اگه دقت داشتی تو این بازی میدیدی که مسی و نیمار هرموقع راه به جایی نمیبردن و توپشون میخاست خراب شه به سوارز پاس میدادن
اون مواقعی که سوارز انتظار نداشت بهش پاس میدادن
ونجایی که نیمار خاست چیپ بزنه یه پاس بغل میداد سووارز دروازه خالی میشد
نیمار دیشب خیلیخودخواه بود
فقط میخاد بگه از مسی هم ر تره:general208:
به سوارز پاس نداد ناراحت شدم[emoji14]
سوارز اگر راه بیافته دیگه دربند این حرفها نیست.
از قضا من اصلا همچین احساسی که شما داری رو ندارم. پاس خوب بهش میرسه و البته خودش رو خیلی خیلی خوب در موقعیت قرار میده. مسی و بقیه بازیکن ها هم توپ رو هر وقت شده رسوندن بهش. حالا موردی همیشه پیش مباد. همیشه جاهایی میشه پاس داد و پاس داده نمیشه. دیشب اینیستا یه صحنه اگر ول کرده بود توپ گیر مسی می اومد و موقعیت بهتری میشد ولی ندید یا حس کرد خودش بهتر میتونه. یا یه جا مسی جای بهتری بود دنی داد به سوارز.
سوارز تا همین جا در اکثر کارها و وظایفش خوب بوده ولی خوب گل نزده. این هم شدیدا به فشاری که روشه مربوطه.
در مورد شرایط بدنیش هم اگر ببینید در هر بازی چند بار زمانی که میخواد تغییر جهت بده میخوره زمین. به طور نرمال این به اضافه وزن یا عدم آمادگی لازم برمیگرده و صدالبته عدم تمرکز
پارسال سی و یک گل واسه لیورپول زده. اگر اون طوری که اونجا راحت بود و میزد این جا هم اوکی بود تا همین الان و با همین موقعیت ها بالای ده تا زده بود.
مربی باید بیشتر باهاش حرف بزنه و برای جا افتادنش کمی انرژی بگذاره و این همه تعویضش نکنه که اعتماد به نفسش برگرده.
با یه حساب سردستی تصور میکنم موقعیت های گل مسی در این اواخر کمتر از سوارز بوده از دروازه دورتره ولی تقریبا هرموقعیت نصفه نیمه ای رو داره گل میکنه.
نه سوارز و نه هیچ کس دیگه ای قرار نیست با لیو سنجیده بشه و سوارز باید این رو بفهمه قبول کنه و اون وقت با آرامش بشه عصای دستمون کما اینکه الان هم جیزهایی به تیم اضافه کرده که مثلا همین دیشب باعث نجاتمون شد