• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم مقتدرانه و به عنوان صدر نشین صعود کردیم.

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
البته مقتدرانه كه نبود . . . ضعف هايي در تيم جوان المان وجود داره كه اميدوارم در بازي بعدي موجب دردسر نشه . . شايد بهتر بود المان بعنوان تيم دوم صعود كنه . . در اين صورت صعود از دور بعد محتمل تر بود و پا به مرحله اي ميگذاشت كه تيم فعلي در اون حد قرار داره . . به اميد اينكه اين تيم چهار سال بعد ياداور ياران ليت بارسكي باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اما به نظر من فوتبال بازی می کنه و ادای نداره
در بازی قبلی هم درسته بد بازی کرد ولی یادمون نره یه پنالتی از دست دادن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هانس دیتر فلیک : باستین شواین اشتایگر به بازی با انگلستان می رسد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال آلمان هانس دیتر فلیک دستیار یواخیم لو در تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : باستین شواین اشتایگر به بازی با انگلستان می رسد.
کمک مربی تیم ملی فوتبال آلمان از قول دکتر هانس ویلیام مولر پزشک تیم ملی فوتبال آلمان گفت : مصدومیت باستین شواین اشتایگر از ناحیه غصله پشت ران زیاد جدی نیست و وضعیت کنونی این بازیکن راضی کننده است و من به بهبودی این مهره کلیدی و رسیدن به بازی با انگلستان خوش بینم.

================================

آرنه فردریش : آلمان این قدرت را دارد تا انگلستان را شکست دهد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا آرنه فردریش مدافع تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : آلمان این قدرت را دارد تا انگلستان را شکست دهد.
فردریش گفت : ما باید در مقابل انگلستان نمایشی بهتر از بازی مقابل غنا داشته باشیم چون در حقیقت من فکر میکنم که بازی ما در مقابل غنا راضی کننده نبود و باید در وقت باقی مانده تا بازی حساس مقابل انگلستان نقاظ ضعف خود را در تمام نقاط برطرف کنیم البته باید بگویم که یکی از عوامل بازی نه چندان خوب آلمان مقابل غنا استرسی بود که تک تک بازیکنان را آزار می داد.
وی در ادامه گفت : هر دو کشور از قدرت های جهان فوتبال هستند و برتری آلمان نسبت به انگلستان این است که ما همیشه یک تیم بوده ایم ولی در کل من شانس هر دو تیم را برای پیروزی و صعود به دور بعد 50-50 میدانم.

===========================

فرانتس بکن باوئر : کاش با انگلیس در نیمه نهایی بازی می کردیم

سایت گل : فرانتس بکن باوئر به صعود آلمان به مرحله یک چهارم نهایی امیدوار است اماا در عین حال از خطر انگلیس احساس نگرانی می کند.
قیصر درگفتگو با نشریه آلمانی بیلد با اشاره به این مطلب خاطرنشان کرد "این مسابقه یک دیدار سنتی فوتبال است ، اما متاسفانه بسیار زود برگزار می شود .بهتر بود که این دیدار در مرحله نیمه نهایی انجام می شد نه در مرحله یک هشتم نهایی."
بکن بائرمی گوید:باید به این تیم احترام گذاشت اما نباید از آنها ترسید چرا که تیم ملی فوتبال انگلیس اگر چه در رویارویی با اسلوونی بهتر بازی کرد اما در دو دیدار نخست خود در جام جهانی عملکرد ضعیفی داشتند .
اسطوره فوتبال آلمان ضمن اشاره به این که تیم ملی فوتبال آلمان در مصاف با انگلیس از لحاظ آمادگی در شرایط مطلوبتری نسبت به حریف خود به سر می برد خاطر نشان کرد : تیم ملی فوتبال انگلیس خسته به نظر می رسد و علت این امر حضور بیشتر بازیکنان انگلیسی در مسابقات لیگ برتر این کشور در مقایسه با بازیکنان حاضر در بوندس لیگاست و به همین علت است که بازیکنان انگلیس اغلب در جام جهانی و جام ملتهای اروپا خسته ظاهر می شوند اما بازیکنان ما شرایط بدنی بهتری در بازیها دارند .
بکن بائر درجام جهانی سال هزار و نهصد و هفتاد و چهار کاپیتانی تیم ملی فوتبال آلمان را بر عهده داشت و در جام جهانی سال هزار و نهصد و نود و چهار ایتالیا نیز سرمربیگری این تیم را عهده دار بود که در این مسابقات توانست جام قهرمانی جهان را بالای سر ببرد .

