• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه چند سالی بود ناهار باخت نداده بودم. کوفت ریالی ها بشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یکی از مواردی که باعث شده فوتبال همیشه جذابیت خودش رو داشته باشه و ما همیشه اون رو دنبال کنیم اینه که برد همیشه در کنار باخت لذت بخش بوده
نمیشه همیشه برنده بود و برد
باید قبول کنیم که دیشب اصلا بازی خوبی انجام ندادیم
حتی درصد مالکیت توپ هم به نظر من ایراد داشت! حتی انقدر هم ما توپ رو در دست نداشتیم ...
مسی دومین بازی بد خودش رو انجام داده و من فکر میکنم واقعا دچار فرسایش شده

عامل مهم باخت دیشب هم ارنج بد پپ بود که واقعا چیزی نمیشه گفت
حتی اشتباه خودش رو هم زود جبران نکرد و تازه اواخر بازی یادش افتاد باید تعویض کنه

اما با همه این حرف ها فوتبال همینه و حتی اگه تیم رویایی بارسلونا هم باشی اگه خوب بازی نکنی محکوم به باخت هستی

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
من همین الان اینجا رو پیدا کردم!
به عنوان یک بارسایی باید بگم ما به رئال نباختیم به Tello باختیم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

تی یو هم یکی از عوامل باخت بود. شاید مهمترینش.. اما خب اونم اشتباه پپ بود که توی ترکیب بود. شاید هم دلیلی داشته. به هر حال تی یو میتونست دیشب قهرمان نیوکمپ بشه اما نتونست و فکر کنم اگه ما نتونیم از پس چلسی بر بیایم اینده ورزشیش به شدت تحت تاثیر این بازی قرار میگیره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
عکسی که از پپ و مورینیو گذاشتم یه مطلب کلی منظورم بود . خیلی به موضوع نشستن مورینیو و نوع نگاهش و ... کار نداشتم ، ضمن اینکه زیاد مثل ما فکر نمیکنن یعنی اون نشستن و بلند نشدن چیز فجیعی نیست .
اصلا مهم نیست که مورینیو چکار میکنه ، از هر کس در حد خودش انتظار میره .
گواردیولا رو عشقه ...

آخه این چه ترکیب افتضاحی بود فرستادی تو زمین ؟!

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
خب بعد از مدتها باختیم .
به قول یکی از دوستان بالاخره باید یه جا نوار این بردهای پی در پی قطع بشه .
ولی چیزی که مسلم هست این تنها برد رئال خواد بود و باز هم بارسا پیروزهای خودش رو شروع خواهد کرد.

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دست بارسا دیگه داره رو میشه اون از چلسی که عالی دفاع کرد اینم از مادرید

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

Tello به خاطر جوانی نتوانست بر اضطرابش مسلط شود و همین باعث نمایش ضعیفش شد، اما پیرامون همین قضیه، چند نکته از عملکرد گواردیولا برای من قابل تحسین است: اینکه او را در بین 11 تای ابتدایی به کار گرفت (تصور کنید Tello در چنین بازی مهمی می درخشید (مثلآ یکی از تک به تک ها را گل می کرد)، آن وقت به خاطر سنش تبدیل به محبوبترین بازیکن بارسا می شد.). بعد از اشتباهات پیاپی او، گواردیولا به جای نشان دادن افسوس درونی، تنها او را تشویق می کرد و سعی داشت روحیه او را بالا نگه دارد. هم چنین بعد از اشتباهاتش به سرعت او را بیرون نکشید و گذاشت تا جایی بازی کند که تعویضش تنها به منزله ی تغییر تاکتیک محسوب شود و نه دفع اشتباهاتش.

