• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا انریکه ضعیف کار کرده. این همه بازیکن تراز اول داشته باشی و بعد از پس سوسیه داد دیوید مویس برنیای . واقعا نوبره

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی بعید هست مسی بره به چلسی ضمن اینکه با این کارش میخواسته اولتیماتومی داده باشه .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبر های مهم برای هواداران بارسلونا
0dfb0098-1d93-32e9-8475-1d46161e1536.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | لوئیز انریکه قصد داشته است مسی رو به دلیل عدم حضور در تمرینات دیروز تنبیه کنه که ژاوی،اینیستا و بوسکتس مانع این کار شدند.

همچنین اسپورت و کوپه تایید کردند که انریکه آخرین ساعاتش رو به عنوان مربی بارسلونا در حال گذراندن است.
اگر خبر صحت داشته باشد باید منتظر ماند چه کسی جانشین لوئیز انریکه میشود.
----------------
کادر فنی سعی در آرام کردن مسی دارند
david-moyes-real-sociedad---barcelona--709x472-q85-crop-subsampling-2-upscale.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | کادر فنی سعی در آرام کردن مسی دارد چون لوئیز انریکه(لوچو)ساعاتی دیگر اخراج میشود.

بنظر میرسد انریکه ساعات پایانی خود را در بارسلونا در حال گذراندن است.

باید منتظر ماند که چه کسی جانشین لوچو میشود بی شک اختلاف با مسی یکی از عوامل است.

این خبر در تویتر منتشر شده.

6s6c_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5-%DB%B0%DB%B1-%DB%B0%DB%B6-%DB%B2%DB%B2-%DB%B3%DB%B0-%DB%B3%DB%B2-1.png
--------------------
اگر میدونستم از همون اول اون 4 تا تیر رو حواله میکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لامصب تا بیانه تیر رو نوشتم یکی پس از دیگری دارند میرند! اول زوبی بعد همین یکی دو روز انرکیه هم میره به سلامتی .بعدش بارتیمو که بعیده به نظرم !! ولی من با این 2 تا تغیرات قانعم.
به نظرتون کدوم مربی قراره بیاد!!
گاس الان از مربیگری در اومده؟؟
اخ دوست دارم اوتمار هیتزفلد بیاد!یکی از مربی های هست ککه دوسش دارم
تفکرات خوبی داره
باید دید در این یکی دو روز چی پیش میاد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزینه های احتمالی مدیر ورزشی
screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5-%DB%B0%DB%B1-%DB%B0%DB%B6-%DB%B2%DB%B2-%DB%B5%DB%B5-%DB%B0%DB%B8-1.png

اختصاصی بارسا نیوز | راوول سانهیلی و جوردی رورا گزینه های مد نظر باشگاه برای مدیرت ورزشی تیم هستند.
به نظر میرسد این دو گزینه سمت مدیر ورزشی بارسا را در دست میگیرند.
منبع:الموندو
-----------------------
نیم ساعت دیگه دایی بنده هم لینک میشه واسه مدیر ورزشی بارسا
ولی این موبایل به دست (سانهیلی) رو یادم میاد یه خریدی واسه بارسا انجام داد
احتمالش بسیار زیاده یکی از این دو باشه تا اون مسئول فیورنتینا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بهع چه خبره!!
شایعه در شایعه!!!
خبر اومده که بارتیمو اصلا" مهلتی یا خبر اخراجی داده!!
فردا جلسه ای هست بین مدیر و مربی همه چیز معلوم میشه!! حالا نمیدونم انریکه اخراج میشه یا خیر
احتمال خیلی کم میدم اگر اخراج شه یوهان کرایف بشه مربی!!این حدس منه
چون مربی خاصی موجود نیست.اتمار هیتسفیلد که رسما" چند وقت پیش کناره گیری کرد
گاس هم نیست.
نکنه اون مارمولک که مربی تاتنهام بود بیاد:general208:
فردایا نهایتش همه چی مشخص میشه.امیدوارم به نفع بارسا باشه
فعلا" از این شایعه ها لذت ببرید!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارتومئو چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی شرکت میکند
pic-2014-10-31-bartomeu-05-v1420471039-jpg.jpg