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Philipp%20Lahm3.jpg

فیلیپ لام : دوئل مقابل انگلیس دیداری کلاسیک خواهد شد

سایت گل : فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان در مورد بازی حساس مقابل انگلستان می‌ گوید : دوئل مقابل انگلیس دیداری کلاسیک خواهد شد. همه منتظر این بازی هستند. ما داریم با اعتماد به نفس به بازی می‌ نگریم و می‌ دانیم باید بهتر از دیدار های قبلی بازی کنیم.

================================

Oliver%20Bierhoff.jpg

شاید این به نفع ما باشد که آلمان را تیم برتر این بازی نمی‌ دانند

سایت گل : اولیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان برای ایجاد جنگ روانی گفته انگلیس هم بخت پیروزی در نبرد بلومفونتین را دارد.
بیرهوف گفت : شاید این به نفع ما باشد که ما را تیم برتر آن بازی نمی‌ دانند.

========================

Joachim%20Low6.jpg

یواخیم لو : وین رونی خطر اصلی انگلیس است و می‌ تواند ناگهان منفجر شود

سایت گل : یواخیم لو، مربی آلمان اعتقاد دارد وین رونی خطر اصلی انگلیس است و او می‌ تواند پس از شروع ناامید کننده‌ای که در جام جهانی داشته ناگهان منفجر شود : رونی تا حالا سلاح بزرگی برای تیمش نبوده، اما همیشه آماده انفجار است. مهار و کنترل او سخت است و دفاع ما باید مواظب باشد که او گل نزند.
لو گفت : منتظر این بازی هستیم چون برای ما دیداری ویژه است. بخش قابل توجهی از تاریخ جام جهانی بین انگلیس و آلمان رقم خورده. من بازی ‌های انگلیس را در جام دیده‌ام. آنها در دو بازی اول سختی کشیدند اما چنین چیزی طبیعی است و گاهی تنها وقتی تورنمنت به پیش می‌رود سرعت می‌گیرید. آنها بهترین فرم خود را نداشته ‌اند اما اشتباه نکنید، آنها تیمی شگفت ‌انگیز هستند. انگلیس تجربه فوق‌ العاده‌ای دارد و می‌ تواند بسیار خطرناک باشد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Franz%20Beckenbauer1.jpg

فرانتس بکن باوئر : بازيکنان تیم آلمان در وضعيت مناسب جسماني قرار دارند

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا فرانتس بکن باوئر یکی از اسطوره های فوتبال آلمان گفت : بازيکنان تیم آلمان در وضعيت مناسب جسماني قرار دارند.
قیصر فوتبال آلمان گفت : بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان هنگامی که وارد یک تورنمنت بزرگ مانند جام جهانی می شوند چون در طول یک فصل نسبت به بازیکنان انگلستان بازی های کمتری را انجام می دهند از آمادگی بدنی بهتری برخودارند و این یک امتیاز مثبت در بازی مقابل انگلستان است زیرا آنها به علت انجام بازی های بیشتر خسته هستند.

===============================

DFB%20Logo2.jpg

فدراسیون فوتبال آلمان خبر مذاکره با لوئیس ون گال را تکذیب کرد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال المان در ایران فدراسیون فوتبال آلمان خبر مذاکره با لوئیس ون گال را تکذیب کرد.
طی چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مذاکرات مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان با لوئیس ون گال هلندی برای هدایت تیم ملی فوتبال این کشور به گوش می رسید.
دکتر تئو سوانزیگر رئیس فدراسیون فوتبال آلمان (DFB) در گفت و گویی با شبکه ZDF ضمن تکذیب این خبر گفت : امیدوارم بعد از جام جهانی یواخیم لو به کارش ادامه دهد اما اگر این اتفاق رخ ندهد ما باز هم با یک مربی آلمانی به کارمان ادامه خواهیم داد.
وی گفت : حضور مربیان خارجی در تیم ملی فوتبال آلمان به هیچ عنوان در بین اعضای فدراسیون مطرح نشده بنابراین در صورت اتمام قرارداد یواخیم لو با فدراسیون فوتبال آلمان یک مربی آلمانی جانشین او خواهد شد.

