• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچها لطفاً نتايج بازيهای بايرن رو اينجا بنويسين که همه مطلع بشن ممنون

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچها لطفاً نتايج بازيهای بايرن رو اينجا بنويسين که همه مطلع بشن ممنون

چشم:) من یکی که حتما این کارو میکنم:D
ولی فکر کنم قبلا هم این کارو کردم و بازی به بازی نتایج رو و توضیح بازی رو نوشتم:blink:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام به همه بایرنی ها:)
بایرن امشب در دیداری فوق العاده حساس و سرنوشت ساز در آلیانز آرنا به مصاف تیم یازدهم جدول یعنی بیله فلد میره.این بازی خیلی حساسه و برای درک حساسیت آن کافیست به جمله زیبا و قاطع اون هارگریوز اشاره کنم که میگه:bielefeld clash,all or nothing for us
جالب اینجاست که هیتزفلد در این بازی ترکیب عجیبی رو (به گفته سایت بایرن) میخواد روانه میدان کنه:
Bayern Munich: Kahn - Salihamidzic, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Demichelis, Karimi, Ottl - Makaay, Podolski
و ذخیره ها:Also in matchday squad: Dreher, Görlitz, Lell, Scholl, Fürstner, Santa Cruz, Pizarro

قرار گرفتن بازیکنانی چون کریمی و اوتل و دمیکلیس در ترکیب اصلی و نبودن ساینول و هارگریوز و نیمکت نشینی پیزارو خیلی عجیبه:wacko: خدا کنه با این ترکیبی که هیتزفلد چیده فاجعه ای دیگر رخ نده و بتونیم بازی رو ببریم(بایرن فقط باید ببره)
این بازی ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار میشه و شبکه تی پی اس فوت بازی رو پخش میکنه اما دبی اسپورت چیزی اعلام نکرده:(
به امید کسب پیروزی(فقط پیروزی)...........

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
انگار شما بیشتر از اینکه طرفدار بایرن باشی طرفدار ماگات بودی...
اتفاقا من هیچ وقت از ماگات خوشم نیومد. اگه دو سال به عقب برگردی و اون صحنه ای که هیتزفلد در حالی که بایرن رو قهرمان آلمان کرده بود با اشک از طرفداران خداحافظی کرد رو یادت بیاد می فهمی چی می گم.

یه نکته ای الان یادم اومد و اون اینکه هیتزفلد در حالی که بایرن رو در جام حذفی به هیچ جا نرسونده بود(با حذف مقابل آخن) و در بوندس هم اونو به جایی نرسونده بود(با دوم شدن آنهم بعد از تیم برمن که قهرمان شد) و در اروپا هم اونو به جایی نرسوند(با حذف مقابل همین رئال) از بایرن در حالی که نتوانسته بود در 1 فصل حتی 1 جام برا بایرن بیاره کنار گذاشته شد.
اون فصلی که شما میگید احتمالا فصل قبلشه که اشتباه گرفتید با این فصل:wacko: :blink:
در اون فصل بایرن در اروپا در گروهش چهارم شد و اصلا صعود نکرد:blink: اما هیتزفلد با زرنگی خودش تونست بوندس و جام حذفی رو به ارمغان آورد و یه سال دیگه تو بایرن دوام بیاره وگرنه همون فصل باید کنار گذاشته می شد و کارش به فصل بعد نمی کشید:happy:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه بایرنی ها:)
بایرن امشب در دیداری فوق العاده حساس و سرنوشت ساز در آلیانز آرنا به مصاف تیم یازدهم جدول یعنی بیله فلد میره.این بازی خیلی حساسه و برای درک حساسیت آن کافیست به جمله زیبا و قاطع اون هارگریوز اشاره کنم که میگه:bielefeld clash,all or nothing for us
جالب اینجاست که هیتزفلد در این بازی ترکیب عجیبی رو (به گفته سایت بایرن) میخواد روانه میدان کنه:
Bayern Munich: Kahn - Salihamidzic, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Demichelis, Karimi, Ottl - Makaay, Podolski
و ذخیره ها:Also in matchday squad: Dreher, Görlitz, Lell, Scholl, Fürstner, Santa Cruz, Pizarro

قرار گرفتن بازیکنانی چون کریمی و اوتل و دمیکلیس در ترکیب اصلی و نبودن ساینول و هارگریوز و نیمکت نشینی پیزارو خیلی عجیبه:wacko: خدا کنه با این ترکیبی که هیتزفلد چیده فاجعه ای دیگر رخ نده و بتونیم بازی رو ببریم(بایرن فقط باید ببره)
این بازی ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار میشه و شبکه تی پی اس فوت بازی رو پخش میکنه اما دبی اسپورت چیزی اعلام نکرده:(
به امید کسب پیروزی(فقط پیروزی)...........

