• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
مسی فوق العاده بود - همه کار کرد. بخشکی شانس واسه ی پنالتی! سوارس خیلی خوب بود. هرچقدر نیمار بد بود پیکه تنها بازی خوب فصلش رو انجام داد. انریکه خیلی زودتر باید پدرو رو به جای نیمار می آورد. توی همون چند دقیقه پدرو تونست با یک و دوش با مسی پایه گذار پنالتی بشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:general210::general210: عجبا !!!
نه به نیمه اول که زدیم املتشون کردیم. نه به نیمه دوم تیم انگار مراعات میکرد :general211:
باز دمش گرم انریکه الوز رو تعویض کرد وگرنه اخراج میشد بدون هیچ شک شبهه یی
ولی حرکت الوز دیگه واقعا" بچه گانه بود
با خودم حی میگم کاش دفاع نخریده بودیم .حسرت این 40 تا رو واسه این مدافعان نمیخوردم . یعنی پسر خالم که 9 سالشه با یه چوب 1 متری تو دفاع بارسا وایسه از این متیو خیلی بهتر توپهای ارسالی رو دفع میکنی با چوب!!! مرتیکه 192 قدته دوبار اقدام به کله زدن کردن هر دو رید!!
پیکه یه ته عالی بود ت دفاع بقیه دفاع اب برده بود
راحت میتونستیم 4 تا بزنیم .حیف شد
داور مسخره کلنگ بی مصرف خیلی باهاشون مراعات کرد . یکیش اون شماره 4 شون سر اون صحنه که مسی سرعت گرفته بود با تنه زد چند متر پرتش کرد خطا گرفت ولی کارت نداد !!! اگر داده بود سره اون خطایی که دوباره رو مسی انجام داده بود دقیقه 80 خورده ای قرمز گرفته بود
زابلتا هم باید کارت زرد رو میگرفت سر صحنه پنالتی که نداد (اگر داده بود واسه بازی تو نیوکمپ محروم شده بود)
کمپانی سر چند صحنه زد بازیکنان بارسا رو ولی دریغ از یه کارت که اگر کارت میگرفت بازم محروم میشد !!کمپلت داوری خیلی مراعات میکرد
سر کوچکترین صحنه های که بارسا میکرد کارت زرد میداد. نیمه دوم که خبری از صحنه های اهسته بارسا تو زمین منسیتی نبود اصلا" پخش نمیشد!!! 3 صحنه اصلا" نفهمیدم داوری چی گرفت
پنالتی مسی بد خراب کرد .لامصب خودشم خیلی خیلی اعصبانی بود
در هر صورت باید بیشتر میزدیم اگر دقت کرده بودیم .

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
پنالتی مسی بد خراب کرد .لامصب خودشم خیلی خیلی اعصبانی بود

واقعاً حق داره، بعد از انجام همچین بازی کاملی اینطور بشه خیلی اعصاب خورد کنه. هارت خیلی زود پرید، وگرنه مسی با زاویه ی خوبی ضربه زده بود. بعد از اون هم تمرکزش رو کامل از دست داد و نتوست دروازه رو باز کنه.

اگر مودریج مصدوم نمی شد و همون طوری بهش بازی نمی رسید امیدی بود ولی الان از بعید هم گذشته.شدیدا طرفدار داره و اگر به انتخاب بین مودریج و ایسکو برسه تصور می کنم مودریچ رو بفروشن
در هر حال جانشین به حق اینیستا ست و شاید در بعضی موارد کامل تر از اون حتی. ریال تقریبا به مفت خریدش .من به بازی نیمار و آینده ش امیدوارم شدیدا ولی انصافا ضربه بدی خوردیم از خریدش.تمام تمرکز رو گذاشتن روی خرید نیمار و دفاع و هافبک و دروازه که پارسال و حتی امسال هم داریم چوبش رو می خوریم رو رها کردن.هر روز دادگاه و این ها هم که نون اضافه ش بوده

شاید تنها می تونیم امیدوار باشیم سوبیسارتا مدیر فنی رئال بشه، اون موقع حتماً می تونیم ایسکو رو با قیمتی خوبی صاحب بشیم!

