• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
خطای پنالتی مشکوک ماسکرانو(عکس)

دقيقه 32 بازي اتلتيکو مادريد-بارسلونا، داور بازي برخورد خوان فران و ماسکرانو را به نفع اتلتيکو پنالتي اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه"، این پنالتی به نظر کاملا مشکوک می رسید؛ چرا که در تصاویر پیداست که ماسکرانو بیرون محوطه جریمه روی خوان فران مرتکب خطا شده است:
01002314.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بسیار بسیار بسیار بسیار خوشحالم (این روزها که زیاد اوضاع خوبی ندارم فقط یه چیز میتونه منو خوشحال کنه همین برد بارسا هست و بس )
اول از همه این دو تا پماد رو تقدیم میکنم
اولی به اقای فرودوسی پور (پماد ایرانی هست مختص این یارو هست بنده خدا خیلی ...) 107.jpg

و دومی (پماد خارجی هست ) به طرفدارن تیم اول پایتخت نشینان اول اسپانیا که اتلتیکو میباشد تقدیم میکنم و یه نیم نگاهی به ...
785582dad48b923ab6a7a62724971615a3972b90.jpg

-------------
میرسیم به این ماسچرانو مسخره که رسما نزدیک بود سرمون رو به باد بده .
داور گوسفند یه پنالتی مفت مسلم داده به اونا که هیچ .چند اخراجم نکرد .یکیش این بود اون وحشی گارسیا شمار8 شون که سر اون صحنه پرچمه که خورد به البا.پرچم رو گرفت پرت کرد سمت داور که هیچ داور روگرفت هول داد .رسما" باید کارت زرد میداد که اگر میداد 5 دقیقه دیگش سر اون خطا که کارت گرفت باید اخراج میشد
و دیگر اردا توران باید اخراج میشد خیلی راحت .طرف کفش رو به داور پرتاب کرد یعنی جای هیچی نداره باید مستقیم اخراج میشد
کمپلت افسارشون باز شده بود .تو خود ورزشگاهشون خوب ساکتشون کردیم دم بارسا گرم ایول داره
نئمار هم خوب جنگ روانی رو اجرا کرد ونتیجشو گرفت .اخراج شدن یه بازیکن تو وسط دو نیمه
دمشون گرم انصافا" خوشحالم کردن:general501::general501::general501::general501::general501::general501::general501::general501::general501:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خداس این بشر .یه دونس انصافا":D:general504:
اون سیوش خیلی فان بود :D انگار فریم به فریم توپ رو دفع کرد
پنالتی رو نزدیک بود بگیره .حیف شد
میتونست بهتر باشه ، بنظرم هنوز جا نیفتاده که طبیعی هم هست ، زیاد بازی نکرده ...

