• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
من دو روز به خاطر یه جراحی گوشه بیمارستان افتاده بودم چه تیربارونی شده این ور.
تا دور تغییرات تنده یه باره بچسبونن انریکه و بارتومئو و دارو دسته روسل هم بندازن نفس راحت بکشیم

امیدوارم بهتر شده باشید - اتفاقاً منتظر بودم در مورد این پاکسازی ای که شروع شده نظرتون رو بخونم.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پست جدید لاپورتا در توییتر
9139e9be14893632c5aa61aec0a7d6bf7a894230-660x450.jpg

اختصاصی بارسانیوز /خوان لاپورتا ریاست سابق باشگاه بارسلونا که این روزها شایعات حضور یافتنش در انتخابات ریاست این باشگاه به گوش می رسد پس از اعلام رسمی برگزاری این انتخابات در پایان فصل جاری با استفاده از اکانت توئیتر خود به این صحبت ها واکنش نشان داد.

3f9d2b87fc4d9dc578159c65c705b5cff528b0f3_660x450.png

"حالا بیش از همیشه، همه ما باید از تیم حمایت کنیم و این بهترین کار ممکن برای بارسلونا است. درباره انتخابات در زمان مناسب صحبت خواهم کرد، زیرا که آرامش و ثبات این باشگاه همواره هدف من بوده است"
----------------

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اینقدر تخم مرغ شانسی وار مربی و مسئول توی این باشگاه انتخاب شده که امر بر این ها مشتبه شده و امثال انریکه فکر می کنن به خاطر لیاقتشونه که مثلاً مربی شدن و به خودشون اجازه می دن برای باشگاه تعیین تکلیف کنن و بگن یا مسی یا من. نمی دونن که انتخابشون نتیجه بی لیاقتی کسیه که انتخابشون کرده.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
الان که بارمتئو گفته مسی رو به هیچ عنوان نمیفروشیم
قوهای سفید تو ویسنته کالدرون غم گین شدن:D
اخرت پست به این میگن حیف بود فقط لایک کنم
دمت گرم:general304::general304::general304::general304::general601:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اخرت پست به این میگن حیف بود فقط لایک کنم
دمت گرم:general304::general304::general304::general304::general601:
نوککرم
میخاستم بنویسم پر پر شدن ولــی ....:p:p

امشب دوست دارین بارسا ببازه و لوئیس انریکه اخراج شه؟؟
یا ببره و اخراج شه؟؟
:D

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
ببره ، بعد یک پرونده مالیاتی پشتش ایجاد بشه بره دنبال کارهای اداریش :D
تا آخر فصل باید از صفحه تلوزیون ببینیمش میخوام ببینم واکنشش بعد از گل زدن مسی چطوره لوییز هیچ وقت نمیخنده :D:cool: او همواره نقش مربی مقتدر و پیروز را بازی میکند ولی نتایج چیزهای دیگه ای میگن !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بندتو رقیب اصلی لاپورتا برای ریاست بارسلونا
759a1dc84a18acf1fc692a5652b3581027b73843-660x450.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / اوگستا بندتو یک رقیب اصلی برای خوان لاپورتا برای رسیدن به ریاست باشگاه است ، از آنجا که ماریا بارتومئو انتخاب را آخر فصل انتخاب کرده است .

هوادران کاتالان باید شاهد رقابت بین این دو را باشند یعنی بندتو و لاپورتا که ممکن است شانس لاپورتا بیشتر باشد چون تمامی بازیکنان و هوادران او را دوست دارند. بندتو در گفتگو با رونامه ورزشی کاتالانی گفت " من به خوبی می دانم رقیب اصلی ام در این راه کیست و برای شکست دادن او تلاش خودم را خواهم کرد"

لازم به ذکر از چند روز گذشته در بارسلونا طوفان بوده است به طوری که زوبی زارتا اخراج شده است و کارلوس پویول استعفا داده و همچنین اختلافات بین لوییز انریکه و لیونل مسی وجود داشته است .
---------------
اسامی بازیکنان دعوت شده برای دیدار با الچه
pic-2014-09-20-entreno-32-v1411217489-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / از ساعت 00:30 بامداد امشب به وقت ایران دو تیم بارسلونا و الچه در برابر یکدیگر صف آرایی خواهند کرد .به گزارش سایت رسمی باشگاه سرمربی بارسلونا لوییس انریکه اسامی دعوت شدگان به اردو برای برگزاری این دیدار را اعلام کرد .

