• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون تو ايران زندگي ميكنم متاسفانه بازي هاي بايرن رو نميبينم ولي يك چيزي برام عجيب بود.هيتسفلد در دومين بازي بايرن كريمي رو نود دقيقه در زمين گذاشت و كريمي هم يك گل افريد كه به اشتباه افسايد گرفته شد.بعد در بازي دوستانه ي بعد كريمي نود دقيقه بود و به گفته ي سايت بايرن يك پاس گل استثنايي داد و نود دقيقه بازي كرد و بايرن 3-0 برد.بازي بعدي كريمي نبود و بايرن مساوي كرد و در پنالتي برد.در اين بازي هم كريمي نبود.دو بازي و دو پاس گل براي يك هافبك امار خوبيه ولي چرا هيتسفلد بهش بازي نميده نميدونم.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چرا شماها تعارف تیکه پاره می کنید.....
ایشالله هم بایرن می بره هم بارسا........
راستی mdibmehr2 جان این آواتارت خودت هستی؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چون تو ايران زندگي ميكنم متاسفانه بازي هاي بايرن رو نميبينم ولي يك چيزي برام عجيب بود.هيتسفلد در دومين بازي بايرن كريمي رو نود دقيقه در زمين گذاشت و كريمي هم يك گل افريد كه به اشتباه افسايد گرفته شد.بعد در بازي دوستانه ي بعد كريمي نود دقيقه بود و به گفته ي سايت بايرن يك پاس گل استثنايي داد و نود دقيقه بازي كرد و بايرن 3-0 برد.بازي بعدي كريمي نبود و بايرن مساوي كرد و در پنالتي برد.در اين بازي هم كريمي نبود.دو بازي و دو پاس گل براي يك هافبك امار خوبيه ولي چرا هيتسفلد بهش بازي نميده نميدونم.
منم بازی ها رو ندیدم..... ولی با تفاسیری که خوندم کریمی جوگیر شده.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

سلام به شما دوست عزیز:)
راستش فقط کریمی نیست که در بایرن این وضع رو داره.مهاجمی چون پیزارو الان چند تا بازی میشه که رو نیمکته یا نهایتا یه نیمه بازی کرده.ولی عوضش سانتاکروز تو این مدت کم مربیگری هیتزفلد تقریبا نصف مدت زمان بازیش در کل زمان مربیگری ماگات بهش بازی رسیده.هارگریوز هم نیمکت نشین شده و دمیکلیس ثابته.اوتل هم که مثل کریمی خوب کار کرده بود رو نیمکته.حتی ساینول هم یه بار جاشو به حسن داد که البته علت رو مصدومیت ذکر کردن که من بعید میدونم.بازیکنی چون گورلیتز هم بهش میدان داده شده.من فکر می کنم هیتزفلد یه جور امتحان و یا محک داره از بازیکنانش می گیره تا نسبت به اونا شناخت بیشتری پیدا کنه.کریمی و اوتل از موفقترین ها در این آزمون بودند و دمیکلیس و سانتا کروز متوسط رو به پایین کار کردن(به نظر من). به هر حال امیدوارم هیتزفلد تا 3شنبه شب ترکیب آرمانی رو پیدا کنه که به نظر من اینه:کان-لوسیو-ون بویتن-ساینول-لام-ون بومل-هارگریوز-شوان اشتایگر-پدولسکی(کریمی-اوتل)-پیزارو-ماکای.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
چرا شماها تعارف تیکه پاره می کنید.....
ایشالله هم بایرن می بره هم بارسا........
راستی mdibmehr2 جان این آواتارت خودت هستی؟؟

امیدوارم این طور باشه که میگید...........:) :D

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بله حق با شماست و همه صحبتهای شما جز حقیقت چیز دیگری نیست و این حقیقتی تلخ است:(

فقط من با یه مورد از صحبتهای شما مشکل دارم و اونم این که ماکای مهاجم متوسطیه؟؟!!! یعنی شما روی ماکای رو با پیزارو مقایسه می کنید!!؟؟ماکای در سطحی بالاتر از این حرفهاست که دیگه نیازی به توضیح نداره........
شما می تونید عملکرد ماکای رو در بایرن و لاکرونیا یه بار دیگه مرور کنید.........................