آقا تورو خدا بگين چه شکلی اين کانال که گفتين رو باز کنم؟وای هيچ کانال ديگه نشون نميده رو هاتبرد؟

یه نکته ای الان یادم اومد و اون اینکه هیتزفلد در حالی که بایرن رو در جام حذفی به هیچ جا نرسونده بود(با حذف مقابل آخن) و در بوندس هم اونو به جایی نرسونده بود(با دوم شدن آنهم بعد از تیم برمن که قهرمان شد) و در اروپا هم اونو به جایی نرسوند(با حذف مقابل همین رئال) از بایرن در حالی که نتوانسته بود در 1 فصل حتی 1 جام برا بایرن بیاره کنار گذاشته شد.
اون فصلی که شما میگید احتمالا فصل قبلشه که اشتباه گرفتید با این فصل:wacko: :blink:
در اون فصل بایرن در اروپا در گروهش چهارم شد و اصلا صعود نکرد:blink: اما هیتزفلد با زرنگی خودش تونست بوندس و جام حذفی رو به ارمغان آورد و یه سال دیگه تو بایرن دوام بیاره وگرنه همون فصل باید کنار گذاشته می شد و کارش به فصل بعد نمی کشید:happy:

پدرام جان بيخيال پهلوان زنده را عشق است

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الان که دارم می نویسم بایرن 1 بر 0 از تیم بیله فلد با گل دقیقه 9 ماکای جلو افتاده:) :) :D :) :D :)

دوست عزیز با توجه به مدل ماهوارت و رسیورت به بخش ماهواره همین سایت برو و سوالت رو بپرس.اونا خدای ماهواره هستن و کمکت می کنن;)
منم خودم تازه کارم و یه چیزهای کمی در مورد آپگرید یاد گرفتم و کلا تا حالا 4 بار آپگرید کردم:blush: الانم سیم یا همون کابل آپگریدم دچار مشکل شده و نمیتونم آپگرید کنم و منم مثل شما متاسفانه بازی رو نمیتونم ببینم:( :( :(
باید برم یه کابل جدید بخرم;)

ولی کانال ARD آلمان که حتما اونو می شناسی و اگرم نمی شناسی یه بار SEARCH کنی پیداش میکنی,حدودا یک ساعت بعد از اتمام بازی خلاصه همه بازی ها رو میذاره و تمام صحنه های مهم و غیر مهم رو ظرف 1 ربع ساعت نمایش میده.اونجا می تونی خلاصه بازی رو ببینی.از هیچی که بهتره...............;)

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بايرن با گل دقيقه 8 ماکای بازی رو يک بر صفر از بيلفيلد برد!شايان ذکر است علی کريمی 90 دقيقه در ترکيب بود!زنده باد هيتزفيلد!!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بايرن با گل دقيقه 8 ماکای بازی رو يک بر صفر از بيلفيلد برد!شايان ذکر است علی کريمی 90 دقيقه در ترکيب بود!زنده باد هيتزفيلد!!!

فكر ميكردم با اومدن هيتزفيلد ديگه كريمي بازي هاي بايرن رو از خونه تماشا كنه!! از سكو ها و يا نيمكت ذخيره ها ديدن هم پيش كش!! اما بهش بازي داده دمش گرم!!!