گواردیولا با چنین رفتاری نشان داد سرنوشت فوتبالی یک جوان بیست و اندی ساله که راه درازی پیش رو دارد و اینکه کمترین ضربه ی روحی به او در ابتدای این راه وارد شود، برایش مهم تر از قهرمانی در La Liga است و این چیزیست که در شخصیت گواردیولا تحسین می کنم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71

ما به تيلو نباختيم ما به كار غير منطقي گوارديولا باختيم ، تازه امروز تو اخبار ميگفت بازيكنان خوب نجنگيدند اخه برادر من بازيكن و سيستمي كه تو چيده بودي شانس اوردي با ارسنال بازي نكردي ....
به نظر من شانس قهرماني تو لاليگا بيشتر از قهرماني در اروپا بود و نبايد مفت از دستش ميدادن

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
به نظر من که ما به گوادیولا باختیم
با تمام احترامی که براش قائلم دیشب با این ترکیبش گند زد به تیم . اون tello منو یاد آرش برهانی مینداخت یا همیشه خودش تو در و دیوار بود یا توپش
tiago هم هنوز خیلی برای این بازی کوچیکه . دیروز عملاً بدون مهاجم بازی کرد . سانچس بایس بازی می کرد فیکس .
من با این که استقلالیم ولی این تیم اگه مربیش دنیزلی بود دقیقه 5 این دو تا رو میبرد بیرون(خیلی با این کاراش حال می کنم)
نمی دونم چرا pique رو گذاشته رو نیمکت بجاش adriano احمق رو گذاشته تو زمین
فابرگاس رو باید خیلی زودتر می یورد تو. داره اونو هم خراب می کنه با این بازی ندادن بهش

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
Tello به خاطر جوانی نتوانست بر اضطرابش مسلط شود و همین باعث نمایش ضعیفش شد، اما پیرامون همین قضیه، چند نکته از عملکرد گواردیولا برای من قابل تحسین است: اینکه او را در بین 11 تای ابتدایی به کار گرفت (تصور کنید Tello در چنین بازی مهمی می درخشید (مثلآ یکی از تک به تک ها را گل می کرد)، آن وقت به خاطر سنش تبدیل به محبوبترین بازیکن بارسا می شد.). بعد از اشتباهات پیاپی او، گواردیولا به جای نشان دادن افسوس درونی، تنها او را تشویق می کرد و سعی داشت روحیه او را بالا نگه دارد. هم چنین بعد از اشتباهاتش به سرعت او را بیرون نکشید و گذاشت تا جایی بازی کند که تعویضش تنها به منزله ی تغییر تاکتیک محسوب شود و نه دفع اشتباهاتش.

گواردیولا با چنین رفتاری نشان داد سرنوشت فوتبالی یک جوان بیست و اندی ساله که راه درازی پیش رو دارد و اینکه کمترین ضربه ی روحی به او در ابتدای این راه وارد شود، برایش مهم تر از قهرمانی در La Liga است و این چیزیست که در شخصیت گواردیولا تحسین می کنم.

يعني به نظر شما بازي كردن با اعصاب اين همه تماشاگر در استاديوم و جمعيت ميلياردي! طرفدار بارسلونا توجيهش سرنوشت فوتبالي يك جوان بيست ساله هست؟
به نظرم مربي و سران بارسا با پيش كشيدن بحث فلسفه فوتبال بارسا و ... دارن كم كاريشون رو توجيه ميكنن . الان يه بچه 3 ساله هم ميفهمه كه بارسلون نياز به دروازبان مطمئن مدافع - هافبك چپ در كلاس بالا و 5 تا بازيكن ذخيره نزديك به تيم اصلي داره كه بتونه 4 تا بازي به بازيكنهاي فيكس استراحت بده نه اينكه فقط شعار بدن ما از تيم جوانانمون بازيكن مياريم
بازيكني كه تك به تك از 2 متري توپ رو جوري ميزنه آسمون كه از آرش برهاني هم بر نمياد به چه درد ميخوره حضورش تو زمين و چه افتخاري داره كه از تيم جوانان اومده؟ منم بدون بازي در تيم جوانان بارسلون, اگه ديشب بودم از اين يارو (تيو ) بدتر نميزدم!

