• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوش آمدید دوست عزیز:) :D
کاملا گفته و نظر شما تائید میشه:) اما ماگاتم بدک نیست هر چند خیلی ترسو و محافظ کاره اما به درد بوندس لیگا و مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا میخوره و خوب کار میکنه در این 2 مورد:) ببینیم این بار برنامش برا مرحله حذفی و بازی با رئال چیه و چی کار میکنه;)

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من از 7 سالگی عشق بایرن بودم ولی مربی قبلیش خوب بود هیتزفلد از این یارو بیشتر می فهمه

:rolleyes: :rolleyes:
منم از هیتزفیلد خیلی خوشم میومد واقعا مربی با کلاسی هست . بخصوص در خنثی کردن تاکتیک تیم های مقابل کارش خیلی درست بود
ماگات از نظر منم یک مربی متوسط هست که برای کار کردن در تیمهای بزرگ یه مقدار کوجیکه:D

کلا بایرن باید بازیکن ها و مربی هایی در شان باشگاه داشته باشه نمیدونم این بازیکن های درجه 2 و3 ایرانی رو برای چی میخره حالا اگه سنشون هم کم بود یه چیزی

یادش بخیر اون زمان که هیتزفیلد مربی بود و یک بازیکن بزرگ به نام افن برگ تو خط میانی
افن برگ و کان اون موقع به نظر من ارکان بایرن رو تشکیل میدادند بازیکناهایی با جسارت و تعصب بالا

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
effenberg_ima_270101_185.jpg

Stefan Effenberg, a natural-born leader
استفان افن برگ یک **** مادر زاد

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
یکی از مسائلی که همیشه منو در هواداری بایرن محکم تر و راسخ تر میکرد سیاست جذب بازیکن بایرن بود که حرف نداشت:) هر کی رو میخرید ستاره میکرد از کوفور غنایی گرفته تا اون هارگریوز انگلیسی:) اما متاسفانه این سیاست چند سالی میشه که از یاد مسئولان بایرن رفته نمونش هم کریمی - هاشمیان - اسماییل هستند:(

Last edited:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در بازی مقابل دورتموند افنبرگ بازیکن متعصب و جنگنده بایرن در حالی که بایرن 10 نفرس یه تنه جلوی حملات دورتموند رو میگیره تا تک گل بایرن ضایع نشه و 3 امتیاز تبدیل به 1 نشه:) که این طور هم نشد به لطف درخشش خیره کننده کان و ***** افنبرگ:D این عکس ها گویای همه چیز هست:happy: واکنش افه وقتی کارت قرمز میگیره جالبه:lol:

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    9.6 KB · نمایش ها: 26
  • 2.JPG
    2.JPG
    9.7 KB · نمایش ها: 27
  • 3.JPG
    3.JPG
    8.7 KB · نمایش ها: 29
  • 4.JPG
    4.JPG
    6.3 KB · نمایش ها: 27
  • 5.JPG
    5.JPG
    8 KB · نمایش ها: 28

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امشب نیم فصل دوم بوندس لیگا آغاز میشه و بایرن در اولین بازی از ساعت 23 به وقت تهران به مصاف تیم دورتموند میره که این بازی در ورزشگاه وست فالن در دورتموند برگزار میشه:) بایرن در 2 بازی دوستانه اخیر که بعد از تورنومنت 4 جانبه دوبی انجام داده ابتدا سارزبروکن رو 5 بر 1 زده و بعد هم هامبورک رو 2 بر 0 زده و هر 2 بازی رو هم در خارج از خانه برده:) کریمی هم در هر 2 بازی 1 گل زده و آماده به نظر میرسه و با توجه به این که سبا دایسلر بازیکن 27 ساله بایرن برای همیشه از جهان فوتبال وداع کرده ماگات هم می خواد بهش میدون بده تا خودشو پیدا کنه:) برخی از منابع خبری از فیکس بودن او در بازی امشب خبر دادن اما سایت بایرن ترکیب رو چنین اعلام کرده:

FC Bayern: Kahn - Sagnol, Luico, Van Buyten, Lahm - Salihamidzic, Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger - Makaay, Pizarro
واین هم ذخیره ها:Rensing, Demichelis, Podolski, Karimi, Lell, Scholl, Santa Cruz