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با توجه به اين كه كريمي نود دقيقه بازي كرده بايد اميدوار باشه البته فراموش نشه كه هارگريوز و شوان اشتايگر نبودن.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تیم بایرن مونیخ دیشب در دیداری حساس موفق شد تیم بیله فلد رو با حساب 1 بر 0 مغلوب کنه.تک گل بایرن را روی ماکای در دقیقه 9 به ثمر رسوند.من که بازی رو ندیدم اما از تصاویر خلاصه شده و تصاویر اخبار شبکه دویچه وله فهمیدم که بایرن توپ و میدان رو در اختیار داشته.مثل اینکه 70 درصد در اختیار بایرن بوده.در این بازی علی کریمی 90 دقیقه بازی کرد و در یک صحنه 2 نفر رو دریبل کرد و بعد با پیزارو یک و دو زیبا انجام داد و پاس زیبایی رو هم برای حسن مهیا کرد اما داور گل حسن رو آفساید اعلام کرد(البته به اشتباه).داور یک و دو کریمی و پیزا رو آفساید گرفت و این حرکت او به قدری تابلو و اشتباه و غلط بود که داور بعد از ادامه بازی و وقتی تصویر رو در مانیتور ورزشگاه دید سرش رو به نشانه تاسف تکان داد؟!به هر حال حرکت زیبای کریمی ضایع شد.لوسیو هم توپ رو یک بار به تیرک دروازه زد.به هر حال بایرن بازی زیبایی رو نمایش داد و در خط دفاعی هم فوق العاده کار کرد.با این پیروزی جایگاه بایرن همان چهارم باقی ماند البته فاصله با تیم 5ام بیشتر شد.
بایرن هفته بعدی در زمین آخن(همان تیمی که بایرن رو از جام حذفی حذف کرد)باید بازی کنه و این بازی هم مثل بازی با بیله فلد خیلی حساسه.حساسیت این بازی اگر از سخت کوش بودن و قوی بودن و پرطرفدار بودن آخن صرف نظر کنیم به 3 دلیله:1-اولا جنبه انتقام داره(انتقام 2 بار حذف شدن در جام حذفی) 2-آخرین بازی بایرن قبل از دیدار با رئال در سانتیاگو برنابئو 3-افت ماگات و اخراج او از شکست مقابل آخن شروع شد و هیتزفلد باید نشون بده این تیم(بایرن) عوض شده و با پیروزی ثابت کنه که این تیم یه فرقی با زمان ماگات کرده؟!!
به هر حال بازی خیلی سختیه و من امیدوارم اون بازی رو هم ببریم و با روحیه و آمادگی بالا به مصاف رئال بریم......

فایل های ضمیمه

• 368.jpg
    368.jpg
    32.4 KB · نمایش ها: 7
  • 365.jpg
    365.jpg
    33.6 KB · نمایش ها: 8
  • 367.jpg
    367.jpg
    40.3 KB · نمایش ها: 6
  • 366.jpg
    366.jpg
    21.1 KB · نمایش ها: 16
  • 374.jpg
    374.jpg
    39 KB · نمایش ها: 12

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تیم بایرن مونیخ در فاصله بین بازی های این هفته بوندس لیگا جهت کسب آمادگی بیشتر در یک تورنومنت 4 جانبه شرکت کرد و موفق شد مقام اولی رو به دست بیاره:)
در این تورنومنت بایرن ابتدا تیم اوراوا رد دیاموندز Urawa Red Diamonds رو 3 بر 0 با گلهای سانتاکروز(2بار) و پیزارو شکست داد:) و سپس مقابل تیم سالزبورگ Red Bulls Salzburg پس از تساوی 0 -0 در ضربات پنالتی 3 بر 2 برنده شد و جام؟! قهرمانی این تورنومنت رو بالای سر برد.البته این جام اصلا مهم نبود و بازی های خوب بایرن بود که قابل توجه بود.
کریمی در بازی با اوراوا 90 دقیقه بازی کرد ولی در بازی با سالزبورگ رو نیمکت بود:)
در این تورنومنت خیلی از بازیکنان اصلی بایرن غایب بودن مثل کان - لوسیو - لام - ساینول - ون بویتن - ماکای - هارگریوز و ....
با توجه به این که به جز شوان و پودولسکی و پیزارو بقیه بازیکنان از بازیکنان ذخیره بودن خیلی خوب کار کردن و معلومه هیتزفلد حرفهایی برا گقتن داره....
علی رغم تمام علاقه ای که به ماگات دارم باید بگم که بایرن یک بار با تمام بازیکنان اصلی (بجز کان و نهایتا 4 نفر دیگه) به همین اوراوا 1 بر 0 باخته بود:( به هر حال این بازی ها دوستانه است و زیاد تعیین کننده نیست اما چون تا بازی با رئال فقط یه بازی آنهم با آخن مانده بود این 2 بازی هم جهت آمادگی تیم لازم و ضروری بود.
پیروزی مقابل آخن = رئال ما آماده ایم که .......

