• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بالاخره فکر میکنم زمان باخت بارسا تو نیوکمپ به رئال هم فرا رسید.

دیر یا زود این اتفاق می افتاد. اما من فکر میکنم به دلایل زیر ما این بازی رو باختیم و اگه این اشتباهات نبودند حداقل یه تساوی بدست میومد.

اولین و مهمترین عامل به نظر من بازی کردن تیــیو بود. بازیکن خوبیه ولی در حد این بازی نبود و خیلی فرصت های خوبی رو از دست داد.
دومین مساله اشتباه والدز و پویول بود که در مورد والدز همیشه احتمال اشتباه این بازیکن هست.
سومین مساله تعویض های دیر گواردیولا بود که به نظر من جا داشت فابرگاس رو از نیمه دوم بیار تو
چهارمین مساله اشتباه ماسکرانو بود که خب در کورس با رونالدو جا موند. اگه پیکه بازی میکرد فکر میکنم کار رونالدو سخت تر میشد.

به هر حال این بازی گذشت. فرقی به حال تیم نداره. چون تساوی هم بگیره باز اختلاف امتیاز حاشیه امنیت خوبی برای رئال ایجاد کرده و مطمئنا رئال قهرمان لالیگا خواهد شد.

حداقل امیدوارم گواردیولا این اشتباهات رو در بازی چلسی انجام نده. اگه بتونیم به فینال برسیم و از اون طرف هم رئال بتونه به فینال برسه اون موقع شاید بشه انتقام این شکست رو ازشون گرفت.

من ترجیح میدم این بازی رو ببازیم اما فینال لیگ قهرمانان رو ببریم. (همین الان ماسکرانو یه اشتباه مرگبار دیگه کرد. امیدوارم پیکه زودتر برگرده)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رونالدو گل دوم رو زد. واقعا دفاع اشتباه کرد.

دقیقا از ناحیه ماسکرانو ضربه رو خوردیم. همون نقطه ای که همیشه من روش مشکل دارم. این ماسکرانو تو افساید گیری همیشه اشباه میکنه.
یه جورایی مثل اشتباه تو بازی برگشت با میلان
در کل بنظرم نباید به تیم گیر داد،تلاش خودشون رو کردن،به اندازه ی کافی مهره نداریم،منظورم روی نیمکت هستش.مهاجم کلاسیک یا مدافع میانی مناسب نیاز داریم،خوب با این همه تفاسیر ،مصدومیت و فشار بازی ها چیزی بیش از این انتظار نمیره
یه نکته ی جالب در سال 2010 و امسال اینه که بارسا در شرایطی به مورینیو میبازه که شرایط خاصه
اون بازی که با اینتر بود به علت فوران آتشفشان ایسلند بارسا مجبور شد زمینی به ایتالیا بره
و این بازی بارسا بازی هاش از رئال فشرده تر بود و خستگی کاملا احساس میشد و جیره بندیه بازیکنان کلیدی
قرار نیست که همیشه قهرمان شد.
پپ توی این هفته ریسک کرد و ریسکش توی این دو بازی که نگرفت ،امیدوارم تو بازی با چلسی ریسکش جواب بده.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
حقمون مساوی هم نبود انصافا
رئال خیلی خوب بازی کرد
گواردیولا به سیستم مسخره امروزش باخت
انقدر هم مغروره که تئو رو نکشید بیرون تا اخرای بازی
با این بازی به نظرم چلسی رو هم نتونیم ببریم

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
حقمون مساوی هم نبود انصافا
رئال خیلی خوب بازی کرد
گواردیولا به سیستم مسخره امروزش باخت
انقدر هم مغروره که تئو رو نکشید بیرون تا اخرای بازی
با این بازی به نظرم چلسی رو هم نتونیم ببریم

منم خوشم اومد كه باخت چون پپ مغرور و سيستمي گزاشته بود كه هر بچه اي ميفهميد چي ميشه ... كار گوارديولا بچگانه و شايد از روي لجبازي بود ...

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
افتضاح بودیم و باختیم،
اگه بازی با چلسی هم همینطوری باشیم جای 2 تا 4 تا میخوریم
قهرمانی رو که دیگه از دست دادیم باید به فکر لیگ قهرمانان باشیم
گواردیولا ترکیب بدی چید تعویض هم که نکرد

Last edited:

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
اون از پرسپولیس اینم از این... شب ضدحالی بود در کل..
اصـــــلن خوب نبودن هیچکدومشون .همش توپ لو می دادن!
در کل اصن بازی خوبی نبود...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال بهتر بازی نکرد. از فرصتهاش خیلی خوب استفاده کرد. فرصتهایی که خودمون بهشون دادیم. روی گل اول که خب اشتباه واضح بود.
روی گل دوم هم مثل بازی با چلسی شد. توپ رو تو میانه از دست دادیم و موقعیت ضد حمله فراهم شد. اونها سریع پاس رو دادن به اوزیل و اوزیل هم خب بازیکن باهوشیه. پاس عمقی رو داد و اونجا ماسکرانو در مهار رونالدو اشتباه کرد. رونالدو هم گل رو زد.

به نظر من والدز نباید جلو میومد. اگه جلو نمیومد ماسکرانو میتونست رونالدو رو مشایعت کنه و احتمال گل زدن رونالدو کمتر میشد.

