• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
پپ بعضی موقع ها یادش میره که تیم باید دفاع کنه
امیدوارم ایم ضعفش به ما کمک کنه تو ضد حمله ها با نیمار و سوارز کارو تموم کنیم

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خبر اومده که متئو هم مصدوم شده!حالا باید ماسکرانو و پیکه دفاع رو تشکیل بدن

فقط ترسم از ضربه سر های لواندوفسکی که بتونن مهارش کنن

راستی این مدل موی لئو خیلی بهش میاد...یعنی حتی از مدل موی رویس هم بهتر شده

مسی هم کم کم داره میره تو کار مد و تیپ زدن ناقلا:general703:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رئال همون طوری که تا حدی متصور بود همچین قرعه آسونی بهش نخورده و دیشب هم یوونتوس خیلی خوب از ضعف دفاعیشون استفاده کرد.جالبه برای من وضع دفاعی رئال.غیر از بازی سی ال با اتلتیکو مادرید در اکثر بازیهای مهم این فصل دو گل رو خوردن.یعنی از بارسا و بالنسیا و سویا و یووه و شالکه و خود اتلتیکو در حذفی و لیگ و...
اصلا تیمشون در کارهای دفاعی خوب نیست .مثلا بهترین مدافعین دنیا رو دارند و یک مربی ایتالیایی دفاع بلد هم همراهشونه.
نظر شخصی من اینه که نه واران نه پپه و نه راموس هیچ کدوم دفاع درجه یکی نیستند.از همه شون بهتر وارانه و از همه بدتر راموس.همه شهرت راموس بابت کیفیتش موقع اضافه شدن به خط حمله و گلهاییه که میزنه وگرنه دفاع خوبی نیست و تعداد گل هایی که رئال به خاطر این و پپه می خوره از حساب خارجه.رئال زمانی که همه تیمش دفاع کنن تیم خطرناک تریه و این بزرگترین مشکل تیمشونه که موقع حمله نمی تونن خوب در برابر حمله های سریع و ضد حمله ها تاب بیارن.
اگر یووه دیشب اون گل رو روی هنر خامس نخورده بود می شد از الان کار رو تموم شده دونست ولی خب همین ترکی هم که روی قوری مادریدی ها انداختن خوب بود و چسبید
ببینیم امشب بر و بچ خودی چه می کنن

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
نمیدونم اینجا هم گفته بودم یا نه.ولی وقتی مشخص شد رئال و یوونتوس باهم بازی دارن میدونستم که رئال نمیتونه به راحتی ای که طرفداراش میگن یووه رو ببره

آخه رئال که خیلی زوری با هزار سلام صلوات+ بازی خوب چیچاریتو تونسته بازی های قبل رو پشت سر بگذاره چطور میتونه جلو یووه خیلی راحت ببره!؟

یووه بهتر از حد انتظارم بازی کرد و خوب ضد حمله میزد ولی تعدادشون کم بود انگار ترس از ضد حمله رئال داشتن.کارواخال هم نمیدونم چرا اخراج نشد:general210:

این که یووه تو بازی رفت رئال رو ببره واسم کاملا معلوم بود ولی بازی برگشت به نظرم به مشکل برمیخورن.اگه بازی 3-1 میشد باز هم میگفتم رئال شانس صعود داره

یه نکته مثبت برای رئال جنگندگیه بیش از حد و جبران کردن نتیجه هست

البته یووه بازی برگشت پوگبا رو داره و احتمالا بتونن بهتر ضد حمله بزنن و میانه زمین رو داشته باشن

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مندیتا : بایرن نمی تواند بارسای آماده را متوقف کند

gaizkamendietafeb2015-large.jpg

اختصاصی/گازیکا مندیتا هافبک اسبق اسپانیایی است که در سال های 1999 تا 2002 در تیم ملی اسپانیا بود . تجربه زیاد و دوران بازیگری موفقش باعث شده که مردم احترام زیادی برای او قائل باشند .

او درباره تقابل دو تیم بارسا و بایرن نظرش را بیان کرده که جالب است : "بارسا با انریکه به رشد عجیبی رسیده . در 8 بازی اخیر ، بارسا توانسته آماری خیره کننده و پیشرفتی قابل توجه در گلزنی داشته باشند ."

"از نظر من بایرن قدرت متوقف کردن بارسا را ندارد . انریکه به خوبی تیم را به اوج رسانده و او شایسته بهترین الفاظ است . من مطمئنم که بارسا در برلین هم کار سختی در پیش ندارد و می تواند بایرن را مهار کند ."

