• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شوخی شوخی این انریکه داره به سه گانه شدیدا نزدیک میشه ها
من به عنوان یکی از طرفدارای انریکه در اول فصل(صرفا از بین اون گزینه های شلی که زوبی کاندید کرده بود) عمرا تصور سه گانه رو نداشتم.یه بار فقط گفتم اگر این تیم خوب چیده بشه در سی ال هم بی شانس نیست ولی ظنم به بیشتر از لیگ و حذفی نمی رفت که تازه لیگ رو هم بعد بازی رفت با سوسیداد از دست رفته می دونستم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شوخی شوخی این انریکه داره به سه گانه شدیدا نزدیک میشه ها
تا جام ها رو توی دستهاش نبینم نمیتونم ذره ای بهش ایمان بیارم:p
دقیقا 3 تا فینال داریم، 3 تا فینالی که میتونه همه چیز رو بهم بریزه یا از نو بسازه.
پپ هم که احتمالا فصل بعد بره سیتی. حیف شد مشتری انریکه پرید :general404:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تا جام ها رو توی دستهاش نبینم نمیتونم ذره ای بهش ایمان بیارم:p
دو تاش که خیلی محتمل و نزدیکه و سومیش هم 50-50
انگار یه فصل دیگه هم چشمتون به جمالش باید روشن بمونه.جمال خودش و کفششD:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
تبریک میگم پیشاپیش قهرمانی بارسا رو ....

انشالله بچه ها با روحیه بازی کنن و تو لالیگا هر دو بازی رو ببرن .

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
و این هم جدول لالیگا تا اخرین بازیها و اختلاف 4 امتیازی بارسا با رئال مادرید

68.JPG

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این اوتامندی عجب مدافعیه !!! حیف نبود این متیو سیگاری کلنگ رو خریدیم و این اوتامندی رو نگرفتیم
راستی قهرمانی رو به همه تبریک میگم :general601::general601::general601::general601::general601::general711::general703:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حالا من میگم قدش کوتاهه ولی 4 سانت از پویول بلندتره و همقد فرمائلنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:general611::general611::general611:
اصلا بهش نمیاد، من تا الان فکر میکردم فرمالن 186 رو حداقل داره دیگ

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دم رونالدو گرم
هیچ وقت فکرنمیکردم این قدر ازش خوشم بیاد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینقدر گفتید فقط پنالتی میزنه که اونم دیگه نمیزنه ، اُف بر شما ...

داوری بازی دیشب والنسیا یه چیزی در حد شرم آور بود ، البته من قبلا هم گفته بودم داوری لالیگا سطحش پایینه .

من به عنوان یکی از طرفدارای انریکه ...
چشمم روشن ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اینقدر گفتید فقط پنالتی میزنه که اونم دیگه نمیزنه ، اُف بر شما ...

داوری بازی دیشب والنسیا یه چیزی در حد شرم آور بود ، البته من قبلا هم گفته بودم داوری لالیگا سطحش پایینه .

چشمم روشن ...
محسن جان داخل پرانتز داره برادر من.زوبی یه مشت گزینه داشت که من از بین اونا طرف انریکه بودم.این با طرفدار انریکه بودن تفاوت میکنه.بماند که من دوتا جام بگیره میشم طرفدارش.هرکسی تیم رو به عصر رکساچ -با همه احترامی که براش قائلم-و مارتینو برنگردونه و سالی دو سه تا جام بیاره من طرفدارشم
بحث کاریزما یه چیز دیگه ست.
شما ترجیح میدی یه باحال مثل مارتینو تیم رو در همه زمینه ها با خاک یکی کنه یا یه نچسب بیاد تیم رو با قهرمان کنه؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محسن جان داخل پرانتز داره برادر من.زوبی یه مشت گزینه داشت که من از بین اونا طرف انریکه بودم.این با طرفدار انریکه بودن تفاوت میکنه.بماند که من دوتا جام بگیره میشم طرفدارش.هرکسی تیم رو به عصر رکساچ -با همه احترامی که براش قائلم-و مارتینو برنگردونه و سالی دو سه تا جام بیاره من طرفدارشم
بحث کاریزما یه چیز دیگه ست.
شما ترجیح میدی یه باحال مثل مارتینو تیم رو در همه زمینه ها با خاک یکی کنه یا یه نچسب بیاد تیم رو با قهرمان کنه؟