Hamed7life

Registered User
لایک‌ها
0
لوئيس ونگال: آلمان و هلند در فينال خواهند بود

طرفدار هلند و آلمان هستم و دوست دارم اين دو در فينال باشند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،امروز در مصاحبه اي با بيلد،اعلام کرد که آلمان و هلند در فينال جام جهانی 2010 حضور خواهند داشت،او همچنين امروز درباره عملکرد تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 در اين مصاحبه نظر خود را بيان کرد.
او در اينباره گفت:
من فکر ميکنم که تيم ملی آلمان،بسيار تيم خوبی است و از مدعيان قهرمانی است،به نظر من آلمان و هلند در فينال اين رقابتها حضور خواهند داشت،من طرفدار اين دو تيم هستم و دوست دارم که اين دو تيم در فينال حضور داشته باشند.
در بازی ديروز تيم ملی آلمان در مقابل صربستان،اخراج ميروسلاو کلوزه بسيار ناراحت کننده بود و باعث برهم خوردن روحيه بازيکنان آلمان شد.
وقتی که داور مسابقه برای آلمان،يک پنالتی گرفت،بی صبرانه منتظر بودم که آلمان گل مساوی را به ثمر برساند اما متأسفانه نتوانست.
لوئيس ونگال،در اين مصاحبه در جواب خبرنگاری که از او سؤال کرد که کبه چه علتی شما و آقای لو از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنيد و آيا آقای لو از شما تقليد کرده است که بادشتوبر را در سمت چپ قرار ميدهد،جواب داد:
من در بايرن مونيخ ترکيب و فلسفه خود را دارم،مربی بزرگی مانند يو آخيم لو از کسی تقليد نميکند،او به خوبی ميداند که چرا من از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنم و من هم ميدانم که چرا لو در تيم ملی آلمان از او در سمت چپ استفاده ميکند اما نميخواهم در چنين بازيهای مهمی در جام جهانی دست همکارانم را رو کنم،چون اين بازيها برای همه مهم است و من دوست ندارم که همه را از افکار مربی تيم ملی آلمان باخبر سازم.

Hamed7life

Registered User
لایک‌ها
0
ریبری امروز جراحی می شود

هنوز مشخص نیست که ریبری پس از جراحی چه مدت از میادین دور خواهد بود...

سایت گل-پس از حذف زود هنگام فرانسه از جام جهانی، فرانک ریبری، ستاره این تیم نیز همراه با سایر بازیکنان به کشورش بازگشت اما او به این زودی ها نمی تواند بایرن مونیخ را همراهی کند زیرا روز جمعه پای مصدومش را به تیغ جراحی خواهد سپرد.
به گزارش سایت فیفا، کادر مربیگری تیم ملی فرانسه اعلام کرد که ریبری از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شده است و روز جمعه تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
ریبری دیروز همراه با سایر بازیکنان فرانسه از آفریقای جنوبی به خانه بازگشت و به زودی قصد دارد راهی مونیخ شود. هنوز مشخص نیست که ریبری پس از این جراحی برای چه مدت از میادین دور خواهد بود اما انتظار می رود که او بتواند در اولین بازی فصل برای بایرن به میدان بود.
بایرنی ها تمرینات پیش فصل شان را روز 21 ژوئن آغاز کردند اما به دلیل حضور اکثر ستاره های این تیم در جام جهانی، لوئیس فن گال در حال حاضر با تعداد کمی از بازیکنانش تمرینات را دنبال می کند.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب باید بگم وارونه شد!!!!آلمان فداکاری کرد(درحالیکه میتونست مسیر ساده تر رو برای صعود گزینش کنه)تا تنها نماینده آفریقا طبق اون تئوری که من هنوزم باورش دارم(یعنی رسیدن دست کم یک تیم آفریقایی به 4تیم)با توجه به حذف تیمهای آفریقایی دیگه بتونه بره بالا.حالا اگه خودش از این شانس استفاده نکنه دیگه نباید از اینکه چرا فیفا بازیها رو در آفریقا برگزار نمیکنه گلایه کنن(درحالیکه تیمهای آمریکای جنوبی و کونکاکاف و آسیا بهتر نتیجه گرفتن)نمیتونم تیم رو برای گزینش راه دشوارتر سرزنش کنم.ریسکی بود که "لو" و بازیکنانش پذیرفتن و بنابراین امیدوارم نشون بدن که شایستگیش رو داشتن تا در این راه دشوار گام بذارن.بدون ترس و و با روحیه بالا برن و فوتبال آلمان رو نشون بدن.

smam جان عملت ان شا الله موفقیت امیز باشه
در مورد بازی با غنا هم نگران نباش آلمان حتما خواهد برد و صعود خواهد کرد داوری هم دیگه فکر نکنم با افتضاح بازی قبل این بازی هم بخوان به ضرر آلمان سوت بزنن.
با سپاس.پوزش میخوام که تازه این پست رو دیدم.ما همچنان به تیم جوان و اون نامی که خودم گذاشتم"امید آلمان" برای پیروزیش امیدواریم تا پایان

سلام خدمت دوستان

SMAM جان انشاا... بهبودی هر چه سریعتر حاصل بشه :)

