• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
روزی به یه پاکت نمیرسه! دو سه روز یه پاکت ;) اول ماه از مارلبرو پرمیوم بلک شروع میکنیم و آخرای ماه به مارلبرو قرمز کوتاه میرسیم :D
دیگه همین قدر از دست ما بر میاد :general711:
حی وای بر من
وا مسیبتها!
اسموک میکشی !!! زشته
من که اهل دود دم نیستم . خجالت بکش بزرگوار
-------------------------
بوسکتس ؛ من در بارسا خوشحالم
mrg13131-v1425041663-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | بوسکتس من 26 سال سن دارم،و سال های زیادی در بارسا پیش روی منه من در اینجا تمام تلاشم رو میکنم که تیم محبوبم نتیجه لازم رو بگیره و دل هواداران رو شاد کنه این از همه چیز برای من با ارزش تره.
من میخوام تمام دوران ورزشیم را در باشگاه بارسلونا پشت سر بزارم مثل بازیکنان بزرگی همچون پویول،ژاوی و اینیستا نکته مهم این که من در اینجا خوشحالم.
من و تمام اعضای باشگاه برای موفیقت نام بارسا خواهیم جنگید و سعی میکنیم تمام عناوین رو مال خود کنیم.
---------------
لیست 18 نفره برای دیدار با گرانادا
entreno27-02-09-v1425057981.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | تیم بارسلونا فردا در یک دیدار سخت باید مقابل گرانادا قرار بگیرد این بازی در زمین خانگی گرانادا انجام میشود و میتواند برای بارسا سختی های زیادی داشته باشد.
از همین رو لوئیز انریکه مربی موفق کاتالان ها 18 نفر را برای دیدار با گرانادا انتخاب کرد.
Ter Stegen, Bravo, Montoya, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Alves i Mathieu.
-------------------

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
محمد جواد باز هم علف بد زده بر بدن.
میگه یکی تو گوشی به کمک گفت آفساید اعلام کرد
دم سوارز هم گرم
کف مرتب براش
احسنت
میتونست بزنه و پاس داد به مسی
باریکلا داری پسر

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدایا این مدافعین عزیزمون رو به خودت می سپاریم.
طوری ازشون محافظت کن که رنگ آفتاب رو نبینن بلکه نفسی بکشیم از دستشون

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این انریکه هم انگار فقط زورش به سوارز بدبخت میرسه. داره این همه خوب بازی میکنه. نیاز به روحیه هم داره چرا میاریش بیرون این بی نوا رو؟؟؟

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
خیلی خوب شد که مسی گل زد و حتی میتونست گل دوم خودشو هم تو این بازی بزنه اما شانس یاری نبود با بارسا ...
انشالله فردا رئال مادرید ببازه :D

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
پیروزی پرگل بارسلونا در زمین گرانادا

ديدار تيم هاي گرانادا و بارسلونا، دقايقي پيش با نتيجه 3-1 به سود بارسا خاتمه يافت.

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا پس از شکست ناباورانه 1-0 هفته گذشته مقابل مالاگا که این تیم را در فاصله 4 امتیاز کمتر از رئال در صدر قرار دارد، برای کسب پیروزی و سه امتیاز به مصاف گرانادا آمده بود. گرانادا تیم نوزدهم لالیگا، به شدت خطر سقوط به دسته دوم را احساس می کرد و در بازی قبلی خود نیز همانند بارسا شکست خورده بود.

01004467.jpg

بازی با حملات بارسا آغاز شد اما گرانادا هم با اعتماد به نفس بالایی جواب حملات بارسا را می داد و بازیکنان این تیم بدون ترس از بازیکنان نامدار بارسا، ایده های تاکتیکی مربی خود را اجرا می کردند. پس از اینکه ماسکرانو و ژاوی، دو بار با شوت های خود دروازه گرانادا را تهدید کردند، سرانجام بارسلونا در دقیقه 26 به گل دست یافت.

01004466.jpg

سوارز در گوشه چپ محوطه جریمه صاحب توپ شد، توپ ارسالی این بازیکن که ضرب لازم را نیز نداشت با دفع ناقص و اشتباه مدافع گرانادا همراه شد و راکیتیچ در ریباند،به موقع خود را به این توپ رساند و گل اول بارسا را به ثمر رساند.

