*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
لوئیز انریکه:امکان تمدید قرارداد آلوز؟این چیز ها را در عموم مطرح نکنید
--------------
آژاکس با اونانا به توافق رسید
------------------
احسنت بر مسئولان کارشون درسته به مولا!!!
اختصاصی بارسا نیوز | لوئیز انریکه:تصمیمCAS ؟ مسلما ما انتظار تصمیم دیگری داشتیم ولی ما ترکیب خوبی در اختیار داریم و این تصمیم می تواند برای بازیکنان تیم B انگیزه ایجاد کند.
بازیکنانی که در حال ترک تیم هستند؟آن ها می توانند با باشگاه صحبت کنند. اگر آن ها می خواهند بدون رضایت تیم را ترک کنند،باید قیمت آزاد را بپردازند.
امکان تمدید قرار داد آلوز؟ این چیز ها را در عموم مطرح نکنید،آلوز بایکن مهمی است. من از عملکرد اون رضایت دارم.
بازیکنان زیادی در تیم B هستند که من آن ها را دوست دارم، بازگشت بازیکنان قرضی؟ فکر می کنم آن ها قادر به بازگشت هستند،ما باری تاییدیه درخواست دادیم.
بازیکنانی که در حال ترک تیم هستند؟آن ها می توانند با باشگاه صحبت کنند. اگر آن ها می خواهند بدون رضایت تیم را ترک کنند،باید قیمت آزاد را بپردازند.
امکان تمدید قرار داد آلوز؟ این چیز ها را در عموم مطرح نکنید،آلوز بایکن مهمی است. من از عملکرد اون رضایت دارم.
بازیکنان زیادی در تیم B هستند که من آن ها را دوست دارم، بازگشت بازیکنان قرضی؟ فکر می کنم آن ها قادر به بازگشت هستند،ما باری تاییدیه درخواست دادیم.
آژاکس با اونانا به توافق رسید
اختصاصی بارسانیوز/باشگاه آژاکس امستردا با اندره اونانا به توافق رسید.قرارداد این دروازه بان در پایان ماه ژوئن با بارسلونا به اتمام می رسد.باشگاه آژاکس قصد دارد با اونانا قراردادی سه ساله امضا کند.اونانا متولد 2 اپریل سال 1996 است.او در کامرون به دنیا امد.اونانا در سال 2010 به بارسا امد.او در این فصل برای تیم زیر 19 سال به میدان رفت
منبع:سایت رسمی آژاکس
منبع:سایت رسمی آژاکس
احسنت بر مسئولان کارشون درسته به مولا!!!