فایل های ضمیمه

• 385.jpg
    385.jpg
    42 KB · نمایش ها: 7
  • 384.jpg
    384.jpg
    34.9 KB · نمایش ها: 14
  • 383.jpg
    383.jpg
    41.6 KB · نمایش ها: 11
  • 379.jpg
    379.jpg
    32 KB · نمایش ها: 7
  • 377.jpg
    377.jpg
    26.3 KB · نمایش ها: 7

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تیم بایرن مونیخ بازم باخت.با این تفاوت که این بار نه تنها استحقاق باخت را نداشت بلکه باید بازی رو پرگل هم می برد.در این بازی که در ورزشگاه تیم آلمانیا آخن برگزار شد بایرن 1 بر 0 باخت.تک گل تیم آخن روی اشتباه مدافعان و خوش شانسی محض مهاجم آخن به ثمر رسید.بایرن در این بازی چیزی حدود 10 موقعیت صد در صد گلزنی رو از دست داد.ماکای 5 بار توپ رو با اختلاف30 الی 50 سانتی متری به بیرون زد.سانتاکروز دروازه خالی رو گل نکرد.باستیان شوان اشتایگر واقعا میتونم بگم با اختلاف 1 سانتی متری توپ رو به بیرون زد و...............به هر حال نمیخوام بهونه بیارم و ما این بازی رو باختیم که برسیم به این جمله که از ماست که بر ماست. با توجه به این که بایرن بازی رو باخته و در 3 بازی با مربی گری هیتزفلد(بجز بازی های دوستانه) 2 بار متحمل شکست شده باید همه چیز رو مقابل تیم رئال تمام شده پنداشت.اما از طرفی ترقی بایرن در این سه بازی بخصوص در بازی با آخن (که من ندیده بودم در این فصل بایرن این همه زیبا بازی کنه و موقعیت بسازه) هواداران بایرن رو امیدوار می کنه.اما به هر حال هر چقدر هم زیبا کار کنید روی تابلو ورزشگاه نتیجه 1 بر صفره به نفع آخن.با توجه به نتایج پر فراز و نشیب بایرن و سابقه بازی های پیشین این 2 تیم (بایرن-رئال) و تعویض مربی بایرن و نامعلوم بودن تفکرات هیتزفلد در اروپا(البته اگه تفکراتی داشته باشه؟!) پیش بینی این بازی خیلی سخته و نمیشه نمایش بایرن رو حدس زد.به هر حال بایرن این بازی رو باخت و بازم با تیم سوم فاصله بیشتری گرفت و در بدترین حالت هم جایگاه چهارمی خودشو از دست نمیده.باید تا 3شنبه صبر کرد و دید آیا بایرن می تونه لا اقل در اروپا چهره متفاوتی رو از خودش به نمایش بذاره یا نه.در ضمن نتیجه بازی امشب رئال با رئال بتیس هم برای بایرنی ها خیلی اهمیت داره..............

فایل های ضمیمه

• 395.jpg
    395.jpg
    17.9 KB · نمایش ها: 6
  • 390.jpg
    390.jpg
    29.3 KB · نمایش ها: 6
  • 391.jpg
    391.jpg
    27.7 KB · نمایش ها: 6
  • 388.jpg
    388.jpg
    27.1 KB · نمایش ها: 10
  • 386.jpg
    386.jpg
    32.9 KB · نمایش ها: 8

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اگه اینطور بوده که شما می گید که نباید زیاد این باخت رو بزرگ کرد بهرحال از این جور مسائل تو فوتبال زیاد پیش میاد و همیشه تیم برتر برنده نمیشه بازی هفته پیش بولتون - آرسنال نمیدونم دیدید یا نه تو اون بازی هم انگار دروازه بولتون طلسم شده بود آرسنال چیزی حدود 4 -5 تک به تک رو گل نکرد - دو پنالتی رو به بیرون زدند و یکبار هم دروازه خالی رو به تیر کوبیدند و بعد از اینهمه بدشانسی تو آخرین دقیقه روی یک کرنر گل خوردند
مهم اینه که یک تیم بتونه خلق موقعیت کنه حالا اگه یکی دو بار هم بدشانسی گریبانگیرش بشه ولی دیر یا زود نتیجه خواهد گرفت
مثال دم دستش همین هامبورگ هست من بازی هامبورگ - هرتا رو دو هفته پیش نگاه کردم که اولین بازی با مربی جدیدشون بود تو اون بازی هامبورگ خداثیش باید بازی رو می برد حسابش رو بکنید از تو شش قدم توپ رو کوبیدند به مهاجم خودشون و توپ گل نشد همون توپ برگشت و از وسط زمین شوتش کردند رفت تو سه کنج دورازه هامبورگی ها و بعد هم وقت تموم شد خب درسته هامبورگ باخت ولی اینجور وقایع شاید هر چندسالی یکبار پیش بیاد و دیدیم که هامبورگ الان دو هفته است مزد بازی خوبش رو با پیروزی مقابل دو تیم قوی گرفت