خيلي بد بوديم تا حالا بازي به اين ضعيفي از بارسلون نديده بودم ميترسم شروعي باشه بر پايان دوره اقتدار و بازي زيباي بارسلونا!
تقريبا مطمئنم از سد چلسي نميتونيم رد شيم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خوب بالاخره همیشه نباید برنده بود
تیم اصلا خوب نبود. اصلا شب بارسا نبود. والدز واقعا دروازه بانی نیست که در سطح بارسا باشه(خوبه ولی نه برای بارسای بزرگ)، بازی با چلسی هم اشتباه کرد اینجا هم تو هر دو گل اشتباه داشت.

خدا کنه تو بازی سه شنبه جریان بازی مثل این دو تا بازی اخیر با چلسی و رئال نباشه، که مطمئنا خواهد بود و باز شاهد دفاع اتوبوسی حریف خواهیم بود.
به امید روزهای خوش آینده. با قهرمانی در چام باشگاه ها این باخت هم فراموش میشه.

این حرف رو که همیشه نمی شه برنده بود رو قبول دارم چون در این صورت از جذابیت فوتبال کم خواهد شد. همونطوری که یک بازیکن همیشه در اوج و رو فرم نیست.

لبونل مسی یکی از بازیکن هایی است که تا کنون نظیرش کمتر پیدا شده و تا همین حالا و در همین سن و سال آمار و ارقام خیره کننده ای از خودش به جا گذاشته ولی او هم بالاخره روز بد داشت.

من دیشب بازی رو کامل تمشا کردم و دیدم که چقدر اشتیاق رئال بیشتر از بارسا است. اونها اجازه نداند که بارسایی ها حرکات تیکی تاکای معروف خودش رو به نمایش بگذارند و اجازه خلاقیت و هنرنمایی رو از اونها گرفتند.

بنابراین مساله فقط کیفیت دروزاه بانی والدز نبود. اونها نباید مورینیو رو دست کم می گرفتند، باید قبول کرد که آقای خاص در مهره چینی و بازی خوانی از پپ وارد تر هست و عملا این قضیه رو نشون داد و تمام راه ها رو بر اونها بست. هر چند نباید از نقطه قوت اونها یعنی دروزاه بانی مطمئن بنام ایکر کاسیاس هم به راحتی گذشت.

در هر حال، شکست مقدمه ای برای پیروزی های بعدی است و دیشب نوبت باخت بارسلونا و پپ فرا سیده بود...

پ.ن: من نوشته های دوستان رو کامل نخونده بودم! ظاهرا حزف های من تکراری بود، باید ببخشید...

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
هوادارن چینی بارسلونا به یاد ویا ...

china fan.jpg

جان تری بعد بازی ، پیرهن مسی رو برای بچه هاش میگیره ...

terry.jpg

باید فکری کرد ، دو بازیه با همین وضعیت میبازیم !
بازی چلسی هم دقیقا مالکیت توپمون همین 72% بود .

state 2.jpg

.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
يعني به نظر شما بازي كردن با اعصاب اين همه تماشاگر در استاديوم و جمعيت ميلياردي! طرفدار بارسلونا توجيهش سرنوشت فوتبالي يك جوان بيست ساله هست؟
به نظرم مربي و سران بارسا با پيش كشيدن بحث فلسفه فوتبال بارسا و ... دارن كم كاريشون رو توجيه ميكنن . الان يه بچه 3 ساله هم ميفهمه كه بارسلون نياز به دروازبان مطمئن مدافع - هافبك چپ در كلاس بالا و 5 تا بازيكن ذخيره نزديك به تيم اصلي داره كه بتونه 4 تا بازي به بازيكنهاي فيكس استراحت بده نه اينكه فقط شعار بدن ما از تيم جوانانمون بازيكن مياريم
بازيكني كه تك به تك از 2 متري توپ رو جوري ميزنه آسمون كه از آرش برهاني هم بر نمياد به چه درد ميخوره حضورش تو زمين و چه افتخاري داره كه از تيم جوانان اومده؟ منم بدون بازي در تيم جوانان بارسلون, اگه ديشب بودم از اين يارو (تيو ) بدتر نميزدم!

