• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
تبریک بابت برد دیشب .خیلی بدون دردسر وراحت نتیجه باب میلمون گرفتیم
مسی هم دیشب معلوم بود که عصبی بود .حتی تو طرز شوت زدنش و تو چند صحنه به مدافعان رو در روش خطا میکرد . حالا دلیش معلوم نیست چیه
در اخر بازی مسی مستقیم که میرفت به رختکن . ایبرا داشت صداش میزد کرد مسی تا لباسشو باهاش عوض کنه.که ایبرا ناراحت شد :) یه لحظه دوربین (تو شبکه ورزش هم نشون داد ) رفت رو ایبرا بعد قیافش اینطوری شد بعد از این قضیه:( .
خیلی خوشم میاد از ایبار حیف بود . ای تو روحت pep
دو روز دیگه قرعه کشی هست .از هر تیمی استقبال میشه :general601: دوست دارم اول با بایرن بخوریم بعد اگر نشد با یووه گرچه خیلی برایه یووه احترام قائلم جدا تیم خیلی بدون هیچ حاشیه هست .ولی دوست دارم باهاشون بخوریم تا اون انتقام باخت یک چهارم بود اگر اشتباه نکنم سال 2000 یا 2002 بود که 1بر 0 باختیم که تو دل البی مساوی شد بعد تو نیوکمب دقیقه 87 با گل ندود 1بر0 باختیم.

۲۰۰۳ بود! بازی رفت در تورین ۱-۱ شد، بازی برگشت ۱-۰ بارسا جلو بود! نیمه دوم ندود گل زد ۱-۱ شد..بازی رفت وقت اضافه! نیمه دوم وقت اضافه زالیتا گل زد :/ یووه رفت بالا :) اما چه فایده تو فینال به میلان باخت :(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
۲۰۰۳ بود! بازی رفت در تورین ۱-۱ شد، بازی برگشت ۱-۰ بارسا جلو بود! نیمه دوم ندود گل زد ۱-۱ شد..بازی رفت وقت اضافه! نیمه دوم وقت اضافه زالیتا گل زد :/ یووه رفت بالا :) اما چه فایده تو فینال به میلان باخت :(
بازی رو زنده پخش کردند. واقعا اون روزها شرایط خوبی نداشتیم. ولی یادمه در دو دور گروهی از 32 امتیاز ممکن 30 امتیاز داشتیم. شب مضخرفی بود :general401:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
بازی رو زنده پخش کردند. واقعا اون روزها شرایط خوبی نداشتیم. ولی یادمه در دو دور گروهی از 32 امتیاز ممکن 30 امتیاز داشتیم. شب مضخرفی بود :general401:
اون سال ها بارسا مشغول مربی عوض کردن بود! فک کنم بعد از کرایوف، ۵-۶ مربی عوض کرد تا برسه به رایکارد...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اها درسته:)
بازی قشنگی بود .حیف شد با حذف ما روبرو شد:general710:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نمرات هواداران به بازیکنان
%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7---%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-%D8%AC%DB%8C-jpg.jpg

اختصاصی / کانون رسمی هواداران بارسلونا نمراتی که هواداران به بازیکنان در بازی برابر پی اس جی داده اند را منتشر کرد که مطابق انتظار نیمار که از سوی سایت رسمی رقابت های لیگ قهرمانان بهین بازیکن زمین انتخاب شده بود ، بهترین نمره را کسب کرد . نیمار در این دیدار که با پیروزی دو بر صفر بارسلونا خاتمه یافت زننده ی هر دو گل بارسلونا در نیمه اول بود .

نمرات بازیکنان را می توانید در زیر مشاهده نمایید .
161618a2c890397062dbbecc327358d4.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون سال ها بارسا مشغول مربی عوض کردن بود! فک کنم بعد از کرایوف، ۵-۶ مربی عوض کرد تا برسه به رایکارد...
آره، رابسون، ونگال، رکساچ، لورنز سرافرر، آنتیچ و بعدش رایکارد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اون تیم خیلی جوون بود ولی فوق العاده بازی کرد با یووه قدرتمند اون وقت
جرقه های تیم پپ از اون زمان زده شد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خب با صعود یووه و رئال درکنار بارسا و بایرن شاهد یک نیمه نهایی کلاسیک هستیم!
یه امار بدم راجع به رویارویی بارسا با این سه تیم:
بارسا-یووه
درمجموع هشت بار باهم بازی کردن دو برد دو مساوی و ۴ باخت برای بارسا.
بارسا-بایرن:
۸بازی، ۵ باخت ،۲مساوی وتنها یک برد! همون ۴-۰ معروف!