بازیکنان بایرن الان شدیدا تحب فشارهای روانی هست مهمترین کاری که هیتزفیلد تا قبل از بازی با رئال باید انجام بده اینه که تیم رو از لحاظ روحی جمع و حور کنه وقتی بازیکنان یک تیم این همه موقعیت گل از دست میدند مشخصه که تمرکزشون رو از دشت دادند و به شدت دچار استرس هستند اگه این فشار از بایرنیها دور بشه مطمئنا به روزهای خوبشون برخواهند گشت هرچند که قهرمان شدند تو بوندس لیگا دیگه تقریبا امر محالی شده ولی حداقل میتونند با ازائه بازی های خوب قدرت واقعی تیم رو نشون بدند

وضعیت رئال هم از این حیث خیلی بهتر از بایرن نیست اونا هم الان شدیدا تحب فشار قرار دارند و اگه بایرن حداقل به قول شما زیبا بازی می کنه رئال که حتی همین رو هم الان نداره و فقط دلخوش به تفکرات مربی و ببوع بازیکنانش شده تا از بخت های کمی که بدست میارند بتونند گلی به ثمر برسونند

اگه بایرن بتونه حلوی رئال یک بازی تهاجمی ارائه بکنه و مهاجمانش هم تمرکز کافی داشته باشند مطمئن باشید که کار برای رئال خیلی سخت خواهد شد

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد هیتزفیلد هم به نظر من همین که تیم خوب و روان بازی کنه و موقعیت برای گلزنی خلق کنه نشون میده که مربی کار خودش رو خوب انجام داده حالا اگه یه مهاجمی توپ رو از شش قدمی میزنه بیرون دیگه تقصیر مربی بیچاره این وسط چیه
زمان ماگات بایرن به ندرت تو یک بازی چندین موقعیت گلزنی ایجاد می کرده البته امسال چون سال پیش واقعا خیلی خوب بازی میکردند
مقصر اصلی این معضلات مدیران باشگاه هستند که در حذب بازیکنان مناسب خساست به خرج میدند تیمی مثل بایرن با این همه سابقه و افتخار آخه چرا نباید حتی یک هافبک در سطح کلاس اول جهانی داشته باشه یا فقط یک مهاجم نسبتا خوب داره بازیکنانی مثل پیزارو رو ماکای رو مقایسه کنید با مهاجمانی که سایر تیمهای بزرگ اروپایی دارند
تیمی که میخواد هم تو لیگ کشورش هم تو لیگ قهرمانان خوب نتیجه بگیره علاوه بر بازیکنان اصلی نیاز به یک تیم خوب هم روی نیمکت داره الان اگه ماکای مصدوم بشه یا تو فرم خوبش نباشه باید چکار کرده
تو خط هافبک کی باید وظیفه بازی سازی و کنترل حرکت تیمی رو انحام بده
تو این چند سال گذشته بایرن چه خرید خوبی کرده ؟
رو آوردن به بازیکنانی مثل دایی - هاشمیان - کریمی - گوثررو - فان بومل - و امثال اینا چه دردی از یک تیم پرافتخار مثل بایرن دوا می کنه ؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بله حق با شماست و همه صحبتهای شما جز حقیقت چیز دیگری نیست و این حقیقتی تلخ است:(

فقط من با یه مورد از صحبتهای شما مشکل دارم و اونم این که ماکای مهاجم متوسطیه؟؟!!! یعنی شما روی ماکای رو با پیزارو مقایسه می کنید!!؟؟ماکای در سطحی بالاتر از این حرفهاست که دیگه نیازی به توضیح نداره........
شما می تونید عملکرد ماکای رو در بایرن و لاکرونیا یه بار دیگه مرور کنید.........................

به هر حال وضع رئال با توجه به بازی ای که من دیشب ازش دیدم نه تنها بهتر از بایرن نیست بلکه اونا داغونتر از ما هم هستند.در خط دفاعی هم مشکلات زیادی دارند(بیشتر از ما):happy: اما در بازی چه اتفاقاتی خواهد افتاد را خدا داند......................................