شوخی کردم ، شما در طرفداری یا انزجار از هر شخص حقیقی و حقوقی آزادی ، حتی در طرفداری از خود زوبی زارتا :دی

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
99.99% قهرمان لالیگا شدیم و تا به الان حدودا صاحب دو گانه شدیم و اونطرف باید تمرکز کنیم فعلا روی قهرمانان اروپا تا نتیجه ی خوبی در برابر بایرن روز سه شنبه کسب کنیم به امید هتریک مسی در بازی سه شنبه شب

===========================

ولوبا ؛ "تفاوت را احساس کنید"

1431198249-276593-1431198376-noticia-grande.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | در ادامه تیتر روزنامه هواداری بارسلونا ولوبا را باهم مرور میکنیم.

روزنامه هواداری بارسلونا ولوبا توجه زیادی به پیروزی بارسا برابر رئال سوسیداد و تساوی رئال مادرید در برابر والنسیا کرده است.

" تفاوت را احساس کنید"

بارسلونا 2-0 رئال سوسیداد

رئال مادرید 2-2 والنسیا

در این بازی های بزرگ است که تفاوت بارسلونا و رئال مادرید مشخص میشود.

شاگردان انریکه با اختلاف 4 امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارند و امید اول قهرمانی هستند.

portada10mai_eng.jpg

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
تبریک بابت برد دیشب چه گلی زد پدرو.نشون داد چقدر انگیزه داره برای فیکس بودن

تبریک بابت مساوی دیشب رئال.انصافا با این که از گل ایسکو ناراحت شدم ولی گلش قشنگ بود حیف این بازیکن که رو نیمکت رئاله

دیگه تقریبا جام واس ماس:cool:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شوخی کردم ، شما در طرفداری یا انزجار از هر شخص حقیقی و حقوقی آزادی ، حتی در طرفداری از خود زوبی زارتا :دی
حالا از شوخی گذشته گزینه های زوبی کیا بودن؟ ئ=والورده و دو سه تا دیگه که حتی یه آزمون و خطای ساده هم نشده بودن و البته خود مارتینو قبل از اینکه تصمیم بگیرن بره.
طبیعیه در این شرایط که انریکه مرجح باشه به همه شون.الان هم یه بارساییه که هر چی جلو رفته تیمش بهتر شده.بازیکن ها اماده موندن.مصدوم زیاد ندادیم.یعنی در مواردی انصافا نمیشه ازش ایراد گرفت.برای سال اولش با توجه به خریدهای تقریبا بدش و به ویژه با توحه به روند تیم عملکرد فوق العاده ای داشته
یه دیوونه بازی های مخصوص خودش داره که زمان بازیگری هم داشت.لج بای میکنه مثلا.یا در تعویض ها خیلی جالب نیست کارش
سر جمع چیزی که مهمه کیفیت بازی و نتیجه نهاییه که عالی بوده تا الان

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اول فصل خط دفاع خیلی ناپایدار و غیر مطمئن بود. درسته که چند بازی کلین شیت کرده بودیم اما 3 تا از رئال و پی اس جی خورده بودیم. میتونستیم بیشتر هم بخوریم.
ناگفته نمونه، علیرضا اشاره کرد، همین که تیم مصدوم نداشت اوج خوش شانسی تیم بوده و تونستیم از تمام پتانسیلمون استفاده کنیم. بخشیش رو میتونیم مدیون نیمکتمون باشیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
" تفاوت را احساس کنید"

دقیقا تو همین فکر بودم ، با خودم گفتم بالاخره تفاوت ها باید یه جا روشن بشه
47b20s0.gif

انصافا با این که از گل ایسکو ناراحت شدم ولی گلش قشنگ بود حیف این بازیکن که رو نیمکت رئاله