یه سووال.این کلمه گلر از کچا سر زبون گزارشگرای ما افتاده؟؟؟
با فعل Goal وقتی فاعل می سازی که اصلا معنیش متفاوت میشه.توی انگلیسی هم که به صورت رایج Goalie یا goalkeeper یا کیپر استفاده میشه.گلر فقط در هاکی رو یخ اون هم فقط در کانادا به عنوان دروازه بان استفاده میشه.
http://www.wikiwand.com/en/Goalkeeper
کسی ریشه ش رو اطلاع داره چطوری وارد فارسی شده ؟

احتمالاً یه واژه ی من درآوردی دیگه مثل فوتبالیست و تنیسور و اینهاست.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مسی واقعا انتحاری بازی میکرد ، واقعا شیر مادر حلالش :دی
نوش جونش هر چی پول میگیره ، از جون و دل مایه میذاره ، چطور بین مدافعین بدون ترس توپو حمل میکرد ، مثل یه جوونی که میخواد خودشو تو ترکیب جا کنه بازی کرد .
البته تیم کلا جنگندگی لازم رو داشت و همه خوب بودن ،
@termes ، آقا جوردی رو داشتی ؟ پاس گلش فوق العاده بود ، زودتر یا دیرتر پاس رو داده بود موقعیت از دست میرفت تو اون شلوغی دید خوبی داشت و به موقع توپ رو برای سوارز فرستاد .
سوارز هنوز جای پیشرفت داره ، اگه از لحاظ ذهنی آماده بود اون تک به تک رو گل میکرد ولی با گل اول نشون داد فوق العاده موقعیت شناسه .
اصلا نتیجه ی خوبی نگرفتیم ، خیلی با اختلاف بیشتری باید میبردیم ، حیف که پنالتی گل نشد ، حق مسی حداقل یه گل بود ...
باز هم فانتزی بازی کردن بوسکت اعصابمونو خرد کرد ، به فکر اینکه روش خطا شده بازی رو ول کرد
fblmyigoxm9gq55kjqkd.gif

واقعا این تیم اگه همینطور بازی کنه هیچ تیمی جلو دارش نیست ،
باید دید آلوز از تعویض ناراحت بود یا چیز دیگه(ضربه به بطری آب) ... ظاهرا رابطه آلوز با باشگاه خوب نیست ، از مصاحبه ها مشخصه ، شایدم با انریکه مشکل داره .
صحنه ی اخراج هم فکر کنم آلوز تمارض کرد ...

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
این اواخر آفساید ها به معضل عجیبی تبدیل شده. کمک داورها تمام 50 50 ها رو آفساید می گیرن. دیشب کاملاً معلوم بود که روی گل مسی خط نگهدار فقط احتمال آفساید بودن داده بود و پرچم زد. یه نکته ی عجیب دیگه هم این بود که صحنه ی آهسته ی اکثر آفسایدها دیشب اصلاً به نمایش در نمی اومد.

صحنه ی اخراج هم فکر کنم آلوز تمارض کرد ...

برخورد که انجام شد و به نظرم خطا درست بود (هرچند به قول شما آلوس پیاز داغش رو زیاد کرد) ولی چون کلیشی قصدش فقط توپ بود کارت دوم خیلی سخت گیرانه به نظر می اومد.

راستی یادم رفت بگم خوش برگشتی @*CATALAN* ! راستی @rms کجاست؟ کم پیداست.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این اواخر آفساید ها به معضل عجیبی تبدیل شده. کمک داورها تمام 50 50 ها رو آفساید می گیرن. دیشب کاملاً معلوم بود که روی گل مسی خط نگهدار فقط احتمال آفساید بودن داده بود و پرچم زد. یه نکته ی عجیب دیگه هم این بود که صحنه ی آهسته ی اکثر آفسایدها دیشب اصلاً به نمایش در نمی اومد.

برخورد که انجام شد و به نظرم خطا درست بود (هرچند به قول شما آلوس پیاز داغش رو زیاد کرد) ولی چون کلیشی قصدش فقط توپ بود کارت دوم خیلی سخت گیرانه به نظر می اومد.

راستی یادم رفت بگم خوش برگشتی @*CATALAN* ! راستی @rms کجاست؟ کم پیداست.
به دلیل اصالت ضربه به زانو کارت داد. از چندسال پیش فیفا دستور داده روی نقاطی که احتمال مصدومیت بالا دارند داور ها شدید تر عمل کنن.
دنی هم با این اوضاع رفتنیه متاسفانه.
امیدوارم دانیلو رو بتونن بخرن. این طوری فقط یه نیم فصل بدون راست خوب خواهیم بود.
.....
آلبا هم دیشب بهترین بازی فصلش بود.
همیشه باید این طوری باشه که نیست متاسفانه. منظورم پاس گل تنهاش نیست

