• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به نظرم ایسکو این اواخر با فاصله بهترین بازیکن رئال بوده. قبلاً از رفتن به این تیم شنیده بودم که به بارسا علاقه داشت، چه بازیکنی از کف رفت!
اصلا سبک بازیش مال خودمونه ، هم تکنیکی و پاسهای فوق العاده ، هم پرس هافبکها و هم سرعت بالا . کمتر بازیکنی هست که همه ی اینها رو با هم داشته باشه .
خیلی بیشتر از رویس بدرد ما میخوره . کاش رئال بفروشتش :general703:
اصلا جوونیهاش کلی عکس با لباس و پرچم بارسا داره ...
438.gif

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
:general210: براوو تو ترکیب اصلی !!!!! نکنه دسته گلش رو فراموش کردن تو بازی مالاگا .
کم پیدایی محمد جان؟
###
انریکه اگر همچین اشتباهی رو انجام بده گند میزنه به روحیه تراشتگن.اشتباهات تراشتگن بیشتر از این نبوده.بازیهای آسونی هم نداشته.با اتلتی و پی اس جی و ویا ریال.
سرمایه گذاری روی تراشتگن علی رغم اشتباهاتی که داشته خیلی منطقی تره تا براوو.با اینکه جوونه و اشتباهات بدی هم داشته اما انصافا سوپر واکنش هاش از براوو بیشتره و خوب هم بیرون میاد که برای بارسا بسیار واجبه.نمونه ش بازی آخر و دسته گل جناب براوو که ممکنه همین قهرمانی رو ازمون بگیره.
امیدوارم این بازی رو ببریم و از این مرحله بگذریم .بر خلاف چیزی که اول فضل انتظار داشتم تیم شانس بردن بازیهای حذفی رو داره و اگر گندهای اساسی نزنن میشه به مراحل بالای سی ال هم امید داشت.
سیتی هم شده مثل ابر بهار.یهویی میزنه داغونه می کنه یهویی تعطیل می شه کلا.شب تعیطیلیشون باشه ایشالله

