• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اینها رو بیخیال

نکونام چه کار کرد؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ای بابا ... حالمو گرفت این بازی ... برن بمیرن این بازیکنای اوساسونا که آشغال ترین تیم دنیان ... تیم آخر جدول بهشون 5 تا میزنه بعد بارسارو میبرن

شیت آن یو اوساسونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا لالیگا از چشم افتاده.

انصافا بازیهای لیگ انگلیس رو میبینی کیف میکنی. بازی امروز منچستر لیورپول یا بازی منچستر چلسی یا بازیهای تیم های اخر جدولشون.

هیچ بازی ای از اول برنده و بازندش مشخص نیست.

تیمها ضد فوتبال بازی نمیکنن.

تمارض نمیکنن.

کثافت کاری نمیکنن.

از فصل پیش همش میبینم که تیمهای لالیگا دارن مدل عربی بازی میکنن. هر روز هم بیشتر میشه.

این بخاطر 2 قطبی شدن هست. یادمه اول لیگ بعضی ها اخطار داده بودن که این قضیه خطرناکه

الان میبینیم که درست بوده. داره به لیگ صدمه میزنه.

تیمها از پس بارسا و رئال بر نمیان. رو میارن به ضد فوتبال و تمارض و زدن و ..........

یا بازیها یک طرفه میشه

این به زیبایی لیگ صدمه میزنه

برعکس لیگ برتر انگلیس کهه همه بازیهاش زیبا و هیجانی هست و هیچ بازی ای از اول برنده و بازندش معلوم نیست.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اینها رو بیخیال

نکونام چه کار کرد؟

بد نبود . عادی و بدون استرس بازی میکرد .
یه جا لب خط یه دریبل یه پا دوپا زد ، یه جا هم نزدیک محوطه خودشون بازیکن بارسا رو لایی زد .

مهرداد @ بیخیال حرص نخور ، بذار ببینیم فردا چی میشه ...
خیلی صحنه مشکوک و تاثیر گذار داشت . سعی میکنم فردا صحنه ها رو بذارم .

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
این فصل داوری با تیم چیکار کرد
حقمون این نبود با تیم اول جدول این همه فاصله داشته باشیم چون این بارسلونا تو امروزی که روزه خوبش هم نیست کمتر تیمی میتونه جلوش دوام بیاره

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
تو روزی که خوب نبودیم و گواردیولا ترکیب بدی چیده بود، داوری و توپ جمع کن ها و زمین بد بازی هم اضافه شدن و باعث باخت بارسا شدن
حقمون باخت نبود ولی دیگه کاریش نمیشه کرد
قهرمانی رو تقدیم رئال کردن
بهشون تبریک میگم

وقتی 3 روز در میون تیم بازی داره بهتر از این نمیشه نتیجه گرفت
پپ مجبوره به بازیکن ها استراحت بده
از اونور رئال توی هر بازی با تمام قوا و ترکیب اصلیش به زمین میره
و خوب نتیجش میشه همین

فقط این وسط من موندم مسی چش شده
خیلی بی انگیزه شده
تیو وقتی گل رو زد هیچ عکس العملی نشون نداد
خدارو شکر تو روزای بدش هم موثره و پاس های خوبی میده
ولی بازیش افت کرده

به نظم پپ بهتره تمرکزشو بزاره رو فینال حذفی و جام باشگاه ها، از این بازی هم همینجوری به نظر میرسید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منکر داوری های پر اشتباه نیستم.

اما خب باید پذیرفت 10 امتیازی که احتمال داره فردا ایجاد بشه همش بخاطر داوری ها نیست. رئال بهتر امتیاز گرفته.