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب دوستان منم با تاخیر تبریک میگم،تقریبآ میشه گفت اولین جام فصلمون رو گرفتیم...:)
این تراشتگن چه قدر خوبه واقعا!!!:general504:تو زمونه ای که مثلآ رو ده خیا 60 70 تا قیمت میزارن میتونم بگم مفت گرفتیمش مفتتتتتتتتتت و یکی از بهترین خریدهای چند سال اخیرمون بوده!!!:rolleyes:فقط حیف داور احمق اون پاس گل طلاییش رو آفساید گرفت!!!:(یعنی خدایی بهترین دروازه بان دنیا از لحاظ پا هست،اونقدر دقیقه پاسهاش آدم شک میکنه این هافبکه(اونم یکی مثل ژاوی و جرارد!) یا گلر!!!:Dبدون شک اولین هم نباشه بین 5 تا دروازه بان دنیاس...;)(که البته از نظر من دروازه بان ثابتمون بشه اوله!:p)
آلبا هم نشون داد به چه دردی میخوره،تقریبآ هیچ دفاع چپی تو دنیا نمیتونست اون کار رو بکنه،هیچ دفاع چپی...:cool:
سوا،مسی و نیمار و... هم که عالی هستن و کلا مربی اشتباه نکنه قوی ترین تیم دنیا هستیم بی برو برگرد...:general206:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من با دوستان در مورد آلبا کاملا مخالف هستم. طبیعتا اصلی ترین ویژگیش سرعتش و پاس های کوتاه و دقیقشه. کیفیت دفاعی و ارسال های فوق العاده ضعیفی داره.
گل دوم رو دقت کنید قبل از اشتباه ماسکی که عین درخت جلوی مهاجم وایساد تا پنالتی ازش دربیارن جناب آلبا بودن که یه توپ ساده رو به ابتدایی ترین شکل اشتباه دفع کردن و گذاشتن جلوی پای مهاجم.
بازدهش رو اگر دقیق حساب کنبم تا الان منفی بوده قطعا. هر حرکت مثبتی که داشته رو با دو سه تا منفی خراب کرده.
من دقیق و مستمر دنبال میکنم و قطعیت دارم سر این موضوع. البته که آرزومیکنم با توجه به این محرومیت کیفیت بازیش فرق کنه و کمک حالمون بشه به جای این طوری ضربه زدن
توی اون صحنه هم بدون توپ هشتاد نود متر رو در یازده و خورده ای ثانیه دویده. خوبه ولی شاهکار نیست
###
تراشتگن خیلی بهتر از اینها خواهد شد.
پشت اون قیافه خونسرد و مطمئن آلمانیش یه مقدار استرس فیکس نبودن داره که برطرف خواهد شد.
سر پنالتی هم اگر گلر چوب خشک و قهرمان ملی مدارس دخترانه مون عین ایشون رفتار کرده بودن دست کم دوسه تا پنالتی از عراق گرفته بودیم.
فردوسی پور دقیقا همین طور که دیشب داشت جو میداد همین طوری هم امثال پولادی و کیروش و حقیقی رو کرد قهرمان ملی
نمیدونم واقعا این طوری میبینه یا غرضی داره ولی دیشب رسما افتضاح بود.
ماریو سوارز نیمه دوم رو نباید میدید از بس زد همه رو
آردا دیگه باید چی کار میکرد که اخراج بشه؟
نیمه دوم هم که دبگه هیچی رسما شده بودن گاو وحشی
پنالتی روی سوارز ده ها برابر تابلو تر بود تا اون ناشی گری ماسکی
برخورد توپ با دست آلبا درسته محل اختلاف شده ولی انصافا از دومتر با اون شدت چه کار میکرد دستش رو؟

Last edited:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دیشب یه صحنه نیمار می خواست ضربه ی آزاد بزنه از خوانفران و رفقا خواست که فاصله ی قانونی رو رعایت کنن اون ها هم داشتن از عصبانیت می ترکیدن. بعد که بالاخره راضی شدن فاصله رو رعایت کنن نیمار پاس رو به عقب داد. XD

یه جورایی به بازیکن های سیمئونه نشون دادن جنگ روانی راه انداختن اونقدرها هم کاری نداره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینکه دیشب راحت اتلتیکو رو پر پر کردیم فقط یه علت داشت ، به گل نیاز داشتند و حمله کردن ...
یعنی اگه این بازی ، بازی لیگ بود اتوبوسی بازی میکردن و منتظر ضد حمله ، ولی حمله کردنشون باعث ایجاد فضاهای نابی شد که بی شک هر تیمی جلوی ما باز بازی کنه به سختی جریمه میشه .
شوخی نیست نیمار و سوارز و مسی تو یه خط حمله باشن ، هر کدومشون میتونن یه تیم رو بالا بکشن .
تو حالت عادی نیمار هیچ موقع همچین تک به تکی رو بدست نمیاورد ، یا مسی اینطور نمیتونست ضد حمله برنه ، همش بخاطر این بود که حمله کردن و تونستیم ضد حمله بزنیم ، هر تیمی با بارسا اتوبوسی بازی نکنه همین بلا سرش میاد این چیزی بود که مورینیو (ره) هم متوجه شد .
وقتی باختهای پر گل جلوی ما آورد کم کم فهمید که باید با دفاع محض فضاها رو برای مهاجمان ما بوجود نیاره ، بازی 5-0 هم برید گلهاشو ببینید ، به همین سبک گل زدیم .
دفاع محض و تقویت ابزار تیم برای ضد حمله های موثر : مورینیو تعالی تاکتیک هاش رو مدیون باختهای متوالیش به ماست !