اختصاصی / به گزارش وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا , جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا قرار است چهارشنبه 7 ژانویه در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کند . این کنفرانس چهارشنبه ساعت 16 به وقت محلی ( ساعت 18:30 دقیقه به وقت تهران ) برگزار خواهد شد .
++++++++++++
غیر رسمی : درصورت اخراج انریکه ، رایکارد گزینه اصلی سرمربیگری بارسا
3547772.jpg

اختصاصی بارسانیوز | طبق گفته ی سایت های خارجی و رادیو کادنا کوپه ، درصورتی که تیم مدیریتی بارسلونا تصمیم به اخراج لوئیز انریکه را بگیرد ، رایکارد گزینه ی اصلی است .

طبق خبر های که رسیده است ، رایکارد هم موافق این پیشنهاد است و درصورتی که به بارسا بیاید ، تا پایان فصل سرمربی بارسا خواهد شد .

البته از جوردی رورا ( دستیار ویلانوا ی مرحوم ) و یورگن کلوپ ( سرمربی فعلی دورتموند ) و کومان ( سرمربی ساوتهمپتون ) به عنوان گزینه های دیگر سرمربیگری بارسلونا یاد می شود .

لازم به ذکر است که رایکارد در زمان مربیگری خود در بارسا ، صاحب دو عنوان قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی لیگ قهرمانان شد .
++++++++++++++++
مصاحبه تراشتگن با بیلد : می خواهم شماره یک بارسلونا باشم
ter-stegen-celebra-el-gol-de-n-54421293494-54115221154-600-396.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / بازیکن بارسلونا در خانه خود میزبان گزارشگر ورزشی بیلد بود . نامزد وی نیز در این مصاحبه حضور داشت . دنیلا نامزد مارک در یکی از داشنگاه های شهر بارسلونا در حال تحصیل در رشته معماری می باشد .

بیلد گزارش داد اگرچه این دروازه بان جوان در بارسلونا سازگار شده است اما راضی نیست چرا که احساس می کند که دروازه بان دوم لوییس انریکه است .آسیب دیدگی وی درست 10 روز پیش از شروع لیگ باعث شد تا کلودیو براوو 31 ساله جایگزین او در ترکیب بارسا شود و اکنون او در رقابت های لیگ قهرمانان به میدان می رود .

مارک آندره تراشتگن دروازه بان جوان بارسلونا در مصاحبه خود با بیلد گفت : این که بگویم دروازه بانی کلودیو براوو برایم بی اهمیت است در واقع دروغ گفته ام . این سخت است که شما تماشاچی باشید . من می خواهم که شماره یک باشم چرا که برای همین موضوع به بارسلونا آمدم و برای رسیدن به آن خواهم جنگید .

این بازیکن همچنین عنوان کرد که در هنگام جدایی از مونشن گلادباخ بر خلاف میل قلبی خود تصمیم گرفته است اما در حال حاضر از حضور در بارسلونا خوشحال است . تراشتگن در مورد دنی آلوز نیز گفت که او فردی منحصر بفرد ، شوخ و مهم برای تیم است . وی در پاسخ به سوال اینکه چه چیزی در بارسلونا بیشتر جلب توجه می کند پاسخ داد : فشار رسانه ها ، هوادران و اطراف و در واقع اینجا همه با نهایت سرعت رانندگی می کنند .

