• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر تاکتیکی همه جوره بردیم، لذت اصلی بازی خرد شدن نویر بود. امشب هم انواع گلهای زیبا رو خورد.
خداییش نویر نبود نتیجه خیلی متفاوت میشد. این بایرن توی بازی برگشت دفاعش واس ماس، کل فضاهای دفاعیش ماس ماس :)
شب خیلی خوبی بود. از هر لحاظ. رکوردشکنی مسی، درخشش نویر، بازگشت پپ به نیوکمپ، اونم در نیمه نهایی سی ال، دقیقا در شبی که 6 سال پیش با چلسی بازی داشتیم و صعود کردیم.
واقعا با تمرکز بسیار بالا بازی کردیم. دم همشون گرم

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان ، بهترین بازیکن زمین شد

messi-bayern1324.jpg

اختصاصی / دیدار تیم های بارسلونا و بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دور رفت با برتری سه بر صفر شاگردان لوییس انریکه به پایان رسید .

در این دیدار که در نیوکمپ و در مقابل دیدگان نزدیک به 100 هزار هوادار بارسلونا انجام شد بارسلونا توانست با اندوخته ای زمین را ترک کند .

لیونل مسی در این دیدار با هنرنمایی خود بار دیگر بارسلونا را به سمت نیمه نهایی دیگر هدایت کرد .

لیونل مسی اکنون با 77 گل زده بهترین گلزن تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا می باشد و از رقیب خود هم در این زمینه پیشی گرفت .

وی در این دیدار از سوی سایت یوفا به عنوان بهترین بازیکن میدان معرفی شد . مسی در این دیدار دو گل زد و یک پاس گل هم داد .

messi_man_of_the.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تبریک به همه دوستان
بازی فوق العاده ای بود.
البته نباید از شایستگی های بایرن ساده گذشت..بدون این همه ستاره درجه یکشون بازی خوبی کردند و اگر هنر لیو در دابل کردن این خان آلمانی ها نبود شاید موفق هم می شدند.
گل اول لیو خاطره گلش به منچستر در فینال سی ال رو زنده کرد و گل دومش هم خاطره حمله متفقین به ساحل نرماندی رو برای آلمان ها زنده کرد.
من هم صدام بعد گل دوم در نمی اومد.اون صحنه دراز شدن بواتنگ و نرم نرمک رفتن توپ به ته دروازه مثل اون صحنه چیپ لیو به رئال که کاناوارو با سر و ته خورد به تیر همیشه در ذهنمون خواهد موند.
نیمار هم از نظر من عالی بود.یادتون نره سنش رو.پاس های خیلی خوبی داد.خیلی جنگید و تونل قشنگی افتتاح کرد.
فوقِ فوق العاده بود و میتونیم با خیال راحت بریم مونیخ.اگر بتونیم اوایل بازی برگشت و فشار وحشتناک ابتدایی شون رو کنترل کنیم حتی می تونیم با زدن گلهای بیشتر با دست حسابی پرتر بریم فینال
در جنگ مربیان اما نمی تونم بگم انریکه برد و پپ باخت.مسی برد و مسی برد و مسی برد
شادباش چندباره برای این نتیجه خوب و این گلهای فوق العاده و سپاس دوباره از آلونسو.باور کنید حساب ویژه ای روش باز کرده بودم

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فقط نیاز به یک گل داشتن
+++++
میگم بنظر من سوارز 2تا موقعیت خوبو خراب کرد ولی دقت کنین وقتی سوارز توزمینه 2تا مدافع حریف سوارزو دارن وفضا واسه مسی بیشتر میشه
کار مثبت سوارز هم امشب همین بود خسته کردن مدافعانو فضا دادن به حریف ولی تعجب کردم تک به تکو اونجوری زد باید جوری میزد که تور سوراخ میشد:p

امشبم 100مین بازی Messi بود

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بازی برگشت اگه گل اول رو بزنیم تیمشون نابود میشه مثل بازیشون با ریال
کاش مسی یکی از این گلها رو تو فینال جام جهانی میزد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینفئو گرافی ؛ امشب صدمین بازی اروپایی لئو مسی !
lionel-messi-3250679.jpg

اختصاصی بارسانیوز / لیونل مسی برای بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا 99 بازی انجام داده است که با بازی کردن مقابل بایرن در بازی امشب صدمین بازی اروپایی خود را با بارسلونا جشن خواهد گرفت.اینفئوگرافی از 99 بازی لئو مسی در بارسلونا :

tzdra9xwfnjf3tpqjmzq.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
انتقام سنگین بارسلونا از بایرن مونیخ
http://www.varzesh3.com/news/1238713/انتقام-سنگین-بارسلونا-از-بایرن-مونیخ
بارسلونا در دیداری جذاب و تماشایی، بایرن را در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3-0 شکست داد و گام بلندی به سوی فینال برلین برداشت.
01028492.jpg

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مسی گلش را به بنجامین تقدیم کرد

2243981-w1.jpg

اختصاصی / مسی در جریان گل دوم خود با حرکتی دیدنی مدافع و دروازه بان بایرن مونیخ را محو کرد و یک سوپر گل به ثمر رساند . وی پس از این گل ، شادی بعد از گلش را به فرزند در راه خود تقدیم کرد .

مسی و آنتونلا رکوزو، که امشب از روی سکوها نظاره گر بازی بود ، اکنون در انتظار تولد فرزند دوم خود ( بنجامین ) می باشند .

مسی چنین شادی بعد از گلی را برای تولد تیاگو در لباس تیم ملی آرژانتین انجام داده بود .