به هر حال وضع رئال با توجه به بازی ای که من دیشب ازش دیدم نه تنها بهتر از بایرن نیست بلکه اونا داغونتر از ما هم هستند.در خط دفاعی هم مشکلات زیادی دارند(بیشتر از ما):happy: اما در بازی چه اتفاقاتی خواهد افتاد را خدا داند......................................

بله در مورد ماکای حرف شما صحیح است ماکای رو شاید بشه بهترین و فنی ترین مهاجم در سطح بوندس لیگا دونست ولی به نظر من در سطح مهاجمان تراز اول دنیا نیست حتی در تیم ملی هلند هم خیلی کم ازش استفاده می شد
ولی خب بهرحال مهاجم بسیار خوبی برای بایرن هست مشکل اینجاست که هیچ حایگزین مناسب یا حتی زوج مکملی نداره ماکای خیلی نوسان داره و زمانی که در فرم ایده آل نیست بایرن هم دچار بن بست در گلزنی میشه

به نظر من ماکای بهترین خرید بایرن در 7 -8 سال گذشته بوده حداقل من که خرید بهتری رو بیاد نمیارم
در جاییکه سایر تیمها مدام بازیکنان بزرگ میخرند بایرن خودش رو به خرید بازیکنان درجه دو سایر تیمهای بوندس لیگا دلخوش کرده

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بله در مورد ماکای حرف شما صحیح است ماکای رو شاید بشه بهترین و فنی ترین مهاجم در سطح بوندس لیگا دونست ولی به نظر من در سطح مهاجمان تراز اول دنیا نیست حتی در تیم ملی هلند هم خیلی کم ازش استفاده می شد
ولی خب بهرحال مهاجم بسیار خوبی برای بایرن هست مشکل اینجاست که هیچ حایگزین مناسب یا حتی زوج مکملی نداره ماکای خیلی نوسان داره و زمانی که در فرم ایده آل نیست بایرن هم دچار بن بست در گلزنی میشه

به نظر من ماکای بهترین خرید بایرن در 7 -8 سال گذشته بوده حداقل من که خرید بهتری رو بیاد نمیارم
در جاییکه سایر تیمها مدام بازیکنان بزرگ میخرند بایرن خودش رو به خرید بازیکنان درجه دو سایر تیمهای بوندس لیگا دلخوش کرده

تیم ملی هلند که بحثش جداست.اون مربی نابلد به جای ماکای بزرگ کویت رو دعوت کرده و نتیجشم دید.تیمی با اون همه هارت و پورت به پرتغال میبازه.موقعیت هایی که کویت خان از دست داد یادتونه.ماکای بود 2 تا راحت می زد.:lol:

در ضمن من نمیدونم ملاک شما برا در سطح اول اروپا بودن چیه؟!نکنه فکر می کنید یکی مثل دروگبا که لمپارد همه رو دریبل میکنه بعد پاس میده به دروگبا اونم دروازه خالی می کنه تو خوبه؟!یا شوچنکو که دیگه نوبرشه؟!مطمئن باشید اگه ماکای تو تیمی مثل بارسا یا چلسی بازی می کرد(به بایرن نمی آمد) الان بهترین مهاجم دنیا بود(همین الانم از بهترین ها و خطرناکترین هاست)

در ضمن باید بگم ماکای نه تنها بهترین خرید بایرن در طول سالهای اخیر بوده بلکه یکی از بهترین خریدهای طول تاریخ بوده(این گفته من نیست و بکن باور اینو گفته)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

