• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امشب رای دادگاه معلوم میشه ؟
پس چرا هیچ سایتی چیزی نمیذاره ؟
مهمترین خبرشون ازدواج قریب الوقوع مسی تو ایتالیاست ...
s%20%289%29.gif

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اریک آبیدال: من بازنشسته می شوم و هیچ برنامه ای برای آینده ندارم
j3icqzfwhmemyg3cy9a1.jpg

امروز، اریک آبیدال، بازیکن المپیاکوس و سابق بارسلونا به دلایل شخصی بازنشستگی اش از دنیای فوتبال را اعلام کرد.

بنا به گزارش AS، امروز وی در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "امروز، به طور رسمی تصمیم گرفتم که اینجا در المپیاکوس از دنیای حرفه ای فوتبال بازنشسته شوم."

این بازیکن دلیل بازنشستگی اش را دلایل شخصی اعلام کرد و با وجود اینکه تأیید کرد پیشنهادی برای حضور در کادر فنی بارسلونا دریافت کرده است، اما هنوز نمی داند چه تصمیمی برای آینده اش خواهد گرفت.

بعد تشکر از رئیس باشگاه، آبیدال تأیید کرد که المپیاکوس "باشگاهی فوق العاده" و "فوق العاده حرفه ای" است و مشتاق است تا قدردانی ویژه ای از سرمربی اسپانیایی تیم، یعنی میشل داشته باشد.

انتظار می رود که آبیدال فردا آخرین بازی خود در لیگ یونان را مقابل کالونی انجام دهد.

در رابطه با آینده اش، آبیدال گفت که می خواهد از دنیای فوتبال کناره گیری کند و با دوستان و خانواده اش وقت بگذارند اما به این موضوع نیز اشاره کرد که پیشنهادی برای ماندن در المپیاکوس با عنوانی دیگر دریافت کرده و همچنین پیشنهادی از باشگاه سابق خود، یعنی بارسلونا در اختیار دارد...
------------------
نـیمار: فصل گذشته خوب بودم، اما امسال بیشتر می خواهم
neymar-3.jpg

نیمار، بعد از پشت سر گذاشتن سال اول حضورش در بارسلونا که سایه های بیشتری نسبت به روشنایی ها به دنبال داشت و تا حد زیادی درگیر مسائل قضایی مبلغ انتقالش از سانتوس شده بود، اکنون در حال جا افتادن است و تعداد گل هایی که تاکنون به ثمر رسانده با کل فصل گذشته برابری می کند. اما او راضی نیست.

نیمار در مصاحبه با Sport گفت: "فکر می کنم می توانم خیلی بیشتر از این کار کنم، من فصل گذشته خوب بودم، اما امسال بیشتر می خواهم."

ملی پوش برزیلی با تمجید از لیونل مسی نیز افزود: "بازی کردن در کنار بهترین بازیکن دنیا آسان است. همیشه بازی کردن با بهترین ها آسان تر از کسانی است که 'کم و بیش' خوب هستند.بازی کردن با او مایه افتخار است. وقتی او را از دور دیدم، زمانی که در برزیل بودم، او برای من به مانند یک بت بود. من فکر می کردم که او بهترین است. حالا هم به اندازه کافی به او نزدیک هستم تا ببینم بله، همینطور است."
------------------

the-front-MD-dec-20-2014.jpg

مهاجم بارسلونا آخرین تاتوی خود را نشان می دهد : یک ببر

نیمار : من لیگ قهرمانان و گلزنی در فینال را می خواهم

من هنوز می توانم بیش از اینها را به باشگاه دهم

بارسا همراه با نیمار در نزدیکی پایان سال به همراه یک پیروزی

عکسی از ال موندو : اودگارد 16 ساله مروارید نروژی به بارسلونا رسید

آبیدال کفش های خود را آویخت

the-front-sport-dec-20-2-14.jpg

روزنامه اسپورت اسپانیا با چاپ عکسی از نیمار تیتر (( مصاحبه ای از نیمار )) را برگزید