اما امشب آلمان یکی از مهمترین مسابقات ادوار جام جهانیش رو پیش رو داره . اصولا آلمانها در مقابل حریفان آفریقایی مشکل دارن و اغلب بازیهاشون با یک برتری خفیف به پایان میرسه ، فکر میکنم بازی امشب هم از این موضوع مستثنی نباشه ، ولی پیش بینی من برد و صعود آلمانها هست . تنها موضوعی که ذهن من رو مشغول خودش کرده حضور باداشتوبر در سمت راست دفاع هست که ممکنه امشب با تغییراتی جاش را به لام یا بازیکن دیگه ای بده تا سمت راست دفاعی آلمان تبدیل به تونل برای حریفان نشه . ذهنیت و ساختار بازی آلمانی بدون تردید باید امشب پیروز میدان باشه مگه اینکه اتفاق خیلی خاصی رخ بده . من احساس می کنم ستاره امشب آلمانها کسی جز پولدی نخواهد بود . به امید پیروزی آلمان :)

شاد و پیروز باشید
سپاسگزارم ساسان گرامی.پست شما رو هم تازه دیدم(دیگه دردسرهای پس از جراحی هست که زیاد نمیتونم بیام)من هم مانند همیشه امیدوار به پیروزی هستم تا پایان

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مادر بزرگ مسوت اوزیل پس از یک بیماری بلند مدت درگذشت

سایت گل : ماد ربزرگ مسعود اوزیل پس از یک بیماری بلند مدت در شهر بولو در شمال ترکیه درگذشت. مراسم خاکسپاری او روز شنبه برگزار می‌شود و پدر اوزیل در آن شرکت خواهد داشت.این در حالی است که تنها یک روز پس از مراسم خاکسپاری او ،تیم ملی آلمان می بایست در دیداری تماشایی مقابل انگلیس به میدان برود.
از سوی دیگر اوزیل یکی از کلیدی ترین مهره های لو در این رقابتهاست و این خبر ناراحت کننده ممکن است تاثیری منفی بر عملکرد ستاره ترک تبار ژرمنها بگذارد
اوزیل در تمرینات آلمان بود که این خبر را شنید و به شدت اندوهگین شد.

خورخه لاریوندا اروگوئه ای به عنوان داور بازی آلمان و انگلستان انتخاب شد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا خورخه لاریوندا اروگوئه ای به عنوان داور بازی آلمان و انگلستان انتخاب شد.
این داور 42 ساله اروگوئه ای به همراه دو هموطنش پابلو فاندینو و مائوریسیو اسپینوزا وظیفه قضاوت بازی بین دو تیم آلمان و انگلستان را بر عهده گرفتند.

==============================

در صورت صعود آلمان به مرحله یک چهارم نهایی راهی آفریقای جنوبی می شوم

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران میشائیل بالاک در مصاحبه ای به خبرنگاران گفت : در صورت صعود آلمان به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 راهی آفریقای جنوبی می شوم.
کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان که به دلیل مصدومیت جام جهانی را از دست داد گفت : اگر تیم ملی فوتبال کشورم در بازی مقابل انگلستان به برتری برسد و به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی صعود کند برای تشویق بازیکنان تیم ملی کشورم راهی این کشور خواهم شد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
eng_ger_kadr.png

به بهانه دیدار حساس آلمان و انگلستاندر جام جهانی 2010

کوروش فروديان - کانون هواداران بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان - ترجمه اي آزاد از بخش انگليسی سايت گل

• داخل زمين فوتبال

1. آلمان ها به طور مداوم در تورنمنت های بزرگ به موفقيت به می رسند در حاليکه انگليس ها هنوز در رويای فتح جام جهانی 1966 هستند.

2. آلمان ها به برد در ضربات پنالتی عادت دارند اما انگليس ها برعکس وقتی بازی به پنالتی کشيده می شود تيم حذف شده هستند.

3. انگليس ها فکر می کنند رقيب ديرينه آلمان هستند اما آلمان ها فکر می کنند رقابتی با انگليس ندارند.

4. در آلمان باشگاه ها از نظر مالی مطمئن و بدون قرض اداره می شوند اما در انگليس باشگاه ها از نظر مالی متزلزل و با بدهی ها سنگين روبرو هستند.

5. در آلمان وقتی فراتنز بکن بائر بزرگ حرف می زند تمام کشور به حرف های او توجه می کند که چه مطلبی را بيان کرده است، در انگليس وقتی بابی چارلتون کبير صحبت می کند تمام کشور فکر می کند که او چقدر پير شده است!

franz.jpg

6. در آلمان موقع تماشای فوتبال می توانيد آبجو سفارش دهيد اما در استاديوم های انگليس سفارش آبجو فقط منجر به يک نگاه عجيب و غريب از طرف فروشنده می شود.

7. انگليس ها بارها ايرلند را به خاطر بازی دادن به انگليسی هايی که به تيم ملی کشور خودشان دعوت نشده اند مسخره کرده اند، آلمان ها وقتی فرصت پيش بيايد از بازی دادن به امثال کاکائو دريغ نمی کنند.

