• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دقیقا

بابا رئالیها هم واقعا این فصت زحمت کشیدن. همین رونالدو که گل برتری رو زد واقعا این فصل عالی بود و من فکر میکنم امسال حقشه واقعا بهترین بازیکن و صاحب توپ طلا بشه. کلی فشار روش بود و حتی هوادارا هوش کردن اما خیلی زحمت کشید.

امسال اونها بهتر از موقعیت هاشون و بازیهاشون استفاده کردند و خب قهرمان شدند. مبارکشون باشه.

ما هم باید عزممون رو جزم کنیم برای بازیهای اینده و صد البته فصل بعدی. باید به فکر جذب بازیکن و ترمیم نقاط ضعف باشیم. بخصوص در خط دفاع.

تایید مهرداد جان. شاید خنده دار باشه ولی برای رونالدو هم خوشحال شدم یه جورایی :D شخصیت محبوبی نداره برام ولی وقتی میبینم یه نفر انقدر داره تلاش می کنه برای پیروزی و موفقیت، خوب دلم میسوزه براش و دوست دارم این تلاشهاش به ثمر بشینه. فکر کنم با این وضعیت امسال توپ طلا رو از مسی بربایه!

در مورد پپ هم من فکر می کنم دلایل خودشو داشت و من به تصمیماتی که برای این بازی گرفته بود، هر چند از دید ما عجیب و غریب احترام میذارم. مسلما کاری را که فکر می کرده درسته انجام داده و درست نیست که مثل برخورد بعضی از دوستان بهش بی مهری بشه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ختم كلام گوارديولا تو اين بازي ريد و بارسلون به كار غير منطقي مربيش باخت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ختم كلام گوارديولا تو اين بازي ريد و بارسلون به مربيش باخت

عزیز جان چقدر شما ناراحت هستی.

پپ هم ادمه و اشتباه میکنه. مگه مورینیو سر الکس فرگوسن اشتباه نمیکنن !!!!

بازی رو باختیم. عیب نداره. اونها بردند. مبارکشون باشه. الان تاپیک رئالی ها رو میبینم. دوستان خوشحالم. 3 4 ساله ما همیشه خوشحالیم. حالا نوبت اونهاست. خودخواه نباشید :)

دنیا که به اخر نرسیده. ما هنوز فرصت برای 2 جام داریم. تازه اگه جام حذفی رو ببریم سوپر جام هست. اگه چلسی رو هم ببریم فینال لیگ قهرمانان هست.

ناامید نباشید. ناسپاس هم نباشید. همین پپ بهترین خاطرات ما رو رقم زده در طول این سالها. کلی خوشحالی کردیم. کلی افتخار کردیم به تیممون. اونها هم تیم خوبی هستند :) زحمت کشیدند.

خواهشا به مربی تیم اهانت نکنید :) شما بارسایی هستی. از شما انتظار بیشتری میره دوست من

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ختم كلام گوارديولا تو اين بازي ريد و بارسلون به كار غير منطقي مربيش باخت
ممنون بابت شفاف سازی :دی
ولی انصافا باید مدیونش باشیم بابت ساختن بهترین تیم تاریخ
همین که امسال با دست خالی تیمو تو اوج نگه داشت خیلیه
امیدوارم فصل بعد با برگشتن ویا و چند خرید خوب بهترین تیم تاریخ بهتر هم بشه

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
ختم كلام گوارديولا تو اين بازي ريد و بارسلون به مربيش باخت

داداش سلام.
ببخشید تو این تاپیک شرکت میکنم چون من رئالیم و نیمدم اینجا سرک بکشم و ناراحتی شما که دوستانم هستید رو ببینم
ولی لازم دونستم چند تا نکته رو اشاره کنم ...
به نظر شما این خوبه که به این مربی جوون که واقعا من میتونم بگم مربی فوق العاده ای هست توهین کنید ؟
این مربی چندتا جام برای شما اوورده ؟ این مربی تو این 4 ساله چند تا باخت فقط اوورده
به نظر شما ما وقتی با مورینیو 5-0 به شما باختیم باید به مورینیو میپریدیم ؟
داداش میدونم ناراحتی حق میدم ولی خدایی دیگه این بی انصافیه که به مربیتون که کلی افتخارات واسه بارسا اوورده بهش بپرید ...
ترکیب بدی هم نچیده بود و بازی با چلسی 3 روز دیگه هم دارید به نظرم مربیتون ار همه بهتر میدونه کی رو بازی بده ...