بارسا-رئال:
۸بازی، ۲ برد ، ۳ مساوی، و ۳ باخت!

اما من از صعود رئال خوشحالم! به این دلیل که رئال در رقابت لالیگا هم حضور داره و با حذف در این مرحله، تا اخر فصل هفته ای تنها یک بازی داشت و ‌مسلما ‌با تمرکز و استراحت بیشتر میتونست امتیاز کسب کنه.
اما حالا با توجه به تاریخ بازی های نیمه نهایی و لالیگا، دو هفته بسیار سخت در انتظارش هست! دو هفته و ۴بازی ! اونم دو بازی در مقابل یکی‌از این سه تیم و دو بازی با سویا و والنسیا که هردو در حال رقابت واسه سهمیه فصل بعد هستن!خصوصا اگه این هفته سویا از لیگ اروپا حذف بشه تمام تمرکزش رو میزاره واسه کسب سهمیه.
و مهمترین دلیل اینکه اتلتیکو حذف شد! درسته که امسال در مقابل ما حرفی واسه گفتن نداشتن! اما در صورت صعود دو بازی بسیار بسیار پرفشار و همراه با مصدومیت در انتظارمون بود.جالب اینکه اگه اتلتیکو صعود میکرد و در نیمه نهایی به ما میخورد،درست ۳روز‌بعد از بازی برگشت نیمه نهایی باید در لالیگا در کالدرون بازی‌ میکردیم!
در کل به نظر من صعود رئال به نفع بارسا میشه، و هم اینکه شاهد ‌یک نیمه نهایی کلاسیک وتماشایی خواهیم بود!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خب با صعود یووه و رئال درکنار بارسا و بایرن شاهد یک نیمه نهایی کلاسیک هستیم!
یه امار بدم راجع به رویارویی بارسا با این سه تیم:
بارسا-یووه
درمجموع هشت بار باهم بازی کردن دو برد دو مساوی و ۴ باخت برای بارسا.
بارسا-بایرن:
۸بازی، ۵ باخت ،۲مساوی وتنها یک برد! همون ۴-۰ معروف!

بارسا-رئال:
۸بازی، ۲ برد ، ۳ مساوی، و ۳ باخت!
با تیم هایی به اینجا رسیدیم که آمار جالبی برابرشون نداریم.
هیج کدوم هم آسون نیستند و هیج کدوم هم سخت و محال نیستند.من رئال رو ترجیح میدم شخصا.دلم دو تا بازی رفت و برگشت میخواد.از اون ور هم بازی در مونیخ یه جورایی سخت تر از بازی در مادریده.
یووه هم قرعه متعادلیه.قطعا ولی آسون نیست.یه تیم دفاع بلد و استخون دار و فرصت طلب.
ببینیم چی پیش می آد
قدم مهم فعلی بردن دربی از اسپانیوله.این استادیوم می تونه سخت تر از اونی باشه که فکرش رو می کنیم و این تیم چند باری بد جور سر بزنگاه حالمون رو گرفته
اگر بتونیم این هفته جون در ببریم دست کم ده درصد به شانس قهرمانی اضافه میشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بخوایم قهرمان بشیم باید بتونیم برنده بشیم. اگر بایرن قوی باشه یا تو نیمه نهایی باید ببریمشون یا توی فینال همینطور رئال و یووه.
خداروشکر خط دفاعی رئال و بایرن هردو آسیب پذیرهستند و مهاجم های ما آماده و همین یه بار روانی ایجاد میکنه که دست به عصا تر بازی کنن.
2-3 هفته دیگه بازی ها مجدد شروع میشه. من ترجیح میدم به بایرن بخوریم و تو فینال با رئال بازی کنیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بخوایم قهرمان بشیم باید بتونیم برنده بشیم. اگر بایرن قوی باشه یا تو نیمه نهایی باید ببریمشون یا توی فینال همینطور رئال و یووه.
خداروشکر خط دفاعی رئال و بایرن هردو آسیب پذیرهستند و مهاجم های ما آماده و همین یه بار روانی ایجاد میکنه که دست به عصا تر بازی کنن.
2-3 هفته دیگه بازی ها مجدد شروع میشه. من ترجیح میدم به بایرن بخوریم و تو فینال با رئال بازی کنیم
من میگم به یووه بخوریم و انتقام باختهای قبلوو بگیییریم
فینال هم هرکی شد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترشتگن :وضعیت من خوب نیست
terstegen-6.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | به گزارش بارسا نیوز و به نقل از مجله هواداری بارسلونا ولوبا , مارک اندره ترشتگن در مورد هم تیمی بودن با کلودیو براوو با مجله "11Freunde مصاحبه ای انجام داد و اذعان کرد که در وضعیت خوبی قرار ندارد .

