• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب بابا اینکه اخراج شد رفت ...

بایرن هم توی بدترین شرایط داره بد بازی میکنه حدود 20 روز دیگه باید در لیگ قهرمانان جلوی رئال بازی کنه ...

اینجوری می تونه ؟

راستش نمیدونم:wacko: تا اونجا که من یادم می آد و تازیخ هم ذکر میکنه بایرن در هر شرایطی که بوده رئالو مثل قند برده و راحت اونا رو مغلوب کرده:) همین 3 فصل پیش که با شانس و خوش اقبالی و اشتباه اولی کان ما رو حذف کردید مگه یادتون نمی آد که در دور گروهی بایرن چه وضعی داشت:تساوی برار سلتیک و پیروزی با زحمت آنهم با تک گل ماکای از روی نقطه پنالتی مقابل اندلخت در مونیخ و خیلی نتایج بد دیگه:( اما بازی با رئال دیدی چی کار کردیم و تا آستانه حذف شدن شما رو پیش بردیم;) تازه اون موقع وضعیتمون در آلمان و حذفی بدتر از الان بود پس زیاد نگران وضع ما نباش;) ما فعلا باید به بوندس لیگا فکر کنیم تا بازی با رئال 20 روز مونده(البته از دید شما) ولی از دید ما 20 الی 34 روز مونده;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب دیدی که دروغ نبود....

کدوم شبکه یا سایت رسما اعلام کرد؟؟؟!!!:blink: :wacko:
تا اونجا که من میدونم فقط و فقط مراسم از bayern tv آنهم روی اینترنت پخش میشه.

البته من اصراری ندارم بگم دروغ بوده اصلا خدا کنه راست باشه ولی می ترسم کلی بحث و گفت و گو و پیش بینی و ... کنیم آخرش هم ضایع شیم;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
کدوم شبکه یا سایت رسما اعلام کرد؟؟؟!!!:blink: :wacko:
تا اونجا که من میدونم فقط و فقط مراسم از bayern tv آنهم روی اینترنت پخش میشه.

البته من اصراری ندارم بگم دروغ بوده اصلا خدا کنه راست باشه ولی می ترسم کلی بحث و گفت و گو و پیش بینی و ... کنیم آخرش هم ضایع شیم;)

اگه دروغ بود امروز اعلام می کردن مثل دروغ بکام که فرداش اعلام کردن
تازه این قضیه فرق می کنه

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اون روزی که مردم به هم دروغ می گن اول آوریل هست. یعنی دقیقا 2 ماه دیگه ......پس این فرضیه رو حذف کنید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ماگات از بايرن مونيخ اخراج شد