من هنوز می توانم بسیار بهتر از این بازی کنم

در این سال احساس می کنم که بارسلونا خانه من است

از زمانی که بچه بودم قهرمانی در چمپیونزلیگ را در خواب می دیدم و در حال حاضر خودم را در برلین میبینم

او امروز در برابر کوردوبا بازی خواهد کرد

نگین فوتبال نروژ در بارسلونا : بارسلونا قصد دارد اودگارد را متقاعد کند
++++++++++++++
این خبر محرومیت چی شد.:general210:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پيش بازي بارسلونا-کوردوبا

دو تيم بارسلونا و کوردوبا، امروز در ورزشگاه نوکمپ بارسلونا در هفته ي شانزدهم لاليگا به مصاف يکديگر خواهند رفت.
00998859.jpg

به گزارش "ورزش سه"، آبی اناری ها در صورت کسب پیروزی در این بازی، خود را به یک امتیازی رئال خواهند رساند، هر چند که مادرید یک بازی کمتر از آنها انجام داده است.

بارسلونا

شاگردان لوئیس انریکه مارتینز، پس از یک تساوی نا‌امید کننده مقابل ختافه، حالا به دنبال جبران و بازگشت به روند پیروزی ها در لالیگا هستند. بارسا در حال حاضر با کسب 35 امتیاز از 15 بازی، در رده ی دوم جدول بوندس لیگا قرار دارد و 4 امتیاز با رئال فاصله دارد. سپیدپوشان در حال حاضر در کشور مغرب برای برگزاری جام باشگاه‌های جهان هستند و بازی آنها با تاخیر برگزار می‌شود و بارسلونا در صورت کسب پیروزی می‌تواند خود را به یک امتیازی آنها برساند. بارسا در 5 بازی اخیر خود، 4 پیروزی و 1 تساوی کسب کرده و در حال حاضر تیم آماده ای نشان داده است. نیمار و دنی آلوس برای بازی قبلی بارسا مصدوم بودند ولی به نظر می‌رسد شرایط ستاره ی برزیلی برای حضور در خط حمله ی بارسا مهیا باشد.

کوردوبا

شاگردان میروسلاو دوکیچ، با کسب 11 امتیاز از 15 بازی در رده ی نوزدهم جدول قرار دارند و وضعیت خوبی را سپری نمی‌کنند. در 5 بازی اخیر خود، 2 تساوی، 2 شکست و یک پیروزی کسب کرده اند. در دو بازی اخیر خود مقابل بارسا که در طول 3 سال گذشته برگزار شده، آنها 2 شکست تجربه کرده اند که نتیجه ی 5-0 نیز متعلق به یکی از دیدارهاست. آنها هیچگاه موفق به کسب پیروزی مقابل بارسا نشده و در 7 بازی اخیر به جز یک بازی، همیشه بیش از 3 گل دریافت کرده اند. کوردوبا بازیکن مصدومی برای این دیدار نخواهد داشت.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دو تا ارسال از سمت چپ راکیتیچ رو مقایسه کنید با حضرت استاد. دفاع راست کوردوبا رسما کشک تشریف دارند و باز هم هیچ در هیچ.
انریکه ساکس

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خسته شدم از این بازی یکنواخت و کسل کننده ... راکیتیچ یه استاد در فرستادن پاسهای عمقی هوایی هست ، از اونطرف سوارز استاد گل کردن و استفاده از این توپها ، هیچ استفاده ای نمیبریم ، همش پاسکاری پشت محوطه ...
واقعا نمیدونم هدف مربی عزیزمان از اینکه دقیقه 65 توی نئوکمپ جلوی یه تیم قعر جدولی 2-0 جلو هستیم و ژاوی رو به بازی میاره چیه ؟ این همه مهره برای به بازی آوردن و تست کردن وجود داره ...
شاید میخواد این جوانک تازه به بارسا اومده رو محک بزنه :general208:

n_20141220011453_luis_enrique_en_disneylandia.jpg

.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی رو پنج هیچ داریم می بریم و هیچ حس خوبی ندارم.
با همین کیفیت بازی به راحتی میتونیم تا آخر فصل ده پونزده امتیاز دیگه از دست بدیم.
مسی از دو تا موقعیت مرده دوتا گل ساخت. حیف این فوق فوتبالیست که اسیر این مدیریت... شده.
این بارسا متاسفانه کماکان به جراحی نیاز داره.
اگر این تیم هرجامی رو امسال بگیره مسی و دو سه تا بازیکن دیگه مون گرفتن و نه هیچ کس دیگه ای.
با این که جایی بازیش میده که باید با تلسکوپ دروازه رو بیینه باز هم این طوری گل میزنه و جریان سازی میکنه.
من نمیفهمم چرا آرایش تیمی رو تغییر نمیدن اینا؟
شما دو تا سنتر فوروارد نابفه دارید و یه نیمار که میتونه بهترین فانتزی باز ممکن باشه. خب بذارش پشت سر مسی و سوارز خودت رو خلاص کن دیگه.

بقیه حرف ها هم که دیگه خودم حالم بد میشه از تکرارشون

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی که دوستان همه چی فرمودن جای برایه تکرا بحث نیست.!
در هر صورت برام فرقی نمیکنه چه تیم بد بازی کنه چه خوب .فقط مهم 3 امتیازه که کامل بگیریم .و من از این خوشحالم . دوست ندارم امتیاز از دست بدیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای بابا مسی هتریک نتونست کنه ناراحتم
گل دومش عجب استوپی کرد
مرسی سوارز بلاخره گل زد:D

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دوستان، به نظرتون مونتویا با وجود تمام ضعف ها بهتر از آلوس نیست؟ (حداقل آلوس دو سه فصل اخیر)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان، به نظرتون مونتویا با وجود تمام ضعف ها بهتر از آلوس نیست؟ (حداقل آلوس دو سه فصل اخیر)
نه .اینطور من میبینم این بشر حتی از الوز در دوران افتم ضعیف تره
شاید به دلیل اینکه میدان بهش ندادن !
----------
حس میکنم محرومیت نقل انتقالات لغو نشده .یه جورای فکر میکنم میدان دادن مونتویا به این دلیل بوده تا نره!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انريکه: اختلاف 4 امتيازي با ریال قابل جبران است
00990796.jpg

لوئیس انریکه در نشست خبری پس از بازی، به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت. چکیده این مصاحبه در زیر می آید :

ژاوی گفته که احساس می کند در اطراف باشگاه نکات منفی وجود دارد. نظر شما چیست؟

من چنین چیزی ندیده ام.فقط سعی می کنم با خوشبینی به مسائلی که به نفع تیمم است توجه کنم. ایده ما تغییر نمی کند. همیشه می خواهیم بهتر شویم.

کوردوبا و حرف های تند مربی این تیم در نشست خبری

من هیچوقت در مورد حریفانمان قضاوت نمی کنم. تنها می توانم یک چیز به شما بگویم. کوردوبا خیلی شبیه به تمام تیم های دیگری که به نوکمپ می آیند، بازی کرد.

پدرو

پدرو می تواند بازیکنی باشد که سال ها خط حمله بارسا را بیمه کند. او یک بازیکن کلاس بالاست و بازدهی او فوق العاده است.

اودگارد نروژی

منظوتان همان بازیکن 16 ساله است؟ شنیده ام تیم های زیادی خواهان او هستند. در نهایت خود اوست که تصمیم می گیرد به کدام باشگاه برود.

مشکلات بارسا در بازی های بیرون خانه

مشکل شخصیتی نداریم. بارسا تنها تیمی است که در خانه و بیرون خانه به یک شکل بازی می کند. ما در هر زمینی بر حریف مقابلمان تسلط داریم اما برخی مسائل دیگر در بازی های خارج از خانه، باعث بروز مشکلات می شوند.