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شاید آنهایی که بازی های بایرن در بوندس لیگا رو تنها از طریق تیترهای مهم خبری چه در مطبوعات و چه در تلویزیون دنبال کرده اند با نگاه به نتایج ضعیف بایرن در این فصل با خود می گویند:همان حکایت همیشگی.آنها بازهم وارد گود شدند؟!.شاید نظر آنها درست باشد شاید هم نه.با نگاهی از دور تیم امروزی بایرن همان بایرنی است که وحشت و تنفر را در دل تیم های مقابل می انداخت.بعد از بازی با آخن اوتمار هیتزفلد گفت:اعصاب همه بازیکنان خورد بود.آنها تحت فشار عصبی فراوانی بودند.اما آخرین باری که یکی از مربیان بایرن سخنانی این چنینی را بر زبان می آورد من هنوز به دنیا نیامده بودم؟!این باشگاه همیشه به این قضیه افتخار کرده که بازیکنانش آنقدر خونسرد هستند که تحت هیچ شرایطی حتی اخراج 1 یا 2 بازیکن از زمین دچار دلهره و اضطراب نمی شوند.در بررسی وضعیت بایرن همه کارشناسان عقیده دارند که بایرن نه از لحاظ کادر مربیگری ونه از لحاظ کیفیت بازی بازیکنان مشکل ندارد.در واقع تیم نقطه ضعف اساسی ندارد.دفاع در پاره ای از موارد متزلزل نشان می دهد اما این امر هم چندان مایه دردسر نیست چرا که همیشه کسی چون کان پشت آنها حضور دارد.بسیاری از کارشناسان ادعا می کنند که تیم بایرن فاقد یک **** تمام عیار در میانه میدان است.به عبارت بهتر علت قرار گرفتن بایرن در سراشیبی رو رفتن بالاک می دانند.اما من این تئوری را قبول ندارم.برخی دیگر می گویند بایرن هنوز سیستم ایده آل بازی خود را به دست نیاورده.پس چرا مهاجمی چون ماکای علی رغم تمام انتقادهایی که از او و بایرن می شود پشت سر هم برای قرمزهای باواریا گلزنی میکند؟؟!!به نظر من بایرن هنوز همان تیمی است که در آن کان در حالی که حتی یک لحظه دست از داد و فریاد بر سر بازیکنان بر نمی داشت تمامی توپ ها را با خونسردی و بی تفاوتی مثال زدنی خودش مهار می کرد و افنبرگ آنچنان در میانه زمین با غرور گام بر می داشت که همه تصور می کردند وی در گوش بازیکنان حریف چنین نجوا می کند:آره ما ضعیف و کم خطریم؟! اما هر جوری هست حذفتان می کنیم و شکستتان می دهیم؟!اما حیف که رسیدن به دوران اوج در این زمان اندک و با این فشار روحی امکان پذیر نیست و هیتزفلد همچنان باید به فکر تغییر و تحول در تیم خود باشد تا بتواند به گفته خودش اعتماد به نفس را به این تیم بر گرداند.آیا بازی با رئالی جایی برای پایان ان مشکلات خواهد بود یا بر عکس بر مشکلات بایرن خواهد افزود؟! باید تا 3 شنبه صبر کرد.
نوشته ای از:اولی هسه لیشتنبرگر نویسنده آزاد آلمانی در روزنامه صبح مونیخ

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال به راحتی بهتون می بازه .
به راحتی.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
رئال به راحتی بهتون می بازه .
به راحتی.

دمت گرم.خیلی حال دادی اما من فکر نمی کنم اینقدرها هم ساده باشه:hmm:
به هر حال منم امیدوارم بارسا مقابل لیورپول نتیجه لازم رو بگیره هر چند کار بارسا رو خیلی سخت می دونم:happy: اما در لیگ اسپانیا برای بارسا آرزوی قهرمانی دارم و امیدوارم شما هم انتقامی سخت از رئال بگیرید:)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به راحتی خودن یک باقلواست جناب پدرام .

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به راحتی خودن یک باقلواست جناب پدرام .

رئالو می گید یا لیورپولو یا هر دوشونو:blink:
اگه منظورتون رئاله که من فکر نمی کنم اما اگه لیورپوله شما خودتون بهتر می دونید و از وضعیت بارسا بیشتر از من(طبیعتا) خبر دارید;)

بالا