چلوندن تیم سمئونه خیلی حال میده ... :D
یه کم میفهمن که جنگ روانی راه انداختن چه مزه ای داره ... داور خیلی باهاشون مدارا کرد و گرنه بازی از این هم جنجالی تر میشد .
صحنه ی پنالتی اصلا خطا نبود ، اگه ماسکرانو لایی خورده خودش هم باید محو بشه ؟؟
خب ، خوان فران دقیقا خودشو مستقیم به ماسکی زد ، اگه از بغلش رد میشد و ماسکرانو نگهش میداشت خطا بود ولی وقتی لایی خورده چکار کنه ، سر جاش بود و حرکتی نکرد ، همه اینها به کنار اصلا بیرون محوطه این اتفاق افتاد ، همش سر عصبانیت و فیلم در آوردن خوان فران سر صحنه قبلی بود که داور تحت تاثیر قرار گرفت . داور خوب واقعا تو لالیگا کم شده ، بازم به انگلیس ، اون صحنه پرتاب کفش هم که دیگه حرفی باقی نمیمونه ، میگم داور قصدش مدارا بود ... براش بد میشد اگه 2 ..3 تا اخراجی میداشت .
تو بازی رفت نیمار داشت با یه بازیکن دیگه حرف میزد گارسیا اومد دست زد تو سینش بی مقدمه انداختش زمین ، نیمار هم تو این بازی انتقام سختی ازش گرفت ، هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی :android21:
دقت کردم این تر اشتنگن دو پا هم هست ! مهاجماش دو پا نیستن که این دو پاست .

25195497398486397195.jpg

98672747141936975279.jpg

من با دوستان در مورد آلبا کاملا مخالف هستم. طبیعتا اصلی ترین ویژگیش سرعتش و پاس های کوتاه و دقیقشه. کیفیت دفاعی و ارسال های فوق العاده ضعیفی داره.
همچنان فکر میکنم در مورد این طفلک داری بی انصافی میکنی :دی
هیچ بازیکنی کامل نیست ، اگه تو دفاع ضعف داره باید از توان تهاجمیش سود برد ، مارسلو هم یه موقعی دقیقا همین طور بود به مرور بهتر شد ، مربی باید کمکش کنه ...

.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
نیمه اول خیلی هیجان داشت
نیمه دوم افتضاح بود

چرا نیمه دوم اتلتیکو 10نفره بود؟؟؟متوجه نشدم

+++++++++++++++++++++++++++++++

اتلتیکومادرید ۲-۳ بارسلونا

نیمار؛ متخصص گلزنی به اتلتیکو

نيمار را بايد کابوس هواداران اتلتيکو مادريد در دو سال اخير بدانيم. کسي که در هر بازي بارسا-اتلتيکو، بوي گل مي دهد.
01002315.jpg

به گزارش "ورزش سه"، نیمار در نیمه اول دیدار بارسلونا و اتلتیکو که هم اکنون نیمه دوم ان در حال شروع شدن است موفق به زدن دو گل شد. او رد بازی رفت لالیگا در نوکمپ نیز یک گل به اتلتیکو زده بود. مهاجم برزیلی بارسا سال گدشته، در سوپرجام اسپانیا در ویسنته کالدرون، اولین گلش به سفید و قرمزهای مادریدی را زده بود. بدین ترتیب، با این دو گل، نیمار در 9 بازی خود مقابل اتلتیکو، موفق به زدن 5 گل شده است.
روی این اتلتیکو تو این فصل خوب می تونیم حساب کنیم . ایشالله دور برگشت رو از رئال می بره و از ما می بازه و همه چی به نفع ما تموم می شه .
کلا هوادارای رئال از اتلتیکو مادرید متنفرن ، شده کابوسشون . هاهاهاهاها

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
همچنان فکر میکنم در مورد این طفلک داری بی انصافی میکنی :دی
هیچ بازیکنی کامل نیست ، اگه تو دفاع ضعف داره باید از توان تهاجمیش سود برد ، مارسلو هم یه موقعی دقیقا همین طور بود به مرور بهتر شد ، مربی باید کمکش کنه ...