++++++++++++++++
مگه ریکارد کمپلت نگفت که دیگه مربیگری رو کنار گذاشتم ؟!
امروز هم کنفرانس هست ببینم چی پیش میاد اینطور که بوش میاد فکر نکنم خبری از اخراج انریکه باشه!!!!
لامصب بیخودی حی بالا پایین پریدیم!
امشب بازی با الچه هست ساعت 12:30 شبکه ورزش پخش میکنه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من دو روز به خاطر یه جراحی گوشه بیمارستان افتاده بودم چه تیربارونی شده این ور.
تا دور تغییرات تنده یه باره بچسبونن انریکه و بارتومئو و دارو دسته روسل هم بندازن نفس راحت بکشیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من دو روز به خاطر یه جراحی گوشه بیمارستان افتاده بودم چه تیربارونی شده این ور.
تا دور تغییرات تنده یه باره بچسبونن انریکه و بارتومئو و دارو دسته روسل هم بندازن نفس راحت بکشیم
خدا بد نده علیرضا جان.
الان بهتری؟
---------------------
اره تا ما تیر رو زدیم شد تیر باران:general404:
اره باید درستش کنند ولی این بارتیمو مهاله بره!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
الان مرخص شدم. آپاندیس ترکید نزدیک بود خطری بشه که با جراحی درست شد.
الان جزدرد شدید اشک درآر و دوری زوبی ملالی نیست☺
باید شعار ما میگیم خر نمیخوایم پالون خر عوض میشه رو صادر کنیم کاتالان

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انریکه: صحبت در مورد مشکلات مسی، وضعیت را بدتر خواهد کرد
stream-img.jpg

لوئیز انریکه از صحبت در مورد مشکلاتش با لیونل مسی اجتناب کرد. ستاره آرژانتینی بارسلونا در حالی در تمرینات روز دوشنبه شرکت نکرد که گفته می شود روابطش با سرمربی بارسا به بدترین شکل ممکن رسیده و از طرف باشگاه، به انریکه اوتیماتوم داده شده است.

به گزارش ITV، وی در کنفرانس خبری در مورد این موضوع به خبرنگاران گفت:

"نمی خواهم در مورد مسی صحبت کنم. می دانیم که تغییر، اجتناب ناپذیر است و یک ماه، زمانی بس طولانیست. برخی چیزها تغییر کرده است اما شما در این باره باید با طرف های درگیر صحبت کنید. من خوشحال تر از همیشه، به فعالیتم ادامه می دهم."

"در حال حاضر فقط فرکانس های منفی وجود دارد و چیز مثبتی قابل مشاهده نیست. فکر نمی کنم باید هیچ کدام از این شایعات را تکذیب یا تایید کنم. چون در این صورت، مشکلات بیشتر خواهند شد تا اینکه بخواهند حل شوند! در طول فصل اتفاقات، رخ می دهند و این به ما بستگی دارد که چگونه آن را کنترل کنیم."
--------------------
تمرین امروز بارسلونا
pic-2015-01-07-entreno-20-v1420632873-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / تیم فوتبال بارسلونا صبح امروز از ساعت 11 به وقت محلی تمرینات خود را پیگیری کرد . بارسلونا خود را برای دیدار رفت از رقابت های کوپا دل ری برابر الچه آماده می کند . این دیدار فردا شب انجام خواهد شد. تمام بازیکنان در این جلسه ی تمرینی که در شهرک ورزشی خوان گمپر برگزار شد حضور داشتند . مونیر ال حدادی نیز تیم بارسلونای بی در این تمرین شرکت کرد دیدار بارسلونا و الچه فردا ساعت 22 به وقت محلی برگزار خواهد شد .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خب نوبت منم شد حرف بزنم
اووووووف
:D:D:p:D:p:p:p

مارتين اودگارد داره میره رئال
رویس هم ژانویه تیمش رو مشخص میکنه که میره رئال

میگم همون اوایل که لویز انریکه میخاست بیاد یه نفری خیلی خوشحال بود+نمیدونم کی بود
ولی الان این یارو تیممونو خراب کرد امتیازهای مفت دادیم

هرکسی میخاد بیاد باید تو چن تا تیم بزرگ بوده باشه و جنبه بودن تو بارسا رو داشته باشه و درحد بارسا باشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
میخاست ادعا بیاد مسی رو تنبیه کنه به اینروز افتاد:D
ا
انريکه: با مسي و هيچ بازيکني قهر نيستم

لوئيس انريکه روزهاي دشواري را سپري مي کند. بسياري بر اين عقيده اند که اين مربي پس از اخراج شدن زوبي زارتا، به نوعي خود را تنهاتر از هميشه در بارسلونا احساس مي کند.
00999898.jpg

نشریات کاتالونیا روز گذشته به صراحت از درگیری لفظی مسی و انریکه در تمرین روز جمعه و نیز روز بازی با سوسیداد نوشتند. بنا بر ادعای منابع معتبر، این دو، هم اکنون با یکدیگر قهر هستند.

