• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سرتو بالا بگیر مـَرد
Viva BARCA

barcelonalogos.jpg

• Like
Reactions: rms

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مشکل این بود گواردیولا با این ترکیب برای مساوی اومده بود که باخت
من نمیدونم چه فکری کرد این ترکیبو گذاشت؟
سمت دنی الوز هیچ کس نبود همه وسط و اونور بودن
تئو رو از اول اورد که چی؟ مشکل اینه خیلی به بازیکنا اعتماد داره
والدز هم که داغونه تا وقتی ابیدال و پیکه بودن دفاع خوب عمل میکرد این گل نمیخورد الان که نیستن میشه فهمید چه دروازه بان داغونیه
بگذریم دیگه تموم شده بازی رفت ما 3 بر 1 بردیم حالا اونا 2 بر 1
فقط خدا کنه چلسی رو ببرن که من شک دارم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله. ضعف مدافع داریم.

مدافع مرکزی و مدافع چپ خوب نداریم. ادریانو الا در حد بارسا نیست. شاید گرت بیل رو بتونن بیارن. ماسکرانو هم هیچوقت مدافع نبوده. باید در این نقاط فکری کرد.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اینطوری صحبت نکنید. شاید پیکه مصدومیت داشته. ما که خبر نداریم. قرار نیست گواردیولا همیشه ببره بازی رو.

شاید پیکه رو نگه داشته برا بازی چلسی. خب اون بازی برای ما خیلی مهم تره.

همين قدر كه اين جام رو بارسلون روش شانس داشت همين قدر هم تو جام قهرمانان داشت پس لزومي نداشت كه با اين سيستم بازي كنه ...
اگه چلسي رو برده بود يا نتيجه بهتر اره ميشد گفت ١٠٠٪ اون جام مهمتر و از ذخيره استفاده كرده ولي تو هر دو جام بارسلون شانس ٥٠ ٥٠ رو داشت كه يكيشو با ندونم كاري پپ تر زد

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
اگه بخوایم دلایل باخت بارسا رو برسی کنیم میتونیم به دلایلی مثل :
1.فشار باخت از چلسی
2.بازی ندادن به بازیکن های اصلی
3.تفاوت زیاد بین بازیکن های داخل زمین و نیمکت
و ....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خواهشا به گواردیولا توهین نکنید 5 بر صفر و 6 2 را به همین زودی فراموش کردین :hmm:
پیکه هم مصدوم بود و تازه مصدومیت را پشت سر گذاشته تیو هم درسته توپ زیاد خراب کرد ولی بد بازی نکرد تو اون پست کلا مشکل داریم و قبلا پدرو اونجا خوب بازی میکرد که دیدید چقدر تازگیا بد بازی میکنه
فابرگاس هم که دیدید الکسیس هم بازی قبل مصدوم شده بود و نمیتونست 90 دقیقه بازی کنه
امیدوارم انتقادات هوادارا باعث نشه گواردیولا بره :(

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خواهشا به گواردیولا توهین نکنید 5 بر صفر و 6 2 را به همین زودی فراموش کردین :hmm:
پیکه هم مصدوم بود و تازه مصدومیت را پشت سر گذاشته تیو هم درسته توپ زیاد خراب کرد ولی بد بازی نکرد تو اون پست کلا مشکل داریم و قبلا پدرو اونجا خوب بازی میکرد که دیدید چقدر تازگیا بد بازی میکنه
فابرگاس هم که دیدید الکسیس هم بازی قبل مصدوم شده بود و نمیتونست 90 دقیقه بازی کنه
امیدوارم انتقادات هوادارا باعث نشه گواردیولا بره :(

گوارديولا عالي ولي شك نكنيد اين بازي افتضاح كرد افتضاح

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه بخوایم دلایل باخت بارسا رو برسی کنیم میتونیم به دلایلی مثل :
1.فشار باخت از چلسی
2.بازی ندادن به بازیکن های اصلی
3.تفاوت زیاد بین بازیکن های داخل زمین و نیمکت
و ....

بله. این عوامل واقعا تاثیر گذار بودند.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
کلا هم توی این بازی هم بازی قبل نوی حمله کم بودیم
اکثر مواقع مهاجمامون نسبت به مدافعان حریف 2 به 8 و ایتا بود
بحث انتقاد کلی از گواردیولا نیست بحث این بازیه که چرا تیو تعویض نشد در صورتیکه
مقابل تیم های کوچکتر که می بایست بازی کنه و اماده هم بود بازی نکرد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا چه قدر باخت بدمزه است :D طعمشو فراموش کرده بودیم :D
.
.
.
وقتی رقابت انقدر نزدیک و فشرده میشه برتری های کوچیکی مثل داشتن یه دروازه بان تراز اول میتونه برگ برنده تیم باشه. چیزی که اگه داشتیم شاید میشد تو این برهه حساس و سخت، به چیزی که میخواستیم میرسیدیم. البته نباید این حرفها تبدیل به بهانه گیری بشه و بخوایم تبدیلش کنیم به سرپوشی برای اشتباهات و عملکرد بد تیم. در واقع بدترین بازی ای بود که از بارسلونای پپ دیدم. البته شاید هم درست نباشه ازشون خورده بگیریم. یه مجموعه عوامل دست به دست هم دادن تا این باخت رقم بخوره. فشردگی بازیها، خستگی بازیکن ها، مصدومیت ها و ... باعث شدن که برتری متداول چند سال اخیرمونو جلوی رئال نداشته باشیم، و خوب وقتی جلوی رئال به تیمی معمولی تبدیل بشی مشخصه که کارت برای برد سخت میشه. البته رئال هم برتری خاصی به همین تیم بارسلونای بد نداشت و نتیجه تساوی عادلانه تر بود.