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
چهره ی پریشان آقای معلم بعد از بازی !

11196317-365038877021560-9029195610661385813-n.jpg

اختصاصی بارسانیوز / تیم فوتبال بارسلونا توانست نسخه ی تیم بایرن را به دوگل و یک پاس گل مسی و یک گل نیمار بپیچاند.چهره ی پپ گواردیولا را بعد از بازی میتوانید مشاهده کنید.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مدتها بود اینقدر از گلزنی و پیروزی تیم خوشحال نشده بودم. بخوام یاد آوری کنم بازی برگشت با چلسی و گل اینیستا یا گل مسی با ضربه سر به منچستر یونایتد آخرین بارهایی بودند که این هیجان و خوشحالی رو ایجاد کردند. ضد حمله واقعا حلقه گم شده موفقیت بارسا بوده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به به به تبریک بابت برد بارسا
بازی خوبه همه تیم البته بجز بوسکتس
یه لحضه صبر کنید . حالا کی ریسه اوپسسسیییییییییییییی
messi_man_of_the.jpg
اره همینه کینگ لیو مسی .
خوب کنف شدی اقای مغرور المانی .جیگرم حال اومد
عجب چیپی عجب شوتی اون شوتش منو یاد گلی که تو فینال به فن درسار زد .ولی بواتنگ اساسی نقل مجلس شد
لایی نئمار اخرتش هم بود
قیافه داداش بزرگم دیدنی بود کنارم نشسته بود .گل سوم خوردن گفت بابا میدونستم میبازیم ولی نه اینقدر.بعد شروع کرد شستن پپ:D
راستی اون پنالتی نئمار هم قرمز داشت
باید بیشتر میزدیم که دقت نکردن
بازی دیگه با سوسیداد تو نیوکمپ داریم باید ببریم .بازی سختیه

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امروز بحث م با پسر دایی رئالیم همین بود که تمام بازی هایی که بارسا ب رئال باخت در دوران مورینیو ب خاطر ضد حمله بود تیم بارسا یادش میره وقتی که نتیجه رو داره نیاز نداره که با همه نفرات حمله کنه و نتیجش میشد ضد حمله گل اما الان داریمخودمون از این تاکتیک استفاده میکنیم و ب خاطر داشتن ابزار مناسب توان بردن خیلی از تیم ها رو داریم دقیقا ب همین شکل رئال رو شکست دادن تو بازی برگشت امیدوارم در بازی برگشت هم مدافعینشون همینطور با فاصله از دروازه قرار داشته باشن که بشه فرار کرد

912

Registered User
لایک‌ها
472
واقا امشب بارسلونا فوق العاده بود جدا دفاعش خیلی نطم داشت اگه بقیه بازیاشم مثل بازی امشب بازی کنه قطعا امسال قهرمان اروپا میشه
واقا بازی سوارز فوق العادس درسته امشب اصلا خوب نبود ولی فراراش از افساید جدا کردن خودش از مدافع ها بی نظیره من واقا از سبک بازیش خوشم میاد
مسی هم دیگه نیاز به تعریف نداره امشب خیلی رو فرم بود
ولی نیمار با این حال که یه گل هم زد ولی اصلا بازیش دلچسب نیست خیلی به تک روی علاقه داره و من اصلا از این کارش خوشم نمیاد
هر چی هم باشه ها بازم عشق است بارسلونا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
توییتر سوارز

11212656-1067978293230852-3178246404638727475-o.jpg

اختصاصی بارسانیوز / لوییز سوارز بعد از بازی در پیامی در حساب شخصی خود در توییتر نوشت " من در کنار بهترین بازیکن جهان در حال ترک نیوکمپ "

40czzj0dm4k4grjbc1d.jpg

912

Registered User
لایک‌ها
472
ولی نویر واقا محشره بی نظیره
انصافا به نظر من باید نویر بهترین بازیکن زمین میشد من خودم طرفدار مسی ام درسته 2 تا هم گل زد ولی اونایی که بازی رو دیدن میدونن من چی میگم نویر خیلی توپ های 100 درصدی رو گرفت واقا اگه جای نویر هر کسه دیگه ای بود بارسا با اختلاف گل بیشتر میبرد ولی بدون تعصب نویر و مسی بهترینا بودن امشب

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
من اخرین دفعه که سر پیتزا شرط بستم، ارسنال تو خونه از بایرن باخت :| :دی
بارسلونا مچکریم
پ ن ؛ تجربه ثابت کرده ک بارسلونا خیلی کارش درسته
پ ن 2 ؛ خدا عمر با عزت ب مسی بده!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
این چند وقته کم مشکل نداشتم ولی خدا شاهده فقط برای بازی های بارسا لحظه شماری میکردم که ببره و یه کم خوشحال شم

دیشب با اینکه کلا داغون بودم ولی وقتی مسی گل زد نمیتونستم خوشحالیمو پنهان کنم یکی از دلچسب ترین بردهای بارسا بود برام

دلچسب تر از اون گل چیپ مسی و لایی نیمار به اون یارو که فکر میکرد رئیسه.شنیدم از رتبه ی ریاست به مستخدم تنزل پیدا کرده

این فردوسی پور هم شورش رو درآورده بود انقدر از نویر تعریف میکرد سوارز هم اگه گل نزد بخاطر اشتباه خودش بود که همش توپ رو به نویر میکوبید و زاویه دار نمیزد

انتقام و صبر برزیلی ها و آرژانتینی ها از زمان جام جهانی تا دیشب...

بالا