تراشتگن ، ماسیپ ، ، مونتویا ، دنی آلوز ، پیکه ، بارترا ، آلبا ، آدریانو ، ژاوی ، راکیتیچ ، سرجی روبرتو ، ماسکرانو ، سرجی سمپر ، پدرو ، مونیر ، نیمار ، سوارز و مسی بازیکنانی هستند که با نظر لوییس انریکه براین بازی دعوت شده اند .

بر اساس گزارش کادر پزشکی بارسلونا ژرمی متیو بدلیل درد در پاشنه آشیل برای احتیاط در این دیدار به میدان نخواهد رفت . براوو ، بوسکتس ، اینیستا ، رافینیا و داگلاس نیز در این بازی استراحت خواهند داشت .
----------------------
نوککرم
میخاستم بنویسم پر پر شدن ولــی ....:p:p

امشب دوست دارین بارسا ببازه و لوئیس انریکه اخراج شه؟؟
یا ببره و اخراج شه؟؟
:D
دوست دارم تمام بازیها رو ببره .اخه کدوم بارسای دوست داره تیمش ببازه ؟ حتی اگر مربی رو نخواد
دوست دارم ببره و خودش بگه گود بای

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
طبیعتا اولویت با برده. اصلا ایده آل این بود که انریکه این همه خوب کار می کرد که تیم سه گانه بگیره. مگر پدر کشتگی داریم. متاسفانه روند خوبی نیست و اب از سرچشمه گله و این سه سال ضربات خیلی سختی خوردیم که به سادگی هم جبران شدنی نیست. حالا این وسط تحمل طرفدار پایین میاد طبیعتا. یعنی من شخصا خیلی سعی میکنم بتونم تقصیر رو صرفا بندازم گردن مدیریت ولی چطوری یه فجایعی مثل بازی قبل رو آخه تقصیر مربی ندونیم؟
با همه این احوال همین امسال با همین تیم هم میشه قهرمان شد اگر ده درصد درست تر تصمیم بگیرن. ریال با همه هوچی گری های طرفداراش که تیم قرنه و فلان الان نزدیکه از حذفی حذف بشه و توی لیگ هم فقط چهار امتیاز جلو تره که با توجه به برد رو در رو معنی مستقمیش اینه در جمع امتیازی مسابقات با تیم های دیگه از ما دو امتیاز پایین تره.
تیم توی سی ال از سال گذشته بهتر بوده. دفاعش به وضوح بهتر شده امسال. انریکه اگر دست از لجبازی هاش برداره میتونه دست کم دو جامه بشه امسال.
حالا اینکه شدنی باشه این کار براش یا نه در ادامه خواهیم دید

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تن کاته: مسی به ویلانووا قول داده بود که در بارسلونا می ماند

