیه ارکان جامعه هم متاسفانه این دفاع احمقانه و سرسختانه رو میتونی ببینی ! :android35:

آئودی خسته نشد اینقدر به بازیکنی ما و رئال ماشینای جدیدشو داد ... :angrybirds8:

Luis-Suarez-contento-con-su-nu_54420295415_54115221154_600_396.jpg

Luis-Enrique-posa-delante-de-u_54420804568_54115221154_600_396.jpg

Messi-se-sube-a-su-nuevo-Audi-_54420804011_54115221154_600_396.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
الان در حال حاضر مثلا تیم هارو تو جهان رده بندی میکنن بارسلون چندیم تیم هستش؟:general609:

دایم در حال تغییره ، البته رده بندی فیفا منظورم هست وگرنه رده بندی بیشترین هوادار و پرارزش ترین از نظر مالی و ... که بحثش جداست .

.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
بوسکتس: با تمام وجود به توپ ضربه زدم

بارسلونا به لطف گل ثانيه پاياني بوسکتس موفق شد تا والنسياي شايسته و سختکوش را در مستايا مغلوب کند.
00997468.jpg

سرخیو بوسکتس که شاید سالی یک گل به ثمر برساند، در این بازی ناجی بارسا و لوئیس انریکه شد. او سرمست از کسب این پیروزی باارزش، به خبرنگاران گفت:

دیدار دشوار مقابل والنسیا

می دانستیم که بازی دشواری پیش رو داریم.والنسیا امسال تیم بسیار خوبی دارد. با بازیکنان و مربی جدید، بسیار پرشور و پر حرارت بازی می کنند. خوش شانس بودیم که در ثانیه آخر به گل رسیدیم. این پیروزی، اعتماد به نفسمان را بیشتر خواهد کرد. بی اندازه خوشحالم.

بارسا در آستانه از دست دادن دو امتیاز بود

برای ما هیچ وقت مساوی ارزش ندارد.تا لحظه آخر برای پیروزی جنگیدیم. دقایق آخر، مدام در حال حمله کردن بودیم و در نهایت یک کرنر به دادمان رسید. پس از اینکه ضربه آلوس را دروازه بان والنسیا مهار کرد و توپ زیر پای من افتاد، با تمام وجود به توپ ضربه زدم.

چرا بازی اینقدر برای شما مشکل شد؟

فوتبال همین است.آنها هم مثل ما موقعیت های خوبی داشتند.البته کنترل بازی بیشتر در اختیار ما بود و آنها در صدد استفاده از ضد حملات بودند.در این بازی ها تجربه خیلی بکار می آید و از همین مساله برای رسیدن به پیروزی استفاده کردیم.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
انریکه به درد تیم نمیخوره . . .
هیچ نقشی به عنوان مربی تا اینجا نداشته ، فقط صندلی خالیه نیمکتو پر کرده
نه برنامه ای داره . . نه استراتژی . . نه جای امیدی گزاشته .
به شخصه با اینکه تاتا و تیتو رو چندان بعد پپ قبول نداشتم اما انریکه 20% اونا هم خلاقیت و برنامه نداره .
هر اتفاقی تو زمین میوفته رو بازیکنامون رقم میزنن .
بارسلونای کنونی به هوش مسی و خلاقیت نیمار و سوارز وابسته شده ، باور کنید اگه مسی رو نداشتیم اون پیراهن بارسا تو تن بازیکنای دیگه سنگینی میکرد .
با اینکه بُردیم ، و بازیای زیاد دیگه ای هم در لیگ خواهیم برد ، ولی مطمعنا تو چمپینز صد در صد این تیم به مشکل میخوره ، امسال حتی فکر نمیکنم لالیگا رو ببریم ! کاپی که زمان پپ عادی بود . . .
یاد بازی با اینتر مورینیو افتادم تو چمپینز . . ۹۰ دقیقه حمله ، تو ۹۰ دقیقه ارنج 20 دفه عوض میشد ، با اینکه باختیم ولی خوشحال بودیم ، چون باختمون شرف داشت به این تیپ بردنا. چقد با برنامه . . . همین بازیکنا بودنا ! زمان زیادی نگذشته از اون موقع . . وقتی چپ و راست کاپ گرفتن و توپ طلا گرفتن و هر کوفت و زهر ماری بود مال بارسا بود ، خود به خود بازیکنا رو مغرور کرد ❗
داگلاس . . . فرمالن . . . متیو . . . اُفت بوسکتس ، آندرس ، آلوز ، ۲ سال محرومیت رو با اینا باید گذروند . .
باور کنید اگه آندرس نصف اون اینیستای یکی دو سال پیش باشه باز میشه امیدوار بود

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
بالا