پس از این گل، گرانادا حملات خود را شدت بخشید و در چند صحنه می توانست به گل تساوی دست یابد. بخصوص در یک صحنه که شوت خاوی مارکز در دقیقه 41 با مهار عالی براوو همراه شد و توپ به کرنر رفت. پیش از این صحنه نیز لئو مسی با پای راست، شوت خطرناکی را به سمت دروازه گرانادا شلیک کرده بود که توپ با اختلاف اندکی از بالای دروازه به بیرون رفت.

01004465.jpg

یکی از صحنه های بحث برانگیز بازی نیز خطای مشکوک به پنالتی بارترا روی مهاجم گرانادا بود که داور دستور به ادامه بازی داد. در نهایت نیمه اول با تک گل راکیتیچ به سود بارسلونا تمام شد.

هنوز سه دقیقه از نیمه دوم نگذشته بود که بارسا به گل دوم خود نیز دست یافت. توپ ارسالی از راست با همکاری راکیتیچ به سوارز رسید و این بازیکن با ضربه ای آرام و دقیق، گل دوم بارسا را به ثمر رساند تا در عرض 4 روز، سومین گل خود را برای بارسا زده باشد.

01004473.jpg

گرانادا که حالا دو گل عقب افتاده بود برای جبران جلو کشید و در دقیقه 52 به پنالتی دست یافت. بارترا مرتکب این پنالتی شد و یک دقیقه بعد، فران ریکو این پنالتی را به گل اول گرانادا تبدیل کرد تا فاصله به یک گل کاهش یابد.

در حالیکه گرانادا برای زدن گل تساوی تلاش می کرد و بارسا موقعیتی خلق نمی کرد، روی نبوغ راکیتیچ این تیم به گل سوم دست یافت. دقیقه 69، راکیتیچ با یک پاس عمقی عالی، سوارز را به سمت دروازه گرانادا روانه کرد. این بازیکن پس از جا گذاشتن دروازه بان، لئو مسی را مقابل دروازه خالی صاحب توپ کرد تا فوق ستاره آرژانتینی هم در این بازی سهمی از گل های بارسا داشته باشد.

01004472.jpg

در ادامه بازی، گرانادا پس از دریافت گل سوم، تقریبا از جبران نتیجه ناامید شد و بارسلونا کنترل بیشتری روی توپ و بازی پیدا کرد. مسی در دو صحنه بسیار بدشانس بود که نتوانست فاصله را به سه و چهار گل برساند و بخصوص دروازه بان گرانادا روی موقعیت دوم مسی، عملکرد بسیار خوبی داشت. در نهایت این بازی با برتری 3-1 بارسلونا خاتمه یافت تا این تیم با یک بازی بیشتر، خود را به یک امتیازی رئال برساند.

Last edited:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ما اویر رو داشتیم بعد مارتینو به پینتو بازی می داد. ای خدا. D:

میتونست بزنه و پاس داد به مسی

فک کنم اول خودش می خواست اویر رو رد کنه و بزنه اما اویر براش مزاحمت ایجاد کرد. یه دفاع هم که دیگه رسید تقریباً شانسی برای زدن نداشت، این بود که روغن ریخته رو نذر امامزاده کرد! D:

این انریکه هم انگار فقط زورش به سوارز بدبخت میرسه. داره این همه خوب بازی میکنه. نیاز به روحیه هم داره چرا میاریش بیرون این بی نوا رو؟؟؟

به غیر از حماقت توضیح دیگه ای به ذهن من حداقل نمی رسه. نیمار خیلی بیشتر مستحق بیرون رفتن بود تا سوارس که داشت خیلی خوب بازی می کرد.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
100 بازی در لباس بارسلونا

jordi-alba-cumplio-partido-100-ante-granada-1425138498324.jpg

اختصاصی / مدافع تیم فوتبال بارسلونا با قرار گرفتن در ترکیب تیم برابر گرانادا صدمین بازی خود با پیراهن این تیم را تجربه کرد . جوردی آلبا که پرورش یافته لاماسیا است . وی از تیم جوانان بارسلونا راهی تیم والنسیا شد و با روندی رو به رشد شایستگی خود را نشان داد و به تیم ملی اسپانیا دعوت شد . آلبا در فصل 13-2012 پس از درخشش در یورو 2012 از والنسیا به بارسلونا پیوست .