8. در آلمان هدف وسيله را توجيه می کند، کشيدن پيراهن، فريب داور و خطا به عنوان بخش مهمی از بازی تلقی می شود. در انگليس اين چيز ها تقلب محسوب شده و فلسفه هدف وسيله را توجيه می کند به اين شکل دنبال می شود که بازی جوانمردانه مهم تر از بردن به هر قيمت است.

9. در آلمان دفاع کردن يک هنر است. در انگليس دفاع کردن ضد فوتبال است.

10. آلمان ها به طور کلی آکادمی های پرورش بازيکنان جوان خوبی دارند در حاليکه باشگاه های انگليسی منتظر هستند که يک تيم خارجی چند جوان مستعد را پرورش دهد تا آنها اين بازيکنان را بخرند.

• خارج از زمين فوتبال

1. آلمان ها آبجوی با درصد کم الکل می نوشند در حاليکه انگليس ها آبجوی انگليسی می نوشند.

2. آلمان ها می توانند مقدار زيادی آبجو بنوشند بدون اينکه به قصد کشتن همديگر را بزنند ولی جشنواره اي مثل Oktober fest در انگليس هرگز بدون خون ريزی نخواهد بود.

oktober_fest.jpg

3. وقتی آلمان ها به تعطيلات می روند اول حوله برای کنار دريا بر می دارند اما انگليس ها اولين چيزی که بر ميدارندبطری های آبجو است.

4. در آلمان حتی سطل اشغال ها هم تميز هستند. در انگليس حتی طرفداران محيط زيست هم روی زمين اشغال می ريزند.

5. در آلمان کلم ترش يک کلم رنده شده است است، در انگليس کلم ترش يک کلمه جايگيزين برای آلمان است.

6. در آلمان موزيک David Hasselhoff را دوست دارند و او يک هنرمند معروف درجه يک است. در انگليس او يک عتيقه مربوط به سال های 1980 است که که گاهی موزيک هايش در تلويزيون شنيده می شود.

7. قطار های آلمان دقيق و سر ثانيه می رسند. اگر ده ثانيه دير کنيد قطار رو از دست خواهيد داد. در انگليس قطار ها هميشه تاخير دارند اگر شما ده دقيقه دير کنيد هنوز بايد يک ساعت صبر کنيد تا قطار برسد!

8. وقتی صحبت ميهن پرستی می شود انگليس ها جزو مغرور ترين کشور ها هستند در حاليکه آلمان ها بعد از جنگ جهانی دوم وقتی صحبت غرور ملی می شود ناراحت می شوند.

9. در انگليس صحبت از سبيل معمولاً يک عبارت کنايه آميز تلقی ميشود. در المان سبيل به عنوان يک چيز عادی در جامعه محسوب ميشود.

10. انگليس ها معمولاً وقتی می گويند: "از جنگ صحبت نکنيد" شوخی می کنند و در واقع تلاش می کنند تا آنجا که ممکن است در اين مورد صحبت کنند. ولی آلمان ها واقعاً می گونيند از جنگ صحبت نکنيد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
وزیر کشور آلمان: آلمان مي‌تواند انگليس را شكست دهد

فارس: به باور وزير كشور آلمان برد مقابل انگليس در مرحله يك هشتم نهايي ممكن و ميسر است.

ب توماس دومايسر پس از راهيابي تيم ملي كشورش به دور يك هشتم نهايي جام‌جهاني اظهار داشت: از تيم انگليس خيلي حرف زده و در قدرت اين تيم مبالغه مي شود.به نظرم تيم ملي آلمان مي تواند از سد اين رقيب عبور كرده و به دور يك چهارم نهايي برسد.

اين مقام كه عضو حزب دموكرات مسيحي كشورش است، افزود: ‌در اين جام تيم انگليس و چند تيم بزرگ ديگر در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نشده اند.

وي كه مسئوليت مديريت ورزش كشورش را نيز دارا است، ادامه داد: در اين دوره از مسابقات جام‌جهاني به باور من تيم هاي اروپايي در حد و اندازه هاي خود ظاهر نشدند.

آلمان‌ها شب گذشته در سومين بازي دور گروهي، با نتيجه يك بر صفر بر غنا غلبه كردند و به بازي يك هشتم نهايي در روز يكشنبه برابر انگليس رسيدند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تيموشوک نميتواند به اکراين بازگردد!!!