--------------------------------------------------------------------------------

فليکس ماگات سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ پس از کسب نتايج ضعيف و دور از انتظار از اين تيم اخراج شد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، روزنامه بيلد در گزارشي برکناري فليکس ماگات را اعلام کرده و اين درحالي است که يکي از سخنگويان باشگاه بايرن اين خبر را تاييد نکرده است.
بايرن در آغاز نيم فصل دوم مقابل بورسيادورتموند 3 بر 2 شکست خورد و در دومين ديدار خود در اين نيم فصل در آليانتس آره نا مقابل بوخوم به تساوي بدون گل رضايت داد.
برخي منابع از جمله سايت کيکر اعلام کرده اند که اوتمار هيتسفلد سرمربي سابق بايرن هدايت سرخ پوشان باواريايي را برعهده خواهد گرفت.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فلیکس ماگات مربی زحمتکش بایرن از کار برکنار شد.این مربی مظلوم که با بی مهری هر چه تمام تر مسئولان بایرن کنار گذاشته شد در طول دو و نیم سال مربیگری در بایرن کارنامه ای درخشان و سرشار از بد شانسی و مظلومیت را از خود به جای گذاشت.خلاصه ای از این کارنامه به قرار زیر است:
در نخستین روزهای مربیگری ماگات بایرن را قهرمان جام اتحادیه آلمان کرد.در همان فصل نخست با اقتدار قهرمانی در بوندس لیگا و جام حذفی رو هم به ارمغان آورد.در آن فصل در اروپا بایرن با حذف کردن تیم بزرگ آرسنال که مدت ها بود در لیگ انگلیس پیشتاز بود و شکست نخورده بود قدرت خود را به رخ حریفان کشید.اما حیف که در مرحله بعد مقابل تیم چلسی با بدشانسی محض(مثلا مصدومیت ماکای و پیزارو در بازی رفت و غیبت آنان-2 گل به خودی توسط لوسیو-زدن 2 تیرک در مجموع 2 بازی-2 بار توپ رو از روی خط بیرون کشیدن توسط گودجانسن و کاروالیو و ...)سرافرازانه حذف شد.در آن بازی ها تیم ماگات که به بازی تدافعی و خشک معروف است؟! به تیمی چون چلسی با پیتر چک و آن مدافعان مستحکم 5 گل زد. مورینیو بعد از اون بازی گفت:تا به حال انقدر نگران نشده بودم.به هر حال سال اول سالی فوق العاده بود.سال بعد از آن بایرن با بدشانسی در دیداری که اولی کان نبود و ماکای هم پنالتی از دست داد و اسماعیل هم اشتباه کرد بازی رو به اشتوتگارت باخت و جام اتحادیه رو از دست داد.ولی بازهم در بوندس لیگا و جام حذفی با اقتدار قهرمان شد.در آن سال بایرن با ناداوری در مرحله حذفی در خانه 1 بر 1 مقابل میلان متوقف شد.ولی در بازی برگشت با ارائه بازی ضعیف 4 بر 1 شکست خورد.پس از بازی ماگات گفت: ما به داور باختیم و هیچکس او را نفهمید و همه گفتند دنبال بهانه است اما چنین نبود. حقیقت این بود که اگر داور بازی رفت آن پنالتی نادرست را نمیگرفت بایرن از لحاظ روحی داغون نمیشد و این چنین شکست نمی خورد.به هر حال این اولین نتیجه بد ماگات با بایرن بود.در فصل بعد بایرن بالاک را از دست داد و مسئولان بایرن هیچ فکری به حال جایگزینی این مهره
نکردند و تیم را همینطوری بدون **** به ماگات تحویل دادند و او سخن نگفت و اعتراضی نکرد.جام اتحادیه رو با شکست مقابل تیم قدرتمند و با انگیزه وردربرمن از دست دادن(در واقع بایرن اصلا انگیزه نداشت جامی رو که 1 سال در میان داره میبره دوباره ببره) .در اروپا بایرن بهترین نمایش رو در دور گروهی در سالهای اخیر نشون میده.6 بازی بدون شکست .3 پیروزی و 3 تساوی و 10 گل زده و تنها 3 گل خورده و صدر نشینی در گروهی که اینتر پرستاره تو اونه حاصل کار ماگات در اروپاست. نتایج بد بایرن و مشکلات ماگات از بازی با آخن در جام حذفی شروع شد.در اون بازی در غیاب کان و در روز بد بودن ماکای و پیزارو بایرن علی رغم اینکه 90 درصد توپ و میدان را داشت نتوانست بازی را ببرد و تیمی که گل نزنه گل میخوره و حذف میشه.در اون بازی خلا یک بازیکن طراح و خلاق در خط میانی کاملا مشهود بود.باز هم ماگات بدبخت علی رغم بازی خوب و بی نقص تیمش مسئولیت شکست را به گردن گرفت و حرفی از خرید بازیکن نزد.بعد جناب هوینس خان در تعطیلات نیم فصل هارت و پورت کرد که آره خرید 50 میلیون یوریی در راهه و من روبن رو میارم و ریکلمه رو میارم و.... اما فقط تونست یان شلودراف رو از آخن با مبلغ 1 میلیون یورو آنهم برا تابستان بعدی به بایرن بیاره بازم ماگات هیچ نگفت و اعتراضی نکرد.تا اینجا که کارنامه ماگات عالیه و فقط 2 باخت بد میلان و آخن در کارنامش دیده میشه تازه اگه بشه اونو به حساب ماگات گذاشت مخصوصا بازی یا آخن رو.همه چیز عالیه و بایرن هم با بازی های دوستانه خوب و موفق و البته توام با پیروزی میخواد بیاد و فاصله 3 امتیازی رو کم کنه و با رئال مبارزه کنه.در اولین گام هم باید به مصاف تیم آماده و پرقدرت دورتموند بره.با ارائه بازیه زیبا و کاملا برتر روی اشتباه کریمی و پاس گل او به حریف در عرض 2-3 دقیقه 2 گل میخوره و بازی رو می بازه.باخت هم جزو فوتباله.بعد هم در خانه در بازی ای که ضعیف کار میکنه رو بدشانسی و با بی دقتی محض ماکای و فن بومل و ... که چند گل صد در صد رو از دست میدن با بوخوم مساوی میکنه و 8 امتیاز عقب میافته.هر 2 بازی رو اگه از نتایج بد ماگات تلقی کنیم
میشه چهارمین نتیجه بد ماگات با بایرن اصلا شما بگو دهمی.بعد یکباره خبر میرسه ماگات اخراج شده و ماگات هم هیچ نگفت و اعتراضی نکرد.
جالب اینجاست که مسئولان بایرن نگرانی خود رو از اروپا اعلام می کنند نه بوندس لیگا. فکر کنم آنها کارنامه بایرن در اروپا رو با کارنامه بایرن در بوندس لیگا عوضی گرفتن.
به هر حال غرور ماگات (این مربی بزرگ و مظلوم )طی کسب 2 نتیجه ضعیف و در عرض نیم ساعت شکسته میشه و او در جواب با سخاوتمندی میگه :من از مدتی که در بایرن بودم افتخار میکنم و برای بایرن همواره آرزوی موفقیت میکنم و مونیخ رو ترک میکنه و هیچ نمیگه و اعتراضی هم نمیکنه.
اخراج عجولانه این مربی بزرگ واقعا اشتباه بود و نه تنها بی مهری نبود بلکه بی رحمی هم بود اگه اینطوری بود که کاپلو و آنجلوتی و.... تا به حال 10 بار باید اخراج می شدن.کارنامه ماگات کارنامه ای است کاملا درخشان که هیچگاه از یاد هواداران بایرن نخواهد رفت.ماگات سومین مربی پر افتخار بایرنه و با توجه به زمان کوتاه مربیگری او به نظر من اگه اولین نباشه کمتر از اولین هم نیست.مسئولان بایرن لا اقل تا پایان فصل به او مهلت ندادند تا او ثمره تلاش بی نظیرش
رو در اروپا بگیره .واقعا چه زود رفت مردی بزرگ که هیچوقت چیزی نگفت واعتراضی نکرد.