به هر حال. بازیه دیگه. همیشه قرار نیست ما برنده باشیم. این دفعه به نظر من اونها تو استفاده از فرصتها بهتر بودند و خب بردند :)

اگه تی یو نبودو الکسیس و فابرگاس از اول بازی میکردند من فکر میکنم میشد به تساوی دست پیدا کرد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
//// به این ویکتور والدز
2 بازی به خاطره این ویکتو والدز بارسا داره میبازه
چرا تیو رو نکشید بیرون ؟

Last edited by a moderator:

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
يعني با سيستمش قشنگ تو هر نقطه از زمين گند زده بود اون از دفاع كه پيكه نبود اون از جاي مسي كه كلا مرخص بود اونم از اقاي تلو يعني پدرو و فابگاس و پيكه و الكسيس چرا بايد رو نيمكت باشند كه خدا عالم است

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
مهم نیست. باید سانچز رواز اول بازی میداد...با پیکه هم سر شکیرا لج کرده...خوب نتیجه اش همینه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب مشخص شد که گل رئال هم درست بود.

پس بحثی توش نمیمونه.

باید به دوستان رئالی قهرمانی رو تبریک گفت. بالاخره این فصل اونها شایسته تر بودند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
گواردیولا و شاید راسل تموم شدند!

خیلی جالبه مربی با این همه جام و ساختن بهترین تیم تاریخ با یک بازی تموم میشه!
در حالیکه انصافآ 7-8 تا بازیکن در سطح آ جهان بیشتر نداره!
ذخیره های مادرید تقریبآ اندازه تیم اصلی بارسا ستاره داره

تئو یکی از مهمترین عوامل باخت بارسا بود. تا حدودی ممکنه کل زندگی ورزشیش تحت تاثیر این بازی قرار بگیره! تو لیگ قهرمانان هم خیلی وضعیت بدی پیدا میکنه بارسا نسبت به رئال ، استراحت کمتر ، روحیه خراب تر ، نیتجه رفت بد تر
بارسا تو بازیکن خیلی ضعیفه ، اون بازیکنانی که بتونن یک تنه بازی رو در بیارند نداره! حالا از شانس بارسایی ها یکی از اونها بدترین بازی عمرش رو کرد اون دوتای دیگه هم خیلی بد بودن

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
/// به این ویکتور والدز
2 بازی به خاطره این ویکتو والدز بارسا داره میبازه

جانم ؟؟؟؟؟
تیو رو الول بازی که دیدم میدونستم گند میزنه . و واقعا تا دقیقه 80 تو زمین نگه داشتنش به شدت برام تعجب آور بود . واقعا این پسر در حد بارسا نیست چه برسه بازی ثابت تو بازی به این حساسی .

Last edited by a moderator:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دفاع تیم واقعا مسخرس ادریانو و ماسکرانو مدافع نیستند و نباید توقع داشته باشیم مثل یک مدافع تخصصی بازی کنند!
وقتی هافبکهامون رو اوج نباشد ضعف خط حمله و دفاع مشخص میشه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
فقط تو اين بازي چوب نميدونم چي بگم غرور لجبازي ، بچگانه ، يا چيزي كه ما بيخبريم از طرف گوارديولا رو خورديم ...
مادريد تيمي نبود كه امشب نشه بردش اين بارسلون (گوارديولا) بود كه ريده بود

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کلا" بازیکنای بارسا تو سطح دمتوسط هم نستن از نظر امادگی . اینیستا به این بدی من ندیده بودم ! خیلی بد بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینطوری صحبت نکنید. شاید پیکه مصدومیت داشته. ما که خبر نداریم. قرار نیست گواردیولا همیشه ببره بازی رو.

شاید پیکه رو نگه داشته برا بازی چلسی. خب اون بازی برای ما خیلی مهم تره.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیلی جالبه مربی با این همه جام و ساختن بهترین تیم تاریخ با یک بازی تموم میشه!
در حالیکه انصافآ 7-8 تا بازیکن در سطح آ جهان بیشتر نداره!
ذخیره های مادرید تقریبآ اندازه تیم اصلی بارسا ستاره داره

تئو یکی از مهمترین عوامل باخت بارسا بود. تا حدودی ممکنه کل زندگی ورزشیش تحت تاثیر این بازی قرار بگیره! تو لیگ قهرمانان هم خیلی وضعیت بدی پیدا میکنه بارسا نسبت به رئال ، استراحت کمتر ، روحیه خراب تر ، نیتجه رفت بد تر
بارسا تو بازیکن خیلی ضعیفه ، اون بازیکنانی که بتونن یک تنه بازی رو در بیارند نداره! حالا از شانس بارسایی ها یکی از اونها بدترین بازی عمرش رو کرد اون دوتای دیگه هم خیلی بد بودن

نه اشتباه متوجه منظور من شدید منظورم اینه که بعیده اخر فصل دیگه گواردیولا تو تیم بمونه دوران فوقالعاده ای با گواردیولا داشتیم اگه این بازی را میبردیم شاید گواردیولا تمدید میکرد ولی الان...:(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جو گیر شدیدا،یه بازی اونطوری که باید میبود نشد.همین
اگه تک به تک ژاوی گل میشد و سانچز هم موقع ورود مثل امشب گل میزد همتون کف و هورا میکشیدید که گواردیولا عجب مربییه.
این حرفا نیست،مورینیو این هم بازی توی این دوفصل باخت اتفاقی افتاد؟
گواردیولا یه مقدار مغرور شده بود فکر کنم.
بنظرم یه مدافع چپ،یه مدافع میانی و یک مهاجم نوک نیاز های اصلی بارسا هستند البته اگر که از والدس بازم بگذریم.

بالا