طرفداری- مرد هلندی ادعا می کند علیرغم تعهد مسی به باشگاه بارسلونا، انتقال مسی به نفع همه خواهد بود.
به نقل از سایت گل، دستیار مربی سابق بارسلونا، هنک تن کاته معتقد است که اگر مسی به تیتو ویلانووا قول نداده بود تا به حال بارسلونا را ترک کرده بود. حدس و گمان هایی وجود دارد که مسی به علت مشاجره با لوئیز انریکه و آشفتگی های اخیر در بارسلونا، آینده خود در نیوکمپ را مورد تردید قرار داده است. پویول و زوبی زارتا باشگاه را ترک کرده اند و انتخابات تعیین ریاست باشگاه به جلو افتاده است. مسی ارتباطی نزدیک با تیتو داشت، ویلانووا بعد از مبارزه ای طولانی با سرطان در آپریل 2014 درگذشت. تن کاته ادعا می کند که مسی فقط به این دلیل در نیوکمپ مانده است که به مربی قدیمی خود قول داده بود. مرد هلندی احساس می کند که در صورتی که مسی باشگاه را ترک کند به نفع همه خواهد بود.

تن کاته به De Telegraaf گفت: " تا آنجایی که می دانم این مشکلات از حدود دو سال قبل شروع شده اند، مسی فقط به این دلیل در بارسلونا مانده است که به تیتو ویلانووا موقعی که در بستر مرگ بود قول داده بود که در نیوکمپ می ماند. اما من فکر می کنم که انتقال مسی به نفع همه خواهد بود. مسی زمان زیادی در بارسلونا بوده و یک چالش جدید برای او لازم است. او هنوزهم ارزش صرف کردن هزینه زیادی را دارد اما در اینجا ماندن از این ارزش خواهد کاست. من واقعا می خواهم یک حامی باشم او برای 10 سال در سطحی عالی بوده اما مطمئن نیستم که بتواند به دوران اوج خود بازگردد. درخشش او به مدت 10 سال فوق العاده بوده است، بهترین بازیکنان هفت یا هشت سال در این سطح مانده اند. صادقانه می گویم فصل گذشته او دیگر مسی سابق نبود اگرچه در آمار و ارقام هنوز عالی بود."

تن کاته فصل 5-2004، موقعی که مسی در بارسلونا شروع به کار کرده بود دستیار فرانک ریکارد بود.
++++++++++
رقص نیمار و آشپزش بعد از شنیدن خبر انتخابات زود هنگام / کلیپ قرار گرفت
f18c7de4e00f29ba04fc44ec67f526a1be014981-660x450.jpg

اختصاصی بارسانیوز / نیمار جونیور ستاره ی برزیلی باشگاه بارسلونا بعد از شنیدن خبر انتخابات زودهنگام توسط بارتومئو با آشپزش در آشپزخانه به رقص می پردازد . این کلیپ و تصاویر بصورت کاملا اختصاصی توسط دو نویسنده ی سایت یعنی ابوالفضل قنبری و سید سینا تهیه شده که امیدوارم بپسندید.

captura_de_pantalla_2015-01-07_a_les_21.34.03.jpg

لینک دانلود با حجم 2.3 مگابایت

-----------------
the-front-MD-jan-8-2015.jpg

روزنامه ال موندو دیپورتیوو با چاپ عکسی از جوزپ ماریا بارتومئو تیتر((رای دادن)) را انتخاب کرد

بارتومئو برگزاری انتخابات زود هنگام در پایان فصل

ریاست باشگاه دلیل این اقدام را کاهش تنش های نامناسب در باشگاه اعلام کرد

بارتومئو : من با مسی و لوییس انریکه صحبت کرده ام و آنها به من گفتند که همه چیز خوب است

لوییس انریکه : البته که من با مسی صحبت می کنم

کوپا دل ری : بارسلونا _ الچه

کنجکاوی در مورد ترکیب اولیه و تصمیم گیری برای رفتن به مرحله یک چهارم
--------------
the-front-sport-jan-8-2015.jpg

روزنامه اسپورت اسپانیا با روی جلد بردن عکسی از ریاست باشگاه بارسلونا تیتر (( انتخابات در ماه ژوئن )) را برگزید

بارتومئو در مواجه با بحران ها اعلام کرد که انتخابات برگزار می شود

دلایل : تنش های کنونی باشگاه ، هر چند نامناسب ، می تواند تیم را تحت تاثیر قرار دهد