فایل های ضمیمه

• magath.jpg
    magath.jpg
    19.1 KB · نمایش ها: 21
  • 27.jpg
    27.jpg
    30.3 KB · نمایش ها: 13
  • 38.jpg
    38.jpg
    31.8 KB · نمایش ها: 15
  • 118.jpg
    118.jpg
    64.5 KB · نمایش ها: 10
  • 233.jpg
    233.jpg
    15.7 KB · نمایش ها: 12

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
چه عجب ....

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خب من الآن دیگه مطمئن شدم که خبر راسته!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس ما منتظریم...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پس ما منتظریم...

منتظر این بودی؟! خوب بیا تحویل بگیر.....

اگه این ماگات رفته باشه من شیرینی مجازی می دم. هیتزفلد واقعا توپه!

پولهاتو و وقتتو بی خودی صرف نکن.نورنبرگ 3 بار بهت شیرینی داده.اونم شیرینی های بزرگ......;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تیم بایرن مونیخ در اولین بازی با مربیگری هیتزفلد با یکی از سنگین ترین شکست ها در طول این سالها مواجه شد و 3 بر 0 مقابل نورنبرگ در هم کوبیده شد:( در این بازی بایرن با ارائه یک بازی ضعیف و از هم گسیخته حرفی برای زدن نداشت و با بدشانسی محض 2 موقعیت گلی را هم که به زحمت به دست آورده بود به هدر داد:( شاید الان خوشحال ترین فرد فلیکس ماگات باشه که با بی مهری کنار گذاشته شد و تلاشش بی ثمره ماند;) البته تیم هیتزفلد تهاجمی تر از تیم ماگات کار کرد ولی مشکلات خط دفاعی و نداشتن بازیکن طراح و خلاق در میانه میدان کار خودش رو کرد.البته باید به هیتزفلد زمان بیشتری داد چون هیچکس 1.5 روزه نمیتونه تیم رو ببنده و آماده کنه;) تا بازی بعدی بایرن در بوندس لیگا که بازی با بیله فلد هست 8 روز مونده و هیتزفلد تا اون موقع می تونه حسابی با تیم کار کنه و در اون بازی خودش رو نشون بده;) خلاصه تنها در صورت پیروزی(فقط پیروزی آنهم پیروزی قاطع) در 2 دیدار آتی بوندس است که میتوان به بازی شرافتمندانه مقابل رئال امیدوار بود و گرنه بدجوری تاوان این عمل شتابزده و عجولانه رو مسئولان و بازیکنان و هواداران بایرن پس میدن.مخصوصا آن اولی هوینس نامرد و نادان.................

