یه چند سالی بود ناهار باخت نداده بودم. کوفت ریالی ها بشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من همین الان اینجا رو پیدا کردم!
به عنوان یک بارسایی باید بگم ما به رئال نباختیم به Tello باختیم!
Tello به خاطر جوانی نتوانست بر اضطرابش مسلط شود و همین باعث نمایش ضعیفش شد، اما پیرامون همین قضیه، چند نکته از عملکرد گواردیولا برای من قابل تحسین است: اینکه او را در بین 11 تای ابتدایی به کار گرفت (تصور کنید Tello در چنین بازی مهمی می درخشید (مثلآ یکی از تک به تک ها را گل می کرد)، آن وقت به خاطر سنش تبدیل به محبوبترین بازیکن بارسا می شد.). بعد از اشتباهات پیاپی او، گواردیولا به جای نشان دادن افسوس درونی، تنها او را تشویق می کرد و سعی داشت روحیه او را بالا نگه دارد. هم چنین بعد از اشتباهاتش به سرعت او را بیرون نکشید و گذاشت تا جایی بازی کند که تعویضش تنها به منزله ی تغییر تاکتیک محسوب شود و نه دفع اشتباهاتش.
گواردیولا با چنین رفتاری نشان داد سرنوشت فوتبالی یک جوان بیست و اندی ساله که راه درازی پیش رو دارد و اینکه کمترین ضربه ی روحی به او در ابتدای این راه وارد شود، برایش مهم تر از قهرمانی در La Liga است و این چیزیست که در شخصیت گواردیولا تحسین می کنم.
خوب بالاخره همیشه نباید برنده بود
تیم اصلا خوب نبود. اصلا شب بارسا نبود. والدز واقعا دروازه بانی نیست که در سطح بارسا باشه(خوبه ولی نه برای بارسای بزرگ)، بازی با چلسی هم اشتباه کرد اینجا هم تو هر دو گل اشتباه داشت.
خدا کنه تو بازی سه شنبه جریان بازی مثل این دو تا بازی اخیر با چلسی و رئال نباشه، که مطمئنا خواهد بود و باز شاهد دفاع اتوبوسی حریف خواهیم بود.
به امید روزهای خوش آینده. با قهرمانی در چام باشگاه ها این باخت هم فراموش میشه.
يعني به نظر شما بازي كردن با اعصاب اين همه تماشاگر در استاديوم و جمعيت ميلياردي! طرفدار بارسلونا توجيهش سرنوشت فوتبالي يك جوان بيست ساله هست؟
به نظرم مربي و سران بارسا با پيش كشيدن بحث فلسفه فوتبال بارسا و ... دارن كم كاريشون رو توجيه ميكنن . الان يه بچه 3 ساله هم ميفهمه كه بارسلون نياز به دروازبان مطمئن مدافع - هافبك چپ در كلاس بالا و 5 تا بازيكن ذخيره نزديك به تيم اصلي داره كه بتونه 4 تا بازي به بازيكنهاي فيكس استراحت بده نه اينكه فقط شعار بدن ما از تيم جوانانمون بازيكن مياريم
بازيكني كه تك به تك از 2 متري توپ رو جوري ميزنه آسمون كه از آرش برهاني هم بر نمياد به چه درد ميخوره حضورش تو زمين و چه افتخاري داره كه از تيم جوانان اومده؟ منم بدون بازي در تيم جوانان بارسلون, اگه ديشب بودم از اين يارو (تيو ) بدتر نميزدم!
خيلي بد بوديم تا حالا بازي به اين ضعيفي از بارسلون نديده بودم ميترسم شروعي باشه بر پايان دوره اقتدار و بازي زيباي بارسلونا!
تقريبا مطمئنم از سد چلسي نميتونيم رد شيم!
همانطور که شما اشاره کردید حتی یک فرد غیرفوتبالی هم از توپی که Tello خراب کرد می توانست بهتر استفاده کند، پس او در شرایط طبیعی نبود و اضطراب بر او مستولی شده بود. یکی از راه های مقابله با این اضطراب هم حضور در بازی های مهم است. فراموش نکنیم که او روزهای خوب هم داشته و بازی دیشب تمام پتانسیل بازی او نبود، و اعتماد به او بیراه نبود.