:general503::general503:
کم مونده بود خوشحالی کنم از گلش ، افت و خیزش زیاده ولی مطئنا اگه تو تیم ما بود پیشرفت بیشتری داشت . تازه بدبخت تبعید شده به کناره ها .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یکی دوماه پیش اینجا صحبت بود از مربیانی که به درد لیگ نمی خورند و مربیان حذفی بازی مثل آنچلوتی .این مطلب زیر به نقل از طرفداری خیلی ظریف به این بحث پرداخته
با پپ که صحبت کنید، او از فلسفه‌ای که رینوس میشل تعریف کرد و کرایوف به آن شاخ و برگ داد صحبت می‌‌کند. او یک ایده بسیار شفاف در مورد اصول خود دارد که به نظر می‌‌رسد این اصول حتی از بردن هم برای او مهم تر است.
طرفداری-

شکست ۳-۰ برابر بارسلونا و تحقیر برابر رئال مادرید در فصل گذشته، شاید کسانی‌ را در بایرن مونیخ به زیر سوال بردن پپ وادار کرده باشد اما در بارسلونا سبک بازی هنوز هم از زمان آمدن پپ یکسان باقی‌ مانده است. با آنچلوتی که صحبت کنید وی می‌‌گوید که او هر چه باشگاه از او بخواهد را انجام می‌‌دهد. او احتمالا از ایدئولوژی رئال مادرید صحبت می‌‌کند و اگر از هواداران باشگاه بپرسید که این ایدئولوژی چیست احتمالا پاسخ می‌‌دهند دیزنی.( استودیو فیلم سازی در هالیوود)

آنچلوتی در کنار باب پیسلی تنها مربیانی هستند که لیگ قهرمانان و جام باشگاه‌های اروپا را ۳ بار برده اند. این افتخار آنچلوتی را در رتبه مربیان نخبه قرار می‌‌دهد. با وجود آن، در ۱۸ سال مربیگری او در باشگاه‌های نخبه، او سه‌ بار لیگ را برده است. در نصفی از آن ۱۸ سال او در میلان، یووه، PSG و رئال مادرید رتبه سوم یا پایین تر از آن را کسب کرده است. با اینکه این آمار به انتظاراتی که از آنچلوتی می‌‌رود نمی‌‌رسد اما اگر رئال یووه را حذف کند، او احتمال تبدیل به موفق‌ترین مربی‌ تورنمنتی خواهد شد که بالاترین سطح را در بین باشگاه‌ها دارد.

او همچنین تبدیل به اولین مربی‌ می‌‌شود که بعد از آریگو ساکی در باشگاه میلان، توانسته است که دو بار پشت سر هم بر قله اروپا تکیه بزند. تضاد این مساله به راحتی‌ قابل توضیح نیست اما در وجود خود مدلی‌ که فوتبال مدرن را مدیریت می‌‌کند را نشان می‌‌دهد.

شاید بارسلونا را با شعار "فرا تر از یک باشگاه" بشناسیم اما این رئال مادرید است که تبدیل به یک شرکت تجاری شده است که به یک باشگاه فوتبال چسپیده است. خوزه انجل سانچز مدیر کل باشگاه گفته است :"ما تولید کننده یک محتوا جدید هستیم."

4117835_orig.jpg

مثل فیلم‌های که دیزنی می‌‌سازد، فوتبالی که رئال مادرید تولید می‌‌کند هم یا عالی‌ است و یا چیزی است که هیچکس حاضر نیست به خاطر آن به سینما برود یا پول حق پخش بازی را بدهد یا بخواهد پول خرید پیراهن آنها را بپردازد. و همانطور که شما از میکی موز، دانالد داک و گوفی (کاراکتر‌های شرکت دیزنی) نمی‌‌خواهید که کاری فراتر از سرگرم کردن شما انجام دهند، به همان صورت شما انتظار انتشار هیچ فلسفه‌ای را از رونالدو، رودریگز و یا گرت بیل ندارید چون تنها چیزی که از آنها خواسته اند این است که خوب باشند و ببرند. از آنها اصلا خواسته نمی‌‌شود که تاکتیک آوانگارد به کار ببرند. وقتی‌ آنها می‌‌برند، جشن ثروت آنها است.

