• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
اگه همچین ترکیبی داشتم تو pes بارسا رو میگرفتم
http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=710k
پ.ن:هر چند عاشق بارسا ـم ولی تو pes رئال رو میگیرم:confused:
پ.ن 2 : همه هم هستند به جز پوگبا
پ.ن 3 : شاید هم جای پوگبا و بوسکتس رو عوض کنم. بعد راکیتیچ رو به جای بوسکتس بازی بدم:p

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
پست لاپورتا در فیسبوک

10984480-10152871913277799-6090885648574640349-n.jpg

اختصاصی بارسانیوز / خوان لاپورتا مدیر ورزشی سابق تیم فوتبال بارسلونا بعد از برد بارسلونا مقابل بایرن در فیسبوک خود نوشت " با مسی همه چیز ممکن است..تبریک"

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مورینیو : هر چه فکر میکنم راهی برای توقف مسی وجود ندارد

mourinho-messi-es-unico-y-es-imposible-marcarle-al-hombre.jpg

اختصاصی / خوره مورینیو سرمربی تیم فوتبال چلسی در کنفرانس مطبوعاتی اخیر خود که پس از دیدار بارسلونا و بایرن مونیخ برگزار شد , مسی را یک بازیکن منحصر به فرد دانست .

مورینیو گفت : " مسی منحصر به فرد است . همیشه باعث رقم خوردن تفاوت ها میشود . هر تیمی که مسی را داشته باشد برنده ی لیگ قهرمانان میشود " .

مورینیو در ادامه گفت مسی بارها یکی از خطرناک ترین حریفانش بوده است . این سرمربی پرتغالی میگوید هر بار که چهره ی مسی را می بیند ساعت ها فکر میکند که چگونه میتوان او را متوقف کرد و به این نتیجه رسیده است که گرفتن جلوی مسی غیر ممکن است .

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
http://lineupbuilder.com/?sk=715v
کم کم به نظر میرسه بی خیال پوگبا بشیم بهتره با این ادا اطوارهای مدیرای یوونتوس و بقیه تیم ها برای خریدش ،هم اینکه انگار خودش علاقه به تیم خاصی هم نداره و شاید با قوی شدن یووه تصمیم بکیره یمونه، ولی بازم من هرچی نگاه میکنم بازیهاش رو ( کلیپاش:)) فک میکنم نهایتا یکیه مثل یحیی توره و انقدر هم فوق العاده نیست
کلن بعد از بازی برگشت پاریس مطمئن شدم بهتر از وراتی برامون نیست، قدرت بدنی و جنگندگی بسیار خوب در عین حرکات خیلی ظریف و تکنیکی، تو چندتا صحنه توپ مسی رو بدون خطا گرفت و توی یه موقعیت دیگه هم مسی و اینیستا رو توی یه فضای کوچیک دریبل زد و توپ رو رسوند به بقیه، پاس های کوتاشم اغلب میلیمتری میندازه

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
میگن مسی تحت تعقیبه به خاطر تجاوز به نویر:general304::general304::general304::general304:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
توی این لینک میتونید تغییرات بدید و ترکیب مد نظرتون رو تولید کنید
این سه تفنگدار اون وقت جایگزین نمی خوان؟
ایمریک لاپورت مدافع بدی نیست ولی نمیدونم چرا هر وقت من بازیش رو می بینم تیمشون بدجور می بازه
محمد بواتنگ رو میخواد واسه شادی مسی در تمرین
جدای از شوخی دفاع خیلی خوبیه ولی مسی گاهی وقتها بدجور به حیثیت طرف لطمه میزنه و نمیشه از بواتنگ ایرادی گرفت