یه نکته ای هم میخواسم بگم که این مسخره ست خیلی ها میگن رو حساب تبوغ بازیکناش بارسا میبرده و .... اگه اینطور باشه که این بازیکنا زمان رایکارد هم بودن !!! واقعا بی انصافیه و میشه با قاطعیت کامل گفت این علم و دانش مربیگری گواردیولا هست که تیمتون به این روونی و پاسکاری خوب انجام میده ...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون بابت شفاف سازی :دی
ولی انصافا باید مدیونش باشیم بابت ساختن بهترین تیم تاریخ
امیدوارم فصل بعد با برگشتن ویا و چند خرید خوب بهترین تیم تاریخ بهتر هم بشه

اخه ميدونيد از چي ميسوزم حتي ١ درصد هم كارش منطقي و عقلايي و فوتبالي نبود بازم ميگم بهترين تو جهان هست به غير از اين بازي
گوارديولا بهترين و عاشقتم ولي خداييش تو اين بازي نميدونم چه فكري كرده بودي

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اخه ميدونيد از چي ميسوزم حتي ١ درصد هم كارش منطقي و عقلايي و فوتبالي نبود بازم ميگم بهترين تو جهان هست به غير از اين بازي
گوارديولا بهترين و عاشقتم ولي خداييش تو اين بازي نميدونم چه فكري كرده بودي

بله دقیقا، منم موافقم ، واقعا عجیب بود ،‌باید دید دلیلش چی بوده!
دو سه ماهه روی این 3 امتیاز حساب ویژه باز کردیم که اخرش نگرفتیمش
واقعا فوتبال قابل پیشبینی نیست
کی فکر میکرد رئال تو نیوکمپ بارسا رو ببره

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
والدز دروازه بان خوبیه. اما یه بازیهای حساسی اشتباهات وحشتناک داره. یکیش این بازی بود. یکیش الکلاسیکوی قبلی بود تو زمین رئال بود که دقیقه یک بازی اشتباه کرد.
بارسا باید یکی مثل کاسیاس رو داشته باشه.

والدز کجا بهترین دروازه بان جهانه
دروازه بان بزرگ در بازی بزرگ معلوم میشه
بارسا فقط پیتر چک یا نویرو میخاد

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
من فقط یه سوال از دوستان بارسایی دارم

چرا انقدر انتقاد از والدز زیاده؟ به نظر من که یکی از بهترین دروازه بان های الان دنیاست که چند بار هم اون جایزه سامورائی یا یه همچین چیزی :Dرو برده. تک یه تک ها رو خوب کار میکنه . پنالتی گرفته و کلا خیلی باهوشه نمیدونم چرا انقدر به این بیچاره گیر میدین

دوست من

این جایزه به دروازه بانی داده میشه که کترین گل رو خورده باشه اما باید قبول کنید که دلیل کم گل خوردن بارسا دفاع و دوازه بان نیست بلکه خط حمله خوبیه که داره

درصد مالکیت رو 70-30 درنظر بگیر.به نظر شما تو این 30 درصد چندتا موقعیت رو دروازه بارسا میاد که بخواد والدز گل بخوره ؟

اگه بخوایم درصد ضربات تو چارچوب و ضرباتی که گل شده رو بصورت نسبت نشون بدیم متوجه میشیم که والدز از خیلی از دروازه بان ها ممکنه پایینتر باشه

فکر می کنید چرا همه از کاسیاس یا چک یا نویر صحبت می کنن ؟ یا چرا والدز واسه جام جهانی دروازه بان سوم اسپانیا بود ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
واقعا امشب جای ال گواخه تو زمین خالی بود. دلم تنگ شده براش :( شاید اگر بود نتیجه چیز دیگری میشد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والدز کجا بهترین دروازه بان جهانه
دروازه بان بزرگ در بازی بزرگ معلوم میشه
بارسا فقط پیتر چک یا نویرو میخاد

شما عصبانی هستی و دقت نمیکنی.

من کی گفتم والدز بهترین دروازه بان جهانه. جز 5 تای اول هم نیست.

من میگم والدز دروازه بان خوبیه. اما در حد بارسا نیست. یکی مثل کاسیاس باید توی دروازه بارسا وایسه. برای یه همچین بازیهای بزرگی.

به نظرت اگه کاسیاس نبود و اون تک به تک دنی الوز یکی دیگه بود . چقدر احتمال داشت پنالتی اخراج بده یا اصلا گل بخوره ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا امشب جای ال گواخه تو زمین خالی بود. دلم تنگ شده براش :( شاید اگر بود نتیجه چیز دیگری میشد...

ایشالله اونم فصل بعد میرسه. خیلی بهش نیاز داریم. نبودش حس شد واقعا. مرد بازیهای بزرگی مثل همین الکلاسیکو هست.

اما نقطه ضعف اصلی ما خط دفاع هست که باید واقعا براش فکری کرد.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اين وييا كي خوب ميشه ؟
هر چند اگه امشب بود احتمالا رو ذخيره با ميشست

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اینو دیدم گفتم جالبه بزارم

چابی: 4سال پیش من سرطان بارسا بودم؛ریکارد به من اعتماد نداشت

بارسلونا فوتبال را متحول کرده، چون بازیکنان را به نحوی تعلیم می دهد که انگار خودشان یک پا مربی هستند

سایت گل- چابی ارناندس، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا معتقد است که کلید برد بارسا این است که توپ را از آبی اناری ها گرفت؛هرچند که در شرایط عادی ،بارسا دیریا زود به گل می رسد.