خيلي بد بوديم تا حالا بازي به اين ضعيفي از بارسلون نديده بودم ميترسم شروعي باشه بر پايان دوره اقتدار و بازي زيباي بارسلونا!
تقريبا مطمئنم از سد چلسي نميتونيم رد شيم!

همانطور که شما اشاره کردید حتی یک فرد غیرفوتبالی هم از توپی که Tello خراب کرد می توانست بهتر استفاده کند، پس او در شرایط طبیعی نبود و اضطراب بر او مستولی شده بود. یکی از راه های مقابله با این اضطراب هم حضور در بازی های مهم است. فراموش نکنیم که او روزهای خوب هم داشته و بازی دیشب تمام پتانسیل بازی او نبود، و اعتماد به او بیراه نبود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
2 باخت پیاپی داشتیم. نمیدونم سابقه داشته یا نه.

به هر حال من به بازی سه شنبه خیلی خیلی امیدوارم :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
همانطور که شما اشاره کردید حتی یک فرد غیرفوتبالی هم از توپی که Tello خراب کرد می توانست بهتر استفاده کند، پس او در شرایط طبیعی نبود و اضطراب بر او مستولی شده بود. یکی از راه های مقابله با این اضطراب هم حضور در بازی های مهم است. فراموش نکنیم که او روزهای خوب هم داشته و بازی دیشب تمام پتانسیل بازی او نبود، و اعتماد به او بیراه نبود.

روزهای خوبش رو هم من دیدم . تو بازیهایی که تعویضی میومد با سرعتش میتونست از کناره بازی رو باز کنه یا مدافع رو جا بذاره و وارد محوطه بشه .
تو سایر بازیها نهایتا 20 دقیقه بازی میکرد ، اونوقت تو این بازی به این مهمی فیکس ؟؟!
از اول معلوم بود که جواب نمیده ، قبل از بازی که ترکیبو تو سایتها دیدم امیدوار بودم اشتباه باشه و همینجا هم گفتم که امیدوارم تیو بازی نکنه . چون این چیزا رو میدیدم . میدونستم تمام کنندگیش بسیار ضعیفه .
این کاری که گواردیولا کرد بیشتر تیو رو سوزوند تا کمکش کنه . پپ بعضی مواقع چت میکنه رو یه بازیکن ، یادم نمیره 2 سال پیش خیلی از کیتا بازی میگرفت . این بشر چیزی در حد هافبک گیخون بود ، این تیو باز یه سرعتی داره ، پاسهاشم بد نیست .
اگه بحث بازیکن جوون بود کوئنکا خیلی بهتر میتونست کار کنه .

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من از دیشب حس بدی بهم میگفت که میبازیم...

این فصل رئال توی لالیگا واقعا بهتر از ما بود.

این باخت دلیل نمیشه از تیمم و از پپ ناراحت بشم

مطمئنم که دلیلی داشته که ایم ترکیب رو فرستاده توی زمین....

3 شنبه مطمئنم میبریم چلسی رو.....

Més que un club

LiGA.iR

Registered User
لایک‌ها
12
شک نکنید بارسا بازی با چلسی رو میبره ..

شک نکنید از اونور هم بایرن به این راحتی هاا نمیزاره رئال ببره و احتمال فینال بایرن و بارسا هست ولی من خیلی دوست دارم رئال بیاد و از اینورم بارسا و یه الکلاسیکو دیگه شاهد باشیم ..

امیدوارم اینجوری بشه و بتونیم تو فینال لیگ قهرمانان جبران کنیم لیگو .. !

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
هي نگيد كه مادريد خوب بازي كرد امسال رو اوج بود و ... مادريد اصلا ديشب خوب نبود اين بارسلون بود كه افتضاح و سيستم گندي داشت

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من بازی را دوباره دیدم حریف مثل همیشه بازی میکرد
ولی بارسلونا در حد فاجعه بود بهترین بازیکن بارسا اینیستا بود که نمره 5 میگیره :دی

بالا