• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انریکه ؛ برای بایرن برنامه های زیادی دارم !
1429872412-extras-noticia-foton-7-1.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | در ادامه کنفرانس مطبوعاتی لوئیز انریکه مربی جوان بارسا را پیش از رویارویی با اسپانیول را از وب سایت مارکا با هم مرور میکنیم.

آیا به قرعه نیمه نهایی فکر میکنید؛ امروز فقط یک بازی تو ذهن منه و اون بازی برابر اسپانیول این بازی یک بازی بسیار مهم برای ما است.

مقابل بایرن،رفت و برگشت بازی کردن بهتره؛ معلوم نیست یک بازی بهتر باشه یا 2 یا 4 تا.فوتبال سرشار از اتفاقات شگفت انگیز است

بازی در مقابل بایرن چگونه است؛ بازی خاصی خواهد بود چون پر از احساساته ؛ پپ به نیوکمپ برمیگرده و این اولین بازی خواهد بود که به عنوان سرمربی مقابل اون قرار میگیریم.

بازی رفت در نیوکمپ است؛ مهم نیست که رفت و برگشت کجا باشه،ما برای پیروزی وارد هر دوبازی میشیم برنامه های خاصی برای بایرن دارم.

رقابت در لالیگا ؛ من فکر کنم رقابت سر لالیگا تا آخر فصل ادامه داشته باشه.

سرمربی بودن بارسا چه حسی دارد؛ من خیلی خوشحالم؛ شغلم چیزیه که بیشتر از همه دوستش دارم، مربی گری بارسا !

خطرناک ترین بازیکن اسپانیول؛ از نظر من سرخیو گارسیا چون اون واقعا فوق العاده بازی میکنه .

6 بازی باقی مانده چگونه خواهد بود؛ به نظرم تیم های بالای جدول،در این 6 بازی باقی مانده لیگ امتیاز از دست میدن امیدوارم جز اونا نباشیم.
-----------------------
لازم نکرده به فکر لیگ قهرمانان باشی ! فعلا فکرت رو بذار رو این چند بازی لیگ رو ببریم
خب با بایرن خوردیم که باب میلم بود:general601:. باید بزنیم این تیم کچل و خود کچل رو بزنیم ببریم:general710: .مهم بردن فرقی نمیکنه چه نتیجه ای مهم رفتن به فیناله
مصدومان او تیم بایرن همه میرسن جز بد اشتوبر و الابا که فرقی نمیکنه .باید بع فکر تیم مقابل نباشیم باید تیم خودمون بپاییم چون دفاعمون داغونه زیادی نوسان داره انصافا"
امیدوارم فرمالن برسه . ببینم واسه بازی فردا میرسه بعد واسه بازی نیمه نهایی اماده بشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عکس / خالکوبی های جدید مسی
los-nuevos-tatuajes-de-messi.jpg

اختصاصی / لیونل مسی نیز مانند اکثر بازیکنان عاشق خالکوبی است . این تصاویر در تمرینات امروز جمعه گرفته شده است که خالکوبی جدید مسی را نشان میدهد . همانطور که در این تصاویر مشخص است خالکوبی بازوی راست مسی و پای چپ او جدید است .

img_ppunti_20150424-112430_imagenes_md_propias_ppunti_150424fcb167-096-kXqC--572x423%40MundoDeportivo-Web.jpg
----------------
خب کینک اخرش رونمایی کرد از خالکوبیش. تو چند بازی اینده اونارو بوشونده بود .احتمالا تکمیل نشده بودن و الان دیگه کمیل شده
و الان همه لب به یاوه گویی حارت پورت اضافه میکنند و :general502:اضافی میخورند و یه حرفایی میزنند و مقایسات شروع میشه ووووووو
در اخر یه اهدایی خوب برای بد خواهان بارسا و تما بازیکننان این تیم دارم
بفرمایید بایین نگاه کنید
:general502::general502::general502::general502::general502::general502::general502: اینم واسه بد خواهان

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
فقط دستار بچش رو پاش .خالکوبی کرد
چه جالب من اصلا تا الان دقت نکرده بودم! الان سرچ کردم رو بدنشم قبلا داشته شیطون به ما چیزی نگفته بود ؛)

Sent from my iPad using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یوونتوس روزش باشه هر تیمی رو اذیت میکنه. بازی برگشتش با دورتموند فوق العاده بودن. از طرفی این مادرید نبردنی نیست اگر چه دست بالا رو داره روی کاغذ
در مورد بازی دوسال پیش با بایرن هم زیاد اغراق شده. اولا در بدترین وضعیت رسیدیم به اون بازی. مسی نباید بازی میکرد و فرستادنش توی زمین. ثانیا سه تا گل اول بایرن هزار درصد مردود بودن و داور...
ثالثا بایرن شدیدا کثیف بازی کرد.
بازی برگشت هم که روحیه نمونده بود. الان نه ریبری و روبن در اوج هستند و نه از اون خبراست.
بازی سختی خواهیم داشت و شانسمون بیشتر یا کمتر نیست ولی کاملا با این فرم ام اس ان میشه امیدوار بود
مشکل دفاعه که روی کارهای ترکیبی و به خصوص جلوی مولر و لوا وانده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ورمالن برسه هم صلاح نیست بازیش بدن ، کسی که کل فصل بازی نکرده تو بازیهای حساس پایان فصل+لیگ قهرمانان نمیشه گذاشتش تو ترکیب .
بایرن از ما تیم تره ، روحیه و جنگندگی بهتری دارن ولی ما از نظر بازیکن خیلی سر تر هستیم .