پیام : از نامزدها می خواهم مسئولانه عمل کنند

لوییس انریکه : قطع همکاری زوبی زارتا مرا تضعیف نمی کند

اولتیماتومی از طرف ریاست باشگاه به من داده نشده

کاپیتان های تیم مانع از اختلاف مسی
------------------
تو روحت نئمار اخرت سوژه هست

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چه عجب
بارتومئو نشون داد شُخم هم داره
گفته فیفا رو بخاطر محرومیتمون تحریم میکنیم و به مراسم توپ طلا نمیریم

خیلی جالب می شه اگه هیچکی از بارسا شرکت نکنه. البته فک کنم بارتومئو فقط در مورد خودش صحبت کرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پيش بازي بارسلونا- الچه

در ادامه رقابت هاي مرحله يک هشتم نهايي کوپا دل ري، بارسا امشب در نوکمپ ميزبان الچه خواهد بود.‏
00998859.jpg

آبی و اناری ها که روزهای دشواری را پشت سر می گذارند، بعد از شکست مقابل رئال ‏سوسیداد در لالیگا، به پیروزی در دیدار امشب نیاز دارند تا به اوضاع شان سر و سامانی بدهند.‏

2017.png
بارسلونا

سال 2015 نمی توانست برای بارسا بدتر از این شروع شود. لوئیس انریکه به این دلیل که نیمار و مسی تعطیلات طولانی ‏تری نسبت به هم تیمی های شان داشتند، آنها را در دیدار مقابل سوسیداد روی نیمکت قرار داد و حتی حضورشان در ‏بازی در نیمه دوم هم نتوانست مانع از آبی و اناری ها شود. ‏
غیبت مسی در روز دوشنبه، شایعات در مورد اختلاف او با انریکه را افزایش داد اما مهمترین اتفاقات چند روز اخیر ‏بارسا، اخراج آندونی زوبی زارتا از پست مدیریت ورزشی و برگزاری انتخابات ریاست بارسا در تابستان آینده است. در ‏چنین شرایطی، شاگردان انریکه باید برای رسیدن به بیست و هفتمین قهرمانی بارسا در کوپا دل ری تلاش کنند. ‏
مسی که به بهانه مشکل گوارشی در تمرین روز دوشنبه حضور نداشت، مشکلی برای همراهی تیمش در دیدار امشب ‏ندارد اما حضور رافینیا در این دیدار قطعی نیست.‏

2043.png
الچه‎

‎ الچه در دو دیدار قبلی اش در نوکمپ به ترتیب با نتایج 3-0 و 4-0 شکست خورد و شانس چندانی برای کسب نتیجه ‏مناسب در خانه بارسا ندارد. شاگردان فران اسکریبا که در مرحله قبل وایادولید را شکست دادند، در 17 دیدار این فصل ‏شان در لالیگا تنها دو پیروزی داشتند و آخرین باری که توانستند در خانه حریفان به گل برسند، در شکست 3-1 مقابل ‏والنسیا در ماه اکتبر بود. ‏