مهمترين مسئله برای من فرزندانم هستند و بايد آنها معالجه شوند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آناتولی تيموشوک،هافبک اکراينی باشگاه بايرن مونيخ به علت مريضی فرزندانش نميتواند از کشور آلمان خارج شود.
در ماه آپريل،در ماه آپريل تيموشوک صاحب دو فرزند دختر دوقلو شد و از همان بدو تولد اين دو دختر مشکل گوارشی داشتند،در حال حاضر يکی از بهترين پزشکان مونيخ در حال معالجه فرزندان آناتولی است و به همين علت اجازه خروج از کشور آلمان به آنها داده نميشود.
آناتولی تيموشوک امروز در مصاحبه اي با شبکه دولتی اکراين اعلام کرد:
من خيلی دوست داشتم که بتوانم،تابستان امسال به اکراين بروم اما متأسفانه به خاطر فرزندانم بايد در مونيخ بمانم،در حال حاضر مهمترين مسئله برای من فرزندانم هستند و بايد آنهام معالجه شوند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
شاید مهمترین بازی آلمان در این تورنمنت (جام جهانی 2010) از راه رسید. بازی که قرار نبود با این چیدمان یعنی آلمان - انگلیس برگزار بشه ولی با گل دقیقه 93 آمریکایی ها در مصاف با الجزایر ، انگلیسی ها رو به رتبه دوم گروه c مسابقات نزول داد.
اگر بخواهیم در تقابل مهره ها و اسمها نتیجه بازی رو پیش بینی کنیم شانس تیم ملی انگلستان با داشتن مربی چون کاپلو و با تجربه هایی چون تری ، جرارد ، لمپارد و رونی بیشتره . اما آلمان هم فلسفه مخصوص به خودش رو داره و اون پیروزی با امکانات موجود هست.
امروز روزی هست که عیار فیلیپ لام و بازیکنی چون میرو کلوزه ( به نظر من برگ برنده آلمان) برای چندمین بار مشخص خواهد شد.
من از درون دروازه آلمان هم چندان مطمئن نیستم و نویر رو دروازه بان کاملی نمی دونم ولی این مشکلی هست که انگلیسیها هم باهاش دست به گریبان هستند. در خط دفاع تجربه دو تیم در یک اندازه هست ولی قدرت انگلیسی ها و تجربه بین المللیشون بر آلمانها چربش داره. در خط هافبک هم آلمانها با داشتن خدیرا ، شوان اشتایگر (در صورت بازی کردن)و اوزیل میتونن در مقابل جرارد و لمپارد مقاومت جانانه ای داشته باشند ، اما به نظر من در خط حمله این آلمان هست که با داشتن پولدی و کلوزه بر رونی و هم پستی هاش برتری تیمی دارند. رونی در خط حمله انگلیس یک نفره بازی میکنه ولی پولدی و کلوزه به واقع یک تیم در خط حمله ژرمنها هستند.

برای این بازی برای آلمانها آرزوی پیروزی دارم و امیدوارم مثل همیشه تیم در پایان بازی سربلند از زمین خارج بشه حتی اگر شکست خورده باشه.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
برای این بازی برای آلمانها آرزوی پیروزی دارم و امیدوارم مثل همیشه تیم در پایان بازی سربلند از زمین خارج بشه حتی اگر شکست خورده باشه.

greenbeer.gif

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
به امید پیروزی توی بازی امروز
ایشالا که برنده ایم :)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
یواخیم لو : انگلیسی ها تجربه دارند و ما نیروهای جوان

سایت گل : یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان درصحبتهایی اعلام کرده که تیمش هیچ وحشت و ترسی از رویارویی با انگلیس در مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی ندارد.
لو در صحبتهایی در این رابطه گفت:« این دوئلی بین جوانی و تجربه است. تیم ملی انگلیس روحیه جنگندگی فراوانی دارد و از هیجان فراوانی بهره می برد. محورهای این تیم تری، لمپارد، جرارد و رونی هستند که انگیزه فراوانی دارند.
مربی تیم ملی آلمان در ادامه صحبتهایش به پتانسیل تیمش اشاره کرد و گفت:« ما فقط یک تیم خوب نیستیم. در تمرینات تیممان می توانید به رقابتی که میان بازیکنانمان وجود دارد پی ببرید.هیچ ترسی در اردوی آلمان وجود ندارد.قطعا اندکی استرس هست ولی این استرس و نگرانی مثبت است.»
لو معتقد است که اگر شاگردانش فعال نباشند، بازیکنانی مثل جرارد و لمپارد در میانه میدان فضای فراوانی خواهند یافت و این بازیکنان غیرقابل مهار هستند.

