سلام خدمت دوستان
...امشب مسابقه نیمه نهایی بین آلمان و اسپانیا برگزار میشه . این بازی چندمین بازی حساس آلمان در زنجیره بازیهای مهمش برای رسیدن جام هست. این میتونه فرصت مناسبی باشه برای گرفتن انتقام از بهترین تیم اسپانیا در دوران تاریخش که در جام ملتها آلمان رو شکست داد.
به نظر من آلمان تیمی تر از اسپانیا بازی میکنه و میتونه مقابل این تیم موفق باشه . یک مورد من رو به عنوان طرفدار آلمان نگران میکنه و اون لطف داوران به تیم اسپانیا هست . در بازی با پرتغال گل آفساید قبول شد و در بازی با پاراگوئه گل صحیح پاراگوئه آفساید اعلام شد. نحوه قضاوت داور اسپانیایی هم که در بازی با صربستان و اخراج کلوزه رو هم که همه به یاد دارند. هر چند من این رو هم قبول دارم آلمان هم در بازی با انگلیس از اشتباه داوری سود برد ولی این مورد واقعا برای اسپانیایی ها پر رنگ تر بوده.
بگذریم ، نبود مولر برای آلمان مهم هست ولی من تصور نمی کنم این عدم حضور ضربه مهلکی به بازی **** یافته و با ساختار قوی آلمان باشه.
شخصا برای من همینکه آلمان تا 4 تیم نهایی با بازیهای درخشان و با این نسل از راه رسیده ، راه پیدا کرده بسیار عالی و قابل قبول هست . بازی امشب هم برای من مستثنی از بازیهای قبلی نیست ، پس دوباره آرزوم رو تکرار می کنم : امیدوارم آلمان برنده بازی بشه اما اگر نتیجه رو هم واگذار کرد با سربلندی از زمین مسابقه خارج بشه.
شاد و پیروز باشید