• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در ضمن من از المان متنفرم .هم از تيمش هم از كشورش .

زیاد خودتو ناراحت نکن;) اگه یه کم سعی و تلاش کنی تو هم میتونی مثل ژرمن ها در همه چیز شماره 1 باشی به عبارت بهتر number one باشی;) یا دست کم میتونی حامی و طرفدار یه چنین آدمهایی باشی که خودش سعادتیست بس بزرگ:) نیازی نداره بگی حالم بهم میخوره اگه خوشت نمی آد دیگه اینجا نیا:p

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فابیو کاناوارو مدافع ایتالیایی رئال گفت:بایرن تیم فوق العاده باتجربه و بزرگی است.بایرن به پیروزی های متوالی عادت کرده و این تیم کار ما را برای صعود خیلی دشوار میکند.اما امیدوارم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب آمادگی خود را به رخ بکشیم.
روی ماکای مهاجم هلندی بایرن گفت:برای گرفتن انتقام از رئال به اسپانیا می رویم.معتقدم شانس پیروزی بر آنها را داریم.ما با رئالی ها یک صورتحساب پرداخت نشده از 2 سال پیش داریم.در آن سال با بدشانسی از رئال شکست خورده و حذف شدیم.این بازی برای من یک بازی رویایی است.
روبرتو کارلوس مدافع برزیلی رئال گفت:ما آنها را خیلی خوب می شناسیم و همواره مقابل آنها به دردسر افتاده ایم.بازی فوق العاده سخت و پیچیده ای خواهد بود اما باید بگویم که امسال سال ماست؟!
سلطان کان فرمود:فقط به پیروزی فکر می کنیم و هرگز به دنبال انتقام و تلافی نیستیم.دوست داریم با ارائه یک فوتبال زیبا به مرحله بعد برویم و قهرمان شویم .او در ادامه فرمود:در صورت قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا احتمالا شاید از جهان فوتبال وداع کنم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
:hmm: :hmm: :hmm:

اونی که قراره سوراخ بشه بارسلوناست تو آنفیلد پسر جان :) این چه طرز حرف زدنه ؟ :d
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با اینکه ما رقیب هم هستیم اما به خاطر تاپیک تبریک می گم :D
از وقتی من پام و اینجا گذاشتیم چه قدر کلوپ باز شده :lol:

دربارهسوراخ كه مي بينيم. :lol:
بعدشم شما هنوز تو پيتي عضو نشده بودي من 1 سال هست تاژيك كلوپ هواداران بارسلونا رو زدم .
:lol: :lol: :lol: اين چيزا كه ادعا نداره... :D :D :D

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به درود به همه ي بايرني هاي عزيز و البته بارسايي ها.مثل اين كه قراره نخستين پستم رو اين جا بذارم.خب كي براي بايرن شاخ شد؟رئال رو كه خيلي ساده له ميكنيم تيم بعدي كيه؟
سلام به همه ي بچه هاي پرشين تولزي ن قبلا اين جا نبودم البته گه گاه سري ميزدم.اسمم سروشه از اون جايي كه تا امروز هر پرشين تولزي اي كه ديدم خيلي ادم باحالي بوده اومدم اين جا هم سري بزنم.البته ببخشيد كه براي 6 ماه نميتونم فعال باشم.بعضي از شما ها هم من رو با اي دي falaj_soroosh ميشناسيد مثل همين محمد عزيز.الان ميگه چرا من هر جا ميرم اين ديوونه دست از سرم بر نميداره.:cool:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من نوكرتم سروش جون .
خوش اومدي... خيلي خوشحال شدم .
مي خوام سايترو استاد كنم . شما كه نمياي ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
در ضمن من از المان متنفرم .هم از تيمش هم از كشورش .

