اینکه دیشب راحت اتلتیکو رو پر پر کردیم فقط یه علت داشت ، به گل نیاز داشتند و حمله کردن ...
یعنی اگه این بازی ، بازی لیگ بود اتوبوسی بازی میکردن و منتظر ضد حمله ، ولی حمله کردنشون باعث ایجاد فضاهای نابی شد که بی شک هر تیمی جلوی ما باز بازی کنه به سختی جریمه میشه .
شوخی نیست نیمار و سوارز و مسی تو یه خط حمله باشن ، هر کدومشون میتونن یه تیم رو بالا بکشن .
تو حالت عادی نیمار هیچ موقع همچین تک به تکی رو بدست نمیاورد ، یا مسی اینطور نمیتونست ضد حمله برنه ، همش بخاطر این بود که حمله کردن و تونستیم ضد حمله بزنیم ، هر تیمی با بارسا اتوبوسی بازی نکنه همین بلا سرش میاد این چیزی بود که مورینیو (ره) هم متوجه شد .
وقتی باختهای پر گل جلوی ما آورد کم کم فهمید که باید با دفاع محض فضاها رو برای مهاجمان ما بوجود نیاره ، بازی 5-0 هم برید گلهاشو ببینید ، به همین سبک گل زدیم .
دفاع محض و تقویت ابزار تیم برای ضد حمله های موثر : مورینیو تعالی تاکتیک هاش رو مدیون باختهای متوالیش به ماست !
چلوندن تیم سمئونه خیلی حال میده ...
یه کم میفهمن که جنگ روانی راه انداختن چه مزه ای داره ... داور خیلی باهاشون مدارا کرد و گرنه بازی از این هم جنجالی تر میشد .
صحنه ی پنالتی اصلا خطا نبود ، اگه ماسکرانو لایی خورده خودش هم باید محو بشه ؟؟
خب ، خوان فران دقیقا خودشو مستقیم به ماسکی زد ، اگه از بغلش رد میشد و ماسکرانو نگهش میداشت خطا بود ولی وقتی لایی خورده چکار کنه ، سر جاش بود و حرکتی نکرد ، همه اینها به کنار اصلا بیرون محوطه این اتفاق افتاد ، همش سر عصبانیت و فیلم در آوردن خوان فران سر صحنه قبلی بود که داور تحت تاثیر قرار گرفت . داور خوب واقعا تو لالیگا کم شده ، بازم به انگلیس ، اون صحنه پرتاب کفش هم که دیگه حرفی باقی نمیمونه ، میگم داور قصدش مدارا بود ... براش بد میشد اگه 2 ..3 تا اخراجی میداشت .
تو بازی رفت نیمار داشت با یه بازیکن دیگه حرف میزد گارسیا اومد دست زد تو سینش بی مقدمه انداختش زمین ، نیمار هم تو این بازی انتقام سختی ازش گرفت ،
هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی :android21:
دقت کردم این تر اشتنگن دو پا هم هست ! مهاجماش دو پا نیستن که این دو پاست .
من با دوستان در مورد آلبا کاملا مخالف هستم. طبیعتا اصلی ترین ویژگیش سرعتش و پاس های کوتاه و دقیقشه. کیفیت دفاعی و ارسال های فوق العاده ضعیفی داره.
همچنان فکر میکنم در مورد این طفلک داری بی انصافی میکنی :دی
هیچ بازیکنی کامل نیست ، اگه تو دفاع ضعف داره باید از توان تهاجمیش سود برد ، مارسلو هم یه موقعی دقیقا همین طور بود به مرور بهتر شد ، مربی باید کمکش کنه ...
.