ولی چیزی که این وسط برای من شیرین بود و یه جوری باعث شد تلخی باختو فراموش کنم، همین تاثیر اتفاقات پیش بینی نشده توی سرنوشت یک فصل از بازیها بود. توپی که میشد تو میانه میدان حفظ بشه و احتمالا موقعیتی بشه برای به ثمر رسوندن گل برتری لو رفت و در اون طرف به گل رئال تبدیل شد. همین چند ثانیه سرنوشت کل فصلو رقم زد یه جورایی. صحنه پایانی خوشحالی رئالی ها بعد از چندین سال پیاپی توی نیوکمپ از نکات قابل توجه و جالب بازی بود. به نظر من از این بازی میشه درس های زیادی برای زندگی گرفت.

بگذریم. مشخصه که همه مون ناراحت شدیم از این باخت ولی من که میگم فدای سرشون. 3 تا لالیگا را پشت سر هم فتح کردیم و 4-5 ساله که داریم از یکی از بهترین بارسلوناهای تاریخ لذت می بریم. نمیدونم شاید یه تنوع لازم بود برای شیرین شدن پیروزی های که مسلما در راه خواهد بود، چون این بارسلونا حالا حالاها تموم نمیشه. ایشالا که از پس چلسی تو نیوکمپ بربیایم و امسالو بدون جام تموم نکنیم (کوپا که حساب نیست :D )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا چه قدر باخت بدمزه است :D طعمشو فراموش کرده بودیم :D
.
.
.
وقتی رقابت انقدر نزدیک و فشرده میشه برتری های کوچیکی مثل داشتن یه دروازه بان خیلی خوب میتونه برگ برنده تیم باشه. بدترین بازی ای بود که از بارسلونای پپ دیدم. البته شاید هم درست نباشه ازشون خورده بگیریم. یه مجموعه عوامل دست به دست هم دادن تا این باخت رقم بخوره. فشردگی بازیها، خستگی بازیکن ها، مصدومیت ها و ... باعث شدن که برتری متداول چند سال اخیرمونو جلوی رئال نداشته باشیم، و خوب وقتی جلوی رئال به تیمی معمولی تبدیل بشی مشخصه که کارت برای برد سخت میشه. البته رئال هم برتری خاصی به همین تیم بارسلونای بد نداشت و نتیجه تساوی عادلانه تر بود.

ولی چیزی که این وسط برای من شیرین بود و یه جوری باعث شد تلخی باختو فراموش کنم، همین تاثیر اتفاقات پیش بینی نشده توی سرنوشت یک فصل از بازیها بود. توپی که میشد تو میانه میدان حفظ بشه و احتمالا موقعیتی بشه برای به ثمر رسوندن گل برتری لو رفت و در اون طرف به گل رئال تبدیل شد. همین چند ثانیه سرنوشت کل فصلو رقم زد یه جورایی. صحنه پایانی خوشحالی رئالی ها بعد از چندین سال پیاپی توی نیوکمپ از نکات قابل توجه و جالب بازی بود. به نظر من از این بازی میشه درس های زیادی برای زندگی گرفت.

بگذریم. مشخصه که همه مون ناراحت شدیم از این باخت ولی من که میگم فدای سرشون. 3 تا لالیگا را پشت سر هم فتح کردیم و 4-5 ساله که داریم از یکی از بهترین بارسلوناهای تاریخ لذت می بریم. نمیدونم شاید یه تنوع لازم بود برای شیرین شدن پیروزی های که مسلما در راه خواهد بود، چون این بارسلونا حالا حالاها تموم نمیشه. ایشالا که از پس چلسی تو نیوکمپ بربیایم و امسالو بدون جام تموم نکنیم (کوپا که حساب نیست :D )

دقیقا

بابا رئالیها هم واقعا این فصت زحمت کشیدن. همین رونالدو که گل برتری رو زد واقعا این فصل عالی بود و من فکر میکنم امسال حقشه واقعا بهترین بازیکن و صاحب توپ طلا بشه. کلی فشار روش بود و حتی هوادارا هوش کردن اما خیلی زحمت کشید.