فاصله 4 امتیازی با ریال

مقابل سلتا در شرایطی بازی را باختیم که 4 توپ به تیرک زدیم. در برخی بازی ها واقعا بدشانسی آورده ایم. در غیر اینصورت جایگاهمان در جدول بالاتر می بود. بخاطر این اختلاف 4 امتیازی نباید تیم را خرد کرد.این اختلاف قابل جبران است.ما برنامه هایی داریم و بر آن اساس حرکت می کنیم. فصلی طولانی در پیش است و بهتر می شویم. البته بازی های دشواری پیش روی ماست. در برنابئو آشکارا ضعیف تر از ریال بودیم. اما باخت به پی اس جی می توانست اتفاق نیفتد. من هم دوست داشتم الان صدرنشین لالیگا باشیم.

سوارز

بازیکنانی همچون سوارز، برای افزایش اعتماد به نفسشان باید گلزنی کنند و هر چه این کار را بیشتر انجام دهند، اطمینانشان بیشتر خواهد شد. گلزنی مهم است اما همیشه تعیین کننده نیست. سوارز بازیکنی بسیار مفید و در خدمت تیم است، حتی اگر گل نزند.

نیمار

مصدومیت او برطرف شده اما فقط یک جلسه با ما تمرین کرده بود. او را وارد لیست کردم اما چون بازی پیچیده و دشوار نشد، ترجیح دادم ریسک نکرده و از او استفاده نکنم.
-------------------
واکنش پدرو به پیشنهاد آرسنال
barcelona-spain-december-20-pe-54422665849-54115221152-960-640.jpg

اختصاصی بارسا نیوز/ واکنش پدرو مهاجم اسپانیایی بارسلونا به پیشنهاد تیم آرسنال

پدرو پیشنهاد 33 میلیونی آرسنال؟نه هرگز!بارسا خانه ی من است

a.mozafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ترابر نیوز:
n00063974-b.jpg

تیم بارسلونا در چارچوب هفته شانزدهم رقابتهای لالیگای اسپانیا عصر امروز شنبه پذیرای کوردوبا بود که تیم نوزدهم جدول رده‌بندی را با 5 گل بدرقه کرد تا در آخرین بازی لالیگایی خود در سال 2014 شادی را برای هواداران خود به ارمغان بیاورد. در این بازی پدرو(2)، لوئیس سوارز(53)، جرارد پیکه(80) و لیونل مسی(82 و 90) برای بارسلونا گلزنی کردند. گلی که سوارز در اوایل نیمه دوم به ثمر رساند نخستین گل او در لالیگا به حساب می‌آید. بارسلونا با این برد 38 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به رئال مادرید و یک امتیاز کمتر نسبت به این تیم در رده دوم جدول رده‌بندی ایستاد.

توقف منچستر یونایتد بعد از شش برد متوالی
تیم فوتبال منچستر یونایتد که بعد از شش برد متوالی خود را به رده سوم جدول رده‌بندی لیگ برتر رسانده بود شنبه شب در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر انگلیس در زمین تیم استون ویلا یک بر یک متوقف شد. کریستین بنتکه در دقیقه 18 گل نخست بازی را برای میزبان به ثمر رساند اما رادامل فالکائو در دقیقه 53 با ضربه سر خود کار را به تساوی کشاند. استون ویلا از دقیقه 65 با اخراج گابریل آگبونلاهور 10 نفره به کار خود ادامه داد. منچستر یونایتد با این تساوی 32 امتیازی شد و در رده سوم جدول باقی ماند. چلسی و منچستر سیتی با 39 امتیاز به ترتیب در رده‌های اول و دوم قرار دارند.
در سایر دیدارهای روز شنبه انگلیس و دیگر لیگهای معتبر اروپا نتایج زیر به دست آمد:

a.mozafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بارسا در هفته گذشته در یک دیدار نا‌امید کننده در مقابل ختافه به تساوی دست یافت تا فاصله امتیاز با رئال مادرید به 4 برسد.

بارسلونابا نظر لوئیس انریکه با این نفرات وارد زمین شد:

دروازه‌بان: براوو

مونتویا، پیکه، ماسکرانو، آلبا، راکیتیچ، بوسکتس، اینیستا، پدرو، سوارز، مسی

سیستم: 3-3-4

بارسلونا 5- کوردوبا صفر

برای بارسا پدرو در دقیقه 2 و سوارز در دقیقه 51، پیکه در دقیقه 80 و مسی در دقیقه 82 و 90 موفق به گلزنی شدند.