اعتراض سرمربی و بازیکنان تیم آلمان به دلیل عدم اجازه تمرین در زمین چمن

سایت گل : یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان درکنفرانس خبری اش که قرار بود روز شنبه و پیش از دیدار تیمش مقابل انگلیس برگزار شود شرکت نکرد.
علاوه بر لو هیچ یک از بازیکنان آلمانی نیز در این کنفرانس خبری شرکت نکرده اند که این اقدامی برخلاف قوانین فیفا بود و تنها آندره آس کوپه، مربی دروازه بانان ژرمنها به ارائه توضیحات مختصری پرداخت.
به نظر می رسد که از آنجا که به آلمانی ها اجازه تمرین در ورزشگاه فری استیت داده نشده، کاروان آلمان شرکت در کنفرانس خبری روز شنبه را بایکوت کرده اند. پس از محرومیت آنها از تمرین در فری استیت استادیوم، از آنها خواسته شد تا پیش از شرکت در کنفرانس خبری از تجهیزات ورزشی مجموعه دانشگاهی ای استفاده کنند
در این میان کوپکه با رد این صحبتها به خبرنگاران گفت:« اصلاخبری از اعتصاب یا اعتراض نیست. افراد نتوانستند به موقع خود را به اینجا برسانند. ما نتوانستیم از استادیوم استفاده کنیم ، به همین دلیل به سایت دیگری رفتیم و بسیار سعی کردیم که به موقع خود را به کنفرانس خبری برسانیم.»
کوپکه ادامه داد:«ما بسیار خوشحال خواهیم شد که بازی به ضربات پنالتی کشیده نشود ، هر چند که ما خود را برای پنالتی هم آماده کرده ایم. مانوئل نویر اطلاعات لازم را دریافت کرده است. مابرای پنالتی گیری تمرینات زیادی انجام می دهیم. اصلا نمی توانید در این شرایط پنالتی ها را نادیده بگیرید. در طول مسابقه ای که 120 دقیقه پیش رو داری، فشار شدیدی حاکم است.»

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هرالد اشتنگر : لو به دليل حضور در تمرينات فرصت شرکت کنفرانس خبری را پيدا نکرد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران هرالد اشتنگر سخنگوي تيم ملی فوتبال آلمان در حاشیه کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی مقابل انگلستان به خبرنگاران گفت : غيبت يواخيم لو در کنفرانس خبري به دليل اعتراض به عدم اجازه تمرين در زمین چمن ورزشگاه فری استیت نیست چون اصلا اعتراضی در کار نیست.
اشتنگر در اين باره گفت : یواخیم لو به دليل حضور در تمرينات تیم فرصت شرکت در اين کنفرانس را پيدا نکرده است.

باستین شواین ‌اشتایگر به بازی حساس آلمان مقابل انگلستان می‌ رسد

سایت گل : باستین شواین ‌اشتایگر هافبک آلمان می‌ تواند در بازی مقابل انگلیس به میدان برود. او در آخرین جلسه تمرینی به صورت کامل حضور داشت و در تمرینات شرکت کرد. حضور این هافبک سخت‌ کوش در دیدار مرحله یک‌ هشتم نهایی مقابل انگلیس در هاله‌ ای بزرگ از ابهام قرار داشت. او در جریان پیروزی یک بر صفر مقابل غنا دچار مصدومیت از ناحیه ران پا شده بود.
اما این بازیکن 25 ساله در تمرین تیمش در پرتوریا نشان داد آمادگی بیشتری یافته و می‌ تواند بازی کند.
این خبر خوبی برای یواخیم لو است، که دغدغه‌ های زیادی برای انتخاب ترکیب ثابت خود دارد. جروم بواتنگ مدافع منچسترسیتی تا حدی مصدوم است و کاکائو هم به دلیل مشکل از ناحیه عضله شکم نمی‌تواند بازی کند.
آلمان تایید کرده که شواین ‌اشتایگر به دنبال آن است که هر چه سریع‌ تر آماده بازی شود، اما شبکه "زد دی اف "آلمان گزارش داده که باید انتظار داشت او در بازی مقابل انگلیس به میدان برود، چرا که در تمرینات در تیمی بازی کرده که ترکیب ثابت آلمان را تشکیل می‌داده است.
البته بواتنگ و هولگر بدشتوبر هم در همان تیم حضور داشتند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بعد از اتمام جام جهانی 2010 به تیم ملی آلمان باز خواهم گشت

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی آلمان که به علت مصدومیت شانس حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را از دست داد در مصاحبه ای به خبرنگاران گفت : بعد از جام جهانی به تیم ملی فوتبال آلمان باز خواهم گشت.
بالاک گفت : من هم اکنون 33 ساله هستم و حداقل می توانم تا دو سال دیگر برای تیم ملی فوتبال کشورم بازی کنم.