با اينكه ارادت خاصي نسبت به پدرام ماكاي دارم ولي با افسانه هم عقيده ام .
ولي خيلي دوست دارم بايرني ها هم به سايت ما بيان . :rolleyes: من اين سايت رو راه اندازي خواهم كرد .
اگه اينجا مدير پيدا نكنم خيلي خيلي رفيق دارم كه بايرني هستند .
:p ولي بهتر مي دونم پدرام مدير بخش بايرنش بشه . :)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
كلا دوست دارم عضو هاي پي تي باهام كار كنند .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
زیاد خودتو ناراحت نکن;) اگه یه کم سعی و تلاش کنی تو هم میتونی مثل ژرمن ها در همه چیز شماره 1 باشی به عبارت بهتر number one باشی;) یا دست کم میتونی حامی و طرفدار یه چنین آدمهایی باشی که خودش سعادتیست بس بزرگ:) نیازی نداره بگی حالم بهم میخوره اگه خوشت نمی آد دیگه اینجا نیا:p

اومدم اينجا كه فقط تبريك بگم! Ok ولي بهتر بود اين كلوپو چند وقت ديگه را مينداختي ;)

Last edited:

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بعدشم شما هنوز تو پيتي عضو نشده بودي من 1 سال هست تاژيك كلوپ هواداران بارسلونا رو زدم .

دعوا نكنيد ! من زودتر از همتون عضو شدم !
73.gif
:
40.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دربارهسوراخ كه مي بينيم. :lol:

من اینجا برای کلوپ حرمت قائل می شم . ...

شما هم زنگ که خورد بیا دم در تا بهت بگم کی زودتر امده :D:lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من اینجا برای کلوپ حرمت قائل می شم . ...

شما هم زنگ که خورد بیا دم در تا بهت بگم کی زودتر امده :D:lol:

اين حرفا چيه ؟
مگه من چي گفتم .
جوش اورديا...
جوجرو آخر پاييز مي شمورن آقا بهروز.
:p

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر آلمان و هوادارانش:)

آلمان پر افتخار ترین تیم اروپا 3 بار قهرمانی در اروپا
3 بار قهرمانی در جهان
4 بار نایب قهرمانی در جهان
11 بار حضور در جمع 4 تیم پایانی جام جهانی و...

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش سايترو مي گم كه جديدا مي خوايم راه بندازيم.
:D :D

به به مباركه.اخه من خبر نداشتم.حتما ادرسش رو بگو تا بريزيم گند بكشيم به سايت!!!:happy: هر كمكي هم از دست ما بر بياد در خدمتيم.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
درود بر آلمان و هوادارانش:)

آلمان پر افتخار ترین تیم اروپا 3 بار قهرمانی در اروپا
3 بار قهرمانی در جهان
4 بار نایب قهرمانی در جهان
11 بار حضور در جمع 4 تیم پایانی جام جهانی و...

خوش آمدید دوست عزیز:) .اجازه بدید مطلبتون رو کامل کنم:3 عنوان قهرمانی در جام جهانی به سالهای 1954 و 1974 و1990 و 4 عنوان نایب قهرمانی به سالهای 1966 و 1982 و1986 و 2002 و 3 عنوان سومی به سالهای 1934 و 1970 و 2006 از مهمترین افتخارات آلمان در مدت 16 بار حضورش در جام جهانی است که یک رکورد برای فوتبال آلمان محسوب میشود.
پر افتخار ترین تیم در جام ملتهای اروپا با 3 بار فتح این جام در سالهای 1972 و 1980 و 1996 و 2 بار نایب قهرمانی در سالهای 1976 و 1992 هم تیمی نیست مگر آلمان.
این افتخارات هم که میگید مثل حضور در جمع 4 تیم نهایی و مانند اینها باسه آلمان و هوادارانش بچه بازیه;) البته دقت نظرتون قابل ستایشه:happy: :)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
نگو تورو خدا كه عاشق بروبچ المانو اين كلوپت شدم !
65.gif
65.gif
65.gif

اومدم اينجا كه فقط تبريك بگم! Ok ولي بهتر بود اين كلوپو چند وقت ديگه را مينداختي ;)

:thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
افسانه بياو بيخيال پدرام شو .
يه آدمك سادست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پدرام خان شما مدیریت بخش بایرن رو قبول می کنید ؟

بالا