به شکل پارادوکس گونه ای، همین مساله رئال مادرید را در صدر فوتبال مدرن قرار داده است. بازی این طور به پیش می‌‌رود. از ۵ مربی‌ که بیش از یک بار چمپیونزلیگ را برده اند، ۳ تای آنها در همین ۵ سال گذشته این کار را انجام داده اند. پس حلقه‌ای از مربیان نخبه در حال چرخش است. رشد سوپر باشگاه ها، تقاضا برای چهره‌های که بازار یابی‌ کنند و جلوگیری از هر گونه آوانگارد بازی در حوزه تاکتیکی. به همین دلیل آریگو ساکی در سال ۲۰۰۵ گفت که فوتبال رئال مادرید تبدیل به فوتبالی "واکنشی" شده است.

آنها ستاره‌ها را می‌‌خرند و پس از آن تلاش می‌‌کنند دریابند چطور این ستاره‌ها می‌‌توانند در کنار هم بازی کنند. این خط مشی بود که برای کهکشانی‌ها ایجاد شده بود و هنوز هم برای تیم فعلی‌ می‌‌تواند به کار رود.

فروش دی ماریا و آلونسو شاید از نظر اقتصادی قابل توضیح باشد اما آنها از نظر فوتبالی گیج کننده هستند. این دی ماریا بود که بهترین بازیکن فینال چمپیونزلیگ شد و با دویدن‌های زیادش باعث شد رونالدو کار‌های دفاعی را بی‌خیال شود. آلونسو هم شاید از ژانویه به بعد به نظر ضعیف آمده باشد اما در نیم فصل اول عالی‌ بود و قطعا رئال او را به سرجیو راموس برای حضور در خط میانی در بازی با یوونتوس ترجیح می‌‌داد.

مربیان دیگر شاید اعتراض کنند اما آنچلوتی این کار را نمی‌‌کند. برای او:

"فوتبال مهم‌ترین مساله بین مسائل کم ارزش است".
تفکری که به اندازه کافی‌ منطقی‌ است. او ساعت ۳ صبح مثل براندن راجرز با چایی و نا‌ن و یک تخته به بررسی‌ تاکتیک‌ها نمی‌‌پردازد. این مساله از سویی ناشی‌ از آن است که آنچلوتی آنچنان دنبال کار‌های هیجان انگیز نیست و از سویی به این دلیل است که اصلا استرس کافی‌ برای بیدار ماندن در آن ساعت را ندارد. یک مهاجم دیگر به زور باید وارد ترکیب شود؟ او مشکلی‌ برای پیدا کردن راه حل ندارد. همانطور که برلوسکونی اصرار داشت از شوچنکو و اینزاگی همزمان استفاده شود و سرانجام آبراموویچ، مورینیو را وادار به خرید شوچنکو کرد تا کنار دروگبا بازی کند و خیال آنچلوتی را راحت کرد.

آنچلوتی پایان نامه خود را در مورد شکل گیری سیستم ۴-۳-۲-۱ در Coverciano( مرکز تاکتیکی فدراسیون فوتبال ایتالیا) نوشت اما به نظر می‌‌رسد او بیش از هر تاکتیکی دیگر این سیستم را دوست دارد. او عملگرا است و با شرایط وفق پیدا می‌‌کند. او رویا پرداز نیست. نتیجه آن یک مربی‌ خوش برخورد و انعطاف پذیر است که مالک را راضی‌ می‌‌کند. نتیجه فرعی آن اما کسی‌ است که فاقد اراده قوی برای بردن لیگ است. اراده‌ای که برای بردن در هر هفته نیاز دارد.