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
2015.jpg

به گزارش "ورزش سه"، خوان لاپورتا که بین سال های 2003 و 2010، ریاست باشگاه بارسلونا را بر عهده داشت و بارسا در زمان او به 12 افتخار ارزشمند دست یافت، از سوی وکیل خود اعلام کرد که برای انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا که ژوئن 2015 برگزار خواهد شد خود را کاندید خواهد کرد. وکیل خوان لاپورتا گفت:" موکل من برای ریاست باشگاه بارسلونا آماده است؛ با این حال هنوز هیچ عجله ای برای اعلام رسمی کاندیداتوری خود ندارد. ایشان از انگیزه لازم برای این کار برخوردارند و در زمان مقرر در این مورد اظهارنظر رسمی خواهد کرد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لیونل مسی امشب به رکورد رکساچ می رسد
کد خبر : 28558 | زمان ارسال : 5 ساعت و 11 دقیقه پیش | نویسنده : حامد | تعداد بازدید : 954
leo-messi-y-charly-rexach-clau-54086933101-54115221154-600-396.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / لیونل مسی در صورتی که در دیدار امشب برای بارسلونا به میدان برود می تواند با 449 حضور خود در لباس بارسلونا در بازی های رسمی به رکورد چارلی رکساچ بازیکن سابق بارسلونا برسد . مسی اکنون با 448 بازی پشت سر رکساچ قرار دارد . رکورد داران بازی در بارسلونا اکنون ژاوی هرناندز با 742 بازی ، کارلوس پویول با 593 بازی ، میگولی با 549 بازی ، والدس 535 بازی و اینیستا 524 بازی هستند . مسی با حضور در بازی برابر الچه می تواند در کنار رکساچ در رتبه ششم قرار گیرد . پویول در ماه می بازنشسته شد و والدس نیز به نظر می رسد به منچستر خواهد رفت و مسی می تواند در گام های بعدی به رکورد حضور این دو بازیکن دست پیدا کند .

مسی در 294 بازی در لالیگا ، 92 بازی در لیگ قهرمانان اروپا ، 44 بازی در کوپا دل ری ، 11 بازی در سوپر جام اسپانیا ، 4 بازی در جام باشگاه های جهان و 3 بازی در سوپر جام اروپا برای بارسلونا به میدان رفته است . او موفق شده در این 448 حضور برای بارسلونا 377 گل نیز به ثمر برساند و میانگین گلزنی او برای بارسلونا ( 0.84 گل در هر بازی ) می باشد .
--------------
سوارز در انديشه بازگشت به انگلستان
icon-luis-suarez-de-uruguay-by-luissuarezfan-d7k7w0j.png

سوارز از 24 اکتبر که با پایان یافتن محرومیتش فرصت بازی در بارسلونا رو پیدا کرد تاکنون در همه رقابت ها 3 گل به ثمر رسانده است .

آماری بسیار ضعیف برای آقای گل فصل گذشته اروپا.

دیلی میل امروز در گزارشی مدعی شده که سوارز از طریق مدیر برنامه هایش در حال بررسی بازگشت به انگلستان است . باشگاه های آرسنال و منچستریونایتد و منچسترسیتی خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

در این گزارش البته قید شده است که باتوجه به مشکلات اخیر بارسا که مجوز خرید بازیکن در سال 2015 رو نخواهد داشت تقریبا جدا کردن سوارز از بارسا امری غیر ممکن است .
--------------
سوارز اگگر بفروشنش خوبه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این مسی تا انریکه رو بیرون نندازه ول کن ماجراا نیست:p

قهر ادامه دار مسي با انريکه در تمرين بارسا

لئو مسي که اختلافات او با انريکه علني شده، روز گذشته اولين تمرين خود پس از شکست مقابل سوسيداد را انجام داد.
01000430.jpg

مسی پس از شکست بارسا مقابل سوسیداد که به درگیری لفظی او با روانشناس بارسا در تونل ورزشگاه آنوئتا منجر شد، تا روز گذشته دیگر در تمرینات گروهی بارسلونا حاضر نشد. او روز دوشنبه به بهانه مسمومیت در تمرین حضور نیافت و روز سه شنبه نیز بازیکنان بارسلونا استراحت داشتند.

از روز چهارشنبه بود که مسی به تمرینات گروهی بارسا اضافه شد. قرار بود برای پایان دادن به اختلافات درونی، روز چهارشنبه و پیش از شروع تمرین، جلسه ای بین ژاوی، اینیستا و بوسکتس با مسی برگزار شود اما گویا چنین امری محقق نشده و مسی در تمرین تنها با ژاوی به صحبت پرداخته است.او در طول تمرین با هیچکس از جمله لوئیس انریکه حرف نمی زد؛ با این حال به گواه هم تیمی هایش، یکی از بهترین تمرین های چند وقت اخیرش را انجام داده و در بازی درون گروهی نیز چند بار گلزنی کرده است.
+++++++++++++++++++++++++++++++
سوپر پيشنهاد چلسي به لئو مسي(عکس)

لئو مسي با يک پيشنهاد نجومي از سوي باشگاه چلسي مواجه شده است.

