کم کم به نظر میرسه بی خیال پوگبا بشیم بهتره با این ادا اطوارهای مدیرای یوونتوس و بقیه تیم ها برای خریدش ،هم اینکه انگار خودش علاقه به تیم خاصی هم نداره و شاید با قوی شدن یووه تصمیم بکیره یمونه، ولی بازم من هرچی نگاه میکنم بازیهاش رو ( کلیپاش
) فک میکنم نهایتا یکیه مثل یحیی توره و انقدر هم فوق العاده نیست
کلن بعد از بازی برگشت پاریس مطمئن شدم بهتر از وراتی برامون نیست، قدرت بدنی و جنگندگی بسیار خوب در عین حرکات خیلی ظریف و تکنیکی، تو چندتا صحنه توپ مسی رو بدون خطا گرفت و توی یه موقعیت دیگه هم مسی و اینیستا رو توی یه فضای کوچیک دریبل زد و توپ رو رسوند به بقیه، پاس های کوتاشم اغلب میلیمتری میندازه
وراتی فوق العاده ست.به جرات میشه گفت جنس فوتبالش بسیار کمیابه.ترکیبی از ژاوی و روی کین و اینیستا و فابرگاس.هم بسیار پرانرژی هم توپ گیر فوق العاده و هم بازی ساز و پاسور عالی
یهویی دریبل های ریز اینیستایی میزنه و یهویی میشه ژاوی با اون پاس های نافذ و خاص
کار دفاعی و توپ گیری هم که تخصص اصلیشه و الحق و الانصاف متخصص درجه یک این زمینه ست.اگر انچلوتی بمونه در رئال شک نکنید گزینه اول رئالی ها خواهد بود و همین طور شک نکنید بارسا از خریدش به هیچ وجه پشیمون نخواهد شد.بازی برای تماشاگرای وسواسی و پرانتظار بارسا به عنوان هافبک کار سختیه و کسی مثل فابرگاس هم نتونست از پسش بربیاد.دقت پاس و از اون مهم تر پاس خطای بسیار پایی می طلبه که این وراتی داره
تکنیک و قدرت دید بالا می خواد که داره و شاید از همه مهم تر انرژی بالا و انگیزه داشتن برای دویدن در نود دقیقه میخواد که این هم داره.اگر احیانا اومد بارسا و بازی بهش رسید و موفق نشد از موارد بسیار عجیب خواهد بود
در مورد پست پوگبا در بارسا من هم این سووال رو دارم که دقیقا کجا میخواد بازی کنه.پست دقیقش جای بوسکتسه ولی سرخیو قابل جایگزین کردن نیست.از طرفی خرید پوگبا فوق العاده استراتژیکه و به دلایل فوتبالی و غیر فوتبالی باید انجام بشه
این ممفیس دیپای گزینه فوق العاده ای برای بارسا بود با قیمت مناسب.به خاطر سنش میتونست یکی دوسال کمتر بازی کردن رو تحمل کنه و جانشین فوق العاده برای هر کدوم ازپست های حمله ایمون محسوب می شد.در جام جهانی هم یکی دوتا بازی دیدم ازش قشنگ مایه کار رو داره
منچستر سال آینده قطعا به بازی برمیگرده