احساس نکردن یک دروازه بان جایگزین

من هیچ وقت خودم را یک دروازه بان دوم ندیدم .من به طور مداوم در لیگ قهرمانان بازی می کنم

این طبیعی است که بارسلونا به بیش تر از یک دروازه بان سطح بالا نیاز دارد.این وضعیت خوشایند نیست .این یک راز نیست اما بدیهی است که من می خواهم در تمام مسابقات بازی کنم

رابطه با کلودیو براوو

من رابطه صمیمی با کلودیو براوو دارم.ما هیچ مشکلی نداریم.ما دائما با همصحبت می کنیم .اگر چه من هیچ وقت ارزو بد برای او نمی کنم اما من همیشه می خواهم او را شکست دهم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عکس ؛ مسی و دکتر تغذیه در ایتالی
11188465-360729060785875-3143334154703528371-n.jpg

++++++++++++++
مسی پادشاه بلا منازع سال 2015
20150421-635652464862820627-20150421205656-kpkg--911x683@mundodeportivo-web.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | به گزارش بارسا نیوز ستاره ارژانتینی تیم فوتبال بارسلونا بهترین گلزن سال 2015 بوده است.فوق ستاره ارژانتینی بارسلونا 23 گل در صدر بهترین گلزنان اروپادر سال 2015 قرار دارد و در رتبه دوم مهاجم سوئدی پی

اس جی زلاتان ابراهیموویچ با 19 گل پشت سر مسی قرار دارد و سپس رقیب مسی کریستیانو رونالدو با 18 گل در سال 2015 در رتبه سوم قرار دارد.

نیمار داسیلوا مهاجم ملی پوش بارسلونا با 17 گل در رده چهارم لیست و سوارز اروگوئه ای و هری کین انگلیسی با 16 گل در سال 2015 در رده پنجم قرار دارد

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
کارتون ؛ همه در کمین یوونتوس !!:general404::general404::general404:
خدایش عین واقعیته:general304:

11169848-360628640795917-4929754962876109701-n.jpg

اختصاصی بارسانیوز / با راهیابی دو تیم یوونتوس و رئال مادرید 4 تیم مرحله ی نیمه نهایی کامل شد . همه از این حرف می زنند که شاید یوونتوس نسبت به سه حریف قدر خود ضعیفتر باشد که همین موضوع سوژه ی ترول سازان شده است .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوراوا : فرمائلن به طور کامل بهبود یافته است
160247058-tv-748399c.jpg

اختصاصی / فرمائلن مدافع بلژیکی بارسلونا که از اوایل فصل مصدوم بود به گفته ی پزشکش این هفته می تواند برای بارسلونا دقایقی بازی کند . اوراوا پزشک فرمائلن گفت " فرمالئن به طور کامل بهبود یافته است ، ممکن است در این هفته چند دقیقه باری بارسلونا به میدان برود ، من دیگر فکر نمیکنم که او مشکلی داشته باشد "

لازم به ذکر است که بارسلونا امروز حریف خود را در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهد شناخت و فردا هم باید دربی کاتالونیا را برگزار کند .
-----------------
آلبا برای تمدید قرارداد مذاکره می کند
alba-negocia-la-renovacion.jpg

اختصاصی / جوردی آلبا مدافع 26 ساله ی تیم فوتبال بارسلونا که در جولای سال 2012 به بارسلونا پیوست تا ژوئن سال 2017 با بارسلونا قرار داد خواهد داشت . باشگاه در حال حاضر در نظر دارد تا قرار داد وی را بهبود ببخشد . بند جدایی وی از بارسلونا در حدود 90 میلیون یورو ثبت شده است و بدیهی است که چنین رقمی توسط باشگاه دیگر پرداخت نخواهد شد . اما باشگاه هایی اکنون وجود دارند که در صورت به توافق نرسیدن این بازیکن با باشگاه و یا تاخیر در روند مذاکرات تمدید قرار داد وی دست به کار شوند . منچستر سیتی یکی از این تیم ها است .

بالا