• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

مارمولک

Registered User
لایک‌ها
3
تو آرژانتین تا حداقل 50 سال امروز عزای عمومیه

:lol:

وقتی نشونش داد گفتم ای خدا اسمش چیهههههههههههههههه
!

تلویزیون ایران نشونش داد ؟! چارلز ترون رو میگم .

آقااااااااااااااااااااا

4 تا بسشووووووووووون بوووووود؟؟؟ :D

تبریک :D

گزارشگر ( خیابانی بود ؟ ) می گفت در دقایق پایانی بازیکنان آرژانتین همش به ساعت ورزشگاه نگاه می کردن تا زود بازی تموم بشه و بیشتر گل نخورن و آبروشون بیشتر از این نره ! :D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اره ! دقیقه 83 به زور گل زدن !! از الان به فکر تیم بعدی باید باشه المان !
من بازی اسپانیا رو ندیدم، یعنی دیشب انقدر خسته بودم که ساعت 10-11 خوابیدم! ولی الان که اخبار و نگاه میکنم میبینم ظاهرا اسپانیا همچین هم تیم برتر میدان نبوده، یه خورده خیالم راحت تر شد! امیدوارم آلمان راحت ازش رد بشه.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تلویزیون ایران نشونش داد ؟! چارلز ترون رو میگم .

گزارشگر ( خیابانی بود ؟ ) می گفت در دقایق پایانی بازیکنان آرژانتین همش به ساعت ورزشگاه نگاه می کردن تا زود بازی تموم بشه و بیشتر گل نخورن و آبروشون بیشتر از این نره ! :D
آره بابا نشونش داد. همون لحظه هم مزدک معرفیش کرد! (قبلش هم دیکاپریو رو نشون دادن ولی گزارشگر مونده بود بگه این کیه یا نه! - چند دقیقه بعد گفت خب دیکاپریو هم در ورزش گاه حضور داره!:D)

مزدک میرزایی بودش گزارشگر...

doom3

Registered User
لایک‌ها
3
04_31.jpg

المان اسپانیا رو بد بخت میکنه
قدرت فوتبال یعنی المان

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این هشت پای ملوس:blink: ما هنوز خواب بازی بعدی را ندیده؟:D

persepolis1387

Registered User
لایک‌ها
35
چرا اتفاقا
گفته اسپانیا می بره
واقعا که ... :blink:
خیلی آدم باید ساده لوح باشه که به این خرافات اعتقاد داشته باشه
این اختاپوس اگه راست میگه، باید برای همه بازیها بتونه پیش بینی کنه
در ضمن بازی آلمان با صربستان را چطوری پیشگویی کرده؟ :D

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چرا اتفاقا
گفته اسپانیا می بره
واقعا که ... :blink:
خیلی آدم باید ساده لوح باشه که به این خرافات اعتقاد داشته باشه
این اختاپوس اگه راست میگه، باید برای همه بازیها بتونه پیش بینی کنه
در ضمن بازی آلمان با صربستان را چطوری پیشگویی کرده؟ :D

بازی صربستان رو هم درست پیش بینی کرده. البته شما جدی نگیر. اینا جنگ روانیه. منتها با انگلیس و آرژانتین یه جور و با اسپانیا جور دیگه.;)

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
برای تیمی که دوستش دارم:
من روز اول که نشستم پای جام جهانی بازی فرانسه -اروگوئه و...
واقعا حالم بهم خورد . نه نشاط و نه زیبایی
بعد آلمان اومد .تیم محبوب من. و 4 تا زد به استرالیا. اگر کثرت گل رو ندید بگیریم (که بی انصافی هست)، این بازی خیلی زیبا بود و زیبا. حتی بازی با صربها . و حتی بازی با غنا که یک هیچ شد.
طراوت، سازمان یافتگی، برنامه، هدفدار بودن. اینا خصلت های آلمان جوان جام نوزدهم هست. عزیزان و دوستان . اینکه من امید دارم آلمان به فینال برسه از سر هیجان و تیم دوستی و تعصب نیست. اگرچه اون هم اهمیت ویژه داره.
اما از نظر من تیمی در قد و قواره آلمان نیست که بخواد سد راه اون بشه.
مطمئن باشید آلمان عالی بازی خواهد کرد و شیرینی فینال رو به ما خواهد چشاند.

پ.ن: شرمنده یه کم کلاسیک نوشتم. از دستم در رفت:دی

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام!
به نظرتون اگر به الکس فرگوسن بگن جدای از ملیت و مسائل دیگه بیا و چند نفر از بازیکنهای تیم آلمان رو انتخاب کن کیا رو انتخاب میکنه؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
سلام!
به نظرتون اگر به الکس فرگوسن بگن جدای از ملیت و مسائل دیگه بیا و چند نفر از بازیکنهای تیم آلمان رو انتخاب کن کیا رو انتخاب میکنه؟!

با توجه به اینکه من جدا از اینکه طرفدار آلمان هستم طرفدار منچستر یونایتد هم هستم فکر می کنم سرآلکس برای گرفتن بازیکن ، ضعفهای تیمش رو در نظر داره . پس انتخابش میتونه کسانی مثل نویر ( برای پر کردن جای ون در سار) ، فیلیپ لام برای قویتر کردن سمت راست دفاع با توجه به سن بالای نویل و مصدومیتهای پیاپی اوشی و همینطور انتخاب گوشی مثل پودولسکی هست دوست من.