لوئیس انریکه که در نشست خبری بازی با الچه شرکت کرده بود، در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد روابطش با مسی و اینکه آیا با او قهر است، چنین گفت:" نه با مسی و نه با هیچ بازیکنی قهر نیستم. با همه بازیکنان، همان ارتباطی را دارم که از روز اول ورودم به باشگاه داشتم و در این زمینه، تغییری حاصل نشده است. البته الان شناخت بیشتری از یکدیگر داریم.

تا به امروز، کاری با هیچ بازیکنی نکرده ام که برایم احساس پشیمانی آورده باشد. سرنوشت یک مربی را نتایجی که کسب می کند مشخص خواهد کرد. ما مربیان می دانیم که اگر نتایج خوبی کسب نکنیم، باید خودمان را برای رفتن آماده کنیم. من در بارسلونا یک هدف دارم و آن هم رساندن تیمم به موفقیت است.اینجا نیستم تا شایعات را تایید یا تکذیب کنم. شایعاتی که بازهم ادامه خواهند داشت. من به عنوان مربی، باید مجموعه ای که در اختیارم است را آنگونه که می دانم، کنترل کنم.در این راه،به روشی که فکر می کنم به صلاح بازیکن و باشگاه است، عمل خواهم کرد."

انریکه در پاسخ به این سوال که علت غیبت مسی در تمرین دوشنبه به دلیل مسمومیت را باور کرده اید گفت:" به همان گزارش باشگاه در مورد غیبت مسی، رافینیا و متیو استناد می کنم. مسی گویا مسموم بوده و این توجیه را قبول کرده ام."

مسی هم گرونتر از رونالدو
مرکر تحقيقاتي‎ CIES Football Observatory ‎در سوئيس، فهرست 120بازيکن ارزشمند جهان را منتشر کرده که در صدر اين ‏فهرست ليونل مسي با اختلافي 87 ميليون يورويي از کريس رونالدو قرار دارد. ‏
01000238.png

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
سخته انریکه بره البته با این مصاحبه ای که امروز انجام داده خدا کنه فقط آرامش قبل از طوفان باشه زود استعفاشو بزاره رومیز .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بحث بارسا نیست.
:general304::general304: یعنی سگ تو روح زالاتان .این بشر اخرشه
مارکو وراتی: ابراهیموویچ ادعا می کرد که عیسی مسیح است
زالاتان :general304: من عیسی مسیحم:general304: ترکیدم از خنده
خیلی قبولش دارم این بشر
++++++++++++
کم کم کنفرانس داره شروع میشه.
گفته میشی جوردی رورا شد مدیر ورزشی. یعنی واقعا" عجب تفکراتی دارند این مسئول بارسا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سخته انریکه بره البته با این مصاحبه ای که امروز انجام داده خدا کنه فقط آرامش قبل از طوفان باشه زود استعفاشو بزاره رومیز .
هیچی معلوم نیست.لامصب تا دیروز با اون اخبار و شایعه ها الان فکر میکردم انریکه میره ولی الان هیچی معلوم نیست
احتمال رفتن منفی 1000 هست.چون اگر بارسا بر فرض اینکه 250 تا بفروشه وقتی از نقل انتقالات محرومه چیکار کنه با پول بدست اومده.
کسی هم نمیتونه بیاره پس رفتن مسی منتفی هست.و همش شایعه هست
الان شایعه شده یکی از عمه های مسئولان یه تیمی زنگ زده به بابای مسی !
امیدوارم طی این یکی دو روز هر چی زودتر همه چی مشخصی بشه و اینکه لویز انریکه بره. خدایش سابقش خرابه در مورد ستاره اینا تو رم هم با توتی اینکارو کرد و کار به جاهای باریک کشید که انریکه رو انداختن بیرون

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
الان مرخص شدم. آپاندیس ترکید نزدیک بود خطری بشه که با جراحی درست شد.
الان جزدرد شدید اشک درآر و دوری زوبی ملالی نیست☺

خدا سلامتی رو به شما برگردونه ، صرف بودن دوستان اینجا فرح بخشه فارغ از علایق و سلیقه ها ...
جاداره یاد کنم از دوستانی که دیگه نمیان اینطرف ها یا کم میان ...