اولی هوینس:در فصل آتی علاوه بر یان شلودراف و حمید آلتین توپ بازیکنانی صاحب اسم و رسم از جهان فوتبال به خدمت می گیریم.
البته گوش ما از این وعده ها پره و من که فکر نمی کنم هوینس توانایی این کارو داشته باشه;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
انتظارها تمام شد.تیم بایرن مونیخ امشب از ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف تیم بزرگ رئال مادرید خواهد رفت.نکته مهم در باره این بازی اینه که جدال همیشه حساس این دو تیم بزرگ در حالی برگزار می شه که هر دو وضع جالبی ندارن و در لیگ داخلی کشورشون 4ام هستند.هر دو تیم در خط دفاعی مشکلات فراوانی رو دارند و به نظر من در این بازی نقش مدافعان دو تیم از همه مهتره.سایت های خبری و شبکه های تلویزیونی از مصدومیت دیارا و کاناوارو و راموس خبر میدهد اما عده ای حضور کاناوارو و راموس رو قطعی می دونن.در تیم بایرن هم هارگریوز و پدولسکی کمی مصدوم هستند اما پدولسکی احتمالا به بازی خواهد رسید.به هر حال من امیدوارم همه ستارگان 2 تیم حضور داشته باشن تا جای بحث باقی نمونه و بازیه زیبایی رو ببینیم.ترکیب بایرن احتمالا به قرار زیر خواهد بود:کان - لوسیو – ون بویتن – لام – ساینول – دمیکلیس(هارگریوز)-حسن صالح حمیدزیچ- شوان اشتایگر – ون بومل- پدولسکی – روی ماکای.مسئولان بایرن از بکن باور گرفته تا ماکای به کسب نتیجه امیدوار کننده در برنابئو و حذف این تیم در مجموع 2 بازی امیدوارند.آنها معتقدند این 2 بازی نقطه پایانی برای نزول بایرن و بازگشت این تیم به دوران اوج خواهد بود.هیتزفلد اعلام کرده بایرن احتمالا جزو 4 تیم نهایی خواهد بود.البته خیلی از این صحبت ها احساسی و به دور از منطق و برا به هم زدن روحیه تیم حریف هستش.مثلا رئالی هم با کلماتی چون بهترین قرعه ممکن بود یا از این بهتر نمی شد خودشون رو راحت کردن از فشار روحی.چون همه می دونن رئال از هیچ تیمی تو دنیا به اندازه بایرن مونیخ وحشت نداره.در بازی امشب زدن گل در اسپانیا خیلی مهم خواهد بود.البته گل هم که زده میشه نباید خورده بشه و باید حفظ بشه.پس پیروزی در این بازی که محشره.اما در مورد تساوی خطرناکترین نوع 0 -0 هست.چرا که فقط کافیه آنها در آلیانز گلی رو بزنن اونوقته که کار خیلی سخته.اما تساوی 1-1 یا 2-2 و بیشتر عالیه.شکست هم اگه گل دار باشه بازم خوبه.مثلا 2 بر 1 یا حتی 3 بر 1 اما 1 بر 0 نه.به هر حال اگر به همه این ها دقت کنیم و با دیدی کلی و فراتر نگاه کنیم میرسیم به همان جمله زیبای روی ماکای که چند ماه پیش گفته بود مهم آن است که در برنابئو گل بزنیم.همواره بازی های بایرن با رئال یه حال و هوای دیگه ای داره(البته برای بایرنی ها که اینجوریه بقیه رو نمی دونم؟!) و کسب نتیجه مقابل رئال و حذف آنها خیلی حال می ده به هواداران و روحیه تیم و بازیکنان رو هم شدیدا بالا میبره تا آنجا که هیتزفلد گفته بود اگر در سال 2002 به جز رئال هر حریف دیگری را حذف کرده بودیم قهرمان نمی شدیم.به هر حال امیدوارم رئال که همیشه مقابل بایرن کم آورده(مراجعه شود به اولین صفحه) بازم کم بیاره...............................................

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگه علی کریمی رو بگذاره من قول می دم یک بازی خیلی خوب انجام بده...
بازی با میلان توی آلیانز (پارسال) رو که یادتون هست؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگه علی کریمی رو بگذاره من قول می دم یک بازی خیلی خوب انجام بده...
بازی با میلان توی آلیانز (پارسال) رو که یادتون هست؟

منم موافقم اما فکر نکنم امشب بهش بازی برسه مگر اینکه کار به گره بخوره(مصدومیت یا نا آمادگی(گندزدن) ون بومل یا حسن و ....).به هر حال کریمی باشه یا نباشه برا من اصلا فرقی نمی کنه فقط اگه اومد تو امیدوارم خوب بازی کنه که هم به نفع خودشه هم به نفع تیمه:happy: مثلا همن پارسال در روز گند زدن حسن و بالاک و زی زی واقعا بهش نیاز داشتیم و خودم به شخصه از مصدومیتش و اینکه بازی برگشت نبود ناراحت شدم و انصافا اگه بود دست کم از حسن بهتر کار می کرد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اینم آمار رسمی بازی های بایرن و رئال در اروپا که خودتون می بینید برتری با کی بوده:
Bayern's European Cup/Champions League record against Real:

Overall: P16 W9 D2 L5 F26 A19

In Munich: P8 W7 D1 L0 F20 A8

In Madrid: P8 W2 D1 L5 F6 A11

Bayern v Real Madrid: the complete record

Date Round Result
31.03.1976 Semi-finals Real Madrid – Bayern 1-1
14.04.1976 Semi-finals Bayern – Real Madrid 2-0
08.04.1987 Semi-finals Bayern – Real Madrid 4-1
22.04.1987 Semi-finals Real Madrid – Bayern 1-0
02.03.1988 Quarter-finals Bayern – Real Madrid 3-2
16.03.1988 Quarter-finals Real Madrid – Bayern 2-0
29.02.2000 Second group stage Real Madrid – Bayern 2-4
08.03.2000 Second group stage Bayern – Real Madrid 4-1
03.05.2000 Semi-finals Real Madrid – Bayern 2-0
09.05.2000 Semi-finals Bayern – Real Madrid 2-1
01.05.2001 Semi-finals Real Madrid – Bayern 0-1
09.05.2001 Semi-finals Bayern – Real Madrid 2-1
02.04.2002 Quarter-finals Bayern – Real Madrid 2-1
10.04.2002 Quarter-finals Real Madrid – Bayern 2-0
24.02.2004 First knockout round Bayern – Real Madrid 1-1
10.03.2004 First knockout round Real Madrid – Bayern 1
امیدوارم امشب هم این رویه حفظ بشه..........

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بازی رو رئال برد البته داوری افتضاح بود!بازی هم دست بايرن بود!ميشه يکی نمره دور رو بگه چند بوده؟اونقد از حرکت ون بمه بعد گلش کيف کردم ياده عابدزاده افتادم!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بازی رو رئال برد البته داوری افتضاح بود!بازی هم دست بايرن بود!ميشه يکی نمره دور رو بگه چند بوده؟اونقد از حرکت ون بمه بعد گلش کيف کردم ياده عابدزاده افتادم!

داور آشغال که گند زد با قضاوتش.در مورد صحنه خوشحالی ون بومل هم باید بگم که اونو ندیدم؟!:blink: :wacko: چون اون لحظه در اوج آسمونها بودم..................:lol:

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا بایرن مستحق باخت نبود
یک موقعیت بسیار خوب رو همون نیمه اول ماکای زد تو دست کاسیاس
نیمه دوم هم پیزارو یکی به کنار دروازه زد ( با سر)
یکی هم که با هنر نمایی کاسیاس گل نشد

از اونطرف گل اول خیلی شانسی بود اگه توپ به بدن رائول نمی خورد کان به راحتی توپ رو زده بود
بعد از 3-1 شدن فقط یک کاشته بکام زد که خوب بود
موقعی که روبینیو رو اورد تو من اتفاقا گفتم به نفع بایرن شد معمولا یا زیادی با توپ ور میره و توپ رو لو میده یا هی میخوره زمین
کاپلو هم فکر کنم به خیال اینکه با تکنیکش توپ رو حفط کنه و وقت بازی رو بگیره یا اینکه یه کاشبه ای - پنالتی بگیره اوردش تو مدام هم خودش رو میزد زمین

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من شمارو نمیدونم ولی من خداییش از کار هیتزفیلد خیلی خوشم اومد تعویض هاش عالی بود و بازی رو هم تقریبا یک نیمه کامل تو زمین رئال در دست داشتند با این بضاعت هافبکی که بایرن داره کار بزرگی کردند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
پدرام جان راستی یه سوال این زی روبرتو دیگه کحا رفته دو هافبک عالی مثل روبرتو و بالاک رو از دست دادند بجاش فقط فان بومل رو خریدند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
دایسلر هم که خدا بیامرزدش
امسال بدجور بایرن تو هافبک معضل داره

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با كاري كه بومل بعد از زدن گل كرد ممكنه براي بازي بعد محروم بشه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پدرام جان راستی یه سوال این زی روبرتو دیگه کحا رفته دو هافبک عالی مثل روبرتو و بالاک رو از دست دادند بجاش فقط فان بومل رو خریدند

زی زی نامرد رفت به سانتوس برزیل........ البته پیر شده بود و دیگه به درد بایرن نمی خورد چون ما یک پدیده جوان چون باستیان رو هم برا جایگزینی کاملا آماده داشتیم;)

بالا