فایل های ضمیمه

• 352.jpg
    352.jpg
    27.1 KB · نمایش ها: 16
  • 349.jpg
    349.jpg
    19.2 KB · نمایش ها: 8
  • 354.jpg
    354.jpg
    22.6 KB · نمایش ها: 10
  • 350.jpg
    350.jpg
    22.1 KB · نمایش ها: 15
  • 348.jpg
    348.jpg
    26.5 KB · نمایش ها: 14

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بله بایرن نه تنها نتیجه رو واگذار کرد بلکه بازی بسیار ضعیفی رو هم ارائه داد واقعا در دو سه سال گذشته سابقه نداشته بایرن اینقدر رد بودندس لیگا ضعیف کار کنه
البته یک شانسی که اوردن اینه که این هفته برمن و شاکله باهم بازی می کنند و در ادامه بازیها هم بایرن کار راحتتری در پیش رو داره چرا که در برابر برمن و شالکه باید در خانه خودش بازی کنه ولی درعوض یک بازی سخت هم در زمین اشتوتگارت خواهد داشت

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
هيچکس برای بايرن مونيخ هيتزفيلد نميشه!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اين زن ابلهش گير نميداد مربی تيم ملی ايران در جام جهانی شده بود بهتون ميگفتم چی ميشد!!!!
راستی بنده رو هم به ليست هوادارها اضافه کنيد
فقط BAYERN MUNCHEN فقطGERMANY NATIONAL TEAM

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برادر چي ميگه؟منظورت از ايران المان نيست؟

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
هيچکس برای بايرن مونيخ هيتزفيلد نميشه!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اين زن ابلهش گير نميداد مربی تيم ملی ايران در جام جهانی شده بود بهتون ميگفتم چی ميشد!!!!
راستی بنده رو هم به ليست هوادارها اضافه کنيد
فقط BAYERN MUNCHEN فقطGERMANY NATIONAL TEAM

خوش آمدی دوست عزیز:)
آره منم با هیتزفلد حال میکنم اما نه اینجوری.یعنی سر یه بنده خدا رو بریدن برا به هیتزفلد رسیدن:hmm:
امیدوارم تجربیات فروان هیتزفلد از بازی هایی که با رئال انجام داده کمکمون بکنه و بتونیم تیم اونا رو که وضعیت چندان بهتری از ما نداره(حتی وضعش بدتره) رو شکست بدیم;) اما در بوندس من که دیگه امیدی ندارم مگر اینکه معجزه ای رخ بده:wacko:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پولهاتو و وقتتو بی خودی صرف نکن.نورنبرگ 3 بار بهت شیرینی داده.اونم شیرینی های بزرگ......;)
انگار شما بیشتر از اینکه طرفدار بایرن باشی طرفدار ماگات بودی...
اتفاقا من هیچ وقت از ماگات خوشم نیومد. اگه دو سال به عقب برگردی و اون صحنه ای که هیتزفلد در حالی که بایرن رو قهرمان آلمان کرده بود با اشک از طرفداران خداحافظی کرد رو یادت بیاد می فهمی چی می گم.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا من هیچ وقت از ماگات خوشم نیومد. اگه دو سال به عقب برگردی و اون صحنه ای که هیتزفلد در حالی که بایرن رو قهرمان آلمان کرده بود با اشک از طرفداران خداحافظی کرد رو یادت بیاد می فهمی چی می گم.

تائید ميشه!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

هرگز اینطور نیست:hmm:
من طرفدار اونیم که خوب کار میکنه و بایرن رو به جاهای بزرگ و مراتب بالا میرسونه.اوتمار رو از صمیم قلب دوست دارم و معتقدم از بهترین های جهان فوتباله و با بایرن افتخارات دست نیافتنی رو کسب کرده.
اما در مورد ماگات باید بگم بله من خیلی دوستش داشتم و خواهم داشت و هیچوقت هم ازش بدم نیومده.در بی مهری و حرکت عجولانه مسئولان بایرن در مورد اخراج ماگات هیچ شکی و بحثی وجود نداره.اونا باید به ماگات تا آخر فصل مهلت میدادن.
یکیم اینکه آره اونا اوتمار رو کنار گذاشتن و او با اشک خداحافظی کرد اما او به چیزهایی که می خواست و استحقاق اونو داشت به همراه بایرن رسید و در یک کلام ثمره تلاشش رو گرفت.اما مگات چی.....اصلا بهش فرصت ندادن.
الانم اصلا دوست ندارم در مورد ماگات و اتفاقاتی که افتاده و ثمرات اون بحث کنم.الان مربی ما اوتماره و باید تیمو آماده کنه برا بازی با رئال و در اونجا نتیجه بگیره و از تجربیات فراوانی که در عرصه حذف کردن رئال داره استفاده کنه(همون کاری که مسئولان بایرن بخاطر اون به خدمت گرفتنش و ماگاتو اخراج کردن).در اولین گام هم باید به مصاف بیله فلد قدرتمند بره و اولین محک جدی خودشو بعد از پیاده کردن کامل تفکراتش در تیم (پس از 9 روز که وقت داشت) با موفقیت پشت سر بگذاره.

به امید بازگشت به روزهای اوج و شکست دادن رئال مادرید که فعلا از هر چیزی مهمتره.................

بالا