محسن جان من ازقضا بیشتر مشکلم با توان تهاجمیشه.داریم از بارسا صحبت می کنیم.باید جاه طلب بود و به هر بازیکنی راضی نشد. کیفیت ارسال هاش رو خداییش دقت کنید؟همین توان تهاجمی که شما می گی باید توی چی خودش رو نشون بده؟ایجاد موقعیت گل؟پاس گل؟ شما اگر یه تک موردهایی مثل دیشب رو بی خیال بشی چی می مونه غیر از بهترین پاس های مسی که گیر ایشون میاد و تقدیم به ساق پای مدافع حریف میشه؟ در مورد دفاع هم که دیگه آمار و بازیها دارن حرف می زنند.فقط دوتا گل به خودی داشته و تعداد زیادی حرکات اشتباه دیگه. نمونه ش گل دوم دیشب که خوردیم.
در کل باز هم می گم آرزو می کنم با این محرومیت این همه خوب بشه که بیام اینجا تعریفش کنم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محسن جان من ازقضا بیشتر مشکلم با توان تهاجمیشه.داریم از بارسا صحبت می کنیم.باید جاه طلب بود و به هر بازیکنی راضی نشد. کیفیت ارسال هاش رو خداییش دقت کنید؟همین توان تهاجمی که شما می گی باید توی چی خودش رو نشون بده؟ایجاد موقعیت گل؟پاس گل؟ شما اگر یه تک موردهایی مثل دیشب رو بی خیال بشی چی می مونه غیر از بهترین پاس های مسی که گیر ایشون میاد و تقدیم به ساق پای مدافع حریف میشه؟ در مورد دفاع هم که دیگه آمار و بازیها دارن حرف می زنند.فقط دوتا گل به خودی داشته و تعداد زیادی حرکات اشتباه دیگه. نمونه ش گل دوم دیشب که خوردیم.
در کل باز هم می گم آرزو می کنم با این محرومیت این همه خوب بشه که بیام اینجا تعریفش کنم
وقتی اومد بهتر بود ، منظم تر و کم اشتباه تر بود ، ولی همون موقع هم تمام کارهای تهاجمیش روی زمین بود که علت خریداریش هم همین سبک بازیش بود ،
ما سانتر کنیم برای کی ؟ سرزن داریم ؟!
سرعت بالایی داره و تو پاسکاری با اینیستا خیلی مچ شده بود اما الان نیمار اون سمت تنهاست و اینیستا و آلبا همکاری چشمگیری باش ندارن ، اون طرف ژاوی و آلوز و مسی خدای هماهنگی و پاسکاری به همدیگه شده بودن .
در اینکه آلبا با وجود مشکلاتش الان بهترین گزینمون هست شکی نیست ، اما مشخصه که افت کرده و اون آلبایی که اینیستا مصاحبه میکرد و میگفت زوج ایده آل منه ، نیست .

.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیشب نیمه اول فاجعه بودیم، یه زمانی تحت پرسینگ طوری توپ ها رو در میووردیم که .... اما الان تحت فشار نابود میشیم.
اما تراشتگن، این پسر عجیب بین همه محبوب شده. بازی با پاش محشره واقعا.
پنالتی رو خوب ببینید، پای راست تراشتگن که پای ستونش بود سُرخورد، حتما فرصت کردید ببینید اون صحنه رو، وگرنه پنالتی رو میگرفت. توی عکس پست محسن هم مشخصه پای ستون تراشتگن سُر میخوره.
در نهایت اومدن مسی به سمت راست مزایای زیادی داشته. خط هافبکمون در حد خط حمله نیست فعلا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
وقتی اومد بهتر بود ، منظم تر و کم اشتباه تر بود ، ولی همون موقع هم تمام کارهای تهاجمیش روی زمین بود که علت خریداریش هم همین سبک بازیش بود ،
ما سانتر کنیم برای کی ؟ سرزن داریم ؟!
سرعت بالایی داره و تو پاسکاری با اینیستا خیلی مچ شده بود اما الان نیمار اون سمت تنهاست و اینیستا و نیمار همکاری چشمگیری باش ندارن ، اون طرف ژاوی و آلوز و مسی خدای هماهنگی و پاسکاری به همدیگه شده بودن .
در اینکه آلبا با وجود مشکلاتش الان بهترین گزینمون هست شکی نیست ، اما مشخصه که افت کرده و اون آلبایی که اینیستا مصاحبه میکرد و میگفت زوج ایده آل منه ، نیست .

