• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لوئیز انریکه:امکان تمدید قرارداد آلوز؟این چیز ها را در عموم مطرح نکنید
pic-2015-01-03-entreno-54-v1420294598-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | لوئیز انریکه:تصمیمCAS ؟ مسلما ما انتظار تصمیم دیگری داشتیم ولی ما ترکیب خوبی در اختیار داریم و این تصمیم می تواند برای بازیکنان تیم B انگیزه ایجاد کند.

بازیکنانی که در حال ترک تیم هستند؟آن ها می توانند با باشگاه صحبت کنند. اگر آن ها می خواهند بدون رضایت تیم را ترک کنند،باید قیمت آزاد را بپردازند.

امکان تمدید قرار داد آلوز؟ این چیز ها را در عموم مطرح نکنید،آلوز بایکن مهمی است. من از عملکرد اون رضایت دارم.

بازیکنان زیادی در تیم B هستند که من آن ها را دوست دارم، بازگشت بازیکنان قرضی؟ فکر می کنم آن ها قادر به بازگشت هستند،ما باری تاییدیه درخواست دادیم.
--------------
آژاکس با اونانا به توافق رسید
199803-199802-anana-558-2-600x338-600x338.jpg

اختصاصی بارسانیوز/باشگاه آژاکس امستردا با اندره اونانا به توافق رسید.قرارداد این دروازه بان در پایان ماه ژوئن با بارسلونا به اتمام می رسد.باشگاه آژاکس قصد دارد با اونانا قراردادی سه ساله امضا کند.اونانا متولد 2 اپریل سال 1996 است.او در کامرون به دنیا امد.اونانا در سال 2010 به بارسا امد.او در این فصل برای تیم زیر 19 سال به میدان رفت

منبع:سایت رسمی آژاکس
------------------
احسنت بر مسئولان کارشون درسته به مولا!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اسامی بازیکنان دعوت شده برای دیدار با سوسیداد
pic-2015-01-03-entreno-15-v1420363005-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز /تیم فوتبال بارسلونا امشب باید در آنوئتا به مصاف رئال سوسیداد برود . دنی آلوز چراغ سبز کادر پزشکی را دریافت کرده است و می تواند تیم را همراهی کند . لوییس انریکه اسامی بازیکنان دعوت شده برای سفر به سن سباستین را اعلام کرد . 18 بازیکن دعوت شده به اردو به این شرح هستند : براوو ، تر اشتگن ، پیکه ، متیو ، آلبا ، مونتویا ، دنی آلوز ، بوسکتس ، ماسکرانو ، ژاوی ، اینیستا ، راکیتیچ ، رافینیا ، پدرو، مونیر ، نیمار ، سوارز و مسی . آدریانو نیز از لیست کنار گذاشته شد . همچنین مارک باترا ، سرجی روبرتو ، جوردی ماسیپ و داگلاس نیز در این دیدار استراحت خواهند کرد . این دیدار ساعت 21 ( به وقت محلی ) برگزار خواهد شد و اولین دیدار از حداقل 8 دیدار بارسلونا در ماه ژانویه خواهد بود .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ریال تو یه بازی ده تا خرشانسی میاره داوری هم مااااچ های فراوان نثارشون میکنه و انگار این داستان تمومی هم نداره. باز با این حال هیچی نیستن. توی هربازی بالای پنج تا موقعیت به حریف میدن
داور رسما باید اخراج میکرد راموس رو پنالتی میگرفت. تو سه متریش انگار نه انگار. از اون هم ور یه هندی رو پنالت گرفت که احتمالا فیفا به عنوان نمونه برخورد توپ با دست تدریس می کنه.
دوستان ریالی امیدوارم دیگه چیزهایی که لیاقت تیمشونه مثل فیفا لونا و یوفالونا و... رو نثار بارسا نکنن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سال جدید با امتیاز از دست دادن ریالیها شروع میشه
هدیه کریسمس سه امتیازی بود که اگر چه یذره تاخیر شد تحویلش ولی خوب چسبید
امیدوارم هدیه شون رو نخوایم پس بفرستیم. شکستن طلسم آنویتا و باخت ریال در یک شب
چه شود اگر شود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
داور رسما باید اخراج میکرد راموس رو پنالتی میگرفت

اگه منظورت اون صحنه ای هست که به نگردو خورد ، اونجا بیشتر صحنه سازی نگردو بود ، راموس تو اون صحنه اصلا خطایی نکرد ، چه برسه به کارت و پنالتی .
صحنه بعدی که توپ به دست مدافع والنسیا خورد پنالتی تر بود تا صحنه ی پنالتی ...