امسال اونها بهتر از موقعیت هاشون و بازیهاشون استفاده کردند و خب قهرمان شدند. مبارکشون باشه.

ما هم باید عزممون رو جزم کنیم برای بازیهای اینده و صد البته فصل بعدی. باید به فکر جذب بازیکن و ترمیم نقاط ضعف باشیم. بخصوص در خط دفاع.

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
من فقط یه سوال از دوستان بارسایی دارم

چرا انقدر انتقاد از والدز زیاده؟ به نظر من که یکی از بهترین دروازه بان های الان دنیاست که چند بار هم اون جایزه سامورائی یا یه همچین چیزی :Dرو برده. تک یه تک ها رو خوب کار میکنه . پنالتی گرفته و کلا خیلی باهوشه نمیدونم چرا انقدر به این بیچاره گیر میدین

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امشب بارسلونا به گوارديولا باخت نه کس ديگه ای

واقعاً بدترين مربی گری که ازش ديدم رو اجرا کرده بود

سمت آلوز هيچ کس نبود و آلوز تکو تنها بود

اين تيو دهنه مارو سرويس کرده بود و فقط موندم انگيزه پپ چی بود اينو تا دقيقه 80 تو بازی نگه داشت ؟

وحشتناک بد بود وحشتناک

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
ما به اشتباهات خودمون باختیم به رئال نباختیم
جالبه که توی بدترین روزمون 2تا بیشتر از رئال نخوردیم و این خودش کلی حرف داره :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بیشتر از همه از دست گواردیولا عصبانیم ، کل این فصل و بازیهای خوب تیم رو با این ترکیب مسخره زهر مارمون کرد .
تقریبا همون اشتباهات بازی چلسی رو با دوز بالاتر انجام داد . تعویضهاش که از ترکیب چیدنش وحشتناک تر بود .
ترکیبی که باید از اول میرفت تو زمین دقیقه 90 فرستاد !
بازی ای که خیلی بهتر از اینها میتونستیم باشیم واگذار کردیم . تیو 81 دقیقه تو الکلاسیکو بازی کرد ، فکر کن !
رئال خیلی بهتر میتونست بازی کنه و بازم اون ریشه های ترس مورینیو رو میشد دید .

هیچوقت این باخت مفت یادم نمیره . حتی اگه امسال قهرمان اروپا هم بشیم . بازی با چلسی هم اگه رو همین طرز فکر بخواد ترکیب بچینه ، 90 دقیقه دیگه باید عذابِ در قفس بودن شیر رو تماشا کنیم .

حداقل چیزی که برامون مونده اینه که مثل مرد باختیم و خیلی کارها رو نکردیم ،

.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
مقصر اين بازي صد در صد گوارديولا بود ...
اخه تركيبي خنده دار بود كه هيچ منطقي نميتونست قبولش كنه ...
اره اگه يه تركيب مثل قبل يا با كمي تفاوت بود ميشد گفت خوب بارسلون باخته ولي اينكه تيو تا دقيقه ٨٠ بازي كنه و بقيه موارد ناشي از چيز ديگست كه چوبش رو هم خورد ...
هنوزم ميگم گوارديولا بهترين تو جهان هست ولي اين بازي خراب كه نه ريد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط یه سوال از دوستان بارسایی دارم

چرا انقدر انتقاد از والدز زیاده؟ به نظر من که یکی از بهترین دروازه بان های الان دنیاست که چند بار هم اون جایزه سامورائی یا یه همچین چیزی :Dرو برده. تک یه تک ها رو خوب کار میکنه . پنالتی گرفته و کلا خیلی باهوشه نمیدونم چرا انقدر به این بیچاره گیر میدین

والدز دروازه بان خوبیه. اما یه بازیهای حساسی اشتباهات وحشتناک داره. یکیش این بازی بود. یکیش الکلاسیکوی قبلی بود تو زمین رئال بود که دقیقه یک بازی اشتباه کرد.
بارسا باید یکی مثل کاسیاس رو داشته باشه.

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
والدز دروازه بان خوبیه. اما یه بازیهای حساسی اشتباهات وحشتناک داره. یکیش این بازی بود. یکیش الکلاسیکوی قبلی بود تو زمین رئال بود که دقیقه یک بازی اشتباه کرد.
بارسا باید یکی مثل کاسیاس رو داشته باشه.

درسته ولی هر بازیکنی بلخره اشتباه میکنه و این یه چیز معمولی هست . موقعیتی که رونالدو تو کلاسیکوی پیش خراب کرد یا تک به تک روبن تو فینال آفریقای جنوبی یا تک به تک هیگوایین با والدز که بیرون زد و.... این اشتباها طبیعی به نظرم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اخه ژاوی و اینیستا هم برای هیچ خسته شدن
حالا که نمیخواستی بازیرو ببری
حداقل دوتا بازیکن از مهدکودکمون:دی میزاشتی که یکم با تجربه بشن

بالا