انصافا جلو تیمی مثل اوساسونا رئال اینطوری امتیاز از دست نمیده. شده 1 0 ببره میبره. نمونش جلو ختافه

اما ما یه بازیهای الکی رو امتیاز از دست میدیم. نمونش سانتاندر ، بیلبائو

این بازی هم داوری مورد دار بود. اما خود تیم ما اصلا خوب نبود. پپ تو خط میانه اشتباه داشت. این روبرتو بدترین بازیکن زمین بود اما بیرون نرفت که نرفت

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ادامه ی لیگو باید به جوونا بازی بده، باید تمرکزشو روی لیگ قهرمانان بذاره که به نظرم مهمترین جامه
بد از سه فصل قهرمانی اشکال نداره یه فصلم قهرمان نشیم حداقل برای فصل بعد انگیزه دارن
در مورد لیگ انگلیس کاملا با مهرداد موافقم که بهترین لیگه، امسال اکثر بازی های مهمشو دیدم
تیمایی مثل نیوکاسل و تاتنهام و ... فوق العاده هستن و پا به پای بقیه بزرگان( فایو بیگ) بازی می کنن
این اوساسونا یکی از افتضاح ترین (اگه افتضاحترین نباشه) تیمای لالیگاست ،من چند تا از بازی هاشو با تیمای
دیگه دیدم ، هیچ تاکتیک خاصی ندارن،‌فقط بکش زیرش،‌روی دو تا ضربه ایستگاهی به صورت شانسی به گل میرسن
جواد نکونام هم توی این تیم یه بازیکن کاملا معمولیه که بعضی مواقع چند تا ضربه ازاد میزنه میره تو گل
کلا با این وضعیت داوری و کیفیت تیم ها کم کم دیگه باید بیخیال دیدن بازی ها بشیم چون وقتمون ارزشمندتره

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الان که اره فاصله زیاد انگیزه تیم را ازبین برده
اون اوایل اگه داوری اینطوری نبود بارسا الان تو کورس قهرمانی بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یک دوستی در فروم بارسلونا یه پستی زده که پست زیبایی هست.

بد ندیدم اون رو بذاریم تا همه با هم مرور کنیمش.

البته توی پستش به بعضی یوزرهایی که به پپ و مسی و بازیکنا توهین کردن هم توپیده

لاليگا سختر شد ولي غير ممكن نشد اونم برا بارسا كه خيلي از غيرممكن ها رو ممكن كرده. در ضمن يعني شما مطمئنيد كه رئال همه امتيازات رو ميگيره؟؟؟ به فرض محال كه گرفت به نظرتون تيمي كه يه فصل همه ي امتيازات رو بگيره شايسته ي قهرماني نيس؟؟؟
نميشه كه هر سال از بارسا توقع قهرماني رو داشت اگه امسال قهرمان شديم سال بعدشم بايد بشيم يا دو سال ديگه چه طور؟؟؟؟ هر شروعي يه پاياني داره يا نه؟؟؟ هر شكست مقدمه ي يه پيروزي نيس؟
نا اميد بود بهتره يا اميدوار به بارسا. در ضمن الان درسته لاليگا سخته قهرمان شدن ولي هنوز از 6جام ممكن 5تاش مونده شما به اين چي ميگين ميگين احمق به بهترين مربي دنيا به بهترين بازيكن دنيا مي گين احمق اصلا منو شما كي هستيم كه بخيام به همچين اشخاصي توهين كنيم... من و شما براي بارسا جام اورديم يا پپ و و مسي وغيره. حالا اينا احمقن ما آخرشيم نه؟
يكم واقع بين باشين بارسا كه به ما بدهكار نيس هر سال قهرمان بشه. هنوز هم وقت هست همونطور كه گفتم اگه رئال همه ي بازي ها رو برد اولين كسي كه به هواداراش تبريك ميگه منم چون در اين صورت واقعا حقشونه.....

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
یک دوستی در فروم بارسلونا یه پستی زده که پست زیبایی هست.

بد ندیدم اون رو بذاریم تا همه با هم مرور کنیمش.

