سلام به همه بایرنی های عزیز و گل
قبل از اینکه به بررسی بازی بایرن با بوخوم و مسئله اخراج ماگات؟؟!! بپردازیم باید یه نکته مهم رو بهتون بگم:
هر ساله در اروپا در شب خاصی که من تاریخ دقیق اونو نمیدونم ولی اینو میدونم که روز اول یکی از ماهها هست مردم اروپا به هم دیگه دروغ های بزرگ میگن و روز بعد دروغ رو فاش میکنن و کلی میخندن:blink: :wacko:
یه بار هم اگه بایرنی هاش یادشون باشه در اخبار و سایت بایرن اعلام شد بکام به بایرن پیوست و من شب تا صبح کابوس می دیدم و مقابل فک و فامیل و دوستان عرق شرم می ریختم اما روز بعد خوشبختانه اعلام شد خالی بندی بوده طبق همان آیین فوق که توضیح دادم.
فکر کنم گرفتید چی میخوام بگم
یه نگاهی به تاریخ امروز بندازید متوجه می شید
البته چیزی که خود منم نگران کرده و به فکر فرو برده اینه که حتی در سایت BAYERN TV هم گزارشی از این قضیه تهیه شده و شبکه آلمانی و معتبر DW-TV هم تصاویر و گزارشی از این قضیه نشون داد:blink: گفت و گوهای رومینینگه و بکن باور با این شبکه آلمانی خیلی محکم و جدی به نظر می رسید و حتی تصاویری از اومدن اوتمار به مونیخ و صحبت او با بکن و هوینس و رومینینگه و حتی خود ماگات پخش شد:wacko: :blink:
به هر حال به گفته سایت بایرن قراره فردا اوتمار هیتزفلد معرفی بشه پس باید تا فردا صبر کرد