بازی سختی خواهد بود و من معتقدم بایرن یا مساوی میکنه یا به زحمت و به سختی با اختلاف 1 گل میبره;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شبکه هایی که به صورت رایگان بازی رو میذارن ard آلمان و دبی اسپورت هستند:happy: اولی که نیازی به معرفی نداره ولی دومی مشخصاتش اینه:
Satellite Freq. Pol. Symbol Rate FEC Encryption
Nilesat 101/102 7 West 11785 Vert. 27500 3/4 Clear
Arabsat 2C/2D/3A 26 East 11590 Horz. 6000 3/4 Clear
Nilesat 101/102 7 West 12015 Vert. 27500 3/4 Clear
Arabsat 2C/2D/3A 26 East 11662 Vert. 27500 3/4 Clear

ببینیم بایرن چه میکنه:blush:

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من هم نظرم روی برد بایرن هست اما واقعا بازی سختیه

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
عجب بازی ضد حالی بود بایرن در حالیکه 2-1 جلو بود فقط در عرض 2 دقیقه بازی رو با نتیجه 3-2 واگذار کرد
بعضی وقتها نتایج فوتبال با هیچ منطقی قابل هضم نیست

حالا باید منتظر بازی شالکه - برمن و اشتوتکارت بمونیم از بین این سه تیم برمن که شانس برد بالایی داره چون میزبان هست

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بله حق با توئه دوست من.بایرن در حالی که تمام مدت بازی بهتر کار کرد و موقعیت های خوبی رو هم با توجه به این که مهمان بود ایجاد کرد ولی روی یک سری اشتباهات فردی و کوچک بازی برده رو باخت:( کریمی هم بازی نسبتا خوب خودش رو با 2 اشتباه که هر2 منجر به گل دورتموند شد ضایع و تباه کرد:D بالاخره اول فصله و این مسائل برا هر تیمی پیش میاد ولی انصافا باخت بایرن فوق العاده بودن دورتموند رو نمیرسونه چون اونام اصلا در خانه خودی خوب کار نکردن و حتی بازی رو وا داده بودن:D بایرن در بدترین حالت تا رده 4 جدول سقوط میکنه و حتما باید بازی هفته بعدی مقابل بوخوم رو که در آلیانز برگزار میشه ببره تا از این هم پایین تر نیاد:hmm:
حالا باید امیدوار بود وردربرمن٫شالکه و اشتوتگارت هم در نتیجه گیری هفته نوزدهم دچار مشکل بشوند;)
لازم به ذکر است که روی ماکای و دنیل ون بویتن گلهای بایرن رو زدند:)

چند عکس از بازی:

فایل های ضمیمه

• bvb_fcb_07_get_260107.jpg
    bvb_fcb_07_get_260107.jpg
    27.7 KB · نمایش ها: 30
  • bvb_fcb_08_get_260107.jpg
    bvb_fcb_08_get_260107.jpg
    32.4 KB · نمایش ها: 26
  • bvb_fcb_04_get_260107.jpg
    bvb_fcb_04_get_260107.jpg
    31.4 KB · نمایش ها: 26
  • bvb_fcb_05_get_260107.jpg
    bvb_fcb_05_get_260107.jpg
    22.6 KB · نمایش ها: 26
  • bvb_fcb_03_get_260107.jpg
    bvb_fcb_03_get_260107.jpg
    25.7 KB · نمایش ها: 27

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بایرن مونیخ امروزی در دیداری که روی ورق ساده به نظر میرسه در آلیانز آرنا به مصاف بوخوم بحران زده میره:) نکته مهم در مورد این بازی اینه که هارگریوز بعد از مدت ها به ترکیب اصلی برگشته(به نقل از سایت بایرن) و از ابتدا به میدان میره آنهم بعد از مدتها مصدومیت:) این بازی ساعت 22:30 به وقت تهران برگزار میشه و از هیچ شبکه ای تا اونجا که من میدونم پخش نخواهد شد:( با توجه به این که وردربدمن در خانه تیم سخت کوش لورکوزن و شالکه هم با آلمانیا آخن بازی های سختی رو دارن و ممکنه متوقف بشن بایرن باید حتما این بازی رو ببره تا فاصله 6 امتیازی رو با این 2 تیم کمتر کنه:lol:

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بازی راحتی نیست ولی به احتمال 90 درصد بایرن برنده خواهد شد
هرچند که قبلا هم یکبار بایرن مقابل گلادباخ در حالیکه تمام پیش بینی ها بر پیروزی آسان بایرن دلالت داشت با تساوی 1-1 متوقف شد
به نظر من سال آینده بایرن به یک تجدید نظر اساسی نیاز داره از جمله توقف خرید بازیکنان درجه 2و3 و همچنین تغییر سبک بازی
اگه امسال بایرن قهرمان نشه شاید ماگات سال بعد رو نیمکت بایرن نباشه از جام خذفی هم که به سادگی کنار رفتند

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب اتفاق بزرگی تو بایرن افتاد.