البته توی پستش به بعضی یوزرهایی که به پپ و مسی و بازیکنا توهین کردن هم توپیده

منم هنوز به لالیگا امیدوارم ولی خب به مقتضای الان ، که بعد باخت هست ناراحتم و حرفی از امیدواری و ادامه لالیگا نمیزنم وگرنه من بیشتر از شماها امیدوارم .
چیزی که اعصابمو خرد میکنه باخت نیست ؛ ناداوری ها و این مساله که به اشتباهات خودمون باختیم .
والدز که کاپیتان تیم هست اومده به داور در مورد اتلاف وقت بگه خدا شاهده هنوز یه کلام صحبت نکرده کارت زرد رو با یه حالت زننده و لجاجت نشون میده .... آدم چی بگه .... اینقدر اعصابم خرد شد یادم رفت فینال فوتسال اروپا رو ببینم !

با همه این حرفا هنوز امیدوارم ....

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کسایی که داعیه ی طرفداری بارسا و درک فوتبال رو دارن نباید حد فاصل سال 2000 تا 2004 رو یادشون بره
فصولی که بارسا واقعا بی دفاع بود
قدرتی نداشت و بازی های بدی به نمایش میگذاشت
پپ و فلسفه ی بارسا شکوفه کرد و گلهایش رو دیدیم
هیچ چیز از بین نرفته فقط تنها نکته ی ناراحت کننده برای طرفدار های بارسا قهرمانی رئال هستش
تقریبان 7 سال هستش در بالاترین سطح و جز 3 تیم برتر فوتبال باشگاهی جهان هستیم
و باز هم میمونیم
از این فراز و نشیب ها بسیار بوده
مطمئن باشید بارسا فصل آینده بسیار بهتر از الان خواهد بود.

البته اینو اضافه کنم که
همانند از روزی که والدس دروازه بان تیم اصلی شد بازم باید بگم
بارسا باید دنبال یه دروازه بان خوب باشه
چیزی مثل بوفون
نویر
در حد اسم تیمش
ببینید تیمهایی مثل رئال
یووه
بایرن
منچستر
چلسی و... درون دروازه چه افرادی رو دارند..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عیب نداره.

باید منطقی باشیم. این همه پپ جام گرفته حالا یه بار لالگیا رو از دست داده عیبی نداره :)

من از الان منتظر فصل بعدی هستم ببینم چه بازیکنهایی میگیرن. نیمار - گرت بیل و .........

تیم نیاز به یه شارژ در بعضی نقاط حساس داره. خط دفاعی و خط حمله

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خوب بازیرو باختیم اونم 3بر2
که به نظرم حداقل باید بازی مساوی میشد که نشد
من بازیرو از رادیو شنیدم (و خداوند رادیو رو افرید که از هیچی بهتره) عجب گزارشگری بود بعد از چند سال بازم صداشو شندیم خلی خوب جو میده به بازی
یعنی دو بار ضایع شدم از سر این گزارشگر دو بار گفت توی دروازه که منم کف میزدم .
نیمه اول که پر از اشتباه بودیم . ولی نیمه دوم که عالی بودیم با این بازیکنان جونی که تو ترکیب داشتیم خوب بازی کردیم
من همچنان امیدوارم به لیگ . فوتبال پر از فراز نشیب هست
ولی دوستان به همین زودی دارید از مسی و پپ و بارسا انتقاد میکنید . جالبه والا نمیدونم چی بگم
موفق باشید دوستان بارسایی
شب خوش

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
امیدوارم عدم موفقیت تو لیگ باعث نشه گواردیولا قراردادشو تمدید نکنه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان به این عکس هم دقت کنید و ناداوری تو لالیگا رو ببینید که 2 گل ما رو قبول نکردن امروز

rvmi5gsazmp2xp5rthf1.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
صبح از اخبار شندیدم که باختیم و واقعا ناراحت شدم!!

ولی اینطور که پیداس داوری ها این فصل واقعا داره به تیم ضربه میزنه!!!