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
آلوز چیکار کرد توی این صحنه؟چیزی رو لگد زده؟

01004252.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آلوز چیکار کرد توی این صحنه؟چیزی رو لگد زده؟

01004252.jpg
لگد زد به چیزی که اون گوشه بود. بطری یا همچین جیزی. کلی هم آب پاشید. فکر کنم کمک انریکه هم خیس شد[emoji12]

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
لگد زد به چیزی که اون گوشه بود. بطری یا همچین جیزی. کلی هم آب پاشید. فکر کنم کمک انریکه هم خیس شد[emoji12]
فکر کنم اینو دیگه باید بارسا بفروشه بره تمدیدم که نکردن باهاش

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فکر کنم اینو دیگه باید بارسا بفروشه بره تمدیدم که نکردن باهاش
دوزار هم نمیتونه بفروشه. قراردادش تمومه. اگر قرار بود تمدید نکنن باید تابستون میفروختن دانیلو رو میخریدن. شاید سر به سر می شد حتی.
مدیریت بارسا اوکیه اوکیه در این موارد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مسی به 100 رسید
leo-messi-llegado-los-cien-partidos-1424803752034.jpg

اختصاصی / در شب پیروزی بارسلونا لیونل مسی نیز صدمین بازی خود در رقابت های بین المللی با لباس بارسلونا را جشن گرفت . مسی تا کنون 93 بار در لیگ قهرمانان اروپا ، 3 بار در سوپر جام اروپا و 4 بار در جام باشگاه های جهان با لباس بارسلونا به میدان رفته است و جام های مختلفی را در این رقابت ها با لباس بارسلونا برنده شده است .

مسی در این 100 بازی 75 گل در لیگ قهرمانان اروپا ، یک گل در سوپر جام اروپا و 4 گل در جام باشگاه های جهان به ثمر رسانده است .
-----------------------
اینفئوگرافی ؛ مسی یکپارچه
b9abg5cn2yk8kc7eb6k5.png

اختصاصی بارسانیوز / سایت اسپورت در عکسی جالب به یکپارچگی مسی در درون زمین پرداخت . لئو مسی در این بازی در بیشتر نقاط زمین که حتی مربوط به او نمی شد وجود داشت . بدون شک او بهترین بازیکن بارسا مقابل منچستر سیتی بود . دریبل دادن 5 بازیکن کار راحتی نیست . اما او همیشه این کار را تکرار میکنید . با وجود این که مسی نتوانست گلی بزند . اما بازی بسیار قابل قبولی مقابل این تیم انجام داد

d6251495c9a7189bac4a8ae7922499a72b0a4923_400x300.jpg

---------------
the-front-MD-feb-25-2015.jpg

روزنامه ال موندو دیپورتیوو با روی جلد بردن عکسی از سوارز تیتر (( تک نوازی با تاخیر )) را برگزید .

بارسلونا در یک نیمه اول رویایی با دو گل از سوارز و برتری قاطع بر حریف به پایان برد

آنها پس از استراحت بین دو نیمه پای خود را از روی گاز برداشتند و مسی در دقیقه پایانی یک پنالتی را از دست داد
-----------------
the-front-sport-feb-25-2015.jpg

روزنامه اسپورت اسپانیا نیز عکسی از سوارز را رو جلد برد .

بارسلونا با یک بازی عالی در نیمه اول در مسیر یک چهارم نهایی قرار گرفت .
---------------
eng_20.jpg

روزنامه ولوبا با چاپ عکسی از سوارز در بازی شب گذشته تیتر (( شلیک به یک چهارم )) را انتخاب کرد .

بارسلونا واجد شرایط صعود به دور بعد در منچستر پس از نیمه ی اول عالی ، دو گل از سوارز و بازی فوق العاده مسی اگر چه او در دقایق پایانی یک پنالتی را از دست داد
--------------
امار بازی و نمرات بازیکنان
%D9%86%D9%85%D8%B0%D8%A7%D8%AA(1).PNG

%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C.PNG
---------------
ab8d05ea5810069d98e39c18e1d594ad.jpg

---------------------
هنوز موندم چرا زاپالتا کارت نگرفت:general210:
ColoFlyin ممنون داداش

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مثل این که سوارز فقط تو انگلیس گل میزنه
سوارز که گل میزنه جیگر ادم حال میاد :cool:
اگه بازی برگشت هم تیم رو فرم باشه همون نیمه اول کار تمومه