در این دیدار مسی نتوانست دروازه کوردوبا را باز کند تا در نبود رونالدو تغییر در جدول گلزنان ایجاد نشود.

بارسلونا در حالی به مصاف کوردوبا رفت که رئال مادرید صدرنشین لالیگا در چارچوب مسابقات باشگاه‌های جهان‌ امشب به مصاف سن لورنزو آرژانتین خواهد رفت.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نه نشده.
مطمئنا" لغو نشده .پس بهتره به فکرش نباشیم
اینطور بوش میاد لغو نشده
شاید هم بی خبری خوش خبریه. البته در نظر بگیرید به هر دلیل آخر هفته اونها اعلام نشد. دیگه میره تا دو شنبه طبیعتا. از طرفی ممکنه با توجه به اینکه بازی داشته تیم دیشب خود مدیریت درخواست کرده باشند که بعد از بازی اعلام بشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
آبيدال: براي زندگي به بارسلونا بر مي گردم
part-par-par8058603-1-1-0.jpg

آبیدال که روزهای آخر فوتبال خود را در باشگاه المپیاکوس یونان سپری کرد، از این تیم و از کشور یونان به نیکی یاد کرد و گفت:" یونان کشوری با مردمان خوب است. المپیاکوس هم باشگاهی بزرگ است که همواره در حال بهتر شدن است.

از سوی این باشگاه، پیشنهادی برای کار در تیم های پایه ای دریافت کرده ام. با این حال، خانه من بارسلوناست و من برای زندگی به این شهر باز می گردم.

از بارسا هم پیشنهاد مشابهی دارم ولی برای فکر کردن، زمان کافی در اختیارم است.در زندگی شخصی و حرفه ای، همواره احساس یک مبارز و جنگجو را داشتم. به عقب که نگاه می کنم، از تمام آنچه که در دوران فوتبالم انجام دادم، احساس رضایت می کنم."
--------------------
اینیستا سکان دار بارسا
iniesta-brillo-centro-del-campo-ante-cordoba-1419095007586.jpg

اختصاصی بارسا نیوز/ به نقل از اسپورت هافبک بارسلونا ، آندرس اینیستا پس از گذراندن چند بازی دور از تیم بدلیل مصدومیت اکنون رو به بهبود است و در بهترین شرایط به سر می برد . لوییس انریکه نیز بخوبی از اهمیت کاپیتان بارسا برای تیم با خبر است و به همین دلیل دقایقی از بازی های گذشته را برای پیشرفت تدریجی در اختیار او قرار داده است .

در برابر کوردوبا هنگامیکه که بازی با گل های پدرو و سوارز پیش می رفت در دقیقه 75 اینیستا جای خود را به رافینیا داد . بهبودی اینیستا و رسیدن به بهترین فرم خود برای باشگاه که می خواهد برای تمام عناوین مبارزه کند کلیدی است . او در 75 دقیقه ای که در میدان بود 69 پاس را برای هم تیمی های خود مهیا کرد .
-------------------
اورتون خواهان جرارد دولوفئو
deulo.png

اختصاصی بارسا نیوز / بازیکن 20 ساله بارسلونا سال گذشته بصورت قرضی در اورتون به سر برد و از حضور در گودیسون پارک لذت برد . با آمدن لوییس انریکه او برای بازی در تیم اول به بارسلونا فراخوانده شد اما سرانجام او بار دیگر بصورت قرضی راهی سویا شد . به نظر می رسد که دولوفئو در حال حاضر آماده است کاتالانها را ترک کند و با یک قرار داد دائمی به تافی ها بپیوندد . روبرتو مارتینز سرمربی اسپانیایی اورتون نیز مشتاقانه منتظر این اتفاق است .