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کم پیدایی محمد جان؟
###
انریکه اگر همچین اشتباهی رو انجام بده گند میزنه به روحیه تراشتگن.اشتباهات تراشتگن بیشتر از این نبوده.بازیهای آسونی هم نداشته.با اتلتی و پی اس جی و ویا ریال.
سرمایه گذاری روی تراشتگن علی رغم اشتباهاتی که داشته خیلی منطقی تره تا براوو.با اینکه جوونه و اشتباهات بدی هم داشته اما انصافا سوپر واکنش هاش از براوو بیشتره و خوب هم بیرون میاد که برای بارسا بسیار واجبه.نمونه ش بازی آخر و دسته گل جناب براوو که ممکنه همین قهرمانی رو ازمون بگیره.
امیدوارم این بازی رو ببریم و از این مرحله بگذریم .بر خلاف چیزی که اول فضل انتظار داشتم تیم شانس بردن بازیهای حذفی رو داره و اگر گندهای اساسی نزنن میشه به مراحل بالای سی ال هم امید داشت.
سیتی هم شده مثل ابر بهار.یهویی میزنه داغونه می کنه یهویی تعطیل می شه کلا.شب تعیطیلیشون باشه ایشالله
سلام علیرضا جان
با اجازت یه دو هفته ی مسافرت بودم
---
من فکر کردم یه توپی زده به سر انریکه تصمیماتش کمی خوب شده !!
براوو تو اون بازی مالاگا بذار تشبیهش بکنم به یه بچه ای که بزرگترش چند متری ازش وایساد بهش یه ابنبات نشون داده و براوو هم دو دل بود میگفت برم بهم میدش یا نه ولش کنم نرم ضایع نشم!!!
این گلر ضعیفه فقط و فقط دااره نون اون 8 بازی که گل نخورده بود رو میخوره و یکمی کم عقلی انریکه
اگر تراشتگن تو بازی با مالاگا بود حاظرم سر هر چی شرط ببندم که اون گل رو نمیخورد .اگر اون اشتباه میکرد با پای درازش توپ رو میزد !!
این سیستم مسخره چرخشی بدرد گلر نمیخوره این مسخره بازیها دیگه چیه !!
در هر صورت امشب باید دید تیم چیکار میکنه . هم بازی سختی میتونه باشه هم بازی اسونی میتونه باشه.همش بستگی به تصمیمات انریکه داره و کارایی تیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اصلا سبک بازیش مال خودمونه ، هم تکنیکی و پاسهای فوق العاده ، هم پرس هافبکها و هم سرعت بالا . کمتر بازیکنی هست که همه ی اینها رو با هم داشته باشه .
خیلی بیشتر از رویس بدرد ما میخوره . کاش رئال بفروشتش
اگر مودریج مصدوم نمی شد و همون طوری بهش بازی نمی رسید امیدی بود ولی الان از بعید هم گذشته.شدیدا طرفدار داره و اگر به انتخاب بین مودریج و ایسکو برسه تصور می کنم مودریچ رو بفروشن
در هر حال جانشین به حق اینیستا ست و شاید در بعضی موارد کامل تر از اون حتی. ریال تقریبا به مفت خریدش .من به بازی نیمار و آینده ش امیدوارم شدیدا ولی انصافا ضربه بدی خوردیم از خریدش.تمام تمرکز رو گذاشتن روی خرید نیمار و دفاع و هافبک و دروازه که پارسال و حتی امسال هم داریم چوبش رو می خوریم رو رها کردن.هر روز دادگاه و این ها هم که نون اضافه ش بوده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سلام علیرضا جان
با اجازت یه دو هفته ی مسافرت بودم
جهان دیدن به از جهان خوردن
تا باشه از این غیبت ها
شدیدا مردد بود.اول فصل هم زیاد غرغر کردم در مورد براوو .خرید دو تا دروازه بان که خودشون رو از هم بالاتر میدونن کار بسیار اشتباهیه.گزینه های بسیار بسیار بهتری در بازار بود.هم برای دروازه بان ذخیره هم اصلی
یه سووال.این کلمه گلر از کچا سر زبون گزارشگرای ما افتاده؟؟؟
با فعل Goal وقتی فاعل می سازی که اصلا معنیش متفاوت میشه.توی انگلیسی هم که به صورت رایج Goalie یا goalkeeper یا کیپر استفاده میشه.گلر فقط در هاکی رو یخ اون هم فقط در کانادا به عنوان دروازه بان استفاده میشه.
http://www.wikiwand.com/en/Goalkeeper
کسی ریشه ش رو اطلاع داره چطوری وارد فارسی شده ؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جهان دیدن به از جهان خوردن
تا باشه از این غیبت ها
شدیدا مردد بود.اول فصل هم زیاد غرغر کردم در مورد براوو .خرید دو تا دروازه بان که خودشون رو از هم بالاتر میدونن کار بسیار اشتباهیه.گزینه های بسیار بسیار بهتری در بازار بود.هم برای دروازه بان ذخیره هم اصلی
یه سووال.این کلمه گلر از کچا سر زبون گزارشگرای ما افتاده؟؟؟
با فعل Goal وقتی فاعل می سازی که اصلا معنیش متفاوت میشه.توی انگلیسی هم که به صورت رایج Goalie یا goalkeeper یا کیپر استفاده میشه.گلر فقط در هاکی رو یخ اون هم فقط در کانادا به عنوان دروازه بان استفاده میشه.
http://www.wikiwand.com/en/Goalkeeper
کسی ریشه ش رو اطلاع داره چطوری وارد فارسی شده ؟
همون مخفف گل کیپر هست :D:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Previa-Manchester-City-Barca_54427564404_51356729138_352_256.jpg

اینم از گل کیپر محبوبتون که اینقدر نگرانش بودید :دی ، ظاهرا امشب فیکسه .
یعنی تا خود آخر فصل داره ترکیب جابجا میکنه ...
من همون اول گفتم سوارز جاش اون وسطه ، البته مسی هم باید نزدیک محوطه باشه ، این بازی آخر دیگه رسما وسط زمین بود .

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نامزد ریاست بارسا : هیئت مدیره فعلی می خواست مسی را بفروشد
ttttttt-jpg.jpg

نامزد ریاست بارسلونا ادعا کرده که هیئت مدیره فعلی این باشگاه قصد فروش لیونل مسی را داشته است .

آگوستی بندیتو ابراز امیدواری کرده است که ستاره آرژانتینی بارسلونا فوتبالش را در این باشگاه به اتمام برساند .