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
امیدوارم ک ببره
سر پیتزا شرط بستیم :cool:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
سلام بر دوستان
---------
امشب انتظار یک بازی خوب رو داریم تیم در شرایط خوبیه از لحاظ مصدومیت یکی از بهترین فصلهامون بوده شرایط روانی خوبی داریم و در هر سه جام اصلی مدعی هستیم
خلاصه امشب فقط برد میخواهیم انریکه دقت کن:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب وقت انتقام رسید،ایشالا دفاع سوتی نمیده و با یه نتیجه خوب حالشونو جا میاریم...:)
پ.ن:فقط خبر مصدومیت متئو داغونم کرد و همش خدا خدا میکنم از رو سر ماسکی توپی وارد دروازمون نشه!!!:(:general509:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بارسلونا : تراشتگن، آلبا، آلوس، پیکه، ماسکرانو، راکیتیچ، اینیستا، بوسکتس، نیمار، سوارز، مسی

بایرن مونیخ : نویر، بن عطیه، بواتنگ، برنات، لام، آلونسو، رافینیا، شواین اشتایگر، مولر، تیاگو، لواندوفسکی

ترکیب ما قابل انتظار بود
بایرن هم با لوا و تیاگو اومده.
چشم امیدمون به رافینیا و آلونسوست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمه اول خیلی خوب بودیم، جنگنده و هدف دار
مولر خطرناک ترین بازیکن بایرنه
بنظرم خیلی مهمه تو این بازی گل نخوریم. حتی اگر که بازی صفر صفر بشه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این نویر و سوراز دست در پای هم نیمه اول رو در اوردن.از سوارز بعید بود این بازی.خیلی خوب دوید خیلی خوب جنگید خیلی خوب توپ گرفت ولی کار رو نتونست تموم کنه و باور کنید بخشی از دلیل گل نشدن توپ هاش به دلیل اسم بزرگ نویر بود.نویر هم که واقعا روحیه ست واسه دفاعشون.
مسی خیلی پرانگیزه و خوب بود ولی طبق معمول توپی نمیرسه بهش در موقعیت درست
راکیتیچ عالی بود این نیمه همین طور ماسکرانو
آلبا خیلی دوید ولی باز هم بزرگترین موقعیت رو او داد به حریف و یه موقعیت خوب رو هم درست ننداخت
امیدوارم نیمه دوم در وهله اول گل نخوریم و در ادامه گل هم بزنیم

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
نیمه اول خیلی خوب بودیم، جنگنده و هدف دار
مولر خطرناک ترین بازیکن بایرنه
بنظرم خیلی مهمه تو این بازی گل نخوریم. حتی اگر که بازی صفر صفر بشه.
برعکس من فکر میکنم باید با اختلاف حداقل 2 تا ببریم که با وضعیت نویر خیلی سخت شده
کارمون توی الیانز خیلی سختتر از چیزیه که فکرشو میکنید
شرایطمون رو با بایرن مقایسه کنید خیییلییی بهتریم
نیمه اولم بهتر بازی کردیم ولی نویر خوب بود...گل زدن بهش سخت شد دیگه
راکیتیچ بهترین بازیکن نیمه اول بنظر من

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
برعکس من فکر میکنم باید با اختلاف حداقل 2 تا ببریم که با وضعیت نویر خیلی سخت شده
کارمون توی الیانز خیلی سختتر از چیزیه که فکرشو میکنید
شرایطمون رو با بایرن مقایسه کنید خیییلییی بهتریم
نیمه اولم بهتر بازی کردیم ولی نویر خوب بود...گل زدن بهش سخت شد دیگه
راکیتیچ بهترین بازیکن نیمه اول بنظر من
دفاع بایرن شدیدا آسیب پذیره، الان توی نیوکمپ دارن اینطوری فشرده بازی میکنن. مطمئن باشید جایی که نیاز به گل زدن داشته باشن دفاعشون راه های ورود رو با فرش قرمز مزین میکنه واسه MSN :)
گل بزنیم که عالیه، اما کلین شیت در مراحل حذفی اونم در این سطح با چنین تیمی میتونه سرنوشت ساز باشه.
راکیتیچ، آلوس و اینیستا بهترین های بارسا بودند
و در بایرن، لوا، نویر و بن عطیه عملکرد درخشانی داشتند.
مهندس ژاوی امیدوارم به زمین بیاد

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
مسی خیلی عالی بوده
اما بازم داستان تکراری پاس هایِ حاضر و آماده ای که برای یه جوون 23 ساله ای میده که مربی می ترسه توی بازیهای کوچیک تعویضش کنه...

بالا