جدا از این حرفها

امشب مسابقه نیمه نهایی بین آلمان و اسپانیا برگزار میشه . این بازی چندمین بازی حساس آلمان در زنجیره بازیهای مهمش برای رسیدن جام هست. این میتونه فرصت مناسبی باشه برای گرفتن انتقام از بهترین تیم اسپانیا در دوران تاریخش که در جام ملتها آلمان رو شکست داد.
به نظر من آلمان تیمی تر از اسپانیا بازی میکنه و میتونه مقابل این تیم موفق باشه . یک مورد من رو به عنوان طرفدار آلمان نگران میکنه و اون لطف داوران به تیم اسپانیا هست . در بازی با پرتغال گل آفساید قبول شد و در بازی با پاراگوئه گل صحیح پاراگوئه آفساید اعلام شد. نحوه قضاوت داور اسپانیایی هم که در بازی با صربستان و اخراج کلوزه رو هم که همه به یاد دارند. هر چند من این رو هم قبول دارم آلمان هم در بازی با انگلیس از اشتباه داوری سود برد ولی این مورد واقعا برای اسپانیایی ها پر رنگ تر بوده.
بگذریم ، نبود مولر برای آلمان مهم هست ولی من تصور نمی کنم این عدم حضور ضربه مهلکی به بازی **** یافته و با ساختار قوی آلمان باشه.
شخصا برای من همینکه آلمان تا 4 تیم نهایی با بازیهای درخشان و با این نسل از راه رسیده ، راه پیدا کرده بسیار عالی و قابل قبول هست . بازی امشب هم برای من مستثنی از بازیهای قبلی نیست ، پس دوباره آرزوم رو تکرار می کنم : امیدوارم آلمان برنده بازی بشه اما اگر نتیجه رو هم واگذار کرد با سربلندی از زمین مسابقه خارج بشه. :)

شاد و پیروز باشید

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
سلام خدمت دوستان

...امشب مسابقه نیمه نهایی بین آلمان و اسپانیا برگزار میشه . این بازی چندمین بازی حساس آلمان در زنجیره بازیهای مهمش برای رسیدن جام هست. این میتونه فرصت مناسبی باشه برای گرفتن انتقام از بهترین تیم اسپانیا در دوران تاریخش که در جام ملتها آلمان رو شکست داد.
به نظر من آلمان تیمی تر از اسپانیا بازی میکنه و میتونه مقابل این تیم موفق باشه . یک مورد من رو به عنوان طرفدار آلمان نگران میکنه و اون لطف داوران به تیم اسپانیا هست . در بازی با پرتغال گل آفساید قبول شد و در بازی با پاراگوئه گل صحیح پاراگوئه آفساید اعلام شد. نحوه قضاوت داور اسپانیایی هم که در بازی با صربستان و اخراج کلوزه رو هم که همه به یاد دارند. هر چند من این رو هم قبول دارم آلمان هم در بازی با انگلیس از اشتباه داوری سود برد ولی این مورد واقعا برای اسپانیایی ها پر رنگ تر بوده.
بگذریم ، نبود مولر برای آلمان مهم هست ولی من تصور نمی کنم این عدم حضور ضربه مهلکی به بازی **** یافته و با ساختار قوی آلمان باشه.
شخصا برای من همینکه آلمان تا 4 تیم نهایی با بازیهای درخشان و با این نسل از راه رسیده ، راه پیدا کرده بسیار عالی و قابل قبول هست . بازی امشب هم برای من مستثنی از بازیهای قبلی نیست ، پس دوباره آرزوم رو تکرار می کنم : امیدوارم آلمان برنده بازی بشه اما اگر نتیجه رو هم واگذار کرد با سربلندی از زمین مسابقه خارج بشه. :)

شاد و پیروز باشید

کاملا موافقم البته آلمان هم دست رو دست نمی زاره که بخوان رو داوری سر این تیم رو ببرند موردی که همه به یاد دارن جام جهانی 2002 و بازی نیمه نهایی مقابل کره جنوبی

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
به شخصه امیدوارم نبود مولر به تیم ضربه نزنه :)

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
خوب باختیم دیگه :(
باز هم نیمه نهایی
باز هم رده بندی ....

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
این نشونه بی فرهنگی شماست برادر، شما این پست رو یا باید توی کل کل بزنی یا جام جهانی.

پ.ن : الان جواب میدن که لابد من اعصبانیم یا ناراحتم یا فلانم یا بهمان....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شکست تلخه ولی خوب خداییش المان خوب بود تو این جام 4 تا به انگلیس و 4 تا به ارژانتین نتایج خوبیه.
باید قبول کرد که اسپانیا بهتر و منطقی تر بازی کرد.
المان همیشه فراتر از انتظاره و این بار هم همینطور.
فوتباله دیگه.
زندگی ادامه داره

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
شکست تلخه ولی خوب خداییش المان خوب بود تو این جام 4 تا به انگلیس و 4 تا به ارژانتین نتایج خوبیه.
باید قبول کرد که اسپانیا بهتر و منطقی تر بازی کرد.
المان همیشه فراتر از انتظاره و این بار هم همینطور.
فوتباله دیگه.
زندگی ادامه داره
اسپانیا بهتر بازی کرد، چون آلمان آلمان همیشگی نبود !

هیچ شکی ندارم تحت تاثیر جو روانی مخرفی که درست شد قرار گرفتن!

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اسپانیا بهتر بازی کرد، چون آلمان آلمان همیشگی نبود !

هیچ شکی ندارم تحت تاثیر جو روانی مخرفی که درست شد قرار گرفتن!

به عنوان یه بیطرف باید بگم آلمان جلوی فوتبال ناب اسپانیا کم آورد.
المان همون آلمان بود.اسپانیا آرژانتین و انگلیس نیود.و کاسیاس دوید جیمز نیود;)
بازی انگلیس هم اگه 2-2 میشد نمیتونست 4 تا بزنه.
فوتبال همش آنالیز و پول و سرمایه گذاری نیست.
بازی کنهایی مثل ژاوی و اینیستا نهایت فوتبالند

بالا