.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سلام به همه دوستان بارسایی
@termes
@*CATALAN*
@Mohsen_14
اول تبریک باخت رئال:D:D
بعدم جسارتا دوستان من دنبال کیفیت فوق العاده بالای این عکس هستم که مال قبل از بازی با رئال هست
Real+Madrid+CF+v+FC+Barcelona+La+Liga+Rno1JEGxnwGl.jpg
واسه چاپ روی بنر میخام
هر کس میتونه ردیفش کنه درد و بلاش بخوره تو سرم:p مخلصشم هستیم
حالا از زاویه های دیگه هم بود موردی نیست فقط کیفیت بالا باشه {در حد 3-4مگ}
شرمنده دوستان

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
@al2
سلام ای مربی به گل نشسته :دی
اگه چیزی رو بنر میخوای بزنی به نظرم دنبال طرحهای گرافیکی باش نه عکس ساده ، چون احتمالا میخوای جایی نصب کنی و اون قشنگ تر از عکس ساده هست
منم یه زمانی میخواستم پوستر ژاوی رو برای خونه رو بنر بزنم اینقدر عکس جمع کردم تا حالا که گیج شدم ...

https://www.google.com/search?tbs=s...sch&sa=X&ei=IIOpVNewKsTZav2JgPgN&ved=0CDAQsw4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اگه منظورت اون صحنه ای هست که به نگردو خورد ، اونجا بیشتر صحنه سازی نگردو بود ، راموس تو اون صحنه اصلا خطایی نکرد ، چه برسه به کارت و پنالتی .
صحنه بعدی که توپ به دست مدافع والنسیا خورد پنالتی تر بود تا صحنه ی پنالتی ...

.
نه محسن جان. دقیقا صحنه قبل از گل دوم بالنسیا منظورمه. دستش رو گذاشت تو کمر فوروارد یه هل اساسی داد.
دومی هم هند نبود صرفا کمتر ضایع بود گرفتنش.
در هر حال جدای از این جزئیات مشکل اصلی ریال فرصت های زیادیه که به تیم های حریف میده. این تیم صرفا با شانس و داور و فدراسیون فوتبال اسپانیا میتونه قهرمان لیگ بشه وگرنه باز هم شانس اصلی برای بارسا و اتلتیکو باید باشه مگر اینکه خودشون گند بزن. آنچلوتی کماکان باید روی حذفی ها تمرکز کنه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آهان ، نه اون صحنه ای که میگی رو یادم نمیاد . داور که کلا شوت بود ، واضح بود که در حد این بازی نیست ،

otot_54422342302_51356729138_352_256.jpg
James-en-el-momento-de-sacarle_54422341620_54115221154_600_396.jpg

نه بی انصافی نکنید رئال تیم فوق العاده ای داشت ، اون رئالی که ما رو برد عرض میکنم ، اما خب افت کرده ، یه مقدارش هم تقصیر آنجلوتیه که میخواد همه ی بازیکنایی که باشگاه خریده رو به زور تو ترکیب بزاره ، خامس رو گذاشته بود هافبک !!

ترکیب خوبیه برای امشب ، آخ که اگه سوارز اونجا جا بیفته هیهات میشه ...

Previa-Real-Sociedad-Barca_54422995866_51356729138_352_256.jpg

.

REZA_MRK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
الکی الکی ماسکرانو شد دفاع وسط ....
علی رغم مخالفت ها

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این چه ترکیبیه؟؟؟؟!!!!!
در جا گل رو هم که خوردیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به به
به به
خوردی آلبای عزیزمون هم که سه گله شدن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
وقتی ماسکی و البا و متیو و امثالهم روی توی ارنج می بینم یاد اون اپیزود سیمپسون ها میافتم که به اسکل های مدرسه میگفتن سوپر من
خدا خیر گردونه با این ارنج سوپرمنانه امشب
آلبا طوری داره بازی میکنه که با هر سانتر نصفه نیمه ای که بکنه_اگر بتونه_ سورپرایز میشم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این جرنیمو رولی یه زمانی به بارسا لینک شده بود، تابستون پارسال. مارتینو میخواستش اما زوبی روی تراشتگنی که روی نیمکت نشسته تاکید میکرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این جرنیمو رولی یه زمانی به بارسا لینک شده بود، تابستون پارسال. مارتینو میخواستش اما زوبی روی تراشتگنی که روی نیمکت نشسته تاکید میکرد.
خب دیدی الان چی شد:دی
تراشنگن اومد رو نیمکت

گلو چطوری خوردیم؟؟؟ندیدم بازیوو

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
وای خدا این خیابانی چقدر جفنگ می بافه . چقدر موجوده اعصاب خورد کنیه واقعا .
دایوینگ به این واضحی رو می گه پنالتی . گل به خودی بارسلونا رو می گه گل بسیار زیبای سوسیداد

• Like
Reactions: rms

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
بعد از 45 دقیقه دکتر فهمید که گل سوسیداد ، گل به خودی بوده نه گل بسیار زیبای سوسیداد !!!!!!!!!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
دیگه واقعا نمیتونم درک کنم توی این بازی حساس که نباید امتیاز داد مسی و نیمار و آلوز رونیمکتنo_O
انریکه پیش خودت چی فکر کردی با این ترکیبت؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خب دیدی الان چی شد:دی
تراشنگن اومد رو نیمکت

گلو چطوری خوردیم؟؟؟ندیدم بازیوو
یه ارسال از سمت راست سوسیداد و پرواز بلند آلبا و سر و قشنگ چرخوند و گذاشت گوشه دروازه
اصلا معلوم نیست با اون قدش چرا پرید بزنه رو سر متیو

بالا