بدیتو به وبسایت گل گفته است :" هیئت مدیره فعلی نشان داده که به حرف هایی که در رسانه ها می زنند نمی توان اعتماد زیادی کرد . بعضی وقت ها در رسانه ها حرفی زدند ولی در عمل کاملا خلاف آن را انجام دادند . امیدوارم که در مورد مسی حرف و عمل شان یکی باشد .

در یک برهه ای بنظر می رسید که مدیران فعلی به اینکه مسی در این تیم چه احساسی دارد اهمیتی نمی دهند . بنظر من بعضی از حرکات و صحبت های شان نشان می داد که به فروش وی فکر می کنند . من باور دارم که مسی می خواهد به فوتبالش در این باشگاه ادامه بدهد و امیدوارم که هیئت مدیره فعلی تا قبل از انتخابات تصمیم اشتباهی نگیرد که روی آینده مسی تاثیر بگذارد . "
------------------
بارتومئو ؛ از آینده الوز بی خبر هستم
384648-heroa.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | ماریو بارتومئو مدیر باشگاه بارسلونا در یک مصاحبه در مورد شرایط دنی الوز مصاحبه ای کرد،دنی الوز مدافع راست برزیلی بارسا که خیلی زود قرارداد او پایان میابد و ممکن است از بارسا جدا شود این در حالی است که هنوز باشگاه بارسلونا پیشنهاد تمدید قرارداد را به وی ارائه نداده است.

بارتومئو اذعان کرد که نمیداند فصل آینده در نیوکمپ حضور دارد یا ن.قرارداد این مدافع برزیلی در ماه های آینده به اتمام میرسد بر طبق این قرارداد الوز بازیکن آزاد میشود و میتواند رایگان از این تیم جدا شود.بارتومئو اضافه کرد که با نماینده دنی الوز هم دیدار داشته ایم اما هنوز چیزی معلوم نیست و شرایط الوز بستگی به نظر لوئیز انریکه دارد.

ما در حال برنامه ریزی برای فصل آینده هستیم که در فصل آینده ممکن است بازیکنانی از بارسلوناB به تیم اضافه شوند.بارتومئو دوباره تاکید که نمیداند الوز برای فصل آینده در جمع کاتالان ها خواهد بود . گفت ما میدانیم که سال 2016 نمیتوانیم بازیکن جدیدی را جذب کنیم.

دنی الوز برزیلی در سال 2008 از سویا به بارسلونا ملحق شد و در طول این مدت بسیار موثر بوده است و در کسب قهرمانی های بارسا کمک های بزرگی به تیم کرده است دنی نقش کلیدی در بارسای پپ داشت که نمیتوان از آن چشم پوشی کرد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان نکته این عکس رو کسی میتونه بگه!!!!!!
aficionados-del-barca-en-manch-54427584107-54115221154-600-396.jpg

---------------------
خب نئمار قول داده که ۲ تا بچپونه تو دروازه منسیتی
2015-02-24-previa-manchester-08-optimized-v1424778770-jpg.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان نکته این عکس رو کسی میتونه بگه!!!!!!
aficionados-del-barca-en-manch-54427584107-54115221154-600-396.jpg

---------------------
خب نئمار قول داده که ۲ تا بچپونه تو دروازه منسیتی
5-0های تاریخی بارسااااا:D
و این داستان ادامه دارد:general309:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترکیب بارسلونا اعلام شد
foto-previa-v1424735742.jpg

اختصاصی / ترکیب یازده مرد لوییس انریکه برای جدال با منچستر سیتی اعلام شد . بر این اساس :

دروازه بان : تراشتگن

مدافعان : آلوز ، آلبا ، ماسکرانو ، پیکه

هافبک ها : راکیتیچ ، اینیستا ، بوسکتس

مهاجمان : مسی ، نیمار ، سوارز

ذخیره ها : براوو ، ژاوی ، متیو ، بارترا ، آدریانو ، رافینیا ، پدرو

6b6c8a37609a4b7575c001028273ef24.jpg
--------------

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سوارز عقده داره که 20تا گل بزنه:p
بزنه بسه;)
یه گل هم نزد اون تک به تکه رو ویه توپ ربایی کردن و یه حرکت ضعیف و یه پاس ضعیفتر داد و یه شوت ضعیف تر تر زد:دی
نیمار زیاد خوب کار نکرد
خیلی بهتر میتونه باشه ولی این بازی و بازی با مالاگا خوب نبود