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام سلام بچه ها
چند وقته خیلی درگیرم نه نمیتونم بازی ها رو ببینم و نه بیام اینجا
دیشب بعد از چند وقت نشستم بازی رو دیدم گفتم یه باره تکمیلش کنم اینجا هم بیام;)
نیمه اول عالی بودیم و نیمه دوم محتاط بازی کردیم
دو تا گل دیگه رو راحت میتونستیم بزنیم
مسی هم دمش گرم عالی بازی میکرد یعنی حمل توپ میکرد در حد خودش!! پنالتی هم یکم عصبانی به نظر میومد وقتی میخواست بزنه یه طوری بود، فدا سرت مسی جونم :p

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نیمار : طرفداران سیتی به من توهین کردند
9ljtt5nfsse.jpg

اختصاصی بارسانیوز / به گزارش سایت هوادران بارسلونا در ازبکستان ، نیمار در مورد درگیری اش با طرفدار سیتی گفت " من کار خود را انجام میدادم ، او به من فحش داد و منم خنده ی طعنه آمیزی زدم .

"او به من گفت نیمار ، و به مادرم فحش داد من هم عصبانیت انها را درک میکردم ، چون انها اصلا حریف ما نمی شدند ، بهشان حق میدهم "

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
باید قبول کرد یکی از معدود نقاط ضعف مسی اینه که هر از چند گاهی پنالتی از دست میده ، بازیکنی در این حد به نظرم نباید پنالتی از دست بده ، تو سال 2014 اگه اشتباه نکنم هازارد بهترین پنالتی زن اروپا بود (کسی که 100% پنالتی ها رو گل کرده بود) ، مصاحبه های بعد بازی رو بذارید ما دیگه نریم دنبالش ... :android06:

@rms ، محمد جان نیستی کجایی ؟ غیبتت طولانی شده :android12:

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
باید قبول کرد یکی از معدود نقاط ضعف مسی اینه که هر از چند گاهی پنالتی از دست میده ، بازیکنی در این حد به نظرم نباید پنالتی از دست بده ، تو سال 2014 اگه اشتباه نکنم هازارد بهترین پنالتی زن اروپا بود (کسی که 100% پنالتی ها رو گل کرده بود) ، مصاحبه های بعد بازی رو بذارید ما دیگه نریم دنبالش ... :android06:

@rms ، محمد جان نیستی کجایی ؟ غیبتت طولانی شده :android12:

.
چپ پاها کلا سر پنالتی زدن مشکل دارند. موارد استثنا وجود داره ولی درکل و به صورت میانگین چپ پاها بیشتر خراب می کنند.
وگرنه مسی با اختلاف شدیدی دقیق ترین شلیک ها و پاس ها رو داره و پنالتی زدن نباید براش مساله باشه.
قبلا بهتر هم میزد. این سری ها با جسارت کمتری میزنه و طبیعتا احتمال گل نشدنش بالاتر میره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عجب بازی بود لورکوزن و تیم اول پایتخت اسپانیا:general304:
این اوغلو عجب بازیکنیه .اگر قراره بارسا بندر رو بخره بهتره به جای این بندر این اوغلو رو بخره لامصب انگار تو پاش موشک داره .ضربه سی متری رو بدون دور خیز چه ضربه ای داشت:general210:
این اردا توران هم خیلی خوشم از بازیش میاد لامصب کاش بخرنش :general406::general707:
این پریدا هم که چندروز پیش مصاحبه کرد گفت من اهل صحبت کردن نیستم. من فقط امضا رو میگیرم:general711: بیبینم چیکار میکنی بازم مثل زمان میلان بازیکن رو با یه فلافل میاری تو بارسا:D

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چپ پاها کلا سر پنالتی زدن مشکل دارند. موارد استثنا وجود داره ولی درکل و به صورت میانگین چپ پاها بیشتر خراب می کنند.
وگرنه مسی با اختلاف شدیدی دقیق ترین شلیک ها و پاس ها رو داره و پنالتی زدن نباید براش مساله باشه.
قبلا بهتر هم میزد. این سری ها با جسارت کمتری میزنه و طبیعتا احتمال گل نشدنش بالاتر میره

این ادعا رو که چپ پاها به اندازه ی راست پاها خوب نمی زنن من راستش زیاد قبول ندارم. در مورد پنالتی مسی هم، نباید فراموش کنیم که جو هارت هم خوب عمل کرد. در کل به نظرم حدس زدن جهت پنالتی های روی پا خیلی سخت تر از پنالتی های داخل پاست که امیدوارم مسی بیشتر پنالتی هاش رو با روی پا بزنه.

بالا