- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
میگن اثبات شی نفی ما عدی نمی کند.تاتا هم بازی های ناامید کننده داشت ولی مهم روند کلیه که به نظرم تاتا اگه خوب نبود حداقل از انریکه خیلی سرتر بود ، من تعجبم اینه که یادمه انریکه حداقل تو همین تاپیک خیلی طلبه داشت بر عکس تاتا که بدترین مربی تاریخ فوتبال شده بود و با مویس مقایسه میشد و اخراجش از نون شب هم واجب تر بود مثل پدرو که اونم اخراجش از نون شب واجب تر بود !
* خودتونو خسته نکنید تا مدیریت درست نشه بحث های مربی و بازیکن و ... بحث فرعیه .
* یادش بخیر تاتا ، دفعه قبل که به سیتی خوردیم خیلی راحت بردیمشون تازه اونموقع سیتی خیلی از الان سرحال تر و بهتر بود ...
.
گندکاری های تاتا قرار نیست با خرابکاری های انریکه توجیه بشه. نیم فصل دوم پارسال یه فاجعه به تمام معنا بود. هم از کیفیت بازی هم نتیجه گیری.
در مورد تاتا خیلی گفته شده ولی حرف درست رو خودش چند وقت پیش گفت که هر کاری در بارسا کردم اشتباه بود.
انریکه تصور میکنم همین جا هم گزینه اول دوم و بلکه سوم هیچ کس نبود. طبیعی بود وقتی زوبی توکیسه ش گزینه هایی داشت که باید تو محلات تیم میگرفتن به انریکه راضی باشیم.
بماند که به قول شما تا مدیریت فعلی تغییر نکنه این حرف ها بی فایده ست.
تمام تابستون دنبال فروختن الوز بودن آخرش در آخرین لحظه این داگلاس رو میخرن که توی خود برزیل هم مایه خنده بود. اصلا هیچ کدوم از کارهاشون حساب کتاب نداره. من نمیفهمم تو جلسه فنی هاشون چی رد وبدل میشه.