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کم کم به نظر میرسه بی خیال پوگبا بشیم بهتره با این ادا اطوارهای مدیرای یوونتوس و بقیه تیم ها برای خریدش ،هم اینکه انگار خودش علاقه به تیم خاصی هم نداره و شاید با قوی شدن یووه تصمیم بکیره یمونه، ولی بازم من هرچی نگاه میکنم بازیهاش رو ( کلیپاش:)) فک میکنم نهایتا یکیه مثل یحیی توره و انقدر هم فوق العاده نیست
کلن بعد از بازی برگشت پاریس مطمئن شدم بهتر از وراتی برامون نیست، قدرت بدنی و جنگندگی بسیار خوب در عین حرکات خیلی ظریف و تکنیکی، تو چندتا صحنه توپ مسی رو بدون خطا گرفت و توی یه موقعیت دیگه هم مسی و اینیستا رو توی یه فضای کوچیک دریبل زد و توپ رو رسوند به بقیه، پاس های کوتاشم اغلب میلیمتری میندازه
وراتی فوق العاده ست.به جرات میشه گفت جنس فوتبالش بسیار کمیابه.ترکیبی از ژاوی و روی کین و اینیستا و فابرگاس.هم بسیار پرانرژی هم توپ گیر فوق العاده و هم بازی ساز و پاسور عالی
یهویی دریبل های ریز اینیستایی میزنه و یهویی میشه ژاوی با اون پاس های نافذ و خاص
کار دفاعی و توپ گیری هم که تخصص اصلیشه و الحق و الانصاف متخصص درجه یک این زمینه ست.اگر انچلوتی بمونه در رئال شک نکنید گزینه اول رئالی ها خواهد بود و همین طور شک نکنید بارسا از خریدش به هیچ وجه پشیمون نخواهد شد.بازی برای تماشاگرای وسواسی و پرانتظار بارسا به عنوان هافبک کار سختیه و کسی مثل فابرگاس هم نتونست از پسش بربیاد.دقت پاس و از اون مهم تر پاس خطای بسیار پایی می طلبه که این وراتی داره
تکنیک و قدرت دید بالا می خواد که داره و شاید از همه مهم تر انرژی بالا و انگیزه داشتن برای دویدن در نود دقیقه میخواد که این هم داره.اگر احیانا اومد بارسا و بازی بهش رسید و موفق نشد از موارد بسیار عجیب خواهد بود
در مورد پست پوگبا در بارسا من هم این سووال رو دارم که دقیقا کجا میخواد بازی کنه.پست دقیقش جای بوسکتسه ولی سرخیو قابل جایگزین کردن نیست.از طرفی خرید پوگبا فوق العاده استراتژیکه و به دلایل فوتبالی و غیر فوتبالی باید انجام بشه
این ممفیس دیپای گزینه فوق العاده ای برای بارسا بود با قیمت مناسب.به خاطر سنش میتونست یکی دوسال کمتر بازی کردن رو تحمل کنه و جانشین فوق العاده برای هر کدوم ازپست های حمله ایمون محسوب می شد.در جام جهانی هم یکی دوتا بازی دیدم ازش قشنگ مایه کار رو داره
منچستر سال آینده قطعا به بازی برمیگرده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جدای از شوخی دفاع خیلی خوبیه ولی مسی گاهی وقتها بدجور به حیثیت طرف لطمه میزنه و نمیشه از بواتنگ ایرادی گرفت
بنده خدا درسته تو بازی مقابلمون اونطور شد .خب نباید بهش خورده گرفت چون مقابلش بهترین بازیکن جهان بود دیگه
دفاع خیلی خوبیه و میتونم بگم بهترین دفاع خوب بازار فقط اینه یه جورایی همه ایتم های که تو بارسا لازم باشه رو داره .هم قد بلند .پاس .ضربات هوای و سرعت و سنش خیلی کمه
--
امروز بازی سخته باید ببریم
بازی هم پخش میشه 8:30

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این سه تفنگدار اون وقت جایگزین نمی خوان؟
ایمریک لاپورت مدافع بدی نیست ولی نمیدونم چرا هر وقت من بازیش رو می بینم تیمشون بدجور می بازه

سوال بسیار مهمیه، چون به جوابی واسش نرسیدم چیزی ننوشتم
ساندرو، دلوفو از گزینه ها هستند. اما در صورت مصدومیت یکی از این سه به مشکل میخوریم. واقعیت اینه که به دو مدافع، دو هافبک و حداقل یک مهاجم مناسب برای نیمکت نیاز داریم.
در مورد وارتی باید بگم که بازیکن خوبیه اما شرایط فیزیکیش رو اصلا نمیپسندم. گوندوگان یا کوکه فیزیکی تر هستند. راستی از گزینه های جانشین اینیستا میشه به دنیس سوارز اشاره کرد. ارزش سرمایه گذاری کردن داره.
تجربه نشون داده برای اینکه یکنواخت نشیم نیاز به چندین خرید داریم. ببینیم فیرپلی مالی اجازه میده یا نه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
7 گل تا شکستن رکورد هیگواین رونالدو و بنزما
captura-de-pantalla-2015-04-29-a-les-16-47-50-jpg.png