@Benyaminj
@پرنیان
@Ronan
@mori.54
@ESMIGHELE
@Blaugrana
@Hamid_J
@Gift Super Star
@Rezazzzjjj
@masoud_h81
@LinuxBox
@Silvan
@behnam behdadiyan

و خیلی از عزیزان دیگه ...

مرکر تحقيقاتي‎ CIES Football Observatory ‎در سوئيس، فهرست 120بازيکن ارزشمند جهان را منتشر کرده که در صدر اين ‏فهرست ليونل مسي با اختلافي 87 ميليون يورويي از کريس رونالدو قرار دارد. ‏

بیل رو زده 60 تا :D
گر چه 60 تا هم زیاده ...

رویس هم اگه بره رئال نابود میشه ، همین الان موندن چطوری به بازیکنهاشون بازی بدن .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خیلی از مربی ها با بازیکنهای تیمشون مشکل دارن اما جوری مدیریت میکنن که نه سیخ بسوزه نه کباب ، مورینیو با کریس رونالدو مشکل داشت اما همیشه بهترین بازیها رو ازش گرفت و نگذاشت رو در رو بشن ، اما بر عکس با کاسیاس که از نظر فنی کمتر تیم بهش وابسته بود خصومتش رو علنی کرد و نمونه های خیلی زیاد دیگه ...

واقعا این آقا چی پیش خودش فرض کرد که مسی رو گذاشت رو نیمکت ؟؟ اینکه ملوان این کشتی ترک برداشته(بارتومئو) بیاد مسی رو معلق کنه و این آقا رو دو دستی بچسبه ؟ یا اینکه مسی عذر خواهی کنه ؟ فقط میتونم بگم : :D
هر کسی ذره ای روانشناسی داشته باشه میدونه مسی از اون دسته آدمهاست که اگه بهش خوبی شد چند برابرش رو بر میگردونه ، اینها رو یه مربی در رفتار با بازیکنها باید بدونه ..
یادمه که پارسال (یا قبلتر) تو لیگ قهرمانان جلوی اون تیم اکراینی یا روسی که مسی رو نیمکت بود چقدر بی قراری میکرد ، یه کلیپ از حرکاتش ساخته بودن هنوز یادمه ، تو که بازیکنان و روحیاتشون رو نمیشناسی غلط کردی شدی مربی .

این آقا هم که با رسانه ای شدن این خبرها ، از همین الان فاتحش خونده شد رفت ، دیگه انریکه ای وجود نداره این خط ـــ اینم نشون *
فقط یه موضوع بدی جاافتاد اونم سرپیچی از دستور و خواست مربی که این به ضرر تیمه .
تیمهای درجه 2 اروپا هم اینطور مسایل خصوصیشون تو رسانه ها درز نمیکنه ، خاک بر سر این مدیریت ، ...
به فکر جانشین های بزرگ نیاشید ، همون رایکارد و اینا خوبن ، کسی الان وسط فصلی بیکار نیست اگر هم باشه تو این بلبشو قبول نمیکنه ، چون ریسکش بالاست ، الان با x قرارداد میبنده ولی معلوم نیست این x خودش چقدر دوام داشته باشه
شدیم مثل تیمهای ایرانی :general208:

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوری:بارتومئو تصمیم به انتخابات زودهنگام گرفت
%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A6%D9%88.jpg