نگراني در اردوي سه شيرها پنالتي ها کابوس انگليسی ها

سايت گل : کابوس سه شيرها در جام جهاني، آلمان و جوانان يوآخيم لو نيستند. کابوس آنها يک مسابقه نود دقيقه اي فوتبال با تاکتيکها و استراتژيهايش نخواهد بود.
حتي شرايط کنوني وين روني ( که همه انتظار داشتند در جام جهاني نمايش خيره کننده اي داشته باشد ولي تاکنون نتوانسته انتظارها را برآورده کند) هم خيلي کسي را در انگليس نگران نکرده است. روني دير يا زود خودش را در اين جام جهاني پيدا مي کند. کابوس اين تيم در آستانه ديدار با آلمان در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2010 ، ضربات پنالتي هستند. در اردوي سه شيرها و حتي در داخل انگليس از هيچ موضوع ديگري غير از حذف احتمالي در ضربات پنالتي حرفي زده نمي شود. تاريخ ثابت کرده که انگليسي ها هميشه در پنالتي ها شکست خورده اند. حداقل در بيست سال اخير در رقابتهاي جام جهاني و جام ملتهاي اروپا، سرنوشت به اين گونه براي آنها رقم خورده است.

كابوس پنالتي

به گزارش قدس سه شيرها ازسال 1990 تا امروز پنج بار در اين تورنمنتها در ضربات پنالتي حذف شده اند. در جام جهاني ايتاليا، اين سرنوشت تلخ دقيقا مقابل آلمان نصيب آنها شد. در نيمه نهايي سال 1996 و در کشور خودشان، يک بار ديگر ژرمن ها اين شوک را به آنها وارد کردند. در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني فرانسه 1998 انگليس در ضربات پنالتي برابر آرژانتين حذف شد.
در مرحله يک چهارم نهايي جام ملتهاي اروپا 2004 هم پرتغال آنها را از گردونه رقابتها کنار زد. در جام جهاني 2006 هم يکبار ديگر همين تيم، انگليس را در پنالتي حذف کرد. يک کابوس به تمام معنا که براي فوتبال اين کشور پاياني ندارد. مطبوعات انگليس و هواداران اين تيم اين روزها بعد از صعود تيم خود به مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني از ضربات پنالتي حرف مي زنند. براي همين فابيو کاپلو از حالا پنج نفر احتمالي که قرار است در بلوم فونتين مقابل آلمان پنالتي بزنند را مشخص کرده است.

5 پنالتي زن كاپلو
هربار که تمرين سه شيرها در اين سه هفته در راستنبرگ تمام شده، کاپلو از بازيکنانش خواسته تا تمرين پنالتي داشته باشند و براي آنها تمرين ويژه اي در نظر گرفته است. در جريان اين تمرينات، او حداقل چهار پنالتي زن حتمي تيمش را شناخته و مي داند که درصد خطاي آنها در نواختن پنالتي نسبت به بقيه کمتر است. اين چهار نفر لمپارد، جرارد، روني و ميلنر هستند. پنالتي زن پنجم، با اينکه هنوز خود کاپلو هم در مورد او اطمينان ندارد، گرت بري است. اما چهار نفر اول با اينکه لمپارد و جرارد هر دو در دوره قبلي برابر پرتغال پنالتي هايشان را از دست داده بودند، اما به طور حتم جزو پنالتي زنان انگليس هستند.

آمار فوق العاده آلمان در پنالتي ها
جرارد مي گويد که گذشته را فراموش کرده و ديگر به آن فکر نمي کند و آماده است در صورت کشيده شدن بازي به ضربات پنالتي، يکي از پنالتي هاي تيمش را بزند. با اين حال اين کابوس تلخ از اردوي تيم ملي انگليس فاصله نمي گيرد. به خصوص که انگليسي ها به آمار قابل توجه ژرمن ها در ضربات پنالتي نگاه مي کنند و بيشتر نگران مي شوند.
در جام هاي جهاني قبلي آلمان چهار بار به استقبال ضيافت پنالتي ها رفته و هر چهار بار پيروز شده است. سال 1982 برابرفرانسه، سال 1986 مقابل مکزيک، سال 1990 برابر انگليس و سال 2006 مقابل آرژانتين. آخرين اشتباه آلمانها در ضربات پنالتي به سال 1982 برمي گردد. زمانيکه اشتيلکه يک پنالتي را برابر فرانسه از دست داده بود. تازه آلمان درفينال جام جهاني 1990 ايتاليا هم با ضربه پنالتي آندرياس برمه مقابل آرژانتين به پيروزي و قهرماني دست يافت. اما شايد تاريخ براي آنها در بازي با انگليس تغيير کند. به خصوص اينکه در اين جام جهاني اولين اشتباه در ضربات پنالتي را پودولسکي مقابل صربستان مرتکب شد. شايد تاريخ درحال تغيير کردن باشد. اما کابوس پنالتي براي انگليس تمام نمي شود.

بالا