اختصاصی بارسا نیوز / پس شکست بایرن مسی سوارز و نیمار در این فصل 111 بار گلزنی کردند ( 23 گل در لیگ قهرمانان) و رکورد مثلث ریوالدو لوچو و کلایورت را شکستند.اما هنوز یک رکورد برای شکستن توسط انها وجود دارد : رسیدن به

رکورد 118گل رونالدو بنزما و هیگواین در سال 2011 / 2012

بنزما ، هیگواین ، کریستیانو

مثلث خط حمله بارسلونا 5 بازی برای گلزنی در پیش رو دارد , انها حداقل باید7 گل بزند.این به معنی میانگین 1.2 گل در هر بازی است , این یک چالش جالب برای انها است

5 یا 6 بازی ؟؟

مثلث خط حمله بارسلونا رکورد 23 گل کلایورت لوچو و ریوالدو را شکست.خط حمله فعلی بارسا چالش زدن 7 گل در5 بازی را پیش رو دارد.در صورتی که تیم به فینال لیگ قهرمانان برسد سپس انها 6 بازی انجام خواهند داد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آمار ؛ لیونل مسی در این فصل برای بارسلونا !

11012030-1068801773148504-4252848537674107809-n.png
اختصاصی بارسانیوز / فوق ستاره ی آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا سال 2015 را طوفانی شروع کرده است . وی هم اکنون در لالیگا با 40 گل در رده ی دوم و در لیگ قهرمانان با 10 گل در صدر گلزنان لیگ قهرمانان قرارگرفته است . آمار این بازیکن را در تمام بازی هایی که این فصل برای بارسلونا انجام داده است را برای شما آماده کرده ایم.
51 بازی
53 گل
27 پاس گل
282 دریبل
ایجاد 136 موقعیت گل
3397 پاس
152 بار توپ گیری در دفاع
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نیمار: با آغوش باز پذیرای پوگبا در بارسلونا می‌شویم

neymar-abre-las-puertas-del-barca-a-pogba.jpg
یک روز پس از آنکه فاش شد بانوی پیر (یوونتوس) پیشنهاد 80 میلیون یورویی بارسا برای جذب پل پوگبا را رد کرده است،‌نیمار وارد میدان رقابت شد.

گلزن برزیلی از ستاره فرانسوی درخواست کرد به جمع آبی و اناری‌پوشان ملحق شود.

وی در گفت‌وگویی با سان اظهار داشت:‌اگر پوگبا به بارسا بیاید، با آغوشی باز پذیرای‌اش خواهیم شد. او از من جوان‌تر است و در سطحی بالا حضور دارد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
لیست 18 نفره ی بارسا برای بازی با سوسیداد / انریکه به راکیتیچ استراحت داد

futbol55555.jpg
اختصاصی / امشب و از ساعت 18 به وقت محلی بارسلونا در نیوکمپ میزبان تیم رئال سوسیداد است . لوئیس انریکه برای این بازی به ایوان راکیتیچ هافبک کروات بارسلونا استراحت داد . انریکه جرمی متیو را نیز به دلیل مصدومیت در دسترس ندارد .

اسامی 18 بازیکن دعوت شده برای این بازی به این شرح است :

تراشتگن , براوو , دنی آلوز , آدریانو , جوردی آلبا , پیکه , بارترا , ماسچرانو , ورمائلن , بوسکتس , ژاوی , اینیستا , روبرتو , رافینیا , پدرو , نیمار , مسی و سوارز

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

پیش بازی بارسلونا - رئال سوسیداد

img-mmontilla-20150421-214131-imagenes-md-propias-mmontilla-montillapsg-u102321043265v5c-u102896169399hsb-911x683@mundodeportivo-web-portada.jpg
دو تیم بارسلونا و سوسیداد، امشب در ورزشگاه نوکمپ شهر بارسلونا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

سوسیداد در بازی‌های اخیر، از بارسلونا زیاد امتیاز گرفته و همین موضوع، هشداری جدی به انریکه و شاگردانش است که غرق در پیروزی مقابل بایرن هستند.