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نیمه اول عالی ای بود.
بعد اون بازی وحشتناک یه همچین نیمه ای لازم بود.
مسی که ترکوند این نیمه. همه کار کرد. یه گل کم داره که ایشالله نیمه دوم بزنه.
سوارز داره کم کم میشه سوارز.
دوتا گل خوب. به خصوص دومیش که دقیقا جایی بود که باید میبود.
آلبا نیمه اول کم نقصی داشت.
پیکه هم خیلی خوب و موثر بود.
نیمار بیشتر در خدمت تیم بود و بیشتر از قبل انرژی گذاشت.
انریکه اگر گند نزنه با همین تیم خیلی کارها میشه کرد.
وقتی با همچین ستاره هایی یازده امتیاز دادیم به سلتا و سوسیداد و مالاگا جز مربی کسی مقصر نیست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امیدوارم نیمه دوم رو شل نگیرن. سیتی دوهیچ از بایرن عقب بود و کاملا باخت رو قبول کرده بود ولی با یه گل برگشت به بازی و سه بر دو بایرن رو زد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امیدوارم نیمه دوم رو شل نگیرن. سیتی دوهیچ از بایرن عقب بود و کاملا باخت رو قبول کرده بود ولی با یه گل برگشت به بازی و سه بر دو بایرن رو زد
نیمه دوم نیمه مسی و نیمار
باید گل بزنن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بهتره بگی نیمکت 10 نفره بایرن که عقب کشیده بود!
کلا سیتی کم خطره جلوی بدترین آرسنال 18 سال اخیر تو خونه اش 2 تا خورده، از گروهش شانسی بالا اومده، بردنش کار سختی نیست...

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
آخ چی میشد اگه مسی پنالتی رو گل میکرد...چی میشد اگه بعد از گرفتن هارت توپ رو استپ میکرد میزد

بعد از این همه دفاع خوب یه گل الکی خوردیم!!به هر حال امیدوارم بازی برگشت هم تو نیمه اول گل بزنیم و کارشونو تموم کنیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب ضد حالی شد پنالتی مسی و بدتر از اون هد بعدیش. کاش با پا زده بود بعدی رو
نیمه دوم جالبی نداشتیم کلا. می شد بهتر عمل کرد.
ماسکرانو امشب نزدیک بود کار دستمون بده. موقعیت بدی داد که پیکه جمعش کرد. روی گل هم شدیدا شکل ماست عمل کرد.
دور کردن مسی از باکس خیانت بزرگ انریکه ست. اگر قراره سوارز عقب باشه باید مسی بتونه مرتب بیاد تو باکس و برگرده. این طوری که تبعیدش کرده به هافبک اصلا فایده نداره.
مسی کنارش به یه کسی احتیاج داره که اول تمایل شدیدی با گلسازی داشته باشه به جای گلسازی. سوارز و نیمار درتیم های خودشون بیشتر گلزن بودند تا گل ساز. نتیجه این شده که سوارز میاد یازده تا پاس گل میده ولی شدیدا زیر فشاره که چرا گل نمیزنه و برای همین مسی هر روز دورتر میشه از دروازه که برای نیمار و سوارز فضا درست بشه و موقعیت بسازه.
هامس ریال یا ایسکو یا دی ماریا و همچین بازیکن هایی بیشتر از خرید سوارز و... به کار بارسا می اومدن.
در هر حال میشه با یه بازی منطقی به مرحله بعد بریم. لازمه که خیلی خراب نکنیم.
بازی برگشت قبل بازی با مادریده یا بعدش؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بهتره بگی نیمکت 10 نفره بایرن که عقب کشیده بود!
کلا سیتی کم خطره جلوی بدترین آرسنال 18 سال اخیر تو خونه اش 2 تا خورده، از گروهش شانسی بالا اومده، بردنش کار سختی نیست...
از قضا بازی در کنترل کامل بایرن بود تا اون اشتباه عجیب الونسو.
آرسنال هم تصور می کنم دارید کم لطفی میکنید ولی در هجده سال گذشته تیم های به مراتب ضعیف تری هم داشته. دست کم امسال یکی از پرمهره ترین آرسنال های بیست سال گذشته رو داریم که با توجه به رقابت سنگین امسال و مصدومیت های زیادش خیلی هم افتضاح نبوده. بماند که کلا ونگر تیم هاش پرنوسانن و انگار برای قهرمانی نمی بنده

بالا