.
اصلا ارسال بلند منظورم نیست. شما هر نوع کراسی رو در نظر بگیری من راضی ام ولی کو؟؟ از ارسال بگذریم. بازیکن کناری با این سرعت خوب تا اینجای فصل تصور میکنم فقط یک یا دوبار تونسته دفاع مستقیم رو دور بزنه.
مسی بارها توپ رو پخته کرده رسونده بهش میگیره میکوبه به ساق دفاع
به قول شما گزینه ای هم نداریم انچنان ولی این و ماسکی باز هم سرجاش ضربه میزنن بهمون. همیشه مثل دیشب نیمار و مسی نمیتونن به دادمون برسن و گاهی باید گل نخورد و با این دو عزیز خیلی کار سختیه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عضو جدید بارسلونا:eek::eek::confused:

amador-bernabeu-con-jordi-card-54426671045-54115221154-600-396.jpg

ساشا پیکه عضو جدید بارسلونا:D:p

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
روزنامه ال موندو دیپورتیوو در نسخه امروز خود عکسی از نیمار را روی جلد برد.

نیمار : هیچکس مجبور نیست تا کسی را دوست داشته باشد ، اما چیزی به عنوان احترام وجود دارد

دلایل موفقیت او

نیمار کاملا در بارسلونا و در شهر ادغام شده است

پسر دوم پیکه و شکیرا به دنیا آمد

ویارئال در نیمه نهایی حریف بارسا شد و اسپانیول به مصاف بیلبائو میرود

the-front-MD-jan-30-2015.jpg

روزنامه اسپورت اسپانیا با چاپ عکسی از برخورد تورس و نیمار تیتر(( آنها برای نیمار رفتند)) را برگزید

در مادرید کمپینی بر علیه مهاجم بارسلونا به راه انداختند

او عامل فتنه نیست ، بلکه قربانی است

در پایتخت آنها قصد دارند تصویری متکبرانه از او به نمایش بگذارند در حالیکه او توسط رقبای خود برانگیخته شده

نیمار : چیزی به نام احترام وجود دارد

متیو درگیری بین مسی و انریکه را تایید کرد

پیکه و شکیرا برای دومین بار پدرو مادر شدند

اسپانیول راهی نیمه نهایی شد

the-front-sport-jan-30-2015.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بایرن 4-1 باخت از وولفسبورگ:eek:

++++++++++++++++++++++++++
ژاوی:مشاجره مسی و انریکه،اتفاقی طبیعی بود

ژاوي، هافبک باتجربه بارسا، تاکيد کرد که اختلاف بين ليونل مسي و لوئيس انريکه، تاثيري در عملکرد ‏بارسا در ادامه فصل جاري نخواهد داشت.‏
01000049.jpg

به گزارش "ورزش سه"، گفته می شود مسی و انریکه پیش از دیدار بارسا مقابل رئال سوسیداد درگیری ‏لفظی پیدا کردند و حتی ستاره آرژانتینی از رئیس باشگاه بارسلونا خواست انریکه را اخراج کند؛ جرمی ‏متیو، مدافع بارسا، هم تایید کرد که این دو در تمرینات مشاجره سختی داشتند اما نتایج خوب اخیر بارسلونا ‏باعث شد تا حاشیه های این تیم کمتر شود.‏
در این بین، ژاوی تاکید کرد که اختلاف نظر مسی و انریکه موضوعی غیرطبیعی نیست و معتقد است ‏چنین اتفاقات می تواند در هر تیمی رخ بدهد
او به خبرنگاران گفت:" مشاجره ای که متیو از آن صحبت کرد، یک اتفاق طبیعی در طول یک فصل است ‏و وقتی با هم کار می کنید، اتفاق می افتد. نباید به چنین اتفاقاتی اهمیت داد زیرا در لحظات عصبانیت، ‏پیش می آید.‏
پرونده آن اتفاق بسته شد. بازیکنان بارسا با هم هستند و همگی متحد. صادقانه بگویم، ما در کنار هم هستیم. ‏صحبت های جرمی تاثیری روی ما ندارد. ما راه حلی برای این اتفاق پیدا می کنیم و به راهمان ادامه می ‏دهیم.‏‎ ‎
اهمیت آن درگیری، صفر است. این اولین بار نیست که چنین اتفاقی رخ می دهد. این اتفاق با خیلی از هم ‏تیمی های دیگر رخ داده و وقتی افراد با هم کار می کنند، پیش می آید. ‏
ما همگی می خواهیم پیروز شویم.. گاهی اوقات در طول تمرینات اتفاقات استرس زایی رخ می دهد؛ این ‏بارها و بارها، رخ داد، بیش از 200 بار."‏‎ ‎

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بالا