بارسلونا
شاگردان لوئیس انریکه مارتینز در حال حاضر با 2 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار گرفته اند. آنها در 5 بازی اخیر خود، 5 پیروزی به دست آورده اند و همچنین در این 5 بازی، گلی دریافت نکرده اند. روز چهارشنبه بارسا موفق به شکست دادن بایرن شد و حالا دیداری سخت در نوکمپ مقابل سوسیداد برگزار خواهد کرد. بارسا برای حفظ فاصله با رئال و کسب قهرمانی لالیگا، به پیروزی در این بازی نیاز دارد زیرا هر گونه لغزشی ممکن است باعث از دست رفتن قهرمانی شود.

سوسیداد
شاگردان دیوید مویس با کسب 43 امتیاز از 35 بازی، در رده ی یازدهم جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها که فصل را بسیار ضعیف شروع کرده بودند، با حضور مویس، دچار تغییرات مثبتی در روند خود شدند و توانستند خود را تا نیمه‌های جدول بالا بکشند. حال آنها باید به مصاف بارسایی بروند که آماری بسیار خوب مقابلش دارند . در 5 بازی اخیر انجام شده بین دو تیم، 2 پیروزی برای بارسا، 2 پیروزی برای سوسیداد و 1 تساوی به ثبت رسیده است. مویس و شاگردانش امیدوارند بتوانند نتیجه دیدار رفت را تکرار کنند.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
" اسپورت "

"باهم برای 3 گانه"

کارکنان و بازیکنان بارسا با هم میخواهند تا 3 گانه را کسب کنند و تاریخ سازی کنند.
MSN برای جلوگیری از حادثه ی آنوئتا مقابل سوسیداد بازی خواهند کرد.

بازیکنان تولد 45 سالگی سرمربی خود را در تمرینات جشن گرفتند.
1431127437_extras_mosaico_noticia_4_g_0.jpg

" ال موندو "

" تشویق"

کل تیم همراه با مسی و نیمار و بقیه ستارگان تولد 45 سالگی لوئیس انریکه را جشن گرفتند و به او تبریک گفتند.
هماهنگی کنونی بین مسی و نیمار بسیار حیاتی است.

انتقام از شکست قبلی و احتیاط؛ 5 فینال در مقابل بارسا قرار دارد.
1431127437_extras_mosaico_noticia_2_g_0.jpg

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
ترکیب بارسلونا اعلام شد

fatbol433222.jpg

اختصاصی / از ساعت 20:30 به وقت ایران دو تیم بارسلونا و رئال سوسیداد در سری رقابت های لالیگا در هفته ی سی و ششم در نیوکمپ به میدان خواهند رفت .

لوییس انریکه اسامی یازده مرد اصلی خود را برای این دیدار اعلام کرد . بر این اساس :

دروازه بان : کلودیو براوو

مدافعان : آلوز ، آدریانو ، پیکه ، بارترا

هافبک ها : ماسکرانو ، رافینیا ، ژاوی

مهاجمان : مسی ، سوارز ، نیمار

ذخیره ها : تراشتگن , آلبا , بوسکتس , فرمائلن , اینیستا , سرجی روبرتو , پدرو

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
این نیمار نمیخواد خراب کردنِ 99 درصد پاس گلای مسی رو تمومش کنه؟!سوارز امون نمیده ب این توپا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
فرمالن رو بیاره چشممون ب جمالش روشن شه :دی
بخدا پستای من فاصله زمانیش زیاده فقط شما کم پست میدین :D
بالاخره یکیشو گل کرد
:general509:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بعله
پا قدم منه دیگه
نیمار گل زد
+++++++++++
یه دوتا دیگه جا داره گل بخوره ایندفه مسی باید گل بزنه
همیشه نیمار گل میزنه بعدش عین ادم بازی میکنه پاس کاری میکنه

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
اقا تبریک فقط باید امیدوار باشیم ب بازی والنسیا
اما هنوز انتقادم از انریکه بخاطر تعویض نکردن نیمار پابرجاست...
مسی امشب وسط بازی میکرد؟

بالا