*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
حی وای بر منروزی به یه پاکت نمیرسه! دو سه روز یه پاکت اول ماه از مارلبرو پرمیوم بلک شروع میکنیم و آخرای ماه به مارلبرو قرمز کوتاه میرسیم
دیگه همین قدر از دست ما بر میاد :general711:
وا مسیبتها!
اسموک میکشی !!! زشته
من که اهل دود دم نیستم . خجالت بکش بزرگوار
-------------------------
بوسکتس ؛ من در بارسا خوشحالم
اختصاصی بارسا نیوز | بوسکتس من 26 سال سن دارم،و سال های زیادی در بارسا پیش روی منه من در اینجا تمام تلاشم رو میکنم که تیم محبوبم نتیجه لازم رو بگیره و دل هواداران رو شاد کنه این از همه چیز برای من با ارزش تره.
من میخوام تمام دوران ورزشیم را در باشگاه بارسلونا پشت سر بزارم مثل بازیکنان بزرگی همچون پویول،ژاوی و اینیستا نکته مهم این که من در اینجا خوشحالم.
من و تمام اعضای باشگاه برای موفیقت نام بارسا خواهیم جنگید و سعی میکنیم تمام عناوین رو مال خود کنیم.
من میخوام تمام دوران ورزشیم را در باشگاه بارسلونا پشت سر بزارم مثل بازیکنان بزرگی همچون پویول،ژاوی و اینیستا نکته مهم این که من در اینجا خوشحالم.
من و تمام اعضای باشگاه برای موفیقت نام بارسا خواهیم جنگید و سعی میکنیم تمام عناوین رو مال خود کنیم.
لیست 18 نفره برای دیدار با گرانادا
اختصاصی بارسا نیوز | تیم بارسلونا فردا در یک دیدار سخت باید مقابل گرانادا قرار بگیرد این بازی در زمین خانگی گرانادا انجام میشود و میتواند برای بارسا سختی های زیادی داشته باشد.
از همین رو لوئیز انریکه مربی موفق کاتالان ها 18 نفر را برای دیدار با گرانادا انتخاب کرد.
Ter Stegen, Bravo, Montoya, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Alves i Mathieu.
از همین رو لوئیز انریکه مربی موفق کاتالان ها 18 نفر را برای دیدار با گرانادا انتخاب کرد.
Ter Stegen, Bravo, Montoya, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Alves i Mathieu.