به گزارش "ورزش سه"، انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا قرار بود در تابستان 2016 برگزار شود اما بارتومئو اعلام ‏کرد که برای کاهش فشارهایی که در اطراف باشگاه وجود دارد، این انتخابات یک سال زودتر برگزار خواهد شد.‏
بعد از حاشیه هایی که در چند روز اخیر، به دنبال اخراجی آندونی زوبی زارتا از پست مدیر ورزشی و شایعه اختلاف مسی و انریکه ایجاد شد، هیئت مدیره باشگاه بارسلونا امروز تشکیل جلسه داد و در نهایت تصمیم به برگزاری زودرس انتخابات ریاست باشگاه گرفته شد.
بارتومئو به خبرنگاران گفت:" از تاخیری که در کنفرانس مطبوعاتی ایجاد شد، عذرمی خواهم. من این خواهان برگزاری این ‏کنفرانس مطبوعاتی شدم تا اعلام کنم انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا در پایان فصل برگزار خواهد شد. این انتخابات ‏برای کاهش فشارهایی که اطراف باشگاه وجود دارد، برگزار می شود؛ فشار برای اینکه باشگاه از نظر اجتماعی و مالی ‏درست عمل کند.‏
من از کاندیداها می خواهم که در طول کمپین انتخاباتی، جوانمردانه عمل کنند و با اعضای باشگاه که حق رای دارند، ‏صحبت کنند. در نهایت، مهمترین موضوع، این است که تیم برای کسب جام های مختلف بجنگد؛ بنابراین همه، از جمله ‏کاندیداها و هواداران باید در این جهت تلاش کنند."‏
----------------

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارتومئو : مسی در نیوکمپ خوشحال است، زوبی زارتا نقشی در حکم فیفا نداشته است
barcelona-1.jpg

اختصاصی بارسانیوز / بارتومئو تاکید کرد که زوبی زارتا نقشی در حکم مرگ فیفا نداشته است و بی گناه است و اینکهلیونل مسی در نیوکمپ خوشحال است و قصد ترک باشگاه را ندارد.

او به رسانه های اسپانیایی گفت :"زوبی بی گناه است ، او هیچ نقشی در تحریم بارسا ندارد ، من با او صحبت کرده ام ، اما در لحظات آخر اعتماد به نفسش برای ماندن را از دست داد "

وی افزود :" من طی چند روز اخیر با کارلوس پویول مبنی بر استعفای او از کادر مدیریت صحبت کرده ام ، اما او گفت که پروژه های دیگری دارد و برای کسب مهارت بیشتر بارسا را ترک میکند"

مشکل مسی و انریکه :" من نمی خواهم درباره ی آنها صحبت کنم ، ما با آنها صحبت کردیم گه در رختکن و چه در تمرین آنها در بارسا می مانند"

نتایج ضعیف انریکه و اخراج او :" خیر ، این شایعه ای بیش نیست ، لوییز انریکه تا آخر با ماست چون او اهدافی را در سر می پروراند"

و در نتیجه بارتومئو گفت " مسی بهترین در جهان است ، بازیکنی که نظیر ندارد او خوشحال است در بارسا و قصد ترک نیوکمپ را ندارد ، او تا سال 2018 **** و بهترین بازیکن تیم ما خواهد ماند ، مسی و سوارز و نیمار باید هرچه سریعتر این قضیه را فراموش کنند و آمادگی خود را کسب کنند ، همه طرفداران بارسا در همه ی کشور ها میدانند که بارسلونا یعنی مسیلونا ، آن همیشه بهترین است و لایق بهترین هاست ، منتظر جایزه ی برترین بازیکن جهان هستم "

و سایت بارسانیوز نتیجه می گیرد که تمامی خبرهای چند روز گذشته مبنی بر فالوو کردن و ترک مسی و قهر مسی و انریکه همه کذب بوده و بازی رسانه ها بوده است ، لیونل مسی و انریکه تا آخرش با بارسا می مانند .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بنظرم نتیجه این زلزله چند بازی آینده مشخص بشه کافیه لوییز 2 تا باخت بیاره بعد تو بوقش میکنن فعلا این برای باشگاه بهتره همه صلاح بیان . مطمعنم مهندس و اینیستا قضیه رو درست کردن .

بالا