جوردی آلبا تا کنون 65 بازی در لالیگا ، 18 بازی در لیگ قهرمانان اروپا ، 13 بازی در کوپا دل ری و 4 بازی در سوپر کاپ اسپانیا و روی هم رفته صد بار پیراهن بارسلونا را در مسابقات رسمی به تن کرده است . آلبا تا کنون 7 گل به ثمر رسانده است و 11 پاس گل نیز به هم تیمی های خود داده است .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
باید امار گل به خودی هاش رو هم میگفت :دی
از حق نگذریم و خوب بازی میکنه
خب قبلا خنگ تر بود فقط بدوو میکرد تو زمین ولی الان واسشه خودش کسی شده باید بفرستیمش خونه بخت:دی

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
عکس / راکیتیچ و تراشتگن

ababab-54427746757-54115221154-600-396.jpg

اختصاصی / ایوان راکیتیچ در روزی که بازی خوبی نیز به نمایش گذاشت پس اینکه گل اول بارسلونا را در نیمه نخست وارد دروازه گرانادا کرد به سمت نیمکت ذخیره های بارسلونا رفت و با تراشتگن شادی خود را تقسیم کرد . راکیتیچ در نیمه دوم پاس گلی نیز به سوارز داد .

rakit_54427746493_51356729138_352_256.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نیمار بازی برابر رایو را از دست داد

partido-de-liga-jornada-25-gra-54427747056-54115221154-600-396.jpg

partido-de-liga-jornada-25-gra-54427747056-54115221154-600-396.jpg

اختصاصی / نیمار در بازی برابر گرانادا با دریافت کارت زرد پنجم خود در این فصل بازی برابر رایو وایکانو را از دست داد . نیمار تا پیش از این 4 کارت زرد در طول فصل از داوران دریافت کرده بود . نیمار در دقیقه 55 دیدار برابر گرانادا کارتی گرفت که او را از بازی هفته بیست و ششم محروم می کند اما در دیدار برابر ویارئال در جام حذفی می تواند به میدان برود .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیونل مسی بهترین بازیکن میدان شد

gra276-granada-28-02-2015-el-d-54427747471-54115221152-960-640.jpg

gra276-granada-28-02-2015-el-d-54427747471-54115221152-960-640.jpg

اختصاصی / از سری رقابت های لالیگای اسپانیا ، در دومین دیدار از هفته بیست و پنجم رقابت های لالیگا دو تیم بارسلونا و گرانادا عصر امروز به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه سه بر یک به سود بارسلونا به پایان رسید و اکنون بارسلونا با یک بازی بیشتر در یک امتیازی مادریدی ها قرار گرفته است . گلزنان این دیدار برای بارسلونا راکیتیچ ، مسی و سوارز بودند . در پایان این دیدار با نمراتی که سایت تحلیلی آماری هواسکورد ارائه کرده است لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد . پس از وی راکیتیچ و سوارز بیشترین نمره را کسب کردند .

e4bfb9fd347bb72fc3dbfc0b54c2b0a5.png

بارسلونا - گرانادا از نگاه آماری
partido-de-liga-jornada-25-gra-54427746176-54115221152-960-640.jpg

اختصاصی / بارسلونا موفق شد در شب درخشش فوق ستاره خود تیم گرانادا را شکست دهد و سه امتیاز ارزشمند خارج از خانه را کسب کند . نگاهی کوتاه به آمار و ارقام این بازی خواهیم داشت .

بارسلونا در این دیدار در صد تملک توپ و میدان را در اختیار داشت ( 67 درصد ). در موقعیت های خلق شده روی دروازه برتری با بارسلونا بود . بارسلونا 16 بار و گرانادا 12 بار به سمت دروزاه حریف شلیک کردند . در تیم بارسلونا راکیتیچ بیشترین پاس را داد ( 54 پاس ) . در تعداد پاس ها هم برتری با بارسلونا بود . تعداد پاس 496 در مقابل 248 پاس بازیکنان گرانادا میان بارسایی ها رد و بدل شد .پ

در ادامه آمارهای ارائه شده از سوی سایت هواسکورد را مشاهده خواهید کرد .

8abb3c0cd2cd2706c19b8a031dc8344c.jpg
115ff418a46bd75726f7c3a00ba94827.jpg
df7baea268d4f0d5de847282721f74ea.jpg
ecb94fa38c7b0cdaaedbdc4248c4f1fd.png

Last edited:

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
مشکل انریکه به نظر من این نیست که نمیفهمه کیو باید بکشه بیرون. مشکلش اینه که شخصیت و جرأت تعویض بازیکنی مثل نیمار یا حتی مسی رو نداره

بالا