7ad2a5481428a4f6b258027086de9b1c_479484.jpg

شاید این به آن معنا باشد که آنچلوتی مثل رافا بنیتز استاد بازی‌های حذفی است اما آمار لیگ او به کلی‌ این حقیقت را پنهان نمی‌‌کند. آنچلوتی در ۷۱ بازی مقابل ۴ تیم برتر لیگ در کل دوران مربیگری اش، تنها ۲۶ تای آن را برده است. نتیجه آن است که او یک مربی‌ خوب اما نه عالی‌ نیست که شانس‌های خود را در مسابقات حذفی استفاده می‌‌کند و اگر اینطور باشد بزرگترین استعداد او در دیپلماسی و گفتگو با مدیران است. با این حال اگر او چهارشنبه پیروز شود، دوباره با اختلافی کم تبدیل به بهترین مربیان تاریخ می‌‌شود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دستیابی بارسا به دو رکورد از فصل 12-2011

barca11-barca14.jpg
اختصاصی / پیروزی بارسلونا بر رئال سوسیداد که روز شنبه اتفاق افتاد به معنای 47 امین برد مردان لوییس انریکه در این فصل بود . براوو دوباره کلین شیت کرد . دروازه بان شیلیایی و تراشتگن در این فصل به همراه یکدیگر 32 بازی کلین شیت داشته اند . با در نظر گرفتن هر دو مورد یعنی تعداد پیروزی ها و کلین شیت ها ، بارسلونا با دو رکوردی که در فصل 12-2011 به جای گذاشته بود برابری کرد ( 47 پیروزی و 32 کلین شیت ) .

آخرین سالی که گواردیولا روی نیمکت بارسلونا می نشست و هدایت این تیم را بر عهده داشت بارسلونا در شش رقابت به میدان رفت و 64 بازی را نیز انجام داد . در حالیکه در این فصل تیم در سه جبهه به میدان رفته است و 55 بازی انجام داده است و اگر آنها به فینال چمپیونزلیگ راه یابند در مجموع 60 بازی را برگزار خواهند کرد .

english_6.jpg

بارسلونا در این فصل 85 در صد از بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است در حالیکه این آمار در فصل 12-2011 ، 73 درصد بود . پیروزی در 4 یا 5 بازی باقی مانده تا پایان فصل می تواند به آنها این امکان را بدهد تا رکورد پیروزی در یک فصل را بشکنند .

در موضوع دروازه بانان ، عملکرد فوق العاده تراشتگن و براوو در سه رقابت ( لالیگا ، کوپا دل ری و چمپیونزلیگ ) موجب شده است تا با رکورد 32 بازی کلین شیت ( بسته نگه داشتن دروازه ) برابری کنند . دروازه بان شیلیایی با 19 گلی که در 36 بازی دریافت کرده است به جایزه زامورا بسیار نزدیک است . بارسلونا در فصل 12-2011 رکورد 0.73 گل خورده در هر بازی را ثبت کرد در صورتیکه این فصل این آمار 0.54 گل در هر بازی بوده است .

اگر ما به عقب نگاه کنیم خواهیم دید که عملکرد گلزنی هر دو تیم بسیار مشابه با هم بوده است . میانگین سه گل زده در هر بازی برای دو تیم تقریبا یکسان است . تیم گواردیولا با انجام 190 بازی به این آمار دست پیدا کرد . بارسلونا در 4 یا 5 بازی باقی مانده خود می تواند میانگین گل زده خود را که اکنون 2.96 گل در هر بازی است را بهبود ببخشد . رسیدن به میانگین گل های تیم گواردیولا بسیار سخت خواهد بود چرا که در دیدار های باقی مانده تیم باید در هر بازی 4 گل به ثمر برساند تا به به این آمار دست یابد . ( 4 یا 5 بازی باقی مانده بستگی به راه یابی تیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا بستگی خواهد داشت . )

فصل 12-2011 با 4 جام به پایان رسید . سوپر کاپ اسپانیا ، سوپر کاپ اروپا ، جام باشگاه های جهان و کوپا دل ری . در حال حاضر بارسلونا شانس زیادی برای رسیدن به هر سه جام ممکن در این فصل دارد .

بالا