41819257306370900635.jpg

وقتشه که اینا رو بمالونیم به هم
2i1d1co.gif

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ورمالن برسه هم صلاح نیست بازیش بدن ، کسی که کل فصل بازی نکرده تو بازیهای حساس پایان فصل+لیگ قهرمانان نمیشه گذاشتش تو ترکیب .
بایرن از ما تیم تره ، روحیه و جنگندگی بهتری دارن ولی ما از نظر بازیکن خیلی سر تر هستیم .

41819257306370900635.jpg

وقتشه که اینا رو بمالونیم به هم
2i1d1co.gif

.
واقعا داوری نابودمون کرد، واقعا وقتشه، یه احساس درونی میگه سوارز غوقا به پا خواهد کرد.

یوونتوس روزش باشه هر تیمی رو اذیت میکنه. بازی برگشتش با دورتموند فوق العاده بودن. از طرفی این مادرید نبردنی نیست اگر چه دست بالا رو داره روی کاغذ
در مورد بازی دوسال پیش با بایرن هم زیاد اغراق شده. اولا در بدترین وضعیت رسیدیم به اون بازی. مسی نباید بازی میکرد و فرستادنش توی زمین. ثانیا سه تا گل اول بایرن هزار درصد مردود بودن و داور...
ثالثا بایرن شدیدا کثیف بازی کرد.
بازی برگشت هم که روحیه نمونده بود. الان نه ریبری و روبن در اوج هستند و نه از اون خبراست.
بازی سختی خواهیم داشت و شانسمون بیشتر یا کمتر نیست ولی کاملا با این فرم ام اس ان میشه امیدوار بود
مشکل دفاعه که روی کارهای ترکیبی و به خصوص جلوی مولر و لوا وانده
الان گفتن که بازیکنانشون به بازی میرسند، همه تازه از مصدومیت برگشتند و توی اوج نیستند.
اون زمان رورا مربی تیم بود، مسی مصدوم بود و داوری که کسی یادش نیست و فقط بازی با چلسی رو ملت یادشونه
بازیمون همراه با هارمونی باشه، پرسینگ کنیم شک نکید مشکل پیدا میکنند.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا داوری نابودمون کرد، واقعا وقتشه، یه احساس درونی میگه سوارز غوقا به پا خواهد کرد.

الان گفتن که بازیکنانشون به بازی میرسند، همه تازه از مصدومیت برگشتند و توی اوج نیستند.
اون زمان رورا مربی تیم بود، مسی مصدوم بود و داوری که کسی یادش نیست و فقط بازی با چلسی رو ملت یادشونه
بازیمون همراه با هارمونی باشه، پرسینگ کنیم شک نکید مشکل پیدا میکنند.
اون بازی چلسی رو چند بار نگاه کردم. به زور یه دونه ش میتونست پنالتی باشه. بیش از حد شلوغ کاری میشه علیه بارسا
کارهایی که این فصل کریس کرده اگر بازیکن بارسا انجام داده بود ده جلسه محروم بود
فعلا که مسئله اصلی دربیه و حالا زمان زیاده تا مونیخ

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خب کینک اخرش رونمایی کرد از خالکوبیش. تو چند بازی اینده اونارو بوشونده بود .احتمالا تکمیل نشده بودن و الان دیگه کمیل شده
تو بازی های آینده پوشونده بود؟؟
ادبیات فارسی رو با خاک یکسان کردی!!!
=========
کسی عکس با کیفیت داره از خالکوبی بزاره! ببینیم چی هست اصلاً !

Last edited:

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521

زمان رو خیلی جدی نگیر رفیق! گذشته و آینده زیاد تفاوت نداره :)

که از آن سو جمله ملت یکیست
صد هزاران سال و یک ساعت یکیست
;)
[emoji6]

Sent from my iPad using Tapatalk

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بیا از دانشگاه و مدرسه خلأس شدیم اینجا هم ول کن نيستن !!!
عزیز م عجله داشتم و حواسم نبود .
نگران نباش تو روزنامه فردا چاپ نمیشه!
ممنون از غلط گيريت و گوش زد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بیا از دانشگاه و مدرسه خلأس شدیم اینجا هم ول کن نيستن !!!
عزیز م عجله داشتم و حواسم نبود .
نگران نباش تو روزنامه فردا چاپ نمیشه!
ممنون از غلط گيريت و گوش زد!
آسون بگیر ریفیق! شوخی میکنم!
index.jpg

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دارم میترکم از عصبانیت
شالکه و یووه و.....
همیشه ضعیف ترین تیما واسه ریاله