چابی ارناندس در صحبتهایی به روزنامه اکیپ گفت:« راه حل رویارویی با ما این است که توپ را از ما بگیرند. یا شرایط بازی را تغییر دهند و مثلا ما را مجبور کنند که درزمینی با چمن خشک یا چمن بلند بازی کنیم.»

طبق صحبتهای چابی برخی از استراتژی ها برای به مشکل انداختن بارسلونا، با تغییر در شرایط زمین چمن است. که مثلا اوضاع زمین چمن را تغییر دهند یا بازی را کاملا تدافعی کنند.

چابی ادامه داد:« در شرایط عادی، می دانیم که دیر یا زود به گل می رسیم.»

چابی درادامه به تمجید از دیدگاه های فوتبالی گواردیولا پرداخت. دیدگاهی که بخشی از آن متاثر از فلسفه یوهان کرویف است و گفت:« بارسلونا فوتبال را متحول کرده، چون بازیکنان را به نحوی تعلیم می دهد که انگار خودشان یک پا مربی هستند.»

او همچنین اعلام کرد که فرانک ریکارد، مربی سابق بارسلونا به او اعتماد نداشت و درعین حال به این نکته اشاره کرد که حضور ریکارد برای بارسا موثر بود:« ریکارد به من اعتماد نداشت. او می خواست که بازی ما از نظر فیزیکی بازی برتری باشد و گمان می کرد که این تنها راه برای مبارزه با سلاح های بزرگترین باشگاه های اروپایی بود.»

ستاره خط میانی بارسا درادامه با اشاره به اهمیت و تاثیر یوهان کرویف در بارسا گفت:« فلسفه کرویف به این نحو بود که مهارت باید بر قدرت فیزیکی برتری داشته باشد.»

چابی دربخش پایانی صحبتهایش گفت:« 4 یا 5 سال پیش من مهره بی فایده و فجیع بودم. من سرطان بارسا بودم. یک بازیکن با قد 170 سانتی متر، که بازی کردن برای او غیرممکن بود.»

منبع گل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثبت نگاه کنید.

این بردهای پی در پی برای تیم استرس هم ایجاد کرده بود. خب بالاخره یه جا باید این قضیه به اتمام میرسید و حالا رسید. ایشالله تو دوئل بعدی نتیجه رو ما میگیریم. امیدوارم نزدیک باشه :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایشالله اونم فصل بعد میرسه. خیلی بهش نیاز داریم. نبودش حس شد واقعا. مرد بازیهای بزرگی مثل همین الکلاسیکو هست.

اما نقطه ضعف اصلی ما خط دفاع هست که باید واقعا براش فکری کرد.

خط دفاعی که باید یه بازبینی اساسی بشه. دروازه بانمون که "دکتر والدز"، مرد سوتی های بزرگ :D اون وسط هیچ آلترناتیو کاملی برای پویول و پیکه نداریم. یکیشون که مصدوم بشه باید دست به دعا شیم. البته کارلوس دوست داشتنی هم که با وجود تلاش بی انتها و تعصب زیادش، متاسفانه داره پا به سن میذاره و مسلما نمیتونه عملکرد یه جوون 20 و چند ساله را داشته باشه. سمت چپ هم که عملا هیچ کس نیست در حد این تیم. کلا خیلی خرابه وضعیت و یه 3-4 تایی مهره جدید و به درد بخور میخوایم برای دفاع.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اما خداییش کاپیتان روی گل اول مقصر بود.آخه مرد حسابی بزن زیرش دیگه.حالا واسه من یوگا کار میکنه :دی

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
خدا کنه فینال بخوریم بهم و بزنیم آسفالتشون کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان روحیه همه بچه ها خرابه.. اعصاب ها هم داغون

من که امروز از بازی پرسپولیس اتیش هم گرفتم. اما گذشته گذشته

ایشالله 3 شنبه مقتدرانه میبریم و میریم فینال. امیدوار باشید :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الان همه دنیای فوتبال خوشحالن که بارسلونا شکست خورده :lol: منچستری ها، میلانی ها، آرسنالی ها، اینتری ها... :D بعضی هاشونم اتفاقا خوشحالیشونو بروز میدن همینجا :D طوری نیست. بذار اونا هم کمی لذت ببرن. بازی ادامه داره دوستان :) We will be back :D

یعنی ایشالا بریم فینال و اونجا انتقام این باختو ازشون بگیریم، لذتش 100 برابر وقتی میشه که تو این بازی نتیجه گرفته بودیم و یه برد تکراری دیگه جلوی رئال به دست می اوردیم. این بارسا با وجود همه مشکلات هنوز هم اگه روز خوبش باشه به راحتی از پس رئال بر میاد.

اما خداییش کاپیتان روی گل اول مقصر بود.آخه مرد حسابی بزن زیرش دیگه.حالا واسه من یوگا کار میکنه :دی

عمو هر چه از دوست رسد نکوست. اصلا میزد تو گل خودمون. فدای سرش :happy:

بالا