ماگات -> Out
اوتمار هیتزفیلد -> In

شاید علی کریمی بتونه زیر نظر هیتزفیلد بیشتر بازی کنه. تبریک و تسلیت عرض میکنم!

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
اگه خبر راس باشه که بایرن قهرمان اروپا میشه چون هیتزفلد سرور ماگات من العان می زنم کانال 6 اخبار ورزشی تا مطمعن شم ولی بازم خوشحالم کردی:rolleyes:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگه این ماگات رفته باشه من شیرینی مجازی می دم. هیتزفلد واقعا توپه!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام به همه بایرنی های عزیز و گل:) :) :)
قبل از اینکه به بررسی بازی بایرن با بوخوم و مسئله اخراج ماگات؟؟!! بپردازیم باید یه نکته مهم رو بهتون بگم:
هر ساله در اروپا در شب خاصی که من تاریخ دقیق اونو نمیدونم ولی اینو میدونم که روز اول یکی از ماهها هست مردم اروپا به هم دیگه دروغ های بزرگ میگن و روز بعد دروغ رو فاش میکنن و کلی میخندن:blink: :wacko:
یه بار هم اگه بایرنی هاش یادشون باشه در اخبار و سایت بایرن اعلام شد بکام به بایرن پیوست و من شب تا صبح کابوس می دیدم و مقابل فک و فامیل و دوستان عرق شرم می ریختم اما روز بعد خوشبختانه اعلام شد خالی بندی بوده طبق همان آیین فوق که توضیح دادم.
فکر کنم گرفتید چی میخوام بگم;) یه نگاهی به تاریخ امروز بندازید متوجه می شید;)
البته چیزی که خود منم نگران کرده و به فکر فرو برده اینه که حتی در سایت BAYERN TV هم گزارشی از این قضیه تهیه شده و شبکه آلمانی و معتبر DW-TV هم تصاویر و گزارشی از این قضیه نشون داد:blink: گفت و گوهای رومینینگه و بکن باور با این شبکه آلمانی خیلی محکم و جدی به نظر می رسید و حتی تصاویری از اومدن اوتمار به مونیخ و صحبت او با بکن و هوینس و رومینینگه و حتی خود ماگات پخش شد:wacko: :blink:
به هر حال به گفته سایت بایرن قراره فردا اوتمار هیتزفلد معرفی بشه پس باید تا فردا صبر کرد;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
قبل از اینکه به بررسی بازی بایرن با بوخوم و مسئله اخراج ماگات؟؟!! بپردازیم باید یه نکته مهم رو بهتون بگم:
هر ساله در اروپا در شب خاصی که من تاریخ دقیق اونو نمیدونم ولی اینو میدونم که روز اول یکی از ماهها هست مردم اروپا به هم دیگه دروغ های بزرگ میگن و روز بعد دروغ رو فاش میکنن و کلی میخندن:blink: :wacko:
یه بار هم اگه بایرنی هاش یادشون باشه در اخبار و سایت بایرن اعلام شد بکام به بایرن پیوست و من شب تا صبح کابوس می دیدم و مقابل فک و فامیل و دوستان عرق شرم می ریختم اما روز بعد خوشبختانه اعلام شد خالی بندی بوده طبق همان آیین فوق که توضیح دادم.
البته چیزی که خود منم نگران کرده و به فکر فرو برده اینه که حتی در سایت BAYERN TV هم گزارشی از این قضیه تهیه شده و شبکه آلمانی و معتبر DW-TV هم تصاویر و گزارشی از این قضیه نشون داد:blink: گفت و گوهای رومینینگه و بکن باور با این شبکه آلمانی خیلی محکم و جدی به نظر می رسید و حتی تصاویری از اومدن اوتمار به مونیخ و صحبت او با بکن و هوینس و رومینینگه و حتی خود ماگات پخش شد:wacko: :blink:
به هر حال به گفته سایت بایرن قراره فردا اوتمار هیتزفلد معرفی بشه پس باید تا فردا صبر کرد;)

خوب بابا اینکه اخراج شد رفت ...

بایرن هم توی بدترین شرایط داره بد بازی میکنه حدود 20 روز دیگه باید در لیگ قهرمانان جلوی رئال بازی کنه ...

اینجوری می تونه ؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

خوب دیدی که دروغ نبود....

بالا