چرا اعتراض نمیکنن!! مورینیو سیاست خوبی پیش گرفت ! اینقدر الکی اعتراض کرد تا الان میبینیم که داوری خیلی به نفعشون شده!!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
منم نتونستم بازی رو ببینم
با پستای شما کاملا مشخصه که داور ضربه ی بدی زده به تیم. تو بازیهای قبلی هم تقریبا خیلی جاها به ضرر تیم بوده داوری، شاید نادر مواردی بوده که از داوری نفع بردیم. به هر حال حتی اگه قهرمان لالیگا هم نشیم چیزی رو از دست ندادیم. باید برای جامهای دیگه آماده باشیم.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
به نقل از پیج فیسبوک:

چند روز پیش داشتم تو سایتهای انگلیسی مصاحبه سر بابی چارتونو میخوندم که الانم مدیر افتخاری باشگاه منچستر یونایتد هست . و جالب اینجاست که خیلی از صحبتهای بابی چارتون تو رسانه های اسپانیایی چاپ نشد .من حتی سایت اسپورت و الموندو رو هم چک کردم و ندیدم بعد از کلی تعریف و تمجید از شیوه بازی بارسا به خصوص در فینال باشگاه های اروپا به یه نکته خیلی عجیبی اشاره کرد و اونم اداره کردن لالیگا توسط شرکت نایک بود . بابی چارتون رسما اعلام کرد تمام مسابقات لالیگا رسما زیر نظر شرکت نایک اداره میشود .

جالبه که بدونید که ساندرو راسل یکی از بهترین مدیران نایک در دنیا بود و به نوعی هست . راسل بود که نایک و نجات داد و اونو به اینجا رسوند . نایک هم کمک شایانی در به قدرت رسیدن راسل در انتخابات بارسا کرد و اونو مدیر عامل باشگاه کرد .

از قدرت مافیای فوتبال همینو بدونید که سال 2008 که کریس رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد تمام این پروسه از ادیداس شکل گرفت ( اون زمان ادیداس حامی کریس بود و اکنون حامی مسی میباشد )

حالا چرا اینهمه مقدمه گفتم .

از وقتی که حرفهای بابی چارلتونو خوندم به بازیهای بارسا و مقایسه بارسا با تیم فصل قبل حساس تر شدم و دیشب دیگه مطمئن شدم که بارسا رسما لا لیگا رو بی خیال شده و نشوندن ژاوی و اینیستا و سسسک رو نیمکت پیرو همین سیاست میباشد . قصدی هم ندارم که بخوام وارد مسائل داوری شم چون اون به عنوان مسائل بعدی حائز اهمیت هست .فراز و نشیب در فصل وجود داره ولی نه به این مقدار .پپ عملا با ترکیبهایی که برای بازیهای لا لیگا میزاره داره میگه نمیخواد قهرمان شه .بهترین بازیکنانشو تو نیمکت میشونه و نقطه قوت بارسا که هافبکهاش هستن رو از بین میبره .و بر عکس تو اروپا وحذفی بارسا ، بارسا میشه .

به هر حال یه واقعیتی وجود داره که اونم گردش مالی و قدرت در تیمهای بزرگ دنیاست که باید دست به دست شه . این موضوع در لالیگا هم نمود خودش رو نشون داده .

مثل این میمونه که به بارسا گفتن باید بین لا لیگا و اروپا یکی رو انتخاب کنی و بارسا احتمالا اروپا رو انتخاب کرده . این موضوع شاید خنده دار باشه ولی دوستانی که در جریان کالچو پولی هستن این حرفو میپذیرند .

من منکر بازیهای خوب رئال نمیشم ولی نمیتونم این شیوه بازی بارسا رو باور کنم . واقعت دنیا همینه که تو فوتبالی که اعداد میلیاردی جا بجا میشه هر اتفاقی ممکنه بیفته .

بازی بارسا و لور کوزن در اروپا صحت حرفهامو بهتون ثابت میکنه

بالا