عمیق شدن اختلافات بین مسی و لوئیس انریکه از یک سو و فالو کردن اینستاگرام باشگاه چلسی از سوی این فوق ستاره آرژانتینی که به نوعی یک چراغ سبز به مدیران این باشگاه بود، از سویی دیگر، سبب شده تا مسئولان چلسی بیش از هر زمان دیگری در اندیشه به خدمت گرفتن مسی باشند.
روزنامه دیلی استار امروز تیتر یک خود را به این مساله اختصاص داده بود. این نشریه مدعی شده که باشگاه چلسی قراردادی 6 ساله به ارزش 200 میلیون پوند به مسی پیشنهاد داده و برای رعایت فیرپلی مالی، قرار است به یک بازسازی اساسی در مجموعه خود دست بزند.

01000427.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تقدير از مسي پيش از بازي با اتلتيکو مادريد

لئو مسي، 23 نوامبر گذشته و با هت تريک مقابل سويا،موفق شد رکورد گلزني زارا در لاليگا را شکسته و خود اين عنوان را بدست بياورد.
01000429.jpg

پیش از شکستن رکورد زارا در بازی مقابل سویا، مسی در سه بازی از جمله در ال کلاسیکو، فرصت این رکورد شکنی را از دست داد. خاویر تباس رئیس کمیته برگزاری مسابقات لالیگا، عنوان داشته بود که چنانچه مسی در مقابل رئال بتواند این رکورد را بشکند، در برنابئو از او تقدیر خواهد شد اما مسی در آن بازی یک ناکام بزرگ بود.
با وجود رکوردشکنی مسی در بازی مقابل سویا، در سال 2014 هیچ تقدیر رسمی ای از وی صورت نگرفت اما طبق گزارش کمیته برگزاری لالیگا، قرار است که پیش از بازی روز یکشنبه بارسا مقابل اتلتیکو که ساعت 23.30 در نوکمپ برگزار می شود، از این فوق ستاره آرژانتینی تقدیر به عمل بیاید.

بارسا-الچه؛مسي هست،ژاوي وبوسکتس نيستند

بارسلونا از ساعت 30 دقيقه بامداد، در ورزشگاه نوکمپ، ديدار رفت خود در مرحله يک هشتم نهايي کوپا دل ري را مقابل الچه برگزار خواهد کرد.
01000380.jpg

با وجود تمام اختلافات آشکاری که بین انریکه و لئو مسی وجود دارد اما این مربی ترجیح داد تا از مسی برای بازی مقابل الچه دعوت کند و نام او را در لیست 18 نفره قرار دهد. مسی پس از درگیری لفظی با انریکه در روز جمعه، یکشنبه مقابل سوسیداد نیمکت نشین شد و در تمرین روز دوشنبه بارسا نیز به بهانه مسمومیت غذایی حاضر نشد.
بارسلونا به واسطه این اتفاقات، روزهایی بحرانی را سپری می کند و بر اساس گزارش منابع اسپانیایی، انریکه در دو بازی بعدی بارسا مقابل الچه و اتلتیکو، محکوم به پیروزی است. در لیست 18 نفره بارسا برای مصاف با الچه، ژاوی و بوسکتس به دلیل مصدومیت غایب هستند و اینیستا که تا لحظات آخر در لیست حضور نداشت، موفق شد خودش را به این بازی حساس برساند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خـب هم نیمار هم سوارز و هم مسی گل زدند
3-0نیمه اول

دوست دارم امشب مسی و سوارز هتریک کنن:D

بالا