بر اساس گزارش دیلی استار باشگاه اورتون می خواهد پیشنهادی 8 میلیون پوندی برای این بازیکن جوان ارائه کند .
------------------------
آمار بارسلونا در سال 2014
lionel-messi-29020.jpg

اختصاصی بارسا نیوز/ اینفوگرافیک از عملکرد تیم بارسلونا در سال 2014 را در این تصویری مشاهده میکنیم:

gmj7_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4-%DB%B1%DB%B2-%DB%B2%DB%B1-%DB%B1%DB%B5-%DB%B5%DB%B8-%DB%B1%DB%B0-1.png
-----------------
تعداد گل های که بارسلونا با ضربه سر در سال 2014 به ثمر رساند
pykhh4.jpg

اختصاصی بارسا نیوز/تعداد گل های که بارسلونا با ضربه سر در سال 2014 به ثمر رساند:

پیکه:4

مسی:2

راکیتیچ:2

بارترا:1

پویول:1

فابرگاس:1

الکسیس:1

نیمار:1

پدرو:1
-------------------------
همین مونده دلوفئو رو بفروشیم .اورتون اون توبره گداییتون رو جای دیگه پهن کنید.
وای امار گل سر کورمون کرد!!!! عجب اماری:general710:
-------------
این خبر محرومیت چی شد:general710:
-------------
دوستان کیا امروز خبر ورزشی شبکه 3 ساعت 6:45رو دیدن ؟؟؟
:general304::general304::general304: تصویر یکیرو دراوردن که همبازیانش داشتن بخوشحالی میکردن بعد قیافه اون بازییکن دیدنی بود:general304::general304:
هر کی اینو دیده میدونه منظورمو کی میگم .
جالبه میگن ادم باشخصیت و اخلاق خوبی داره :general709: ارواح عمشون .
جالبه
-----------------------

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
-------------------------
همین مونده دلوفئو رو بفروشیم .اورتون اون توبره گداییتون رو جای دیگه پهن کنید.
وای امار گل سر کورمون کرد!!!! عجب اماری:general710:
-------------
این خبر محرومیت چی شد:general710:
-------------
دوستان کیا امروز خبر ورزشی شبکه 3 ساعت 6:45رو دیدن ؟؟؟
:general304::general304::general304: تصویر یکیرو دراوردن که همبازیانش داشتن بخوشحالی میکردن بعد قیافه اون بازییکن دیدنی بود:general304::general304:
هر کی اینو دیده میدونه منظورمو کی میگم .
جالبه میگن ادم باشخصیت و اخلاق خوبی داره :general709: ارواح عمشون .
جالبه
-----------------------
دلوفو آینده داره حیفه
محرومیت هم امروز تعطیل بوده طبیعتا رای اگر اعلام بشه فردا به بعده

اخبار نمی بینم ولی به نظرم کریس دیشب سر گل دوم خوشحال نبود و شاکی بود.شاید دلش می خواست توپ می خورد به دروازه بان و می افتاد جلوی پاش تا باز هم یه گل سخت دیگه بزنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دلوفو آینده داره حیفه
محرومیت هم امروز تعطیل بوده طبیعتا رای اگر اعلام بشه فردا به بعده

اخبار نمی بینم ولی به نظرم کریس دیشب سر گل دوم خوشحال نبود و شاکی بود.شاید دلش می خواست توپ می خورد به دروازه بان و می افتاد جلوی پاش تا باز هم یه گل سخت دیگه بزنه
اره دلوفئو بازیکن خوبیه .حیفه
من منتظر اخبار باشگاه ایران بودم که اینو دروردن بقیه داشتن واسه جام بالا پایین میپریدن بعد طرف عینهو کسیکه مامانش مرده بود اونطور بود
خداشاهده نزدیک بود گریه کنه:general304:
++++++++++++
چند روز پیش بازی بارسا واسپانیول رو که دانلود کردم کامل دیدمش
اوف این راکتیچ عجب ارسالهای میکرد
چرا ارسالها رو نمیدن به راکتیچ؟؟جای سواله
گل مسی فوقالعاده زیبا و عالی بود .به زور تو بازیهای کامپیوتری میشه دید.این بشر کینگ برازندشه واقعا"

Last edited:
بالا